Pokemon GO
עמוד 74 מתוך 91 ראשוןראשון ... 2464727374757684 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,096 עד 1,110 מתוך 1365
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Nov 6 2009, 10:05 AM
    מצטער על הדאבל,אבל עדכנתי הכל.
    אני נותן התחלה.

התחלה~
    אתם שטים בספינה מקאנטו , ומחכים בקוצר רוח להגיע.
    לפתע אתם מרגישים רוח קרירה ומרגיעה.
    אתם מסתכלים למעלה ורואים.....ארטיקונו!

אתם משתוקקים למראה המדהים שלו,ורוצים להלחם נגדו אך כמעט כולכם מאמנים מתחילים , ואינכם יכולים לעשות כלום.
    לפתע , אתם רואים מישהו שמנסה להלחם מול ארטיקונו.
    ~

"סטארפטור!אס אווירי!,טורטרה עליי תאר!,אלקיד אתה תשתמש במכת ברק!"צועק המאמן לפוקימונים שלו.לפתע אתם מזהים שזה פול,אחד היריבים החזקים של אש קאטצם.ארטיקונו נפגע חזק , אך הוא לא מוותר. הוא משתמש ברוח מקפיאה ומקפיא את הפוקימונים של פול.ארטיקונו עף במהירות למעלה ונעלם.
    אתם עצובים ולא מאמינים במה שראיתם. נראה שרק מאמנים בודדים הספיקו להכניס את המידע עליו לפוקידע.
    אחרי מספר דקות אתם מגיעים למחוז סאנטו,לעיר פאלס!.אתם מגיעים לביתכם,המשפחה שלכם כבר נמצאים במחוז ואתם שמחים לגלות שהם כבר מצאו בית.אתם נכנסים ושמחים לראות את המשפחה שלכם.מישהו מהמשפחה שלהם ניגש אליכם ומביא לכם ציוד לדרך.אתם יוצאים לכיוון המעבדה ומקבלים את הפוקימון הראשון שלכם , 5 פוקדורים , מפה , פוקינאב ופוקידע. אתם יוצאים מהמעבדה נרגשים,ופה אתם מתחילים את המסע שלכם.
    "בוא נראה אותך פוקימון."אני אומר ומשחר את הפוקימון שבפוקדור

2. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:

התחלה~

אתם משתוקקים למראה המדהים שלו,ורוצים להלחם נגדו אך כמעט כולכם מאמנים מתחילים , ואינכם יכולים לעשות כלום.
    ~

"סטארפטור!אס אווירי!,טורטרה עליי תאר!,אלקיד אתה תשתמש במכת ברק!"צועק המאמן לפוקימונים שלו.לפתע אתם מזהים שזה פול,אחד היריבים החזקים של אש קאטצם.ארטיקונו נפגע חזק , אך הוא לא מוותר. הוא משתמש ברוח מקפיאה ומקפיא את הפוקימונים של פול.ארטיקונו עף במהירות למעלה ונעלם.
    אתם עצובים ולא מאמינים במה שראיתם. נראה שרק מאמנים בודדים הספיקו להכניס את המידע עליו לפוקידע.
    אחרי מספר דקות אתם מגיעים למחוז סאנטו,לעיר פאלס!.אתם מגיעים לביתכם,המשפחה שלכם כבר נמצאים במחוז ואתם שמחים לגלות שהם כבר מצאו בית.אתם נכנסים ושמחים לראות את המשפחה שלכם.מישהו מהמשפחה שלהם ניגש אליכם ומביא לכם ציוד לדרך.אתם יוצאים לכיוון המעבדה ומקבלים את הפוקימון הראשון שלכם , 5 פוקדורים , מפה , פוקינאב ופוקידע. אתם יוצאים מהמעבדה נרגשים,ופה אתם מתחילים את המסע שלכם.
    'ואוו,המסע שלי באמת מתחיל!,מהיום אני מאמן!' אני חושב בהתרגשות,
    אני משחרר את באגון לאוויר,
    "היי באגון,מה דעתך על הקרב הראשון שלנו?,כן,גם אני חשבתי שנעשה אותו עכשיו" אני אומר לו בגיחוך ומתחיל להתקדם לכיוון העיר דולראין.

3. מנהל החודש
    כל הרשומים החדשים שלא הגיבו להגיב להתחלה בעמוד 2!אתם רשומים והטופס שלכם מעודכן עם הפוקימון ההתחלתי בעמוד הראשי.

ניב~

באגון מתחיל לרוץ על היד שלך ונעצר בכתף.לפתע הוא מעלה חיוך גדול ומקסים על פניו,נראה שהוא מרוצה שבחרת בו.אתה מתחיל ללכת לדולראין ולאט לאט מתרגל לכובד של באגון.לפתע אתה מתחיל לשמוע קולות שבאים מכיוון השיחים,אתה מתחיל ללכת לשם ומבחין במתאם שמאמן את הסקוירטל שלו,"סקוירטל תשתמש בבועות ותנפץ אותם באקדח מים!".
    ~

יובל~

אתה זורק את הפוכדור שלך ויוצא ממנו אלקיד שמחייך חיוך גדול ויפה.
    נראה שהוא מאוד שמח מהבחירה שלך אך אחרי כמה שניות הוא מסתובב ומתחיל לרוץ לכיוון העיר דולראין.

ארווין~

אייפום עומד ליפול אבל הוא דוחף את עצמו מהקיר ומשתמש בזנב ברזל,הוא חומק מקארנידוס.הראש של קארנידוס נתקע בקיר.בנתיים האונדר משתמש בגחלת ונראה שהוא פגע באוניקס קשה מאוד אך עם זאת אוניקס עדיין לא מעולף.בנתיים אדי אומר משהו לקארנידוס וקארנידוס כבר מצליח להוציא את הראש שלו מהקיר.אייפום פוגע באוניקס עם זנב ברזל ומעלף אותו.אך לפתע קארנידוס מגיע ומעיף את אייפום רחוק עם ראשיית זן.אתה מסתכל על אייפום ורואה שהוא מעולף.קארנידוס ואדי נראים שמחים מהניצחון שלהם עד שהם לא מבחינים לב שהאונדר משתמש בגחלת.האונדר פגע בקארנידוס ממש קשה,קארנידוס נופל על הרצפה ומתעלף."אוניקס,קארנידוס ואייפום לא יכולים להלחם - המנצחים הם ריי ג'ונסון ושיין!" מכריז השופט ויוצא משם.אתה רואה את אדי הולך אל החדר שלו,כנראה כדי להביא לך את התג.המזכירה של אדי ניגשת אלייך.
    "תראה,אייפום אומנם ניצח את אוניקס אבל לא את קארנידוס אז אפילו שאתם ניצחתם מאמן המכון יכול לקבוע שלא תקבלו את התג" היא אומרת לך."אל תדאג אני בטוח שאדי הלך להביא לך את התג,הוא יחזור עוד מעט!"אמר ריי.

תמיר~

אוניקס נפגע מעלי התאר של טארטוויג.אוניקס מנסה לקום אך בכישלון.טארטוויג משתמש בשאיבה ומעלף את אוניקס.
    "המנצח הוא טארטוויג!אדי עלייך להוציא פוקימון חדש"הכריז השופט.
    "צא קארנידוס,נגיחה!" אמר אדי וזרק פוקדור לאוויר.

עומר~

וספיקווין מסתכלת לכיוון שהראתה לה ומתחילה לעוף לשם במהירות.
    אתה רואה שהילד לכד את קומבי והוא נראה ממש מאושר.אך לאחר כמה שניות וספיקווין מתחילה לתקוף אותו,כומבי משתחרר אך בכל זאת וספיקוין ממשיכה להתקיף.לפתע אתה קולט גחלת שפוגעת בקומבי ובוספיקוין ושניהם בורחים משם.
    אתה מסתכל לכיוון שממנו באה הגחלת ורואה פלריאון דיי מוזר.
    זהו פלריאון זוהר,הילד עם הרשת ממהר להכניס את המידע עליו לפוקידע.
    אתה בנתיים עדיין מסתכל על פלריאון ונדהם מהמראה שלו,לפתע אתה מבחין שהוא פצוע ברגלו.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Feb 28 2010, 08:56 PM
    תמיר~

אוניקס נפגע מעלי התאר של טארטוויג.אוניקס מנסה לקום אך בכישלון.טארטוויג משתמש בשאיבה ומעלף את אוניקס.
    "המנצח הוא טארטוויג!אדי עלייך להוציא פוקימון חדש"הכריז השופט.
    "צא קארנידוס,נגיחה!" אמר אדי וזרק פוקדור לאוויר.

"התחמק והשתמש בעלי תער!" אני מצווה עליו.

5. משתמש מנוסה
    יובל~

אתה זורק את הפוכדור שלך ויוצא ממנו אלקיד שמחייך חיוך גדול ויפה.
    נראה שהוא מאוד שמח מהבחירה שלך אך אחרי כמה שניות הוא מסתובב ומתחיל לרוץ לכיוון העיר דולראין.

"אלקיד תחזור."אני ומנסה להחזיר אותו לפוקדור אם אני לא מצליח אני רודף אחריו וצועק לו שיחזור.

6. משתמש מנוסה
    ניב~
    [SIZE=1]
    באגון מתחיל לרוץ על היד שלך ונעצר בכתף.לפתע הוא מעלה חיוך גדול ומקסים על פניו,נראה שהוא מרוצה שבחרת בו.אתה מתחיל ללכת לדולראין ולאט לאט מתרגל לכובד של באגון.לפתע אתה מתחיל לשמוע קולות שבאים מכיוון השיחים,אתה מתחיל ללכת לשם ומבחין במתאם שמאמן את הסקוירטל שלו,"סקוירטל תשתמש בבועות ותנפץ אותם באקדח מים!".
    ~

אני מחייך אל באגון "אתה חושב את מה שאני חושב?" אני שואל אותו בחיוך,
    "היי בחורצ'יק,מה דעתך על קרב של אחד על אחד,אני ובאגון נגדך ונגד סקווירטל?,אז מה אתה אומר?"אני קורא אליו.

7. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .

ארווין~

אייפום עומד ליפול אבל הוא דוחף את עצמו מהקיר ומשתמש בזנב ברזל,הוא חומק מקארנידוס.הראש של קארנידוס נתקע בקיר.בנתיים האונדר משתמש בגחלת ונראה שהוא פגע באוניקס קשה מאוד אך עם זאת אוניקס עדיין לא מעולף.בנתיים אדי אומר משהו לקארנידוס וקארנידוס כבר מצליח להוציא את הראש שלו מהקיר.אייפום פוגע באוניקס עם זנב ברזל ומעלף אותו.אך לפתע קארנידוס מגיע ומעיף את אייפום רחוק עם ראשיית זן.אתה מסתכל על אייפום ורואה שהוא מעולף.קארנידוס ואדי נראים שמחים מהניצחון שלהם עד שהם לא מבחינים לב שהאונדר משתמש בגחלת.האונדר פגע בקארנידוס ממש קשה,קארנידוס נופל על הרצפה ומתעלף."אוניקס,קארנידוס ואייפום לא יכולים להלחם - המנצחים הם ריי ג'ונסון ושיין!" מכריז השופט ויוצא משם.אתה רואה את אדי הולך אל החדר שלו,כנראה כדי להביא לך את התג.המזכירה של אדי ניגשת אלייך.
    "תראה,אייפום אומנם ניצח את אוניקס אבל לא את קארנידוס אז אפילו שאתם ניצחתם מאמן המכון יכול לקבוע שלא תקבלו את התג" היא אומרת לך."אל תדאג אני בטוח שאדי הלך להביא לך את התג,הוא יחזור עוד מעט!"אמר ריי.

"וואוו נקווה שזה ילך טוב " אני אומר
    "אבל אם לא... אני יחזור וינצח שוב!" אני אומר לעצמי
    ומקווה שהוא יחזור עם התג
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

8. משתמש מנוסה
    מצטער על הדאבל,אבל עדכנתי הכל.
    אני נותן התחלה.

התחלה~

~

אני מוציא את גרווליט מהפוקדור ומחייך אליו.
    "היי גרוואליט, קוראים לי ריי" אומר ואלטפן.
    "מעכשיו אני אהיה המאמן שלך ואני בטוח שאני ואתה נגיע רחוק!, אולי כל כך רחוק עד שיצא לנו להילחם נגד ארטיקונו כמו פול!" אקרא בהתלהבות אך לאחר מכן אעצור את עצמי שמא הגזמתי.
    "אם כך בוא נתקדם אני מעדיף שבינתיים תשאר איתי כאן, מחוץ לפוקדור" אומר לגראווליט ואחל להתקדם איתו.

9. the bitch is back

עומר~

וספיקווין מסתכלת לכיוון שהראתה לה ומתחילה לעוף לשם במהירות.
    אתה רואה שהילד לכד את קומבי והוא נראה ממש מאושר.אך לאחר כמה שניות וספיקווין מתחילה לתקוף אותו,כומבי משתחרר אך בכל זאת וספיקוין ממשיכה להתקיף.לפתע אתה קולט גחלת שפוגעת בקומבי ובוספיקוין ושניהם בורחים משם.
    אתה מסתכל לכיוון שממנו באה הגחלת ורואה פלריאון דיי מוזר.
    זהו פלריאון זוהר,הילד עם הרשת ממהר להכניס את המידע עליו לפוקידע.
    אתה בנתיים עדיין מסתכל על פלריאון ונדהם מהמראה שלו,לפתע אתה מבחין שהוא פצוע ברגלו.

"אוי מסכן, אתה בסדר?" אשאל אותו ואלך אליו בזהירות ואסתכל על הפצע שלו. "אתה צריך טיפול דחוף! בוא איתי ואני אדאג לך בדר?" אשאל אותו בחיוך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. מנהל החודש
    עומר~

"פלראיון" הוא אומר בקול עדין ורח. ומתחיל לטפס על ידייך,הוא מגיע לכתף ונעצר.הוא מסתכל על התיק שעל גבך ורואה שם פוקדור ,לפתע הוא מתחיל הזיז את ראשו וזנבו,כנראה שהוא מנסה להסביר לך משהו.

יובל~

אתה רץ אחריי אלקיד ומבחין במאמן ובגרולייט שלו.
    ~

מור~

גרולייט מחייך אלייך חיוך מקסים ואתם מתחילים את דרכם.
    אתם מתחילים ללכת ולפתע אתם פוגשים אלקיד,אחרי מספר שניות מופיע גם מאמן.
    ~

תמיר~

קארנידוס מתחיל לרוץ אל טארטוויג במהירות,טארטוויג קופץ לצד ובזמן שהוא באוויר הוא שולח עלי תאר על קארנידוס.קארנידוס נפגע דיי קשה ונעצר במקומו."קארנידוס ראשיית זן!" אמר אדי,הראש של קארנידוס החל לזהור באור כחול בוהק.

ארווין~

אתה רואה את אדי חוזר ועדיין לא מבחין עם הוא בא עם התג או לא.
    הוא נעמד מולך ואתה לא רואה דבר בידו.
    "אני שמח להודיע לך שזכית בתג מכון האבן !,בהצלחה בהמשך המסע" אמר אדי ושלף את התג מכיסו. הוא הביא לך את התג ולקחת אותו,כשהוא אמר את זה ממש שמחת כי היית בטוח שלא תקבל.

ניב~

"אין בעיה,ושמי הוא בן" הוא אומר.
    "סקוירטל שלח אקדח מים!" הוא אומר וסקוירטל כבר מתכונן לאקדח מים.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Mar 3 2010, 05:15 PM

מור~

גרולייט מחייך אלייך חיוך מקסים ואתם מתחילים את דרכם.
    אתם מתחילים ללכת ולפתע אתם פוגשים אלקיד,אחרי מספר שניות מופיע גם מאמן.
    ~

"היי גרווליט מה דעתך על קרב אימון ראשון?" אשאל את גראווליט לפתע בעודי מסתכל על המאמן.
    "היי אתה מה דעתך לקרב אחד על אחד? אני וגרווליט שלי נגדך ונגד האלקיד שלך" אציע ואחכה לתשובה.

12. משתמש מנוסה
    תמיר~

קארנידוס מתחיל לרוץ אל טארטוויג במהירות,טארטוויג קופץ לצד ובזמן שהוא באוויר הוא שולח עלי תאר על קארנידוס.קארנידוס נפגע דיי קשה ונעצר במקומו."קארנידוס ראשיית זן!" אמר אדי,הראש של קארנידוס החל לזהור באור כחול בוהק.

"אוקיי רוץ מהר מהמקו ותגרום לו לרדוף אחרייך, ואז תגיע לבור שאוניקס השאיר ותקפוץ פנימה, ותשלח עלי תער בכל הכוח!" אני מצווה עליו.

13. משתמש מנוסה
    יובל~

אתה רץ אחריי אלקיד ומבחין במאמן ובגרולייט שלו.
    ~
    "מצטער אם הוא התקיף אתכם, אולי תרצו קרב?"אני מטנצל בפני המאמן ומציע לו קרב.

14. the bitch is back
    עומר~

"פלראיון" הוא אומר בקול עדין ורח. ומתחיל לטפס על ידייך,הוא מגיע לכתף ונעצר.הוא מסתכל על התיק שעל גבך ורואה שם פוקדור ,לפתע הוא מתחיל הזיז את ראשו וזנבו,כנראה שהוא מנסה להסביר לך משהו.

חשבתי שסידרה אמור להיות זוהר ם:
    אבל שיהיה ^^
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "אתה רוצה שאלכוד אותך?" אשאל בחיוך ואגיש לו את הפוקדור.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    ניב~

"אין בעיה,ושמי הוא בן" הוא אומר.
    "סקוירטל שלח אקדח מים!" הוא אומר וסקוירטל כבר מתכונן לאקדח מים.
    'יש!הקרב הראשון שלי התחיל!'אני חשוב בהתרגשות,
    "אוקיי בגון,תתחמק מאקדח המים של סקווירטל,ולאחר תשתמש בגחלת,אבל לא על סקווירטל בדיוק,אני רוצה שתפגע לו עם הגחלת בתוך עיניו,כך שהוא לא יוכל לראות!,ואז רוץ אליו בכל המהירות והשתמש בנגיחה!"אני מורה לו בשאיגה.

עמוד 74 מתוך 91 ראשוןראשון ... 2464727374757684 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •