יאלה ביי זזתי...
יאלה ביי זזתי...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
וואלה אני אחפש אתו בגוגל פעם האחרונה שחשפתי אתו מצאתי אתר שנותן את העיצוב שלו להורדה בחנים :XD: :ph34r: :blink:Originally posted by Omer הקטן@Nov 24 2007, 08:18 PM
כן...
הרשמה מסובכת...
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
מה אחינו?Originally posted by Admin@Nov 24 2007, 03:19 PM
אחותנו
ואל תדבר על עומר בלשון נקבה תדבר בדו מיני
איך מדברים בלשון דו מני?Originally posted by Roronoa Zoro@Nov 24 2007, 08:20 PM
מה אחינו?
ואל תדבר על עומר בלשון נקבה תדבר בדו מיני
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
אחינו
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
אני משועמם, אין לי כוח לחתימות.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
בייOriginally posted by Omer הקטן@Nov 24 2007, 08:20 PM
יאלה ביי זזתי...תעשה חיים אל תשכח אתנו פה
![]()
קו**ילינו או דברים בסגנוןOriginally posted by Torkoal@Nov 24 2007, 03:21 PM
איך מדברים בלשון דו מני?
הפתרון לזה פשוט נחש מיOriginally posted by Lior_C@Nov 24 2007, 08:21 PM
אני משועמם, אין לי כוח לחתימות.
אני בחרתי דמות מפוקימון נחשו כבר את מי בחרתי (וזה דמות כאילו בן אדם)
פיקאצ'ו!Originally posted by Torkoal@Nov 24 2007, 06:22 PM
הפתרון לזה פשוט נחש מי
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
מקס?Originally posted by Torkoal@Nov 24 2007, 03:22 PM
הפתרון לזה פשוט נחש מי
אש?
ברוק?
ג'יימס?
מישהו?
:unsure: כבר אמרתי שזה בן אדםOriginally posted by EreZ =]@Nov 24 2007, 08:23 PM
פיקאצ'ו!
פיקציו הוא פוקימון לא בן אדם :XD:
תסתכל הודעה למעלה...Originally posted by Torkoal@Nov 24 2007, 03:24 PM
:unsure: כבר אמרתי שזה בן אדם
פיקציו הוא פוקימון לא בן אדם :XD:
נכון משעמם...
אף אחד מהם תמשיכו לנסות זה לא כזה קשה ^^Originally posted by Roronoa Zoro@Nov 24 2007, 08:23 PM
מקס?
אש?
ברוק?
ג'יימס?
מישהו?
זה בן או בת?Originally posted by Torkoal@Nov 24 2007, 03:26 PM
אף אחד מהם תמשיכו לנסות זה לא כזה קשה ^^
תן תמונה שלו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)