Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    לנעול תאשכול הקודם~~!!!

הקדמה~
    כ200 שנה אחרי אירועי נארוטו שיפודאן,שבהם נתפסו כל השדים על ידי ארגון האקאטסוקי ותוכנית [color=ghostwhite ]עין הירח הושלמה זאת אומרת שהישתחרר הג'ובי שהוא השד בעל 10 הזנבות,שד זה הוא בעל עין ראנינגאן אדומה שבתוכה יש 10 מסימנים שיש בשארינגן דרגה אחד הינה הפנים של הג'ובי לחצו כאן,האחרי להכל היה כמובן אוצ'יאה מאדרה שמוכר לרובכם כטובי[/color],ועכשיו לזמן של סיפור:
    בזמנים האלה אוצ'יאה מאדרה הישתלב עם [color=ghostwhite ]הג'ובי[/color] והפך לאוצ'יאה ג'ובי השד בעל השארנינגאן מגאנצ'או אולטימטבי~זה בכוונה רשום ככה וזה כבר המצאה שלי כל הקטע הזה~ ששולט בעולם השדים וב2 ארצות בעולם השינובי,ב2 הארצות האחרות שולט נארוטו יאמאטו אוזומקי הרביעי הנכד של הנכד של נאורטו אוזומקי הראשון והיורש של כוחות הקיובי,איך?? מאדרה אוצ'יאה יצר שני קיובים אחד שכלוא במשפחתו של נארוטו ויוצר את קללת היוולדות הזכרים~יאנו בלי בנות~ והעברה מאב לבן,ואחד שבעזרתו הוא [color=ghostwhite ]שחרר את הג'ובי.[/color]
    במשך 50 השנים האחרונות השינובים של ארץ אש הרעם ~זה שילוב של 2 הארצות~ניסו להישטלת על 2 הארצות שנשלטות על ידי אוצ'יאה ג'ובי אך הדבר הוביל למלחמה גדולה בין השדים והשינובים שמשרתים את אוצ'יאה ג'ובי ואת אישתו קונאן השליטה השנייה של עולם השדים, לבין השינובים של ארץ אש הרעם שבשליטטו של נארוטו יאמאטו אוזומקי הרביעי הקזאקרגה ה7 של ארץ אש הרעם.

פרק-1-המלכדות
    חבורת ג'ונינים פתאום נכנסת לחדרו של נארוטו יאמאטו הרביעיי ואחד מהם אומר :"השדים שוב תקפו את אחד הכפרים שלנו, מה נעשה אי אפשר ככה, הם מפיצים את האות המקולל, בכל יום יותר ויותר שדים מופיעים ויותר איכרים וילדים חסרי הגנה מסומנים בקללת האות האפל של השדים" הג'ונין מסיים לדבר ונארוטו עונה לו:"תגבירו את ההגנה לכל כפר תשלחו לפחות 10 ג'ונינים ו5 צ'ונינים וביחד איתם תשלחו משלחת אנבו וצוות נינג'ות רפואה שיסירו את קללת האות האפל מהאנשים שעדיין לא סיימו להישתנות לשדים" נארוטו מסיים לדבר ושולח את ידו לכוס שנסדקת בדיוק בשנייה שהוא היתכוון לגעת בה.
    בינתיים באחד הכפרים~"אתה לא תנצח אותי שד מפגר אני יותר חזק מימך,קאגה בונשין נו ג'טסו" אומר אחד הצ'ונינים שנמצאים בשדה בקרב ו4 כפילי צל מופיעים ותוקפים את השד שנראה כמו שלד שמוקף באש כחולה, בזמן שארבעת הכפילים תוקפים תשד הצ'ונין מכין ג'וטסו ראסנגאן הילד מסיים לטעון את הצ'אקרה של הראסנגן ורץ אל השד במהירות ותוקע לו את הראסנגן לעצמות החזה, השד מתחיל להיתפורר והאש שהקיפה אותו נעלמה."חחחחעחעח שד מפגר אף אחד לא מביס את יאמאטו אוזומקי השלישי, ג'ני סיימת תקרב עם השד אני כן בואי נתקדם אל הכפר הבא"
    ~מידע על ג'ני~ג'ני היא נכדתו של הנכד של נג'י היוגה היא מתמחה בטכניקת אגרוף עדין וביאקוגן".
    "רגע אני כבר מחסלת אותו, זה הסוף שלך" עונה לו ג'ני ותוקפת את השד שמולה בטכניקת סיחרור שמימי שמפרקת את השד לאפר ג'ני מתקדמת אל יאמאטו ופתאום היא צורחת :"יאמאטו תיזהר כדור אש ענקי מתקדם אלייך הוא בא מצד ימין".
    יאמאטו מסתכל ימינה וקולט כדור אש ענק שעומד לפגוע בו,יאמאטו ישר קופץ הצידה ואז הוא קופץ לגובהה כדי לראות מי תקף אותו יאמאטו מסתכל לכיוון ממנו הגיעה כדור האש והוא לא מאמין למראה עיניו אוצ'יאה ג'ובי בכבודו ובעצמו לפחות ככה זה נראה,הג'ובי צועק אל יאמאטו :"היורש של נארוטו הרביעי או כמה נחמד יהיה להרוג אותך ואז להחזיר את עוצמת הקיובי אליי מוחעחעחעח,אמאסטרו ג'וטסו" מסיים לאמר הג'ובי ויוצר מסביב ליאמאטו כלא אמאסטרו,"מה תעשה עכשוי יאמאטו אם תיגע באש תמות ושבוע בלי אוכל ומים אתה גם תמות חחחחעחחחע" אומר הג'ובי ונעלם מהמקום ,ג'ני רצה ומגיע אל יאמאטו ומגיעה קרוב למעגל האמאסטרו שמקיף את יאמאטו ואומרת:"יאמאטו מה נעשה אני לא ישאיר אותך כאן" יאמאטו עונה לה:"אני לא יודע, ממה שאבי סיפר לי מה שהג'ובי אמר על האמאסטרו נכון, אני כניראה ימות כאן או שלא קאגה בונשין נו ג'וטסו" יאמאטו עושה כמה תנועות ידיים ומופיעים בעיגול שני כפילים, יאמאטו מושיט את ידו אליהם והם יוצרים עלייה ראסנגן גדול במיוחד,אחרי כ5 דקות של הכנת הראסנגן 2 הכפילים נעלמים ויאמאטו תוקף את האדמה תחתיו בראסנגן תוך כדי קפיצה למעלה וקבלת תנופה מהראסנגן.

2. AllwaysStriveAndProsper
    פרק-2-הכישלון והחטיפה.
    התנופה מהראסנגן מעלה את יאמאטו גבוה לשמיים אבל לא מספיק גבוהה כדי לעבור את האמאסטרו והוא נפל למטה ובדרך נכבה בכל גופו מהאמאסטרו, יאמאטו היתרסק על האדמה והיתעלף, הדבר האחרון שראה הוא עיני השאראנינגאן מגאנצ'או אולטימטבי שהביטו בו מתוך האמאסטרו.
    בינתיים בכפר הארצות המאוחדות-
    "תשלחו כמה יחידות אנבו שתצטרכו אני לא מוכן לסכן את הכפרים מצדי שלא תיהיה הגנה על הכפרים הגדולים תשלחו יחידות אל הכפרים שנמצאים בגבולות" סיים לאמר נארוטו בכעס ואשמה בכך שלא קיבל ברצינות את התקיפות הקודמות.
    "אבל אדוני אתה לא מצפה שנשאיר את הכפרים הגדולים בלי הגנה זו פשוט טעות לא יקרה כלום אם כמה כפרים יהרסו הכל לבסוף יסתדר עדיף להמשיך ולמקד את ההגנה בכפרים הגדולים"אמר אחד מהיועצים של ההקזאקרגה השביעי נארוטו הרביעי.
    וחזרה ליאמאטו~
    ג'ני צרחה בקול:"יאמאטו אתה בסדר??" אך יאמאטו לא ענה לה לא שנמע אפילו קול חלש מתוך מעגל האמאסטרו.במשך שעות ג'ני ישבה ליד המעגל אך יאמאטו לא קם היא בכלל לא ידעה אם הוא חי או מת או אם הוא בכלל בתוך מעגל האמאסטרו.
    בזמן שג'ני ישבה וחיכתה שיאמאטו יתאושש היא לא ידעה שאוצ'יאה ג'ובי חזר למעגל ולקח משם את יאמאטו אל טירת האופל שלו.
    הטירה האפלה של עולם השדים~
    "קונאן התוכנית כמעט הושלמה יאמאטו הקטן אצלי ורוב הכפרים שעל הגבול נכבשו או נכבשים ברגעים אלה,ועכעשיו בוי תעזרי לי לזמן את האות האפל לקטנצ'יק הזה" אמר אוצ'יאה ג'ובי כשבידיו נמצא יאמאטו המעולף.
    ג'ובי וקונאן נכנסו אל חדר השינה שלהם וגכ'ובי הניח את יאמטו הקטן על המיטה הגדולה שבחדר ואז הוא וקונאן החלו לעשות את סימני הידיים של טכניכת סימון האות אפל.

3. משתמש מנוסה
    העלילה עצמה נחמדה, אבל יש הרבה שגיאות כתיב (יחסית) והפרקים ממש קצרים.
    בנוסף לכך הסיפור עצמו די קופץ מהר מדי, ויש כמה דברים לא ברורים בגלל ניסוח גרוע, כמו זה שגני נשארת ליד יאמאטו אבל אוציה גובי לוקח אותו.
    בכללי יש עוד הרבה מה לשפר, אבל יש לסיפור הזה פוטנציאל

4. AllwaysStriveAndProsper
    השגיאות זה בגלל הקלדה מהירה
    קפיצות לא יודע אני חושב שהקפיצות עוזרות לסיפור לא להיתקע
    הניסוח לא גרוע פשוט צריך להבין שמעגל האמאסטרו מסתיר את מה שקורה בתוכו וג'ני לא יכלה לדעת שיאמאטו נלקח על ידי הג'ובי.בכללי תודה על התגובה

פרק 3 יפורסם עוד מאט.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ToBi_SaMa@Nov 14 2009, 11:26 AM
    השגיאות זה בגלל הקלדה מהירה
    קפיצות לא יודע אני חושב שהקפיצות עוזרות לסיפור לא להיתקע
    הניסוח לא גרוע פשוט צריך להבין שמעגל האמאסטרו מסתיר את מה שקורה בתוכו וג'ני לא יכלה לדעת שיאמאטו נלקח על ידי הג'ובי.בכללי תודה על התגובה

פרק 3 יפורסם עוד מאט.
    זה לא היה ברור, אתה חייב להסביר את זה כדי שיבינו את זה.
    אני הייתי בטוח שאלה בסה"כ סורגים מאמרטסו

6. AllwaysStriveAndProsper
    פרק-3-צוות אקה, והסימון.

בזמן שג'ובי וקונאן עשו את רצף סימני הידיים של טכניכת "סימון:אות השדים האפל" צוות של 3 צ'ונינים נלחם בשד זנב
    ~שד זנב זהו שד בעל זנב אחד וכוחו שווה לביג'ו שמספר הזנבות שלהם זהה כלומר-האיצ'יבי נו שוקאקו~
    3 הצ'ונינים הם-
    מינאטה היוגה-אחותו של יאמאטו אוזומקי ונינם של נארוטו אוזומאקי והינאטה היוגה, לעומת אחייה היא ירשה את הקקאי גנקאי של אמא שלה.
    ג'קי לי-קרוב משפחה של רוק-לי,מתמחה בעיקר בטאיג'וטסו ופחות בנינג'יטסו.
    לורן אינוזוקה-קרוב משפחה של קיבה אינוזוקה,מתמחה בעיקר בטכניכות של שבטו.
    שם הצוות שלהם הוא צוות אקה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי קרב מתיש שלושתם הביסו את השד,לורן שבדיוק הישתנה בחזרה אמר:"יש ניצחנו אותו,ג'קי תסמן את הכפר עם דכל,מינאטה תכלאי את השד בקמעה ואני יבדוק במפה לאן אנחנו צריכים ללכת עכשיו".בזמן שלורן חיפש במפה את היעד הבאה שלהם,ג'קי זימן את דגל קבצתו והישתמש בג'וטסו סימון כדי לסמן את המקום עם הדגל,ומינאטה הוציא קמעה מיוחד וסימנה מס' סימני ידיים ואמרה:"טכניכת לכידה:כליאת שדים"לאחר שסיימה לדבר הקמעה החל לזהור וכל השדים המובסים שהיו באזור נשאבו לתוכו.
    השלושה סיימו את מלאכתם והחלו ללכת ליעד הבאה אך הדבר שהם לא ידעו שהיעד הבאה הוא אותו כפר בו נמצאת ג'ני ומעגל האמאסטרו הריק.
    בינתיים בטירת השדים של ג'ובי-
    הג'ובי וקונאן סיימו את רצף סימנ י היידים הארוך ונגעו ליאמאטו בכתף ואמרו בקול אחד:"טניכת סימון:אות השדים האפל" ברגע שסיימו את הסימון הופיע ליאמאטו סימן בצורת הפנטגרם.,בנוסף צבע עורו של יאמאטו החל להישתנות לצבע אדום-רימון בוהק,שערו החל לצמוח והגיעה לו עד למותניים ושרירי גופו החלו ליגדול במהירות לבסוף יאמאטו נראה כמו איש אדום עם שיער בלונדיני ארוך שמגיעה עד המותניים עם גוף שרירי במיוחד.הג'ובי נגע ביאמאטו ובשנייה שהוא נגע בו הם הישתגרו חזרה למעגל האמאסטרו.
    בינתיים קבוצת אקה היתקדמה אל הכפר מבלי ידיעה שג'ני ויאמאטו נמצאים בו.
    לאחר עשרים דקות יאמאטו סוף סוף קם מהעילפון ברגע שהוא קם הוא הרגיש שכמות הצ'קרה בגופו גדלה בהרבה-פי3 ממה שהייתה לפני שהיתעלף הוא גם הרגיש שהצ'קרה הנוספת שקיבל היא בעלת אלמנט אחר -אלמנט אפל. יאמאטו קם מהאדמה והחל ללכת לכיוון האמאסטרו מבלי לשים לב שהאמאסטרו סוגר עליו. מה יקרה הכל בפרק הבאה.

7. ~TyLeR~
    Guest
    וואהה איזה פרקים...נראה לי שהאש אפילו לא תדגדג אותו XD

הפרקים קצרים מידי וחסרי תיאור.תתאר יותר את הדמויות את הקרב והכול...

• AllwaysStriveAndProsper
    טוב חיכיתי שמישו ישאל את זה הם דומים לקרובי המשפחה שלהם למשל ג'ני דומה קצת לנג'י עם אלמנטים נשיים,מינאטה דומה למין שילוב בין נארוטו להינאטה הבנת?
    והפרקים בינתיים קצרים כי זה הספיישל של האות האפל.
    תודה על התגובה.

• ~TyLeR~
    Guest
    האות האפל דומה לאות של אורצ'ימארו-הקללה שהוא שם על כמה אנשים שמגדילה את כוחם...

דומה אבל לא אותו דבר.
    עוד מאט יצא פרק שכולו הסברים על דברים לא מובנים הכוונ ה מה שהקוראים של הסיפור ל הבינו יהיה מוסבר שמה.

• משתמש מנוסה
    יש שגיאות כתיב בכמה מקומות, הסברים לא מובנים, אבל יש המון פוטנציאל.
    אשמח לקרוא את הפרקים הבאים.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

פרק-4-שד 2 הזנבות.

יאמאטו נכנס אל תוך האש האפלה[אש אפלה-האמאסטרו] ולא הרגיש כאב או חום מכיוון שברגע שנגע בה האש האפלה היתפוגגה לאוויר,
    ג'ני שישבה במרחק מטר ממעגל האש האפלה לא שמה לב לאש המיתפוגגת וליאמאטו שנמצא בצורת השד הראשונית.
    ובינתיים צוות אקה היתקדם במהירות אל הכפר, אך הם לא ידעו שבכניסה לכפר מחכה להם הפתעה לא נעימה בכלל והיא שד 2 הזנבות שנלשח כעל ידי הג'ובי בכבודו.
    יאמאטו שם לב לג'ני ואמר:"ג'ני היי ג'ני" ג'ני הרימה את ראשה ונבהלה ממה שראתה והחלה לצרוח:"יאמטו מה קרה לך,למה כולך אדום והשיער שלך ארוך ופרוע?"
    יאמאטו שלא הבין למה ג'ני אומרת זאת היסתכל על ידו ושם לב שהיא אדומה ושהשרירים שלו גדלו בהרבה, יאמאטו אמר:"מה לעזעזל קרה לי למה הפכתי ??"..
    צוות אקה הגיעו לכניסה לכפר והיתכוונו להיכנס כשפיתאום הכניסה נחסה באש וקול חזק נשמע:"לא תוכלו להיכנס לכפר מבלי להביס אותי קודם מוחעחעחעחעחע"
    לורן היסתכל סביב וצעק:"מי אתה בכלל בוא ותראה לנו את פרצופך"
    ברגע שאמר את המילה האחרונה הופיע מולו איש זאב שנראה כאילו גופו הוא בעצם אש,השד בגודל של אדם ממוצע.
    השד אמר:"נוו ראיתה אותי ומה תעשה עכשיו מוחעחעחחע טכניכת שד:שיחרור צ'אקרה" ברגע שסיים לדבר שיגר השד על לורן כדור צ'אקרה שהפיל אותו על האדמה,
    לורן זעק מכאב אך זה לא הפריע לו לנסות לבעוט לשד ברגליים אך כעמד לפגוע השד נעלם והופיע כ6 מטר מלורן שכבר הספיק לקום.
    לורן צעק:"שד מטומתם אני יחסל אותך טכניכת זימון:כלב שמירה" ובזמן שאמר עשה את מה שנחוץ לזימון ברגע שסיים להקריב את דמו הופיע ליד לורן כלבו-דארטו.
    לורן הישתמש בטכניכת שיטת ארבע הגפיים וירד לעמידה על ארבע,לאחר נמכן הוציא 2 גלולות חייל אחת אכל בעצמו ואת השנייה זרק אל דארטו ומיד אחר כך דארטו ולורן החלו לרוץ סביב גכדי להסיך את דעתו ולסמן אותו בסימון דינאמי והצליחו,דארטו עלה על גבו של לורן והישתמש בטכניכת כפיל אדם חייה ששינתה את צורתו של הכלב לצורתו של לורן.
    לורן ודארטו החלו לשון מסביב לשד ולתקוף אותו בטכניכת שן הזאב ובגאטסוגה השד נפגע ונשרט בכל גופו החל להשיב מלחמה בעזרת טכניכת שדים:פיצוץ צ'אקרה גדול שפגע בלורן וריסק אותו על האדמה דארטו שניצל את ההיזדמנותתקף את השד בטכניכת שן הזאב ופגע בגבו של השד.
    לורן שבקושי היתאושש מהמכה צעק:"טכניכת שינוי צורה משולב" וברגע שסיים לעישות את סימני הידיים הוא ודארטו הישתלבו לכלב ענק בעל שני ראשים.
    השד המבולבל ניסה לברוח אך הכלב הענקי תקף אותו בטכניכת גאגורה,
    הכלב הענק היסתחרר במהירות עצומה והיתקרב אל השד במהירות עצומה עוד יותר השד חסר העונים נפגע מהמתקפה והיתפורר לאפר.
    לורן ודארטו שהישתנו חזרה היתסתכלו איך מינאטה וג'קי כולאים את השד בקמעה,לאחר שסיימו לורן אמר:"השד הזה היה בקצת יותר חזק מהשד הקודם או שנדמה" "יכול ליהיות " ענתה לו מינאטה.
    בינתיים ג'ני ויאמאטו ישבו וחשבו מה יכל להפוך את יאמטו למה שהוא הפך כלפתע לג'ני צץ בראש רעיון והיא אמרה:"יאמאטו תראה לי תצוואר אני חושדת שסימנו אותך באות השדים האפל" וברגע שסיימה לדבר יאמטו הראה לג'ני את צווארו אך לפני שג'ני הספיקה לאמר מה אמרה פגעו בה 10 מחטים עם סם הרדמה חזק במיוחד אך אלה לא היו כל המחטים עוד 20 מחטים כאלה עפו כרגע לכיוונו של יאמאטו מה יקרה האם הוא יחמוק הכל בפרק הבאה....

יוסי אץה מוזמן להגיד מה לא הבנת בהסברים ואני יסביר לך כבר יותר טוב.

• משתמש מנוסה
    אתה לא צריך להסביר לי בפרטיות, תסביר בסיפור עצמו.
    אני מציע לך להקליד יותר לאט, אם אתה אומר שהשגיאות האלה מהקלדה מהירה.
    תוסיף פסיקים ונקודות, תאריך אותו, הוא קצר.
    בכללי פרק נחמד.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

• ~TyLeR~
    Guest
    פרק נחמד =]

יאמאטו מסוגל לשלוט בעצמו =] מגניב..

תודה לשניכם על התגובה
    אי רוצה לפרסם את פרק ההסברים לפני ספיישל-האם יצליחו להחזירו א'-ב'.
    אז תגידו לי מה לא הבנת כדי שאני וכל לצרף את זה לפרק ההסברים.

• עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •