O:! מי אתה בכלל?
אז מי אני אתם שואלים? אני הוא שי, נבחרתי היום בתור המעדכן החדש של פוקימונ'ס(קישור). בעבר הייתי מעדכן אך פרשתי עקב סיבות פרטיות. אז בוא נתחיל בעידכונים!
פינת המשחקים
ההתפרקאה הנהדרת של פיקאצ'ו
מי לא מכיר את העכבר הצהוב שמייצג את פוקימון כולה-פיקאצ'ו! הוא הפוקימון ההתחלתי של כוכב האנימה, יש משחק לכבודו וגם הוא אהוב על ידי רבים, אז לא מגיעה לו מתנה? כן מגיעה לו והוא קיבל אותה-ההתפרקאה הנהדרת של פיקאצ'ו, משחק לווי שיצא בקרוב. המשחק הוכרז לראשונה בתערוכת המשחקים של קיוטו, יש כמה פרטים עיקריים:
-קודם כל, המשחק הוא לווי
-המשחק יצא בחמישי לדצמבר
-המשחק יצא לאור בחמישי בדצמבר
-מחירו של המשחק יהיה 4800 יין
אפשר מידע על המשחק עצמו?
במשחק, פיקאצ'ו מחליט לחקור את הפוק'פארק אחרי משבר שקרה שם. באותו הזמן פיקאצ'ו מבקר באטרקציות שנמצאים שם. במשחק יש מגוון פוקימונים, את הפוקימונים אתה משיג במין מבחנים או אתגרים. אם יוצא לך פוקימון מתאים אז תוכל להשתתף בעוד אטרקציות.
ומה עם תמונות? אפשר לראות תמונות?
כן, יצאו לאחרונה מספר תמונות, הנה הם:
פיקאצ'ו בחוף
פיקאצ'ו באחת האטרקציות
והנה תמונה של פיקאצ'ו נגד צ'אריזרד
תמונה נוספת
האנימה!
הפרקים הבאים ביפן:
למי שלא יודע, כבר זמן רב שהאנימה בספיישלים(שני פרקים ברצף) וגם עוד יומיים מגיע אחד נוסף!
פרק 151DP
שם באנגלית: !Azelf, Uxie, Mesprit
שם בעיברית: אזלף, יוקסי, מספירט!
תקציר:
אין הרבה מידע על הפרק הזה. זהו הפרק השני בסדרת פרקיהם האחרונים של צוות גלקטיק. בפרק, סיריוס(מנהיג צוות גלקטיק) קורא לעזרתה של ציידת הפוקימונים ג'יי, יחדיו הם לוכדים את אזלף, יוקסי ומספירט.
פרק 152DP
שם באנגלית: !Dialga And Palkia! The Final Battle
שם בעיברית: דיאלגה ופאלקיה! הקרב הסופי!
תקציר:
זהו הפרק האחרון בסדרת פרקי גלקטיק. קרב גדול ועוצמתי מתנהל בין דיאלגה ופאליקה, תוך כדי הקרב משתחרר משהו-משהו מסוכן עוד יותר!
הפרקים הבאים בארצות הברית:
פרק 132DP
שם באנגלית: !Evolving Strategies
שם בעיברית: אסטרטגיה מתפתחת!
תקציר:
הפרק ממשיך מהקרב המלא(שש על שש) בין אש ופול. הקרב הוא אחד הטובים באנימה, מהלך הקרב(רק לפרק הזה) :
פיקצ'או מול מגמורטאר-אש מחזיר את פיקאצ'ו
בויזל מול מגמורטאר-פול מחזיר את טורטרה
בויזל מול וורסרינג-וורסרינג מנצח
סטארפטור מול וורסרינג-וורסרינג מנצח ואז פול מחזיר אותו
צ'ימצ'אר מול אלקטרובאז-פול מחזיר את טורטרה
צ'ימצ'אר מול טורטרה-אש מחזיר את צ'ימצ'אר
גלייסקור מול טורטרה-טורטרה מנצח
פיקאצ'ו מול טורטרה-פול מחזיר את טורטרה
פיקאצ'ו מול וורסרינג-וורסרינג מנצח
צ'ימצ'אר מול וורסרינג-צ'ימצ'אר מנצח ומתפתח
מונפרנו מול אלקטרובאז-אלקטרובאז מנצח ואש מפסיד
כמו שאנו רואים הקרב היה ארוך, בסופו של דבר פול ניצח ניצחון מוחץ-רק שני פוקימונים אצלו הפסידו. כמובן שהדבר ישפיע על אש.
*קרדיט לבאלבפדיה על התמונות וחלק מהמידע
טוב, זה היה העידכון הראשון שלי.
מקווה שנהנתם מקריאתכם!