Pokemon GO
עמוד 73 מתוך 91 ראשוןראשון ... 2363717273747583 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,081 עד 1,095 מתוך 1365
  1. משתמש מנוסה
    טופס הרשמה~

שם אמיתי:יובל
    שם במשחק:קאי
    סוג פוקימונים אהוב:לחימה/אופל/אש/דרקון (קשה לי לבחור הם האוהבים עלי)
    אופי:חכם, אמיץ, שקט, שקרן, פזיז, מתבודד
    רקע:קאי הוא בן לחוקר ולאימא שהייתה מתאמת, קאי נהג לחקור מלא על פוקימונים לפעמים הוא יהייה חוקר כל כך הרבה שהוא שוכח את הזמן, אחיו הגדול יצא למסע באיזור הואן, קאי נהג להיות כל הזמן בספרים וחקר על פוקימונים בעל היתפחות מרובה (כמו איווי וטיירוג.), שהייה צעיר הוא נהג לבלות עם חבריו ולשחק עם הפוקימוני התינוקות שנולדו מפוקימונים של מאמנים שבפרישה, קאי החליט לצאת למסע בשביל לגדול עוד על הפוקימונים בעולם.
    שלושה פוקימונים שהייתם רוצים לשחק איתם:סווינאב, דאסקול ורייהורן
    הפוקימון האהוב ביותר:טרייקו
    הערות/בקשות:להירשם ומקווה שזה טוב

2. משתמש מנוסה
    שם: בבית
    טופס הרשמה~

שם אמיתי:רום עבו
    שם במשחק:ג'ק
    סוג פוקימונים אהוב: עם אפשר 2, אז אש ןחשמל, עם אפשר 1 אז חשמל.
    אופי: טוב לב, נדיב, חבר טוב, (כמו אש :])
    רקע:ג'ק הוא ילד טוב לב,
    אימו מתה, ולכן חייו קשים.
    אימו היתה מתאמת על, ואביו היה מאסטר פוקימונים.
    יום אחד, אביו רצה שיצא למסעו, במטרה להיות מאסטר פוקימונים.
    ג'ק הסכים. כמה ימים לאחר מכן ואביו מת. לג'ק היו חיים
    מאוד קשים ומסובכים. הוא נזכר בבקשתו של אבא שלו
    והתכונן לצאת למסע.
    (

שלושה פוקימונים שהייתם רוצים לשחק איתם:פיקצ'ו, צ'מנדר, סטרלי
    הפוקימון האהוב ביותר:פיקצ'ו
    הערות/בקשות: תתחשב בי בבקשה, ללכוד במיוחד מסוג חשמל :]
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

3. מנהל החודש
    שימו לב,עקב הרבה הרשמות אני פותח עוד מקום,זאת אומרת שיש עוד ארבעה מקומות!

לנווין~

הכל טוב אבל אתה צריך למלות את שלוש הפוקימונים שהיית רוצה לשחק איתם,גם עם אתה רושם אותם זה לא אומר שהם יהיו זה בשבילי.
    אני אודיע לך עם אתה רשום,פשוט נרשמו חמישה ילדים..

רום~

למה אתה יורד כל כמה מילים שורה?תסדר הכל ועל תרד שורה ככה,תעריך קצת את הרקע.אני אודיע לך מתי להגיב ועם אתה בכלל רשום בה"פ.

יובל~

עדיף לך להגיד גם סוג,אני אודיע לך כבר עם אתה רשום.

ארווין~

אייפום משתמש בזנב ברזל ומפספס את אוניקס,אוניקס כבר בתוך האדמה.
    אייפום משתמש בחבטה ועוצר את קארנידוס מלהשתמש בראשיית זן ופוגע בו ברמה בינונית עד קשה.אייפום נוחת ליד האונדר.
    "אוניקס צא מתחת אייפום והאונדר עכשיו!" אמר אדי.
    "האונדר קדימה גחלת על האדמה!" אמר ריי.

עומר~

"סטארפטור מכת כנף!" אמר פול,גלום מתקשה מאוד להשתמש ברעל,היא נאבקת ברוח והיא יודעת שעם היא תפסיק להאבק לרגע היא פשוט תעוף.סטארפטור פוגעת בגלום בעוצמה במכת כנף,גלום שוכבת על הרצפה ולא מגיבה.
    "מעולה סטארפטור,עכשיו בואי נסיים את זה עם אס אווירי!" אמר פול וסטארפטור כבר עולה לאוויר ומתכוננת להשתמש במתקפה שתחסל את גלום.

תמיר~

טארטוויג השתמש בעלי תאר שנכנסו לתוך הבור במהירות,ולפתע אוניקס פשוט יצא מהאדמה ,רחוק מטארטוויג.כנראה שעלי התאר פגעו בו וגרמו לו לצאת מהאדמה.
    "אוניקס זנב ברזל!" אמר אדי והזנב של אוניקס התחיל לזהור באור לבן בוהק.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    טופס הרשמה~

שם אמיתי:מור
    שם במשחק:ריי אנדרסון
    סוג פוקימונים אהוב:אופל\דרקון
    אופי:אסטרטג, נחוש, היפראקטיבי, שטותי, חם מזג אך כשצריך הוא רציני.
    רקע:ריי נולד למשפחה ממוצעת במחוז סאנטו.
    ריי היה ילד שאהב מאוד תעלולים ולא רק אהב אלא ביצע לכן כל עירו שנאה אותו על תעלוליו.
    יום אחד כשהיה ריי בן 9 הוא תכנן תעלול גדול, מה שהוא לא ידע שהמקום שבו הוא תכנן לבצע את התעלול היה יער מלא בבידרילים.
    הוא נכנס ליער בתמימות והחל מדליק בשורה עשרות רימוני עשן, בום גדול נשמע ומן העצים נפלו להם קאקונות וכמה בידרילים זועמים.
    אט אט הצטברה להם חבורה שלמה של בידרילים שהחלו רודפים אחריי ריי וזה החל בורח מהם בבכי עד שמעד על אחת האבנים ביער ונפל על שיח.
    הבידרילים החלו עפים לעברו ומנהיג ה'להקה' ניגש לעקוצו בפניו וזה עצם עיניים וצרח בפחד.
    דקה עבר ה וכך גם שתיים והוא לא הרגיש כלום, ריי פקח את עיניו במעט פחד וראה את כל הבידרילים מובסים על רצפה ולידם עומד אבסול ששואג בחוזקה ומסתכל על ריי ריי ניסה להתקרב אליו בזהירות אך זה ברח משם.
    לאחר אותו מקרה קרא ריי ספרים רבים על פוקימונים וגם על אש קטצ'אם המפורסם והחליט שהוא רוצה לצאת למסע יחד עם אבסול להביס את כולם ולהיות האלוף.
    שלושה פוקימונים שהייתם רוצים לשחק איתם:אבסול,טאירניטאר ופלייגון
    הפוקימון האהוב ביותר:אבסול.
    הערות/בקשות:
    להירשם

5. the bitch is back
    Originally posted by Sanji@Feb 16 2010, 03:24 PM

עומר~

"סטארפטור מכת כנף!" אמר פול,גלום מתקשה מאוד להשתמש ברעל,היא נאבקת ברוח והיא יודעת שעם היא תפסיק להאבק לרגע היא פשוט תעוף.סטארפטור פוגעת בגלום בעוצמה במכת כנף,גלום שוכבת על הרצפה ולא מגיבה.
    "מעולה סטארפטור,עכשיו בואי נסיים את זה עם אס אווירי!" אמר פול וסטארפטור כבר עולה לאוויר ומתכוננת להשתמש במתקפה שתחסל את גלום.

"גלום חזרי" אקרא "זה מספיק אין סיבה שגם גלום שלי תיהיה פצועה קשה" אומר לו בוקר ואסתובב ואתחיל ללכת לכיוון המרכז שוב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .

ארווין~

אייפום משתמש בזנב ברזל ומפספס את אוניקס,אוניקס כבר בתוך האדמה.
    אייפום משתמש בחבטה ועוצר את קארנידוס מלהשתמש בראשיית זן ופוגע בו ברמה בינונית עד קשה.אייפום נוחת ליד האונדר.
    "אוניקס צא מתחת אייפום והאונדר עכשיו!" אמר אדי.
    "האונדר קדימה גחלת על האדמה!" אמר ריי.

"אייפום זנב ברזל על אוניקס איך שהוא יוצא !" אני אומר לו
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

7. משתמש מנוסה
    תמיר~

טארטוויג השתמש בעלי תאר שנכנסו לתוך הבור במהירות,ולפתע אוניקס פשוט יצא מהאדמה ,רחוק מטארטוויג.כנראה שעלי התאר פגעו בו וגרמו לו לצאת מהאדמה.
    "אוניקס זנב ברזל!" אמר אדי והזנב של אוניקס התחיל לזהור באור לבן בוהק.
    "קפוץ אל תוך הבור שבזירה, והפתע אותו עם שאיבה!"

8. מנהל החודש
    כנראה שבהודעה הבאה אני אודיע מי הרשומים.

מור~

מעולה,הודעה הבאה אני אודיע לך עם אתה רשום.

עומר~

אתה מתחיל ללכת לכיוון המרכז ובנתיים חושב על הקרב שהיה לך עכשיו.
    לבסוף אתה מגיע למרכז ורואה את האחות ג'וי.
    "שלום לך,מה ברצונך?"היא אומרת בכל רך ועדין.

ארווין~

"אוניקס שנה טיפה את המסלול יציאה שלך לצד!"אמר אדי,האונדר השתמש בגחלת ולפתע אוניקס יצא מהאדמה,באותו הרגע האונדר פשוט זז קצת והגחלת פגעה באוניקס שנפגע קצת,אבל בכל זאת אוניקס המשיך לצאת ופגע באייפום שעף למעלה,נראה שהוא נפגע קשה והוא ממש בהלם מזה,הוא עצם את עיניו.לאחר כמה שניות כנראה שהוא עזר אומץ והוא פשוט פקח את עיניו.בלי שום פקודה ממך הוא השתמש בגלגול באוויר וירד במהירות למטה,הוא הגיעה לאוניקס והתחיל להתגלגל במהירות על גבו,הוא המשיך לזנב ובגלל שהזנב פנה קצת למעלה,הוא עף בחזרה למעלה ואז נעצר באוויר.הוא השתמש משם בזנב ברזל ופגע לאוניקס בראש,נראה שאוניקס נפגע ברמה די גבוהה אך הוא בכל זאת הוא לא נפל."אוניקס תנסה להשתמש במה שהתחלנו ללמוד לא מזמן,נשיפת דרקון!קארנידוס ראשיית זן אל האונדר! " אמר אדי."האונדר תשתמש בגחלת!" אמר ריי.

תמיר~

"אוניקס תכנס מהר לבור שיצאת ממנו!" אמר אדי.אוניקס וטארטוויג נכנסו לבור.
    אתה לא בידיוק יודע מה קורה שם , אתה מציץ קצת לחור ורואה את טארטוויג משתמש בשאיבה,זה עבד. אבל לאחר כמה שניות הוא מפסיק ועף מהחור במהירות ונתקע באחד הקירות של המכון.כנראה שאוניקס השתמש בזנב ברזל לאחר שנפגע מהשאיבה."אוניקס תשתמש בהטחה!" אמר אדי לאוניקס.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

9. the bitch is back
    Originally posted by Sanji@Feb 19 2010, 01:23 PM

עומר~

אתה מתחיל ללכת לכיוון המרכז ובנתיים חושב על הקרב שהיה לך עכשיו.
    לבסוף אתה מגיע למרכז ורואה את האחות ג'וי.
    "שלום לך,מה ברצונך?"היא אומרת בכל רך ועדין.

"לרפא אותם בבקשה" אומר בחיוך ואגיש לה את הפוקדורים. אחר כך אסתובב ואמשיך ללכת בדרכי.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    תמיר~

"אוניקס תכנס מהר לבור שיצאת ממנו!" אמר אדי.אוניקס וטארטוויג נכנסו לבור.
    אתה לא בידיוק יודע מה קורה שם , אתה מציץ קצת לחור ורואה את טארטוויג משתמש בשאיבה,זה עבד. אבל לאחר כמה שניות הוא מפסיק ועף מהחור במהירות ונתקע באחד הקירות של המכון.כנראה שאוניקס השתמש בזנב ברזל לאחר שנפגע מהשאיבה."אוניקס תשתמש בהטחה!" אמר אדי לאוניקס.
    אני מחייך "זאת ההזדמנות שלך, השתמש כעת בעלי תער בכל הכוח לעברו!" אני מצווה מעליו

11. פקח לשעבר

ארווין~

"אוניקס שנה טיפה את המסלול יציאה שלך לצד!"אמר אדי,האונדר השתמש בגחלת ולפתע אוניקס יצא מהאדמה,באותו הרגע האונדר פשוט זז קצת והגחלת פגעה באוניקס שנפגע קצת,אבל בכל זאת אוניקס המשיך לצאת ופגע באייפום שעף למעלה,נראה שהוא נפגע קשה והוא ממש בהלם מזה,הוא עצם את עיניו.לאחר כמה שניות כנראה שהוא עזר אומץ והוא פשוט פקח את עיניו.בלי שום פקודה ממך הוא השתמש בגלגול באוויר וירד במהירות למטה,הוא הגיעה לאוניקס והתחיל להתגלגל במהירות על גבו,הוא המשיך לזנב ובגלל שהזנב פנה קצת למעלה,הוא עף בחזרה למעלה ואז נעצר באוויר.הוא השתמש משם בזנב ברזל ופגע לאוניקס בראש,נראה שאוניקס נפגע ברמה די גבוהה אך הוא בכל זאת הוא לא נפל."אוניקס תנסה להשתמש במה שהתחלנו ללמוד לא מזמן,נשיפת דרקון!קארנידוס ראשיית זן אל האונדר! " אמר אדי."האונדר תשתמש בגחלת!" אמר ריי.

"זה עומד להסתיים!" אני צועק
    ואני מריע לאוויר
    "אייפום זנב ברזל על קרנידוס ועל הראשייה שלו ואחרי זה תסייע להאונדוור על אוניקס עם מהירות"
    אני אומר.
    'עוד מעט מסתיים לטוב או לרע" אני אומר לעצמי
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !

12. מנהל החודש
    עומר~

אתה מביא לה את הפוקדורים ורואה שזה לוקח לה דיי זמן.
    לבסוף היא מגיעה ומביאה לך את הפוקדורים.
    אתה יוצא מהמרכז ומתחיל ללכת לכיוון העיר ביוטפלי.
    אתה מבחין במאמן פוקימוני חרק שרץ במהירות אחרי כומבי אחד שנמצא שם,כנראה שהוא רוצה ללכוד אותו בעזרת הרשת שלו.
    אתה לא ממש מתייחס לזה עד שלפתע אתה מבחין בוספיקווין שנמצאת קצת מאחורייך, היא נראית עצבנית מאוד.כנראה שהיא מחפשת את הבת שלה.

ארווין~

קארנידוס משתמש בראשיית זן ומתחיל לרוץ אל אייפום,אייפום קופץ למעלה ומשתמש בזנב ברזל. הוא פוגע בראש של קארנידוס,שניהם נאבקים אחד בשני ולבסוף אייפום עך במהירות על אחת הקירות במכון."קארנידוס עוד ראשיית זן אחת על אייפום וגמרנו!"אמר אדי.אוניקס השתמש בנשיפת דרקון והאונדר בגחלת,שני המתקפות התנגשו זה בזה.נשיפת הדרקון לא יצאה ממש טובה,כנראה שזה בגלל שאדי מלמד את אוניקס את המתקפה הזו רק עכשיו.אך בכל זאת נשיפת הדרקון מתעלה על הגחלת וכמעט פוגעת בהאונדר ,לבסוף אוניקס מפסיק להשתמש בנשיפת הדרקון והגחלת של האונדר פוגעת בו ומפילה אותו לאחור."יפה האונדר עכשיו תשתמש בגחלת העוצמתית ביותר שלך!"" אמר ריי.

תמיר~

בנתיים נלחמת רק נגד אוניקס וג'יודוד נכון?
    וטורצ'יק הפסיד לאוניקס נכון?
    ~~~
    אוניקס מתקרב לטארטוויג עם הטחה אבל טארוטויג משתמש בעלי תאר ומעיף אותו בחוזקה,אוניקס נופל לאחור נראה שהוא נפגע ברמה טובה מאוד.
    אוניקס שוכב על הרצפה."אוניקס קדימה תקום ותנסה להשתמש במתקפה שהתחלנו ללמוד לא מזמן,נשיפת דרקון!" אמר אדי.אוניקס עדיין שוכב על הרצפה והוא מנסה לקום.

מור,יובל,לנווין,ניב~
    אתם רשומים,השאר אני מצטער שלא קיבלתי אותכם - תהיה עוד הזדמנות.
    תחכו שאני אוסיף אותכם לרשומים וכשתראו שאתם מופיעים שם תוכלו להגיב להתחלה בעמוד 2.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

13. the bitch is back
    Originally posted by Sanji@Feb 26 2010, 01:27 PM
    עומר~

אתה מביא לה את הפוקדורים ורואה שזה לוקח לה דיי זמן.
    לבסוף היא מגיעה ומביאה לך את הפוקדורים.
    אתה יוצא מהמרכז ומתחיל ללכת לכיוון העיר ביוטפלי.
    אתה מבחין במאמן פוקימוני חרק שרץ במהירות אחרי כומבי אחד שנמצא שם,כנראה שהוא רוצה ללכוד אותו בעזרת הרשת שלו.
    אתה לא ממש מתייחס לזה עד שלפתע אתה מבחין בוספיקווין שנמצאת קצת מאחורייך, היא נראית עצבנית מאוד.כנראה שהיא מחפשת את הבת שלה.

"היא שם" אומר ואצביע לכיוון של הילד עם הרשת שרודף אחרי קומבי. "תזוזי מהר אם לא הוא ילכוד אותה" אומר לה בקצרה ואעמוד ואצפה מה יקרה.
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    תמיר~

בנתיים נלחמת רק נגד אוניקס וג'יודוד נכון?
    וטורצ'יק הפסיד לאוניקס נכון?
    ~~~
    אוניקס מתקרב לטארטוויג עם הטחה אבל טארוטויג משתמש בעלי תאר ומעיף אותו בחוזקה,אוניקס נופל לאחור נראה שהוא נפגע ברמה טובה מאוד.
    אוניקס שוכב על הרצפה."אוניקס קדימה תקום ותנסה להשתמש במתקפה שהתחלנו ללמוד לא מזמן,נשיפת דרקון!" אמר אדי.אוניקס עדיין שוכב על הרצפה והוא מנסה לקום.
    כן

15. פקח לשעבר

ארווין~

קארנידוס משתמש בראשיית זן ומתחיל לרוץ אל אייפום,אייפום קופץ למעלה ומשתמש בזנב ברזל. הוא פוגע בראש של קארנידוס,שניהם נאבקים אחד בשני ולבסוף אייפום עך במהירות על אחת הקירות במכון."קארנידוס עוד ראשיית זן אחת על אייפום וגמרנו!"אמר אדי.אוניקס השתמש בנשיפת דרקון והאונדר בגחלת,שני המתקפות התנגשו זה בזה.נשיפת הדרקון לא יצאה ממש טובה,כנראה שזה בגלל שאדי מלמד את אוניקס את המתקפה הזו רק עכשיו.אך בכל זאת נשיפת הדרקון מתעלה על הגחלת וכמעט פוגעת בהאונדר ,לבסוף אוניקס מפסיק להשתמש בנשיפת הדרקון והגחלת של האונדר פוגעת בו ומפילה אותו לאחור."יפה האונדר עכשיו תשתמש בגחלת העוצמתית ביותר שלך!"" אמר ריי.

"איפום תנסה לקום!" אני אומר לו
    "בוא נסיים את זה כבר!" אני אומר לו
    "קדימה תקוף בזנב ברזל את אוניקס!
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

עמוד 73 מתוך 91 ראשוןראשון ... 2363717273747583 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •