Pokemon GO
עמוד 76 מתוך 91 ראשוןראשון ... 2666747576777886 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,126 עד 1,140 מתוך 1365
  1. the bitch is back
    Originally posted by Sanji@Mar 12 2010, 01:01 PM
    עומר~

אתה מוציא את הפוקימונים שלך וכולם יוצאים ומשחקים יחדיו.
    כנראה שהם לא רעבים מלבד פלראיון ופוליוואג שאוכלים במהירות את החתיכות שאתה חותך להם.אתה סיימת לאכול ואתה מחזיר את כולם לפוקדור מלבד מילטאנק.אתה מתחיל ללכת איתה ואומר לה שאתם צריכים פוקימון שתוכלו לרכוב עליו.מילטאנק מהנהנת ומסכימה איתך.אתם ממשיכים ללכת ושומעים קול של ילדה בגילך, היא אומרת: "סידרה תעשי מה שאני אומרת לך!".

"מעניין מה קורה שם" אלחש למילקטנק ואלך להציץ
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל החודש
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 12 2010, 01:02 PM
    "מעניין מה קורה שם" אלחש למילקטנק ואלך להציץ
    אתה מתקרב ומבחין בנערה יפת תואר שנראית דיי עצבנית על הסדרה שלה,אך עם זאת היא לא צועקת עלייו ומדברת אליו בעדינות.
    "סידרה עם את רוצה לנצח בתחרות את חייבת להקשיב לי!" היא אומרת לסדרה שלה,כנראה שהיא מתאמת והסדרה שלה לא רוצה להקשיב לה או לבצע משהו מהדברים שהיא אומרת.
    לפתע היא מבחינה בך ואומרת לך "שלום" וקצת מסמיקה.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

3. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .

ארווין~

"אין בעיה" היא משיבה לך , לוקחת את הפוכדורים והולכת משם.
    כעבור כמה דקות היא חוזרת ומביאה לך את הפוכדורים.

"תודה רבה לך האחות ג'וי!" אני אומר לה ואומר לריי
    "ריי חבר! אני רוצה לתפוס עוד פוקימונים לצוות שלי אז בוא נלך לחפש כמה!" אני אומר לו
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

4. the bitch is back
    Originally posted by Sanji@Mar 12 2010, 01:06 PM
    אתה מתקרב ומבחין בנערה יפת תואר שנראית דיי עצבנית על הסדרה שלה,אך עם זאת היא לא צועקת עלייו ומדברת אליו בעדינות.
    "סידרה עם את רוצה לנצח בתחרות את חייבת להקשיב לי!" היא אומרת לסדרה שלה,כנראה שהיא מתאמת והסדרה שלה לא רוצה להקשיב לה או לבצע משהו מהדברים שהיא אומרת.
    לפתע היא מבחינה בך ואומרת לך "שלום" וקצת מסמיקה.
    "או היי" אומר בשמחה "אני רואה שיש לך בעיה עם סידרה שלך" אומר לה בחיוך מבוייש טיפה.
    "את רוצה אולי להחליף אותה תמורת פוקימון אחר?" אשאל ואוציא את פוקימון העשב שקיבלתי מפרופסור גרי.
    "יש לי כבר פוקימון עשב, ואני חושב שהוא לא הכי יעזור לי בדרך, מה דעתך?" אשאל בחיוך
    גיל! 3>

5. מנהל החודש
    ארווין~

אתה מתכוון לצאת ורואה את גארי אוק.
    "מה שלומך שיין?,לא מזמן שלחנו קבוצה לאיי האנון ומצאנו כמה פוקימונים חדשים!בינהם סיינטקיד,ה'צארד ןסיבאצאיל!,לשלושתם יש שלושה התפתחויות ,מצאנו המון מהם ואני החלטתי לתת למישהו מהילדים שהתחילו אצלי אחד מהם אחרי שהוא ינצח במכון הראשון.אז ניצחת בו כבר?,עם כן תראה לי את התג!ולצערי האופציה היחידה שלך כרגע היא סיבאצ'יל" הוא אומר ושולף כמה פוקדורים מכיסו.
    בנתיים שיין אומר לך : "מקודם ראיתי אותו ושככתי להגיד לך שהוא הביא לי סיינטקיד" שיין אמר לך.

~~~
    רק לידעתך,יש עליהם מידע בבונוסים.

עומר~

"האמת שאני חושבת שסידרה לא ממש אוהבת אותי וקשה לי לעבוד איתה"היא מסבירה.
    אתה מוציא את סיינטקיד והיא מתבוננת בו "וואו מאיפה השגת את הפוקימון הזה?" היא אומרת בתדהמה.
    והיא מתקרבת אליו ומלטפת אותו.היא מחייכת אליו והוא אלייה ונראה שהם יוכלו להסתדר אחד עם השני."אבל אפילו שאני אוהבת אותה אני מסכימה להחליף אותה תמורת הפוקימון הזה רק תסביר לי מאיפה השגת אותו?בחיים לא שמעתי עליו" היא אומרת.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

6. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    Originally posted by Sanji@Mar 12 2010, 01:19 PM

אתה מתכוון לצאת ורואה את גארי אוק.
    "מה שלומך שיין?,לא מזמן שלחנו קבוצה לאיי האנון ומצאנו כמה פוקימונים חדשים!בינהם סיינטקיד,ה'צארד ןסיבאצאיל!,לשלושתם יש שלושה התפתחויות ,מצאנו המון מהם ואני החלטתי לתת למישהו מהילדים שהתחילו אצלי אחד מהם אחרי שהוא ינצח במכון הראשון.אז ניצחת בו כבר?,עם כן תראה לי את התג!ולצערי האופציה היחידה שלך כרגע היא סיבאצ'יל" הוא אומר ושולף כמה פוקדורים מכיסו.
    בנתיים שיין אומר לך : "מקודם ראיתי אותו ושככתי להגיד לך שהוא הביא לי סיינטקיד" שיין אמר לך.

~~~
    רק לידעתך,יש עליהם מידע בבונוסים.
    "ווואוו " אני אשמח לקבל אחד מהם
    תן לי את סיבלאציל אם זה מה שנשאר.
    אני אומר לו
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

7. the bitch is back
    Originally posted by Sanji@Mar 12 2010, 01:19 PM

עומר~

"האמת שאני חושבת שסידרה לא ממש אוהבת אותי וקשה לי לעבוד איתה"היא מסבירה.
    אתה מוציא את סיינטקיד והיא מתבוננת בו "וואו מאיפה השגת את הפוקימון הזה?" היא אומרת בתדהמה.
    והיא מתקרבת אליו ומלטפת אותו.היא מחייכת אליו והוא אלייה ונראה שהם יוכלו להסתדר אחד עם השני."אבל אפילו שאני אוהבת אותה אני מסכימה להחליף אותה תמורת הפוקימון הזה רק תסביר לי מאיפה השגת אותו?בחיים לא שמעתי עליו" היא אומרת.
    "קיבלתי אותו מפרופסור גרי" אומר לה במעט מבוכה ואתקרס לסידרה ואנסה ללטף את ראשה "תמיד אהבתי את הורסי וסידרה ושמעתי שהם יכולים להיתפתח לפוקימון חזק במיוחד" אוסיף בחיוך "אז את רוצה?" אשאל בחיוך
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    מור+יובל~

האלקיד של קאי משתמש במהירות והמון כוכבים נשלחים אל כיוונו של גרולייט.
    גרוליט מנסה לחמוק ומצליח,הוא מנסה להשתמש בגחלת ובנשיכה בו זמנית.הוא מתקרב אל אלקיד במטרה להשתמש בזה אך האלקיד של קאי משתמש בבעיטה נמוכה ופוגע לגרולייט ברגל,גרולייט מחליק על הרצפה.אלקיד עומד לידו ומחכה לפקודות מקאי ובנתיים גרוליט מצליח להתאושש ומשתמש במה שריי אמר לו - הוא משתמש בגחלת ובנשיכה בו זמנית אך כנראה שהנשיכה שלו עצרה את הגחלת כי הוא הכין את הגחלת השתמש בנשיכה ורק אז ניסה לירות את הגחלת מהפה.גרולייט פוגע באלקיד עם נשיכה ואלקיד נפצע בדרגה נמוכה עד בינונית.
    "אלקיד תשתמש במתקפה מהירה ואז מיד תעבור לבעיטה נמוכה."אני אומר לאלקיד.

9. משתמש מנוסה
    תמיר~

קארנידוס מתקרב אל טארטוויג עם נגיחה וזה נראה הסוף , אך בשנייה האחרונה טארטוויג מוכיח אותו ומשתמש בחבטה שבולמת את הנגיחה ופוגעת בשני הפוקימונים.
    קארנידוס זז לאחור בגלל ההלם ונראה שהוא נפגע מזה דיי קשה ולאומתו טארטוויג שוכב על הזירה מעולף.אתה צריך להוציא עכשיו פוקימון נוסף.
    "טורטוויג, חזור" אני קורא ומשיב אותוצלפוכדור שלו. אני מביט בפוכדור של שינקס "אתה התקווה האחרונה שלי לנצח בקרב" אני אומר "קדימה שינקס, ביחד ננצח את הקרב!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "שינקס, התחל עם יהירות!" אני אומר לו (Swagger)

10. משתמש מנוסה
    עומר~

אתה מוציא את הפוקימונים שלך וכולם יוצאים ומשחקים יחדיו.
    כנראה שהם לא רעבים מלבד פלראיון ופוליוואג שאוכלים במהירות את החתיכות שאתה חותך להם.אתה סיימת לאכול ואתה מחזיר את כולם לפוקדור מלבד מילטאנק.אתה מתחיל ללכת איתה ואומר לה שאתם צריכים פוקימון שתוכלו לרכוב עליו.מילטאנק מהנהנת ומסכימה איתך.אתם ממשיכים ללכת ושומעים קול של ילדה בגילך, היא אומרת: "סידרה תעשי מה שאני אומרת לך!".

מור+יובל~

האלקיד של קאי משתמש במהירות והמון כוכבים נשלחים אל כיוונו של גרולייט.
    גרוליט מנסה לחמוק ומצליח,הוא מנסה להשתמש בגחלת ובנשיכה בו זמנית.הוא מתקרב אל אלקיד במטרה להשתמש בזה אך האלקיד של קאי משתמש בבעיטה נמוכה ופוגע לגרולייט ברגל,גרולייט מחליק על הרצפה.אלקיד עומד לידו ומחכה לפקודות מקאי ובנתיים גרוליט מצליח להתאושש ומשתמש במה שריי אמר לו - הוא משתמש בגחלת ובנשיכה בו זמנית אך כנראה שהנשיכה שלו עצרה את הגחלת כי הוא הכין את הגחלת השתמש בנשיכה ורק אז ניסה לירות את הגחלת מהפה.גרולייט פוגע באלקיד עם נשיכה ואלקיד נפצע בדרגה נמוכה עד בינונית.

"מעולה גראווליט" אעודדו.
    "עכשיו תסתער עליו בנשיכה ותמשיך למבט ולגחלת!" אצווה על גראווליט.

11. מנהל החודש
    ארווין~
    [SIZE=1]
    "בסדר,רק תראה לי את התג שלך" הוא אומר ומחכה לראות את התג.
    [/color]

עומר~

"כן אני רוצה,אז אתה רוצה שנחליף אותם במרכז בעיר ביוטפרי או כאן?" היא שואלת.

תמיר~
    [SIZE=1]
    שינקס יוצא ומשתמש ביהירות.ההתקפה שלו עולה אך עם זאת יכול להיות שהוא יהיה מבולבל מעט.
    "קארנידוס תשתמש בפנים מפחידות!" אדי אמר לקארנידוס שלו.
    [/color]

מור+יובל~

גרולייט קופץ על אלקיד ומנסה להשתמש בנשיכה אך בזמן שגרולייט קופץ אליו אלקיד משתמש במתקפה מהירה ופוגע בבטן של גרולייט,גרולייט נופל שוב על הרצפה.הוא מצליח להתאושש שוב במהירות אפילו שאלקיד פגע בו דיי קשה.
    גרולייט מצליח לקום והוא משתמש בגחלת אך אלקיד מיד משתמש בבעיטה נמוכה,הוא מתקופף מעט כדי לבצע את זה וחומק מהגחלת.הוא פוגע שוב ברגל של גרולייט אך הפעם ברגל השנייה והוא פוצע אותו דיי קשה.גרולייט שוב שוכב על הרצפה.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Sanji@Mar 12 2010, 04:58 PM

מור+יובל~[/SIZE]
    [SIZE=1]
    גרולייט קופץ על אלקיד ומנסה להשתמש בנשיכה אך בזמן שגרולייט קופץ אליו אלקיד משתמש במתקפה מהירה ופוגע בבטן של גרולייט,גרולייט נופל שוב על הרצפה.הוא מצליח להתאושש שוב במהירות אפילו שאלקיד פגע בו דיי קשה.
    גרולייט מצליח לקום והוא משתמש בגחלת אך אלקיד מיד משתמש בבעיטה נמוכה,הוא מתקופף מעט כדי לבצע את זה וחומק מהגחלת.הוא פוגע שוב ברגל של גרולייט אך הפעם ברגל השנייה והוא פוצע אותו דיי קשה.גרולייט שוב שוכב על הרצפה.
    "לא נורא גראווליט,קום על רגלייך, ושתמש בגחלת כמה פמעים רצופות ולאחר מכן עבור לנשיכה!" אצווה על גראווליט בעודי מקווה לטוב.
    "קדימה גראווליט אתה יכול!, תשתדל להתחמק מכל מתקפה שהוא מטיל עליך!" אקרא.

13. משתמש מנוסה
    תמיר~
    [SIZE=1]
    שינקס יוצא ומשתמש ביהירות.ההתקפה שלו עולה אך עם זאת יכול להיות שהוא יהיה מבולבל מעט.
    "קארנידוס תשתמש בפנים מפחידות!" אדי אמר לקארנידוס שלו.
    [/color]
    swagger מבלבל גם את היריב, לא? 00
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה שינקס, נשיכה על הראש שלו!" אני מצווה עליו.

14. משתמש מנוסה
    מור+יובל~[/SIZE]
    [SIZE=1]
    "אלקיד תתחמק מהמתקפות שלו ותשתמש במהירות ואז מכת ברק."אני אומר לאלקיד.

15. מנהל החודש
    יובל+מור~

ריי אומר לגרולייט שלו להשתמש כמה פעמים בגחלת וקאי אומר לו לחמוק.בפעם הראשונה ובשנייה האלקיד של קאי אכן חומק אבל בפעם השלישית הגרולייט של ריי פוגע באלקיד דיי קשה עם גחלת.אלקיד אומנם נפצע דיי קשה אבל כנראה שהוא לא מוכן לוותר,הוא קופץ למעלה גבוה ומשתמש במהירות,המון כוכבים נשלחים אל כיוונו של גרולייט והוא לא מצליח לחמוק מזה ונפגע.גרולייט משתמש בנשיכה אך אלקיד משתמש במכת ברק שעוצרת אותו מלהשתמש בנשיכה,אבל בכל זאת מכת הברק לא ממש השפיעה על גרולייט.

תמיר~

שככתי הוא מבלבל אותך או את היריב?
    ~~
    קארנידוס משתמש בפנים מפחידות ושינקס עוצר במקומו ולא זז.
    "מעולה קארדנידוס עכשיו נגיחה!" אדי אמר לקארנידוס.
    קארנידוס משתמש בנגיחה ובשנייה האחרונה שינקס מצליח לצאת מזה,הוא משתמש בנשיכה ופוגע בראש של קארנידוס,בהתחלה הנגיחה העיפה את שינקס קצת לאחור אבל כנראה שהכוח שהיהירות הביא לשינקס עזר לו הפעם והוא זה שהביא את המכה הקריטית בדקה הזו.קארנידוס נפגע דיי קשה ועם זאת שינקס רק מעט.
    "קארנידוס תנסה להשתמש במיקוד אנרגיה ואז בראשיית זן!"אדי אמר לקארנידוס.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

עמוד 76 מתוך 91 ראשוןראשון ... 2666747576777886 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •