איפה יש במשחק את חפץ הזה?
איפה יש במשחק את חפץ הזה?
platinium code:2493 1541 5363
אביזרים כמו Calcuim ייעלו 10EV בסטטוס מסווים, אבל לא ייעבדו אחרי שאתה מגיע ל100EV באותו הסטטוס.
אני מתכוון שאני מחפש חפץ (item) שאני שם על הפוקימון ( hold ) ואז במקום נגיד הוא עולה פי 2 מימה שהיה צריך להיות. למשל במקות לקבל 1EV זריזות מזובט אני מקבל 2 EV
אתה מתכוון לחפצי הpower?
אפשר לקנות אותם בבאטל פרונטייר וכל אחד עולה 16 BP
אחרי כל קרב (לא משנה נגד איזה פוקימון) הפוקימון שלך יקבל עוד 4 EV לסטאט מסויים לפי החפץ שאתה שם על הפוקימון
נגיד אתה נלחם נגד זובאט שמביא 1 EV למהירות והפוקימון שלך מחזיק את החפץ power שמעלה מהירות אז הפוקימון שלך יקבל עוד 4 וזה יהיה 5
אם הפוקימון שלך מחזיק חפץ אחר למשל החפץ של התקפה פיזית אז אחרי שתנצח זובאט הפוקימון שלך יקבל 1 EV למהירות ו4 EV להתקפה פיזית
תודה אחי את חיפשתי. אבל ראיתי שהחפץ הזה גם מוריד מהירות ,האם זה מוריד מהירות זמנית או שזה מוריד לתמיד?Originally posted by @Shon@@Nov 14 2009, 07:47 PM
אתה מתכוון לחפצי הpower?
אפשר לקנות אותם בבאטל פרונטייר וכל אחד עולה 16 BP
אחרי כל קרב (לא משנה נגד איזה פוקימון) הפוקימון שלך יקבל עוד 4 EV לסטאט מסויים לפי החפץ שאתה שם על הפוקימון
נגיד אתה נלחם נגד זובאט שמביא 1 EV למהירות והפוקימון שלך מחזיק את החפץ power שמעלה מהירות אז הפוקימון שלך יקבל עוד 4 וזה יהיה 5
אם הפוקימון שלך מחזיק חפץ אחר למשל החפץ של התקפה פיזית אז אחרי שתנצח זובאט הפוקימון שלך יקבל 1 EV למהירות ו4 EV להתקפה פיזית
זה רק מוריד את המהירות של הפוקימון שלך בחצי בזמן הקרב
זה לא משהו חשוב אז אל תדאג בקשר לזה
טוב תודה אפשר לנעול
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)