תוכן עניינים:עלילה:
- עלילה
- מטרת השחקנים + חוקים
- הסבר על מהלך הקרבות
- האקדמייה
- שחקנים שיכול להיות שתפגשו
- רשומים
- קרדיטים
- כמה דברים שרציתי להגיד
- חפיסות לבחירה
- טופס הרשמה
- התחלה
מאז ששמעתם על המשחק ועל הקלפים רציתם לשחק. הוריכם תמכו ברצונכם וקנו לכם קלפים. אתם התאמנתם המון על שימושכם בקלפים ועל אסטרטגיות שונות ותמיד רציתם להיות האלופים. בגיל מאוחר יותר אתם גיליתם גם על האקדמייה ללימודי הדו קרב רציתם להגיע לשם ולהתחיל ללמוד יותר ממה שאתם יודעים על הקלפים והמשחק עצמו. בכל זמן שבו היה יוצא לכם דיברתם עם הוריכם על האקדמייה ובסופו של דבר הם השתכנעו והסכימו לשלוח אותכם לאקדמייה אבל רק כשתהיו בגיל המתאים. מאז ההסכמה של הוריכם כל הזמן חלמתם על עצמכם באקדמייה, לומדים ומשחקים. בסופו של דבר הגיע היום שבו אתם תלכו לאקדמייה ואתם התרגשתם מאוד לקראת ההגעה לשם. ביום ההוא הוריכם הסיעו אותכם לנמל, נפרדם מהם והתחלתם את ההרפתקאה שלכם!
מטרת השחקנים + חוקיםהסבר על מהלך הקרבות:
- להתחיל את המשחק מהבית של המתחילים באקדמייה ולהתקדם במשך הזמן
- להביס אויבים שבמהלך המשחק יחשפו
- כל החוקים של הפורום תקפים גם פה
- כאשר אתם מדברים תשתמשו ב- " " ובאמצע את מה שאתם אומרים.
כאשר אתם חושבים תשתמשו ב- ' ' ובאמצע את מה שאתם חושבים.- כאשר אתם מגיבים תצטטו רק את החלק שלכם בתגובה שלי.
כלומר, אני מגיב לכולם ולפני כל תגובה למישהו אני כותב את שמו.. תצטטו רק את שלכם.- להנות כמה שיותר מהמשחק
בקרבות אני אפשר על מה שהיריב עושה וכל פעם יכתוב מחדש את הקלפים שיש לך ביד, השמות יכילו קישורים לאתר עם מידע נוסף על הקלף. ואפרט גם על האפקטים של הקלפים (אם יש).
דוגמא לחלק מקרב:
"אני מניח קלף הפוך אחד ומזמן את המפלצת שלי (שם המפלצת + קישור למידע)" אומר היריב.
"עכשיו תורך!" מוסיף היריב ומחכה שתתחיל את תורך.
קלפים ביד: (שם המפלצת/קלף קסם/קלף מלכודת + קישור למידע), (שם המפלצת/קלף קסם/קלף מלכודת + קישור למידע), (שם המפלצת/קלף קסם/קלף מלכודת + קישור למידע), (שם המפלצת/קלף קסם/קלף מלכודת + קישור למידע).
אפקטים: פה יהיה פירוט על כל מפלצת עם אפקט/קלף קסם/קלף מלכודת שיש לכם ביד.
לא להגיב!!