Pokemon GO
עמוד 72 מתוך 91 ראשוןראשון ... 2262707172737482 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,066 עד 1,080 מתוך 1365
  1. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    Originally posted by Sanji@Feb 5 2010, 11:41 AM

ארווין~

אייפום עומד על הראש של אוניקס,הוא קופץ למעלה אבל אוניקס נעמד וקופץ קצת גם הוא ותופס את אייפום,הוא חונק אותו חזק ואייפום לא מצליח לצאת.
    בנתיים אתה רואה שהאונדר מטפל בקארנידוס,הוא משתמש בגחלת ופוגע בקארנידוס מטווח אפס.
    "קארנידוס התקשחות,אוניקס תמשיך!" אמר אדי,האונדור תוקף שוב את קארנידוס אבל הוא לא נפגע.

"אוי לא !"
    אני צועק בזירה כאשר אני חסר אונים ולא יודע מה לעשות
    "איפום תשתמש בזנבך שלא חנוק ותקוף איתו את זנבו של אוניקס! כך תשחרר מהחניקה!
    תקוף אותו בזנב ברזל חזק במיוחד" אני אומר לו ומעודד אותו
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Feb 5 2010, 11:41 AM
    תמיר~

"ג'ידוד זריקת סלע,אתה יודע מיהו הטורצ'יק האמיתי!" אמר אדי.
    טורצ'יק משתמש במיקוד אנרגיה והוא מתחיל לזהור באור כתום,אך לפתע ג'יודוד משתמש בזריקת סלע,והוא זורק סלע ענקית על טורצ'יק,שנפגע ממש חזק,כל השכפולים נעלמים.
    "טוב מאוד ג'יודוד עכשיו,רולווט!" אמר אדי.

"מהר טורצ'יק, השתמש בסיחרור אש לעברו!" אני מצווה עליו.

3. מנהל החודש
    עומר~

"תתחיל עם היפנוזה ואז ריקוד גשם ואז אקדח מים!" אמרת.
    "סטארפטור תעלי במהירות לשמיים!"אמר פול,וסטארפטור עלתה בשניות לשמיים. ההיפנוזה לא פגעה בה ופוליוואג עבר לריקוד גשם,נראה שהגשם חיזק אותו קצת ,וסטארפטור נרטבה קצת.
    "סטארפטור,תסתובבי סביב אקדח המים ותקפי בכנף ברזל!" אמר פול.
    פוליוואג השתמש באקדח מים,הכנף של סטארפטור התחיל לזהור באור לבן בוהק,היא ירדה מהשמיים והתסובבה במהירות אדירה סביב אקדח המים,לבסוף היא הגיעה לפוליוואג ופגעה בו בעוצמה אדירה!.פוליוואג נפל על הרצפה והוא בקושי מצליח לזוז."מעולה סטארפטור,עכשיו סיימי את זה עם ניקור!" אמר פול.

יוסי~

אתה שם את הפוכדור בחור העגול ולוחץ על הכפתור הירוק,לפתע הפוכדור נפתח וקורפיש יוצא ממנו ונשאב אל תוך המכונה.המכונה מרעישה קצת ואחרי מספר דקות הרעש פוסק."בסדר,קיבלתי" אמר האיש שמחליף את גארי וניתק את השיחה.

ארווין~

אייפום מנסה לתקוף בעזרת הזנב שלו את הגוף של אוניקס אבל לא מצליח,לא נראה שאוניקס מרגיש בזה בכלל.לפתע קארנידוס נעמד,נראה שהאונדר תקף אותו מספר פעמים ובגלל ההתקשחות שלו זה לא הזיז לו ורק נתן לו זמן להתאושש.
    "קארנידוס ראשיית זן!" אמר אדי,קארנידוס קם הראש שלו התחיל לזהור באור כחול בוהק והוא פגע בהאונדור בעוצמה אדירה.
    "מעולה קארנידוס עכשיו תשתמש בצוות כפול ואז בראשיית זן!" אמר אדי,קארנידוס התחיל להקיף את האונדור בשכפולים שלו.
    בנתיים ,בלי שום בקשה שלך אייפום משתמש בזנב ברזל שפוגע באוניקס ברמה טובה ואוניקס משחרר אותו מהחניקה.

תמיר~

טורצ'יק נותן את כולו ונעמד.הוא משתמש בסחרור אש,ג'יודוד ברולוט ושתי המתקפות נפגשות.טורצ'יק רק מחזק את סחרור האש,והוא מוציא כמעט את כל הכוח שנשאר לו.לבסוף אפילו שהרולוט יצאו בדרגה האחרונה בכוחם,סחרור האש פשוט שרף את האבנים במראה מדהים!סחרור האש המשיך לכיוונו של ג'יודוד ופגע בו בעוצמה.ג'יודוד נפל והתעלף במקומו."מרשים" אמר אדי והחזיר את ג'יודוד לפוקדור."צא אוניקס,זנב ברזל!" אמר אדי וזרק פוקדור לאוויר.יצא ממנו אוניקס.אתה מסתכל על טורצ'יק ורואה שמצבו לא ממש טוב ונראה כי הוא עומד להתעלף בכל רגע.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Feb 8 2010, 11:11 AM
    יוסי~

אתה שם את הפוכדור בחור העגול ולוחץ על הכפתור הירוק,לפתע הפוכדור נפתח וקורפיש יוצא ממנו ונשאב אל תוך המכונה.המכונה מרעישה קצת ואחרי מספר דקות הרעש פוסק."בסדר,קיבלתי" אמר האיש שמחליף את גארי וניתק את השיחה.
    אממ..נאור, לא עידכנת את הסקווילטל הזוהר וה'צארד.
    ---
    ''אממ..אוקיי, תודה.'' אומר ואצא מן המקום, אתחיל ללכת לכיוון העיר הבאה.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. the bitch is back
    עומר~

"תתחיל עם היפנוזה ואז ריקוד גשם ואז אקדח מים!" אמרת.
    "סטארפטור תעלי במהירות לשמיים!"אמר פול,וסטארפטור עלתה בשניות לשמיים. ההיפנוזה לא פגעה בה ופוליוואג עבר לריקוד גשם,נראה שהגשם חיזק אותו קצת ,וסטארפטור נרטבה קצת.
    "סטארפטור,תסתובבי סביב אקדח המים ותקפי בכנף ברזל!" אמר פול.
    פוליוואג השתמש באקדח מים,הכנף של סטארפטור התחיל לזהור באור לבן בוהק,היא ירדה מהשמיים והתסובבה במהירות אדירה סביב אקדח המים,לבסוף היא הגיעה לפוליוואג ופגעה בו בעוצמה אדירה!.פוליוואג נפל על הרצפה והוא בקושי מצליח לזוז."מעולה סטארפטור,עכשיו סיימי את זה עם ניקור!" אמר פול.

"פולי תישתמש בבועות לכל עבר ותנסה לפגוע לה בעיניים!" אקרא במהירות "אחרי זה תתחיל לנצל את הגשם כדי לרפא את הפציעות שלך ואז צא עם אקדח מים בכל הכוח!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. פקח לשעבר

ארווין~

אייפום מנסה לתקוף בעזרת הזנב שלו את הגוף של אוניקס אבל לא מצליח,לא נראה שאוניקס מרגיש בזה בכלל.לפתע קארנידוס נעמד,נראה שהאונדר תקף אותו מספר פעמים ובגלל ההתקשחות שלו זה לא הזיז לו ורק נתן לו זמן להתאושש.
    "קארנידוס ראשיית זן!" אמר אדי,קארנידוס קם הראש שלו התחיל לזהור באור כחול בוהק והוא פגע בהאונדור בעוצמה אדירה.
    "מעולה קארנידוס עכשיו תשתמש בצוות כפול ואז בראשיית זן!" אמר אדי,קארנידוס התחיל להקיף את האונדור בשכפולים שלו.
    בנתיים ,בלי שום בקשה שלך אייפום משתמש בזנב ברזל שפוגע באוניקס ברמה טובה ואוניקס משחרר אותו מהחניקה.

"מעולה אייפום!" אני צועק שם
    "לא נוותר לו!" אני צועק ומעודד אני מביט ואני רוצה לראות שהכל בסדר עם האונדר של ריי
    "קדימה אייפום! מתקפת מהירות על קרנידוס!" אני אומר
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !

7. משתמש מנוסה
    תמיר~

טורצ'יק נותן את כולו ונעמד.הוא משתמש בסחרור אש,ג'יודוד ברולוט ושתי המתקפות נפגשות.טורצ'יק רק מחזק את סחרור האש,והוא מוציא כמעט את כל הכוח שנשאר לו.לבסוף אפילו שהרולוט יצאו בדרגה האחרונה בכוחם,סחרור האש פשוט שרף את האבנים במראה מדהים!סחרור האש המשיך לכיוונו של ג'יודוד ופגע בו בעוצמה.ג'יודוד נפל והתעלף במקומו."מרשים" אמר אדי והחזיר את ג'יודוד לפוקדור."צא אוניקס,זנב ברזל!" אמר אדי וזרק פוקדור לאוויר.יצא ממנו אוניקס.אתה מסתכל על טורצ'יק ורואה שמצבו לא ממש טוב ונראה כי הוא עומד להתעלף בכל רגע.
    "בסדר טורצ'יק, נסה להחזיק מעמד עוד קצת. צוות כפול ואז סיחרור אש אל עבר זנב הברזל!" אני מצווה עליו.

8. מנהל החודש
    עומר~

המצב של פוליוואג לא כל כך טוב.אחרי התאמצות רבה הוא מצליח לשחרר שלושה בועות שמתוכם,רק בועה אחת פגעה בעין של סטארפטור."סטארפטור הוא עדיין לא יכול לקום,צאי מזה ותגמרי איתו בניקור ,רק שהפעם תשתדלי לנקר בגוף" אמר פול.סטארפטור העיפה על עצמה קצת רוח בעזרת הכנפיים ופקחה את העין שלה.היא עומדת להשתמש בניקור.

יוסי~

אתה יוצא מהמרכז ומתחיל ללכת לכיוון העיר הבאה.בדרך אתה רואה את פול ועוד מאמן נלחמים בינהם.מצד אחד הסטארפטור של פול ומצד שני הפוליוואג של המאמן השני.
    ~~
    עודכן

ארווין~

"קארנידוס חמוק מהכוכבים מהר!,אוניקס טפל באייפום" אמר אדי,אייפום התחיל במהירות אבל אוניקס עצר אותו באמצע עם זנב ברזל שהעיף את אייפום אל הרצפה ופגע בו ברמה גבוהה מאוד.הכוכבים של המהירות המשיכו במסוללם ופגעו בחלק מהשכפולים של קארנידוס שנעלמו,נשארו רק עוד שני שכפולים ואחד אמיתי
    "האונדור תשתמש בגחלת!" אמר ריי.שלושת הקארנידוסים התחילו לרוץ בעודם משתמשים בראשיית זן לכיוונו של האונדר,האונדר השתמש בגחלת והעלים שני שכפולים,האמיתי ממשיך לרוץ לכיוונו של האונדור ופוגע בו בעוצמה."קארנידוס תחסל אותו עם עוד ראשיית זן!,אוניקס חפירה!" אמר אדי.

תמיר~

טורצ'יק מתחיל בצוות כפול,הוא מתקשה לבצע את המתקפה אבל הוא במהרה מקיף את אוניקס.
    "אוניקס זנב ברזל על האדמה!" אמר אדי,אוניקס השתמש בזנב ברזל עוצמתי על האדמה שפגע בכל הטורצ'יקים והשמיד את כל השכפולים,טורצ'יק נפגע ברמה נמוכה.
    טורצ'יק עזר קצת כוח והשתמש בסחרור אש.אוניקס השתמש בזנב ברזל,ושני המתקפות התנגשו. לא נראה שסחרור האש עשה בכלל משהו לאוניקס,אוניקס התקדם ולבסוף פגע בטורצ'יק בזנב ברזל וחיסל אותו.
    "המנצח הוא אוניקס,תומאס עלייך להחליף פוקימון" אמר השופט.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

9. the bitch is back
    Originally posted by Sanji@Feb 9 2010, 01:39 PM
    עומר~

המצב של פוליוואג לא כל כך טוב.אחרי התאמצות רבה הוא מצליח לשחרר שלושה בועות שמתוכם,רק בועה אחת פגעה בעין של סטארפטור."סטארפטור הוא עדיין לא יכול לקום,צאי מזה ותגמרי איתו בניקור ,רק שהפעם תשתדלי לנקר בגוף" אמר פול.סטארפטור העיפה על עצמה קצת רוח בעזרת הכנפיים ופקחה את העין שלה.היא עומדת להשתמש בניקור.

"פוליוואג חזור צאי גלום תשתמשי מהר באבקת שינה!"
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    תמיר~

טורצ'יק מתחיל בצוות כפול,הוא מתקשה לבצע את המתקפה אבל הוא במהרה מקיף את אוניקס.
    "אוניקס זנב ברזל על האדמה!" אמר אדי,אוניקס השתמש בזנב ברזל עוצמתי על האדמה שפגע בכל הטורצ'יקים והשמיד את כל השכפולים,טורצ'יק נפגע ברמה נמוכה.
    טורצ'יק עזר קצת כוח והשתמש בסחרור אש.אוניקס השתמש בזנב ברזל,ושני המתקפות התנגשו. לא נראה שסחרור האש עשה בכלל משהו לאוניקס,אוניקס התקדם ולבסוף פגע בטורצ'יק בזנב ברזל וחיסל אותו.
    "המנצח הוא אוניקס,תומאס עלייך להחליף פוקימון" אמר השופט.
    "טורצ'יק, חזור" אני קורא ומשיב אותו לפוכדור שלו "נתת קרב מעולה" אני אומר לפוכדור שלו "קדימה טורטוויג, אני בוחר בך!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "השתמש בעלי תער!" אני מצווה עליו.

11. מנהל החודש
    אם אתם יכולים להביא אנשים שירשמו למשחק אז תעשו את זה!

עומר~

גלום יוצאת ונפגעת בעוצמה מהניקור במקום פוליוואג.
    "סטארפטור תעלי מהר לשמיים!!" צעק פול לסטארפטור,לגלום לקח קצת זמן להתאושש מהמתקפה ולבסוף היא קמה,אבל באיחור.סטארפטור כבר בגובה ממש עצום,גלום השתמשה באבקת שינה שלא פגעה בסטארפטור.
    "סטארפטור תחכי קצת ואז תרדי קצת מהגובה הזה,תזיזי במהירות את הכנפיים שלך ותצרי סופה!" אמר פול.אבקת השינה נעלמה,סטארפטור ירדה קצת בגובה והתחילה לעשות מה שפול אמר,רוח חזקה מאוד פוגעת בגלום והיא בקושי מצליחה לעמוד,הסופה הודפת אותה לאחור.

תמיר~

טארטוויג יצא החוצה והשתמש בעלי תאר.
    עלי התאר פגעו באוניקס ברמה קשה.
    "אוניקס חפירה!" אמר אדי ואוניקס כבר נכנס לתוך האדמה.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    טופס הרשמה~

שם אמיתי: לנווין
    שם במשחק: לנווין קורס
    סוג פוקימונים אהוב: רעל
    אופי: רציני, אדיש, ציני, קר מחשבה, פועל על פי אינטרסים אישיים, נאמן רק לעצמו, אפילו בוגדני.
    רקע: לנווין מאז ומתמיד נער נבון יותר משאר סביבתו. הוא מעולם לא צבר לעצמו חברים אמיתיים והעדיף לשמור מרחק מהאנשים שנראו לו לא מועילים בשבילו. בשלב מסויים החליט לנווין לפרוש מבית הספר בניגוד מוחלט לרצונם של ההורים. בית הספר פשוט לא הצליח לספק אותו מבחינה אינטלקטואלית, והוא החל ללמוד בבית לבד. הוא צבר ידע עצום על ההסטוריה של עולם הפוקימונים, על הפוקימונים עצמם, על מאמנים שונים, ועל קרבות. הוא הרגיש מוכן יותר מתמיד לצאת למסע פוקימונים.
    אני לא יודע אם צריך יותר, אבל זה נראה לי מספיק...
    שלושה פוקימונים שהייתם רוצים לשחק איתם: אם זה אפשרי הייתי מעדיף שלא לבחור... אני רוצה להיות מופתע (:
    הפוקימון האהוב ביותר: וולפיקס
    הערות/בקשות:
    אין משהו מיוחד...

13. פקח לשעבר

ארווין~

"קארנידוס חמוק מהכוכבים מהר!,אוניקס טפל באייפום" אמר אדי,אייפום התחיל במהירות אבל אוניקס עצר אותו באמצע עם זנב ברזל שהעיף את אייפום אל הרצפה ופגע בו ברמה גבוהה מאוד.הכוכבים של המהירות המשיכו במסוללם ופגעו בחלק מהשכפולים של קארנידוס שנעלמו,נשארו רק עוד שני שכפולים ואחד אמיתי
    "האונדור תשתמש בגחלת!" אמר ריי.שלושת הקארנידוסים התחילו לרוץ בעודם משתמשים בראשיית זן לכיוונו של האונדר,האונדר השתמש בגחלת והעלים שני שכפולים,האמיתי ממשיך לרוץ לכיוונו של האונדור ופוגע בו בעוצמה."קארנידוס תחסל אותו עם עוד ראשיית זן!,אוניקס חפירה!" אמר אדי.

"אייפום לא ניתן לזה לקרות!" אני אומר ולא מאבד תקווה
    'מה נעשה? ' חושב לעצמי
    "אייפום אל תתן לאוניקס להיכנס לאדמה! תשתמש בזנב ברזל עליו!" אני אומר לאייפום
    "איפום תתקוף את קרנידוס ותעזור להאוודום
    תקוף בחבטה!" אני אומר לאיפום.
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

14. the bitch is back
    Originally posted by Sanji@Feb 11 2010, 08:28 AM
    אם אתם יכולים להביא אנשים שירשמו למשחק אז תעשו את זה!

עומר~

גלום יוצאת ונפגעת בעוצמה מהניקור במקום פוליוואג.
    "סטארפטור תעלי מהר לשמיים!!" צעק פול לסטארפטור,לגלום לקח קצת זמן להתאושש מהמתקפה ולבסוף היא קמה,אבל באיחור.סטארפטור כבר בגובה ממש עצום,גלום השתמשה באבקת שינה שלא פגעה בסטארפטור.
    "סטארפטור תחכי קצת ואז תרדי קצת מהגובה הזה,תזיזי במהירות את הכנפיים שלך ותצרי סופה!" אמר פול.אבקת השינה נעלמה,סטארפטור ירדה קצת בגובה והתחילה לעשות מה שפול אמר,רוח חזקה מאוד פוגעת בגלום והיא בקושי מצליחה לעמוד,הסופה הודפת אותה לאחור.

"תנצלי את הרוח בשביל להישתמש ברעל כדי ליצור סופה רעילה אחר כך מתנת בע!"
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Feb 11 2010, 08:28 AM
    תמיר~

טארטוויג יצא החוצה והשתמש בעלי תאר.
    עלי התאר פגעו באוניקס ברמה קשה.
    "אוניקס חפירה!" אמר אדי ואוניקס כבר נכנס לתוך האדמה.
    "מהר, שלח מטח של עלי תער היישר אל תוך הבור!" אני מצווה על טורטוויג.

עמוד 72 מתוך 91 ראשוןראשון ... 2262707172737482 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •