אני מסתכל בכול רגע ^^ כול עוד בעל הבית לא נמצא ואני מזמין אוכל אף אחד לא יכול להעיף אותי ^^Originally posted by Lior_C@Nov 25 2007, 04:45 AM
אל תסתכל בקנקן אלא בציצים של המלצרית ברגע שהיא מוזגת.
למה יבש?
אני מסתכל בכול רגע ^^ כול עוד בעל הבית לא נמצא ואני מזמין אוכל אף אחד לא יכול להעיף אותי ^^Originally posted by Lior_C@Nov 25 2007, 04:45 AM
אל תסתכל בקנקן אלא בציצים של המלצרית ברגע שהיא מוזגת.
למה יבש?
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
אחי אני צריך לקון לבית ספר ב6וחצי אז שקט
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
שיש לימודים, אני הולך לישון ב1 וקם ברבע ל6. אז שש.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
מה אני יעשה שזה מה שאתה עושה?
אתה הורס את הגוף, חייבים מינימום 8 שעות. אתה לא יודע איזה נזק אתה גורם לעצמך
אביב
אביב 3333>
אני ספאמר<u><span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>.</span></span></u>
^_^
לילה טוב
אביב
אביבי
שתי שאלות:
1. אני יכול לפתוח את הנו"ד הבא?
2. יש מסן?
אני ספאמר<u><span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>.</span></span></u>
אני מצטרף לשאלה השניהOriginally posted by SilverSoul@Nov 25 2007, 05:24 AM
אביבי
שתי שאלות:
1. אני יכול לפתוח את הנו"ד הבא?
2. יש מסן?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
אתה יותר מכולם, יודע כמה אני יושן. :huh:Originally posted by Admin@Nov 25 2007, 03:23 AM
^_^
לילה טוב
טורקול, תישאר איתי בלילה, משעמם לי, אגב מה השם שלך?
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אני רואה "רק בישראל"
^^ פליOriginally posted by Lior_C@Nov 25 2007, 05:34 AM
אתה יותר מכולם, יודע כמה אני יושן. :huh:
טורקול, תישאר איתי בלילה, משעמם לי, אגב מה השם שלך?
אני תמיד פה עד 5
בא לכם ועידה במסן??
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
ספאם ספאם ספאם
זה הדבר היחידי שאתם יודעים~
משעמם.
סבבה הנה שליOriginally posted by Lior_C@Nov 25 2007, 05:59 AM
בא לכם ועידה במסן??
felipe.vargas.il@gmail.com
שלחתי הודעה
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)