דודי~
פיבס משתמש בדחיפה ופוגע בבידוף,בידוף מעיף אותו בדחיפה למים ולא רואה את פיבאס,הוא נראה מפוחד.
יוסי~
"אני בעצמי לא מצאתי את זה,בוא נמשיך קדימה" הוא אומר.
הוא צולע איתך וזה לוקח זמן עד שאתם שומעים קולות
"קאר...נידוס!"
דודי~
פיבס משתמש בדחיפה ופוגע בבידוף,בידוף מעיף אותו בדחיפה למים ולא רואה את פיבאס,הוא נראה מפוחד.
יוסי~
"קאר...נידוס!"
''הינה! אני חושב שאני שומע אחד!'' אומר בהתלהבות ואלך עם ווליאם לכיוון הקול.Originally posted by Sanji@Dec 22 2009, 03:14 PM
יוסי~
"קאר...נידוס!"
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
עומר~
אתה הולך לישון ומתעורר ב-8 בבוקר,בידיוק עכשיו נפתח המכון.
יוסי~
אתם ממשיכים ללכת ושומעים עוד קארנידוסים.
לפתע ווילאם עוצר,הוא מתיישב ברצפה.
"אני חושב שאני צריך שתשתמש שוב בבועות" הוא אומר ומוריד את הבד.
קורפיש עדיין בחוץ
"אייפום מתקפת מהירות על החבל !" אני מנסה להגיד ומקווה שהוא יביןOriginally posted by Sanji@Dec 22 2009, 03:06 PM
ארווין~
אתה מנסה לצעוק ולא מצליח,על הפה שלך יש מדבקה שלא מאפשרת לך לדבר.
לפתע אתה רואה שאייפום יצא מהתיק שלך,התיק שלך מולך וגם אייפום.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
''קורפיש, תשתמש שוב בבועות חלשות על הפצע של ווליאם.'' אומר.Originally posted by Sanji@Dec 22 2009, 03:23 PM
יוסי~
אתם ממשיכים ללכת ושומעים עוד קארנידוסים.
לפתע ווילאם עוצר,הוא מתיישב ברצפה.
"אני חושב שאני צריך שתשתמש שוב בבועות" הוא אומר ומוריד את הבד.
קורפיש עדיין בחוץ
לאחר שהוא יקום, אמשיך ללכת איתו.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"בסדר, בואו נעשה את מהר, וויליאם זקוק לטיפול" אני אומר לאדי ומטפס מהר על סטיליקס. "תגיד, זה הסטיליקס של וויליאם?" אני פונה אל אדי.Originally posted by Sanji@Dec 22 2009, 03:06 PM
תמיר~
אתה מעיף את לין והיא מתנגשת בקיר המערה,היא ניצלה.
אבל אתה לא הספקת לקפוץ ואתה לא יודע מה לעשות עד שסטילקס נעצר 1ס"מ ממך.
"זה היה מזל" אמר אדי.
"תודה שהצלת אותי" אמרה דון,שהייתה יותר מאחורה וקח הייתה נפגעת.
"בואו תעלו" הוא אמר,לין עלתה על סטילקס אבל אתה עדיין לא.
מורקרו תעוף לאוויר כדי לחמוק ואז תיתקוף במכת כנף ומיד אחרייה בניקור.Originally posted by Sanji@Dec 21 2009, 07:25 PM
רומה~
"צ'יקוריטה תתקפי אותו בעלי תאר ותשלבי גם גפן מצליפה!" היא אמרה לצ'יקוריטה.
"באמת? תודה רבה!"Originally posted by Sanji@Dec 22 2009, 09:43 AM
מתן~
"אין בעיה,תחכה כאן" היא אומרת ולוקחת לך את הפוקדורים.
אתה משתעמם ומסתכל על מכונת ההחלפה , לפתע היא נדלקת ואתה רואה את גארי.
"מתן מה מצבך במסע<?"שאל גארי ולא חיכה לתשובה הוא כבר עבר למשהו אחר.
"חילקתי מתנות לכל מי שהתחיל את המסע השבוע,מצאנו מכרה קארנידוסים אז חבר שלי הביא לי קארנידוס זוהר,מעוניין בו?שים פוכדור במכונה" אמר גארי.
אני אומר ושם פוקדור במכונה.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
עומר~
אתה מתחיל ללכת אחרי שהחזרת לג'וי את הכרטיס עד שאתה מגיע למבנה מוזר,אתה מסתכל ורואה שרשום עליו:
"מכון העיר מובידול" אתה נכנס ורואה שם את הפקידה של אדי ג'ימס,מנהיג המכון.
"מה ברצונך?" היא שואלת.
יוסי+תמיר~
תומאס מטפס על סטילקס והוא לין ואדי מתחילים לנסוע במהירות לכיוון של ווילאם.
"זה הסטילקס של ווילאם" ענה אדי לתומאס ובנתיים אתם מחכים להגיע.
בנתיים ווילאם מבקש מברנדון שישפריץ קצת גם על הבד ואתה משפריץ, הוא קם שוב , קושר את הבד ואתם ממשיכים ללכת.
אתם מגיעים למחסום פי כמה קשה יותר מהקודם.
יש סלעים עצומים שבינהם אבנים קטנים ואין אפילו חור קטן,נראה שהקארנידוסים נמצאים שם.
"נראה שזה משהו שרק סטילקס יכול לפרוץ,תנסה להוציא את הפוקימונים שלך" הוא אומר.
"משלוח סטילקס הגיע" אומר אדי בשמחה ,אתה רואה את אדי תומאס ולין מגיעים לכיוון שלכם.
אדי מהר מטפל בווילאם ובנתיים אתה תומאס ואתה ברנדון צריכים לשבור את המחסום.
מתן~
אתה מניח פוקדור על המכונה ולפתע הוא נפתח ואור אדום כזה נכנס לתוכו והוא נסגר שוב.
"הקארנידוס עבר בהצלחה" אמר גארי וניתק את השיחה.
ארווין~
אייפום מצליח לשחרר את החבלים ואתה מהר מוריד את המדבקה שדבוקה לך על הפה.
אייפום מחייך וקופץ לך על הכתפיים,אתה רואה חלון ורוצה לברוח ממנו אבל לפתע אתה קולט שיש עוד מישהו בחדר,הוא גם קשור לכיסא ומודבקת עליו מדבקה בפה.
רומה~
מארקורו עולה לאוייר ולא נפגע מעליי התאר אבל אז נשלחים לכיוונו גפנים,הוא מגן על עצמו במכת כנף אבל נראה שזה קרה באיחור והוא נופל ומתרסק על הרצפה.
"צ'יקוריטה עלי תאר מטווח אפס" אמרה המאמנת , ציקוריטה התקרב למארקורו,עמד להשתמש בעלי תאר אבל לפתע מארקורו קם בפתאומיות והפתיע את צ'יקוריטה עם ניקור.
''קדימה, צאו פיצ'ו, קורפיש ומאנצ'לקס!Originally posted by Sanji@Dec 25 2009, 10:11 AM
יוסי+תמיר~
תומאס מטפס על סטילקס והוא לין ואדי מתחילים לנסוע במהירות לכיוון של ווילאם.
"זה הסטילקס של ווילאם" ענה אדי לתומאס ובנתיים אתם מחכים להגיע.
בנתיים ווילאם מבקש מברנדון שישפריץ קצת גם על הבד ואתה משפריץ, הוא קם שוב , קושר את הבד ואתם ממשיכים ללכת.
אתם מגיעים למחסום פי כמה קשה יותר מהקודם.
יש סלעים עצומים שבינהם אבנים קטנים ואין אפילו חור קטן,נראה שהקארנידוסים נמצאים שם.
"נראה שזה משהו שרק סטילקס יכול לפרוץ,תנסה להוציא את הפוקימונים שלך" הוא אומר.
"משלוח סטילקס הגיע" אומר אדי בשמחה ,אתה רואה את אדי תומאס ולין מגיעים לכיוון שלכם.
אדי מהר מטפל בווילאם ובנתיים אתה תומאס ואתה ברנדון צריכים לשבור את המחסום.
מאנצ'לקס, מטרונום!
פיצ'ו, מכת ברק!
וקורפיש, קרן בועות! למחסום!'' אומר.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אני רואה שהחשיבה שלך לא עובדת צ'יקוריטה סוג עשב הצלפת גפן =מתקפה מסוג עשב. סוג עשב חלש על סוג מעופף=אז מתקפות סוג עשב לא אמורות להשפיע חזק כל כך שהפוקימון שלי יתרסק בגלל איזה הצלפת גפן ..Originally posted by Sanji@Dec 25 2009, 10:11 AM
רומה~
מארקורו עולה לאוייר ולא נפגע מעליי התאר אבל אז נשלחים לכיוונו גפנים,הוא מגן על עצמו במכת כנף אבל נראה שזה קרה באיחור והוא נופל ומתרסק על הרצפה.
"צ'יקוריטה עלי תאר מטווח אפס" אמרה המאמנת , ציקוריטה התקרב למארקורו,עמד להשתמש בעלי תאר אבל לפתע מארקורו קם בפתאומיות והפתיע את צ'יקוריטה עם ניקור.
~~~~~~~~~~~~~~~
מורקרוו צל לילה ואז מכת כנף מתווך אפס.." אצעק ..
~~~~~~~~~~~~~~~~~
בקצב הזה הפרישה מהמשחק קרובה..
"באתי לאתגר את מנהיג המכון!" אומר בנחישות.Originally posted by Sanji@Dec 25 2009, 10:11 AM
עומר~
אתה מתחיל ללכת אחרי שהחזרת לג'וי את הכרטיס עד שאתה מגיע למבנה מוזר,אתה מסתכל ורואה שרשום עליו:
"מכון העיר מובידול" אתה נכנס ורואה שם את הפקידה של אדי ג'ימס,מנהיג המכון.
"מה ברצונך?" היא שואלת.
יוסי(תמיר תקרא)~
למאנצלקס יוצא ריסוק אבנים והוא מנפץ כמה סלעים.
מכת הברק של פיצו לא הכי משפיעה על האבנים,קורפיש משתמש בקרן בועות ומנפץ שתיי סלעים.
"סטילקס זנב ברזל" אומר ווילאם אחרי שאדי טיפל בו.
סטילקס השתמש בזנב ברזל וניפץ המון סלעים.
"קארנידוס צא!" אמר אדי.
"תנסה לתקשר עם הקארנידוסים שמעבר לסלעים כדי שיעזרו לנו משם!" אמר אדי לקארנידוס,קארנידוס התחיל לדבר ואז נשמע שהקארנידוסים מנסים לפרוץ את הסלעים גם הם ואתם מקבלים מהם עזרה גדולה כדי לנפץ את הסלעים
רומה~
הראש שלי באמת לא עובד אני חולה אחי /:
חוץ מזה עם לא הבנת הצלפת הגפן הגיעה למארקורו בהפתעה,הוא לא ציפה לה והיא הפילה אותו ,לא שהיא פגעה בו חזק היא פשוט גרמה לו ליפול לרצפה כי הוא היה בשמיים וכמו ששמת לב הוא קם במהירות רבה,כנראה שהוא חיכה שצ'יקוריטה תתקרב כדי לתקוף אותה ישר.
~~
מורקרו משתמש בצל לילה שפוגע בציקוריטה,היא לא מצליחה לקום ואז נפגעת ממכת כנף.
לפתע היא קופצת על מארקורו שעומד לידה ותופסולא נותנת לו לזוז ,היא משתמשת בגפן מצליפה ופוגעת במארקורו המון,היא נראית ממש תשושה ועייפה כי נראה שהיא בהחלט נפצעה מהמתקפות של מארקורו.
עומר~
"בסדר,בוא" היא אומרת ואתם נכנסים לחדר,אתה רואה שהחדר פשוט עצום וזה נראה זירת קרב.
"מה שמך?" היא שואלת ואתה מיד עונה,היא נותנת למישהו את השם שלך ואז חוזרת חזרה,האיש ההוא הולך ועומד באמצע הזירה.
"הקרב בין אדי ג'יימס לרוני דיוק יתחיל מיד" הוא אומר ולפתע נכנס מנהיג המכון,אדי.
"צא ג'יודוד" הוא אומר ומוציא ג'יודוד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)