Pokemon GO
עמוד 64 מתוך 91 ראשוןראשון ... 1454626364656674 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 946 עד 960 מתוך 1365
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Jan 3 2010, 06:24 PM
    פיקאצו פוגע בג'יודוד עם זנב ברזל ברמה טובה,הוא עובר למכת ברק שלא כל כך משפיעה עליו.

"ג'יודוד תשתמש בדחיפה!" אמר אדי,ג'יודוד השתמש בדחיפה ופגע בפיקאצו.
    "עעכשיו זריקת סלע!" אמר אדי.
    'נראה שמכות ברק לא ישפיעו עליו.' אחשוב ואז אחזור לקרב, ''קדימה פיקאצ'ו, תרוץ שוב בזיגזגים במהירות ותתחמק מהסלע! ואז תשתמש בזנב ברזל במלוא העוצמה!'' אומר.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. the bitch is back
    Originally posted by Sanji@Jan 3 2010, 05:50 PM

עומר~
    [SIZE=1]
    "קארנידוס תחמוק!" אמר אדי,קארנידוס חמק מהרעל.
    "עכשיו קארנידוס,אני רוצה שתרוץ סביבה במהירות ובזמן שהיא משתמשת בריקון המגה תשתמש בראשיית זן!" אמר אדי לקארנידוס שלו.
    גלום השתמשה בריקון מגה וקארנידוס חמק ממנו,הוא מתחיל לרוץ לכיוונו של גלום.[/color]
    אי אפשר לחמוק מהרעל OO
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תפסיקי עם הריקון ועברי במהירות לנבגי הלם!" אקרא "אח"כ תישתמשי במתנת הטבהע!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    Originally posted by Sanji@Jan 1 2010, 03:12 PM
    ארווין~

:XD:
    ~~~
    "אין בעיה" היא אומרת לוקחת צמר גפן מרטיבה את זה במשהו כזה ונוגעת לך עם זה בפצע,זה שורף לך מעט.
    "זהו,אתה יכול ללכת"היא אומרת ומחייכת.

"תודה!" אני אומר ומרגיש יותר טוב
    "עכשיו למכון! ריי בטח מחכה לי!" אני אומר וטס למכון
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Jan 2 2010, 08:55 PM
    תמיר~

הטורצ'יק שלך מעיף המון חול אל הטורצ'יק של לין,הוא מתגלגל הצידה ודוחף את טורצ'יק של לין,הוא פוגע בטורצ'יק שלה ברמה בינונית.
    הטורצ'יק שלה נופל ,אבל מיד נעמד שוב.
    "קדימה טורצ'יק גחלת!"אמרה לין.
    "השב עם גחלת משלך!" אני משיב.

5. מורחקים
    Originally posted by Combusken@Nov 5 2009, 06:58 PM
    קודם כל, שמעתי שאתה חולה אז תהיה בריא :$

טופס הרשמה~

שם אמיתי: תמיר
    שם במשחק: תומאס בלאק
    סוג פוקימונים אהוב: אש
    אופי: ערמומי, יהיר, טוב לב, נוטה להסתבך בצרות, דאגן יתר, אכפתי
    רקע:
    תומאס נולד למשפחה בעיר ליטלרוט במחוז הואן. הוריו היו מתאמים שהתחרו בפסטיבל הגדול במספר מחוזות - ג'וטו, קנטו וכמובן בהואן. לתומאס יש עוד 2 אחים - אחותו הגדולה לילי ואחיו הקטן ג'ון. כאשר היה בן 8, יצאה לילי למסע הפוקימונים שלה במחוז הואן, יחד עם הפוקימון ההתחלתי שלה - מדקיפ. לילי חלמה להיות מתאמת ולהמשיך בדרך ההורים שלהם. לילי הצליחה להיכנס לפסטיבל הגדול אחרי שזכתה ב5 סרטים, אך הודחה בקרב שמינית הגמר. מאוכזבת, היא יצאה למסע במחוזות קנטו וג'וטו, ולבסוף זכתה שם בגביע הפסטיבל הגדול. תומאס התחבר במהרה לכל הפוקימונים החדשים שתפסה והביאה הביתה, אך הוא התחבר במיוחד לאיווי הקטן שלה. שניהם היו משחקים יחדיו כשלילי היתה בבית, ובמהלך המשחקים איווי התפתח לאספיאון. לילי שמחה מאוד, ונתנה לתומאס מתנה - שרשרת עם תמנוה של המשפחה.
    יום אחד, הוריו של תומאס שמעו על המחוז החדש שהתגלה ע"י גרי אוק, נכדו של פרופסור סמואל אוק. לאחר התלבטות של מספר חודשים החליטו הוריו לעבור למחוז החדש. לילי יצאה לשם כבר לפני כן, במטרה לגלות את הפוקימונים החדשים שנמצאים בו, ולתפוס כמה לעצמה.
    במהלך הנסיעה למחוז, תומאס הלך לאיבוד בזמן עצירה של המשפחה ביער בדרך לאונייה שתיקח אותם למחוז החדש. תומאס חיפש את דרכו בחזרה, אך לא הצליח. תומאס ישב מיואש מתחת לאחד העצים, כשלפתע הופיעו משום מקום 3 בידרילים עצבניים. הם החלו לרדוף אחרי תומאס, כשלפתע עלי תער פגעו בהם והבריחו אותם. תומאס הסתובב וחיפש את מקור עלי התער, והבחין בטורטוויג פראי שעמד שם. טורטוויג הסתכל על תומאס, והחל לפתע לרוץ קדימה. תומאס לא הבין המ קורה ורץ אחריו, ושמח לגלות את משפחתו לפניו. תומאס רצה להודות לטורטוויג, אך הוא נעלם מהמקום לפני שהספיק להודות לו.
    מאז, תומאס ציפה לצאת כבר אל מסע הפוקימונים שלו. כששמע את ההודעה בטלוויזיה, הוא ידע שהגיע הזמן שלו לצאת למסע. הוא קיווה להתחיל עם טורטוויג, מכיוון שזכר את אותו אחד שהציל אותו מהבידרילים.
    שלושה פוקימונים שהייתם רוצים לשחק איתם: טורטוויג, אלקיד ואיווי
    הפוקימון האהוב ביותר: טורטויג
    הערות/בקשות:
    ללכוד פוקימונים מגניבים ושלא תוציא אותי מהמשחק אם אני לא מגיב במשך יומיים-שלושה, זה בגלל הלימודים שלי.
    אני לא רוצה דברים מיוחדים אני אני רוצה ליהיות ילד רגיל או לפחות כך חשבתי...

6. מורחקים
    Originally posted by tal262@Jan 4 2010, 07:10 PM
    שם במישחק:קסי
    שם בפורום:tal262
    שם במציאות:טל
    אני לא רוצה דברים מיוחדים אני רוצה ליהיות ילד רגיל או לפחות כך חשבתי...כששיחקתי עם מקס לא באמת ידעתי מי אני או מי היא אימי או אבי...תמיד רציתי לדעת אבל גם המטפלת לא ידעה לי זה לא הזיז כל כך אני ומקס נישארנו יחד ואנחנו לא מיתכוונים להיפרד כעבור 5 שנים יצנו למסע אני ומקס וידענו שגם את המסע אנחנו הולכים לעשות ביחד הלכנו לפרופסור ובחרנו פוקימון אני בחרתי ב ראש בלטה ומקס בחר באח המאובן שלו מהדור הרביעי ומקס קורא לו ראש כחול

7. מורחקים
    Originally posted by tal262@Jan 5 2010, 02:38 PM
    סוג פוקימון אהוב:שילוב של רוח ושל קרח
    אני לא רוצה דברים מיוחדים אני רוצה ליהיות ילד רגיל או לפחות כך חשבתי...כששיחקתי עם מקס לא באמת ידעתי מי אני או מי היא אימי או אבי...תמיד רציתי לדעת אבל גם המטפלת לא ידעה לי זה לא הזיז כל כך אני ומקס נישארנו יחד ואנחנו לא מיתכוונים להיפרד כעבור 5 שנים יצנו למסע אני ומקס וידענו שגם את המסע אנחנו הולכים לעשות ביחד הלכנו לפרופסור ובחרנו פוקימון אני בחרתי ב ראש בלטה ומקס בחר באח המאובן שלו מהדור הרביעי ומקס קורא לו ראש כחול
    סוג פוקימון אהוב:שילוב של רוח ושל קרח

8. מורחקים
    Originally posted by tal262@Jan 5 2010, 02:38 PM
    סוג אהוב:שילוב של רוח וקרח
    סוג אהוב:שילוב של רוח וקרח
    אופי:טוב לב חשדן כשאני שונא מישהו אז הקרב שלי נהפך לטוב יותר

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Jan 3 2010, 04:05 PM
    "אני אשמח לאחד" היא אומרת ומתכוננת לקרב.
    "צא מאנקי!" היא אומרת וזורקת פוקדור לאוייר.
    יוצא מהפוקדור מאנקי.

"סניזל צא !, שריטה ורוח קרה ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Jan 3 2010, 05:50 PM
    מתן~[/SIZE]
    [SIZE=1]
    אתם הולכים דיי הרבה עד שכבר נמאס לך.
    אתה מתעייף מעט אבל הם רק מחייכים להם והם נראים במצב מעולה.
    "מתי אנחנו נגיע?" אני שואל אותם בעצבנות
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
    ----------------------------

קרדיט לרומה על החתימה&#33; D =D =D=

קרדיט לגיל&#33; יחי א.נ.מ.ס.&#33;

11. מנהל החודש
    יוסי~

פיקאצו מתחיל לרוץ ומצליח לחמוק מזריקת הסלע.
    הוא רץ במהירות לכיוונו של ג&#39;יודוד ופוגע בו עם זנב ברזל.
    נראה שהוא פגע בו חזק הפעם.
    "ג&#39;יודוד קדימה דחיפה&#33;" אמר אדי,לג&#39;יודוד לוקח זמן להבין מה קרה פה אבל הוא מיד משתמש בדחיפה ופוגע בפיקאצו.

עומר~

למה אי אפשר לחמוק מהרעל? :blink:
    וסליחה על השאלה אבל מה מתנת טבע עושה?XD,שככתי..

~~~
    גלום מפסיקה עם ריקון המגה ומנסה לעבור לנבגי ההלם,אבל לא מספיקה.קארנידוס פוגע בה בעוצמה עם ראשיית זן.היא מצליחה להתאושש והיא משתמשת בנבגי הלם שמשתמקים את קארנידוס.אדי צועק לכיוונו של קארנידוס בתקווה שיצא מזה אבל הוא לא יוצא מזה.גלום עומדת להשתמש במתנת טבע,לא נראה שיש לקארנידוס סיכוי לחמוק.היא משתמשת במתנת הטבע ופוגע בו.

תמיר~

שני הטורצ&#39;יקים משתמשים בגחלת,הגחלים מתנגשים אחד בשני ויוצרים פיצוץ קל,שניהם נפגעו באותה המידה.
    "טורצ&#39;יק תשתמש בדחיפה ואז במיקוד אנרגיה וגחלת&#33;" אמרה לין לטורצ&#39;יק שלה.

ארווין~

אתה מתקשה לרוץ בהתחלה ואתה הולך.אתה מתחיל ללכת עד שאתה מרגיש שהפצע עבר ואתה מתחיל לרוץ לכיוון המכון.
    אתה מגיע ונכנס למכון.
    אתה הולך לכיוון הדלת שבה נמצאת הזירה ושנייה לפני שאתה פותח אותה אתה שומע:"והמנצח הוא ריי סמית&#39;&#33;".אתה נכנס ורואה שחברך ניצח בקרב.
    "לאיפה נעלמת?,ניצחתי בקרב&#33;" אמר ריי בהתלהבות.
    לפתע מישהו נכנס למכון.
    "מה קרה כאן?"שאל האיש שנכנס את המזכירה.
    אתם מיד מבחינים בו , זה אדי ג&#39;יימס מנהיג המכון.
    הוא והמזכירה מיד מתחילים לדבר בשקט בצד,אתה עומד מול ריי והוא שואל אותך:"לאיפה נעלמת כל הקרב?".

מתן~

"בקרוב" הם אומרים ואתה נרגע קצת.
    לפתע אתם רואים את החוף.
    "טוב אתה רוצה להלחם נגד פיבאס או שיש לך דרך מיוחדת להאמין שהוא עומד להתפתח?"הם שואלים.

דודי~

סניזל יוצא ושורט את מאנקי.
    "מאנקי גלגול ואז הצלפת זנב&#33;" היא אמרה.
    מאנקי השתמש בגלגול ואז בהצלפת זנב במהירות ופגע בסניזל ברמה נמוכה עד בינונית.
    סניזל השתמש ברוח קרה ופגע במאנקי ברמה טובה מאוד , נראה שמאנקי קצת קופא. הוא בקושי מצליח לזוז.

טל~

לא רק שאין מקום השתמשת ב-4 תגובות בשביל ההרשמה ושלוש מהם הם בעצם ספאם.מצטער אין מקום,אני מבקש ממך לא להגיב פה שוב.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Jan 8 2010, 06:03 PM
    יוסי~

פיקאצו מתחיל לרוץ ומצליח לחמוק מזריקת הסלע.
    הוא רץ במהירות לכיוונו של ג&#39;יודוד ופוגע בו עם זנב ברזל.
    נראה שהוא פגע בו חזק הפעם.
    "ג&#39;יודוד קדימה דחיפה&#33;" אמר אדי,לג&#39;יודוד לוקח זמן להבין מה קרה פה אבל הוא מיד משתמש בדחיפה ופוגע בפיקאצו.
    &#39;&#39;בוא ננסה להשתמש עוד פעם במכת ברק ולהשתיק אותו, קדימה פיקאצ&#39;ו מכת ברק&#33; ואז תשתמש במלוא העוצמה בזנב ברזל&#33;&#39;&#39; אומר

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Jan 8 2010, 06:03 PM
    תמיר~

שני הטורצ&#39;יקים משתמשים בגחלת,הגחלים מתנגשים אחד בשני ויוצרים פיצוץ קל,שניהם נפגעו באותה המידה.
    "טורצ&#39;יק תשתמש בדחיפה ואז במיקוד אנרגיה וגחלת&#33;" אמרה לין לטורצ&#39;יק שלה.
    "השתמש במיקוד אנרגיה ולאחר מכן, סיים את הקרב הזה עם ניקור ומתקפת חול&#33;" אני מצווה עליו.
    ~~~~~~~~~
    היי אסור 3 התקפות&#33; :angry:
    אם ככה אני מוסיף אחת למעלה

14. מנהל החודש
    תמיר~

מתי אמרתי שאסור?XD
    ~~~
    טורצ&#39;יק מנסה להשתמש במיקוד אנרגיה אך הטורצ&#39;יק של לין פוגע בו עם דחיפה.הוא נפגע אבל מיד משתמש שוב במיקוד אנרגיה,ומיד אחריו גם הטורצ&#39;יק של לין משתמש במיקוד אנרגיה.הטורצ&#39;יק שלך מפסיק והטורצ&#39;יק של דון כבר מכין גחלת,אך הטורצ&#39;יק שלך פוגע בו עם ניקור ומונע ממנו להשתמש בגחלת,כמו כן הוא פוגע בו ברמה בינונית.הטורצ&#39;יק שלך משתמש במתקפת חול ומעיף חול לעיינים של הטורצ&#39;יק של לין,הטורצ&#39;יק של לין מנסה להוציא את החול אך לא מצליח.

יוסי~

ג&#39;יודוד מנסה להשתמש בדחיפה אבל מיד מגיע ברק מהשמים ופוגע בו. הוא נעצר במקומו ואז הזנב של פיקאצו מתחיל לזהור והוא משתמש בזנב ברזל עוצמתי על ג&#39;יודוד.
    ג&#39;יודוד נפגע ברמה קשה מהמהלכים האלו.
    "ג&#39;יודוד תשתמש בזריקת סלע&#33;"אמר אדי,ג&#39;יודוד ניסה להשתמש במתקפה אבל נפל במקומו,נראה שהכוחות שלו נגמרו.
    "קדימה ג&#39;יודוד קום&#33;" צעק אדי לכיוונו של ג&#39;יודוד,אך הג&#39;ידוד שלו לא מצליח לקום.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Jan 8 2010, 09:43 PM
    יוסי~

ג&#39;יודוד מנסה להשתמש בדחיפה אבל מיד מגיע ברק מהשמים ופוגע בו. הוא נעצר במקומו ואז הזנב של פיקאצו מתחיל לזהור והוא משתמש בזנב ברזל עוצמתי על ג&#39;יודוד.
    ג&#39;יודוד נפגע ברמה קשה מהמהלכים האלו.
    "ג&#39;יודוד תשתמש בזריקת סלע&#33;"אמר אדי,ג&#39;יודוד ניסה להשתמש במתקפה אבל נפל במקומו,נראה שהכוחות שלו נגמרו.
    "קדימה ג&#39;יודוד קום&#33;" צעק אדי לכיוונו של ג&#39;יודוד,אך הג&#39;ידוד שלו לא מצליח לקום.
    &#39;&#39;עכשיו פיקאצ&#39;ו, תשתמש במכת ברק ואז בזנב ברזל, בכל הכוח&#33; תגמור את הקרב&#33;&#39;&#39; אומר.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 64 מתוך 91 ראשוןראשון ... 1454626364656674 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •