טל עזר לי
לא שמרתי בPNG
בגלל זה
הינה
יאללה תור טל
טל עזר לי
לא שמרתי בPNG
בגלל זה
הינה
יאללה תור טל
And If You Don't Know, Now You Know
תודה רבה..
בהצלחה בשאר ההזמנות.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
תודה מור
טל
מוכן
לקח לי זמן והריקוד מתים לא יצא משהו
אני מקווה שזה בסדר
![]()
וואי יצא ממש יפה D:
תודה ^^
אני אבקש ממישו לעשות לי אנימציה עם זה (:
אין בעד מה
מחר או מאוחר יותר אני יעבוד על הבקשה של קימימארו
טופס בקשת דמות חדשה
שם+כינוי:שי, bleach-the best anime
דמות: נויטורה(בליץ')
תמונת מקור: תמונה 1, תמונה 2
מהלכים: 1) תקיפה רגילה עם החרב(השמונה הענקי), להעיף את החרב למרחק(בזמן שהוא מחזיק בשרשרת[כמו בתמונה מספר 2]) 3)שיירה סירו צהוב מהפה
הערת(אני חייב להוסיף) :תקשיבי נויטורה היא דמות בגובה 2 מטר ומשהו, אז בבקשה עשי את הספרייט שלו גבוה במיוחד. בהתאם לגופו החרב בצורת השמונה שלא גדולה במיוחד אשמח אם תעשי לו ספרייט בו הוא פשוט עומד במקום והחרב מונחת על כתפיו כמו בתמונה מספר 1. ואני לא יודע אם תוכלי אבל אשמח לכך שתעשי מערכת תנועה רגילה(הליכה וקפיצה)
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
סבבהOriginally posted by bleach-the best anime@Nov 7 2009, 05:05 PM
טופס בקשת דמות חדשה
שם+כינוי:שי, bleach-the best anime
דמות: נויטורה(בליץ')
תמונת מקור: תמונה 1, תמונה 2
מהלכים: 1) תקיפה רגילה עם החרב(השמונה הענקי), להעיף את החרב למרחק(בזמן שהוא מחזיק בשרשרת[כמו בתמונה מספר 2]) 3)שיירה סירו צהוב מהפה
הערת(אני חייב להוסיף) :תקשיבי נויטורה היא דמות בגובה 2 מטר ומשהו, אז בבקשה עשי את הספרייט שלו גבוה במיוחד. בהתאם לגופו החרב בצורת השמונה שלא גדולה במיוחד אשמח אם תעשי לו ספרייט בו הוא פשוט עומד במקום והחרב מונחת על כתפיו כמו בתמונה מספר 1.
זה יהיה קשה אבל זה אפשרי
אני יעשה אותו אחרי דוויל ג'ין
טופס בקשת מערכת ספרייטים חדשה
שם+כינוי:נאור Sanji
דמות:לופי מוואן פיס.
ספרייט שאני יוכל לעשות ממנו את המהלכים:
http://sdb.drshnaps.com/sheets/Media/Other...s/JUS/Luffy.png
יש פה ספרייטים של לופי ולופי המתאגרף שתצטרכי לאחת המתקפות.
התקפות,מהלכים,וכדומה:
כרישי לופי;
לופי עומד ולפתע גובהה ונהיה כחול כמים,היידים שלו נהפכים לכרישים. הוא רץ שהפה של הכרישים פתוחים ואז הם נסגרים ואחר כך הוא חוזר למצב הרגיל.
יד תומכת מרובין;
לופי רץ ולפתע, רובין מופיעה בשילוב ידיים כזה [את התמונה של רובין לא צריך , שאני אתן למישהו לעשות מזה אנימציה אני אתן לו כבר את הספרייט של רובין] וידיים יוצאות כאלה,לופי מטפס עליהם ,ויורד מהצד השני [ממש כמו מדרגות] מסתובב אחורה ומשתמש באגרוף.
פיצוץ של מתאגרף:
לופי רץ,לפתע הוא הופך למתאגרף הכושי הזה בספרייטים של לופי שהבאתי,המתאגרף מכין אגרוף,האזור של כף היד של המתאגרף גודלת וגודלת עד שנוצר מן להבה כזה בכף היה של המתאגרף,ואז הוא מתקיף עם זה עד שהוא חוזר למצב הרגיל של לופי.
הערות:
זה ספרייטים של רובין אני בספק עם תצטרכי את זה.
http://sdb.drshnaps.com/sheets/Media/Other...s/NicoRobin.png
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)