Pokemon GO
עמוד 75 מתוך 91 ראשוןראשון ... 2565737475767785 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,111 עד 1,125 מתוך 1365
  1. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    Originally posted by Sanji@Mar 3 2010, 05:15 PM

ארווין~

אתה רואה את אדי חוזר ועדיין לא מבחין עם הוא בא עם התג או לא.
    הוא נעמד מולך ואתה לא רואה דבר בידו.
    "אני שמח להודיע לך שזכית בתג מכון האבן !,בהצלחה בהמשך המסע" אמר אדי ושלף את התג מכיסו. הוא הביא לך את התג ולקחת אותו,כשהוא אמר את זה ממש שמחת כי היית בטוח שלא תקבל.

"וואוו תודה רבה לך אדי!" אני אומר לו בהתרגשות ולוחץ את ידו
    "אתה חבר טוב ריי עזרת לי מאוד" אני אומר לריי כאשר אני מחייך אליו
    אני יוצא לרפאות את הפוקימונים שלי.ץ
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

2. ImNotYourBitch
    Guest
    שם אמיתי:אריאל
    שם במשחק: ג'יימס מקניגן
    סוג פוקימונים אהוב: מים
    אופי: פיכח, שם לב לדברים הקטנים, מהיר מחשבה, נחוש, חסר טאקט לפעמים, בעל ביטחון עצמי מופרז.
    רקע: ג'יימס נולד בפאלאס. ג'יימס גדל על גידול פוקימונים כשאביו ואימו השתמשו בפוקימונים שלכדו בעבר. שניהם היו מאמני פוקימונים אך החליטו להפסיק במסעותיהם ולהתיישב בעיירה לאחר שהחליטו שהם רוצים לחיות חיים משותפים. ג'יימס כל ילדותו גדל עם הפוקימונים של הוריו והתחבר אליהם כמו כן לאלא שהסתובבו בעיר. זה היה ועדיין חלק בלתי נפרד מחייו. כבר מגיל קטן ג'יימס הובחן בתור אחד שקצת שונה מאחרים אך בדרך טובה. בניגוד לאחרים שלוקחים דברים יותר בקלות, ג'יימס לוקח אותם ביתר רצינות. הוא שם לב לפרטים הקטנים בכל מה שקורה מסביבו ולומד לנתח אותם. ג'יימס פשוט התאהב בנושא הזה בפסיכולוגיה ושמע המון מסביו שעסק בכך בעבר. כל פעם שהם היו מבקרים אצל סבא וסבתא או שהם היו מגיעים אליהם, סביו היה מלמד אותו דברים כאלה וטריקים שונים וג'יימס היה מנסה אותם על חבריו והוריו שהיו מתלהבים מזה. ג'יימס קיבל רושם מיוחד בחברה מה שגרם לכולם לחייך אליו תמיד והוא הרגיש שזה פשוט עושה לו טוב. הוא נהנה מכל זה ולכן הוא ממשיך. בזכות היתרון הזה שהוא ניכר בו ג'יימס משתמש בזה כדי להתחבר לפוקימונים וזה נראה בשטח כשהם מצליחים להתחבר אליו ביתר קלות מאשר לאנשים אחרים.
    שלושה פוקימונים שהייתם רוצים לשחק איתם:רייצ'ו, סטיליקס וארודקטייל.
    הפוקימון האהוב ביותר: סלווברו
    הערות/בקשות: אשמח אם זה לא יהיה סתם RPG אלא כל הזמן אני אצתרך לבצע דברים מעבר לסתם להתאמן וסתם להלחם נגד אחרים. שאני אהיה דמות מרכזית בעלילה לא בעלילה שלך אלא בעלילה בכללי.

• משתמש מנוסה
    טופס הרשמה~

[b]שם אמיתי:[/ יואבB]
    [B]שם במשחק:[/ ג'ייסוןB]
    [B]סוג פוקימונים אהוב:[/ דרקון, מעופףB]
    [B]אופי:[/ מצד אחד שטותניק אך שצריך רציני. נאמן מאוד וקשוב ומאופק.B]
    [B]רקע:[/ ג'ייסון הוא נער שבא ממחוז סינו במטרה להיות מאסטר פוקימונים לאחר שבמחוז סינו הוא לא הצליח להשיג את התגים בזמן לליגה. ג'ייסון החליט לצאת למסע במחוז סאנטו מכיוון שהוא שמע שהאיזור החדש הזה מאתגר ומכיל הרבה מיסתורין והרפתקאות חדשות. לכן הוא השאיר את הפוקימונים שהיו לו אצל פרופסור רואן ונסע למחוז סאנטו. בעיר פאלס מתגוררת דודתו של ג'ייסון שנקראת אנה, שברשותה מעון פוקימונים שהיא מטפלת בפוקימונים שונים ואפילו בביצי פוקימוני מיוחדים. הוא החליט לצאת למסע שנית בניסיון לכפר על ההחמצה במחוז סינו. B]
    [B]שלושה פוקימונים שהייתם רוצים לשחק איתם:[/איווי סיזור וריאולו (שיתפתח כמובן ללוקריו)B]
    [B]הפוקימון האהוב ביותר:[/ ריאולו (אם אי אפשר את ריאולו אז איווי או שינקס) B]
    הערות/בקשות:
    כלום

• מנהל החודש
    יובל + מור~

בחיים לא עשיתי את זה על התגובות הראשונות אבל זה כבר קרה (:,יש לכם המשכים משותפים פה עם מישהו שואל משהו אתם עונים לו בתגובה ואני רושם,פה למשל שניכם מציעים קרב אחד לשני אתם יכולים להגיד שאתם לא מעוניינים בקרב.ועם לא הבנתם בתגובה הבאה שלכם אתם אומרים עם אתם רוצים להלחם או לא.
    ~~~
    שניכם נפגשים,אתם מציעים אחד לשני קרב.
    מצד אחד גרולייט ומצד שני אלקיד כנראה שעם יערך בינכם קרב הוא באמת יהיה קרב קשה.

ארווין~

אתה וריי מתחילים ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים של מובידול ולבסוף מגיעים.אתם נכנסים פנימה ואתה ניגש אל האחות ג'וי.
    "שלום לך,מה ברצונך?" היא שואלת בקול עדין.

ניב~

סקוירטל שולח אקדח מים,באגון נראה קצת איטי אך הוא מצליח להתחמק במהירות נחמדה.הוא שולח גחלת אל עיניו של סקוירטל והוא פוגע בידיוק בעיינים בחוזקה.סקוירטל קופץ מצד לצד וצועק מהכאבים.בנתיים באגון משתמש בנגיחה אך מיד סקוירטל מקבל פקודה מהאמן שלו "סקוירטל כנס לשריון!" סקוירטל נכנס במהירות לשריון ובאגון לא פוגע בו ומדלג מעליו.
    "עכשיו סקוירטל תשמש בסיבוב ובאקדח מים בו זמנית!" המאמן שלו אומר וסקוירטל מיד עולה לאוויר בעזרת סיבוב ומשתמש באקדח מים,המים יוצאים במהירות וזה נראה כמו גלגל מים שמסתובב במהירות,הוא מתקרב אל באגון במהירות אדירה ופוגע בבטנו בעוצמה.

עומר~

לא אתה רצית פלראיון זוהר...
    ~~~
    "פלראי"הוא אומר בקול רך ועדין וקופץ על הפוקדור,הוא מפיל את הפוקדור מהיד שלך והפוקדור נפתח.פלראיון נכנס לתוכו והפוקדור נסגר. הפוקדור זז מימין לשמאל שלושה פעמים ולבסוף נעצר.
    פלראיון נתפס!

תמיר~

טארטוויג מתחיל לברוח מקארנידוס וקארנידוס רודף אחריו.
    טארטוויג ממש קרוב לבור שאוניקס עשה אבל מיד אתה שומע את קולו של אדי.
    "קארנידוס קפוץ מעליו!" אדי אמר ומיד קארנידוס קפץ מעל טארטוויג וטארטוויג קפץ קצת לאחור,כנראה בגלל שהוא לא רצה שקארנידוס ינחת עליו.
    קארנידוס תקף את טארטוויג בראשיית זן ופצע אותו ממש קשה,טארטוויג נראה ממש פצוע ומיואש והוא בקושי מצליח לזוז.
    "מעולה קארנידוס,עכשיו בוא נסיים את זה בנגיחה רגילה!" אדי אמר.

יואב+אריאל

מצטער אין מקום יותר,במידה ויפתח מקום אני אומר לכם.
    [/color]

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

• the bitch is back
    Originally posted by Sanji@Mar 11 2010, 03:47 PM

עומר~

לא אתה רצית פלראיון זוהר...
    ~~~
    "פלראי"הוא אומר בקול רך ועדין וקופץ על הפוקדור,הוא מפיל את הפוקדור מהיד שלך והפוקדור נפתח.פלראיון נכנס לתוכו והפוקדור נסגר. הפוקדור זז מימין לשמאל שלושה פעמים ולבסוף נעצר.
    פלראיון נתפס!

טוב X:
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "וואו פלראיון זוהר!" אקרא בהיתלהבות ואז אזכר ברגלו הפצועה וארוץ למרכז פוקימונים כדי לרפא את רגלו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

• משתמש מנוסה
    יובל + מור~

בחיים לא עשיתי את זה על התגובות הראשונות אבל זה כבר קרה (:,יש לכם המשכים משותפים פה עם מישהו שואל משהו אתם עונים לו בתגובה ואני רושם,פה למשל שניכם מציעים קרב אחד לשני אתם יכולים להגיד שאתם לא מעוניינים בקרב.ועם לא הבנתם בתגובה הבאה שלכם אתם אומרים עם אתם רוצים להלחם או לא.
    ~~~

"מה אתה אומר אתה רוצה קרב? הראשון שהפוקימון שלו מתעלף מפסיד."אני אומר לבחור שמולי (תזכיר לי איך קוראים לו במשחק)
    "אלקיד מוכן לקרב קשה, תתקוף את גרולייט עם מהירות ואז מכה נמוכה."אני אומר לאלקיד

• משתמש מנוסה
    יובל + מור~

~~~

"אני מסכים!" אקרא כשכולי נחוש.
    "אתה מוכן גראווליט?!" אשאל בנחישות.

• מנהל החודש
    עומר~

אתה לא חייב לחזור לרפות כל הזמן פוקימון,הוא יכול לנוח בפוקדור שלו ולהתרפות לבד,אפילו פוקימון מעולף יכול להתאושש כשהוא בפוקדור אומנם זה יקח יותר זמן אבל אפשר.
    ~~~
    אתה מתחיל ללכת שוב למרכז הפוקימונים ומתחיל להרגיש רעב.
    העיר דיי רחוקה ואתה רואה ספסל לידך,אתה נזכר שיש לך בקבוק מים גדול בתיק וסנדוויץ'.

מור+יובל~

"אני מסכים!" מור מאשר.יובל מציע שהראשון שהפוקימון שלו יתעלף הוא בעצם יהיה המפסיד.מור שואל את גרולייט עם הוא מוכן וגרולייט מהנהן ומחייך.
    יובל כבר ממהר ופוקד על אלקיד להשתמש במהירות ואז במכה נמוכה.
    האלקיד של יובל כבר מתכוננן להשתמש במהירות ובנתיים מור לא אמר לגרולייט דבר.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Mar 11 2010, 05:31 PM
    מור+יובל~

"אני מסכים!" מור מאשר.יובל מציע שהראשון שהפוקימון שלו יתעלף הוא בעצם יהיה המפסיד.מור שואל את גרולייט עם הוא מוכן וגרולייט מהנהן ומחייך.
    "כמו שאומרים מצמצת הפסדת."אני אומר לריי
    "אלקיד כמו שאמרתי לך, תשתמש במהירות ואז בעיטה נמוכה עכשיו" אני אומר לאלקיד

• משתמש מנוסה
    תמיר~

טארטוויג מתחיל לברוח מקארנידוס וקארנידוס רודף אחריו.
    טארטוויג ממש קרוב לבור שאוניקס עשה אבל מיד אתה שומע את קולו של אדי.
    "קארנידוס קפוץ מעליו!" אדי אמר ומיד קארנידוס קפץ מעל טארטוויג וטארטוויג קפץ קצת לאחור,כנראה בגלל שהוא לא רצה שקארנידוס ינחת עליו.
    קארנידוס תקף את טארטוויג בראשיית זן ופצע אותו ממש קשה,טארטוויג נראה ממש פצוע ומיואש והוא בקושי מצליח לזוז.
    "מעולה קארנידוס,עכשיו בוא נסיים את זה בנגיחה רגילה!" אדי אמר.

"טורטוויג, אתה יכול לעשות את זה! השתמש בחבטה נגדית, ושלב אותה יחד עם שאיבה! אני מאמין בך!" אני מצווה עליו.

• the bitch is back
    עומר~

אתה לא חייב לחזור לרפות כל הזמן פוקימון,הוא יכול לנוח בפוקדור שלו ולהתרפות לבד,אפילו פוקימון מעולף יכול להתאושש כשהוא בפוקדור אומנם זה יקח יותר זמן אבל אפשר.
    ~~~
    אתה מתחיל ללכת שוב למרכז הפוקימונים ומתחיל להרגיש רעב.
    העיר דיי רחוקה ואתה רואה ספסל לידך,אתה נזכר שיש לך בקבוק מים גדול בתיק וסנדוויץ'.

אמרת פשוט שהרגל שלו פצועה >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב" אומר לעצמי ואשחרר את הפוקימונים שלי ואעשה ביניהם הכרות לפלריאון "טוב בואו נשב ונאכל ביחד" אומר להם בחיוך ואחלק את הסנדוויץ' שלי לכולם ואוכל יחד איתם.
    "מילקי תוכלי להישתמש בשתיית חלב על פלראיון כדי שהרגל שלו תתרפא יותר מהר?" אשאל אותה בחיוך.
    לאחרן מכן אחזיר את כולם חוץ ממילקטנק ואז אתחיל ללכת איתה לכיוון העיר הבאה.
    "אני רוצה שנימצא פוקימון גדול שנאכל לרכב עליו, מעצבן כבר ללכת, את לא חושבת?" אשאל אותה בחיוך ואמשיך ללכץ
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

• משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:

ניב~

סקוירטל שולח אקדח מים,באגון נראה קצת איטי אך הוא מצליח להתחמק במהירות נחמדה.הוא שולח גחלת אל עיניו של סקוירטל והוא פוגע בידיוק בעיינים בחוזקה.סקוירטל קופץ מצד לצד וצועק מהכאבים.בנתיים באגון משתמש בנגיחה אך מיד סקוירטל מקבל פקודה מהאמן שלו "סקוירטל כנס לשריון!" סקוירטל נכנס במהירות לשריון ובאגון לא פוגע בו ומדלג מעליו.
    "עכשיו סקוירטל תשמש בסיבוב ובאקדח מים בו זמנית!" המאמן שלו אומר וסקוירטל מיד עולה לאוויר בעזרת סיבוב ומשתמש באקדח מים,המים יוצאים במהירות וזה נראה כמו גלגל מים שמסתובב במהירות,הוא מתקרב אל באגון במהירות אדירה ופוגע בבטנו בעוצמה.

"אסור לוותר באגון!אני יודע שאתה מסוגל לזה!"אני מעודד אותו,
    "עכשיו בוא נראה לו מאיזה חומר קורצת!,תשתמש בגחלת ישר לפניך כדי לחפות על עצמך בזמן שאתה רץ מהצד ותוקף עם נשיכה,ישר לתוך הראש שלו!"אני מורה לו.

• משתמש מנוסה

מור+יובל~

"גרווליט תתחמק ותשתמש בשילוב של נשיכה וגחלת ככה שתיצור נשיכת אש!" אקרא אל עבר גרוואליט ואקווה לטוב.

• פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .

ארווין~

אתה וריי מתחילים ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים של מובידול ולבסוף מגיעים.אתם נכנסים פנימה ואתה ניגש אל האחות ג'וי.
    "שלום לך,מה ברצונך?" היא שואלת בקול עדין.

"שלום לך האחות ג'וי"
    "אני מבקש שתרפאי את הפוקימונים שלי " אני אומר לה ומגיש לה את הפוכדורים
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

• מנהל החודש
    עומר~

אתה מוציא את הפוקימונים שלך וכולם יוצאים ומשחקים יחדיו.
    כנראה שהם לא רעבים מלבד פלראיון ופוליוואג שאוכלים במהירות את החתיכות שאתה חותך להם.אתה סיימת לאכול ואתה מחזיר את כולם לפוקדור מלבד מילטאנק.אתה מתחיל ללכת איתה ואומר לה שאתם צריכים פוקימון שתוכלו לרכוב עליו.מילטאנק מהנהנת ומסכימה איתך.אתם ממשיכים ללכת ושומעים קול של ילדה בגילך, היא אומרת: "סידרה תעשי מה שאני אומרת לך!".

מור+יובל~

האלקיד של קאי משתמש במהירות והמון כוכבים נשלחים אל כיוונו של גרולייט.
    גרוליט מנסה לחמוק ומצליח,הוא מנסה להשתמש בגחלת ובנשיכה בו זמנית.הוא מתקרב אל אלקיד במטרה להשתמש בזה אך האלקיד של קאי משתמש בבעיטה נמוכה ופוגע לגרולייט ברגל,גרולייט מחליק על הרצפה.אלקיד עומד לידו ומחכה לפקודות מקאי ובנתיים גרוליט מצליח להתאושש ומשתמש במה שריי אמר לו - הוא משתמש בגחלת ובנשיכה בו זמנית אך כנראה שהנשיכה שלו עצרה את הגחלת כי הוא הכין את הגחלת השתמש בנשיכה ורק אז ניסה לירות את הגחלת מהפה.גרולייט פוגע באלקיד עם נשיכה ואלקיד נפצע בדרגה נמוכה עד בינונית.

ארווין~

"אין בעיה" היא משיבה לך , לוקחת את הפוכדורים והולכת משם.
    כעבור כמה דקות היא חוזרת ומביאה לך את הפוכדורים.

ניב~

"סקוירטל אקדח מים!" בן אמר ,סקוירטל השתמש באקדח מים וניפץ את כל הגחלות אך בנתיים באגון הספיק להפתיע אותו מהצד עם נגיחה,סקוירטל נפגע דיי קשה מהנגיחה אך הוא התאושש מזה דיי במהירות.
    "קדימה סקוירטל!תשתמש בקרן בועות!"בן אמר.

תמיר~

קארנידוס מתקרב אל טארטוויג עם נגיחה וזה נראה הסוף , אך בשנייה האחרונה טארטוויג מוכיח אותו ומשתמש בחבטה שבולמת את הנגיחה ופוגעת בשני הפוקימונים.
    קארנידוס זז לאחור בגלל ההלם ונראה שהוא נפגע מזה דיי קשה ולאומתו טארטוויג שוכב על הזירה מעולף.אתה צריך להוציא עכשיו פוקימון נוסף.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

• עמוד 75 מתוך 91 ראשוןראשון ... 2565737475767785 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •