Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 30
  1. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    קצת לא הבנתי את המטרה של הפרק
    מה הדמויות מתכוונות להשיג
    אני אשמח אם תכין בהודעה הראשית
    את כל הדמויות שהופיעו עד עכשיו ותכתוב אותם כדי שאני אדע איך להתייחס
    סה"כ פרק יפה
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by ErWiN@Nov 18 2009, 07:40 PM
    קצת לא הבנתי את המטרה של הפרק
    מה הדמויות מתכוונות להשיג
    אני אשמח אם תכין בהודעה הראשית
    את כל הדמויות שהופיעו עד עכשיו ותכתוב אותם כדי שאני אדע איך להתייחס
    סה"כ פרק יפה
    אני חושב שכדאי לך לקרוא את העלילה כדי להבין מה הדמויות מתכוונות להשיג.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. פקח לשעבר
    סבבה ,אני מחכה לפרק הבא
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !

4. משתמש מנוסה
    פרק 3.
    אני באמת מאוכזב שלא מגיבים בכלל, זה מוריד את המאמץ לעשות פרק חדש.
    בבקשה תגובות, הפרק הזה מעניין ביותר (:
    -------

הפרק השלישי- שליט האופל קם לתחייה!

אימהוטפ, סקאל, וג'ון הגיעו למקום גדול יחסית, במרכזו היה קבר עתיק, ומסביבו קריסטלים.
    ''סוף סוף, המקום הקדוש.'' אמר אימהוטפ בשמחה. ''תשים כבר את השרשרת! אני רוצה לזרוע הרס!'' אמר סקאל ותפס את ג'ון בחוזקה.
    ''אל תהרוג אותה, אני מזהיר אותך, זה יימשוך אלינו סתם אש.'' השיב אימהוטפ, ''מי יכול להתמודד איתנו?! הא?! חתיכת פחדן!'' אמר סקאל.
    אימהוטפ העיף את סקאל מג'ון, ''יותר חשוב שנקיים לתחייה את המנהיג שלנו, אתה לא חושב?'' אמר אימהוטפ וניגש אל הקבר העתיק, אימהוטפ הניח את השרשרת במרכזו של הקבר, והתחיל להגיד מילים מוזרות, הארון נפתח לאט לאט, וממנו בקע אור אפל ויצא החוצה.
    אימהוטפ השתחווה, סקאל הצמיד את ג'ון אל הקיר, ואמר לחש מוזר שלא נתן לג'ון לזוז.
    סקאל הלך אל האור השחור, והשתחווה גם הוא. ''נו נו, שני הלוחמים הכי חזקים שלי, לא בגדו בי ושיחררו אותי.''
    אמר קול מהאור האפל, האור האפל נעלם ובמקומו הופיע יצור עם גלימה אדומה, לא ניתן היה לראות את פרצופו, רק את עיניו האדומות שבלטו מן הגלימה.
    ''בוודאי אדוני, אתה המנהיג החזק שלנו.'' אמר אימהוטפ, ''ועכשיו, אני רוצה לרסק את בניי האדם!'' הוסיף אימהוטפ והנחית אגרוף אל האדמה.
    היצור הושיט את ידו אל אימהוטפ, וענה, ''לא, אני עדיין לא מוכן. הכוח, שסטיבן הממזר השתמש בו, כילה חצי מכוחותיי בנוסף לכליאה. אני חייב להתחזק, ורק אז נתקוף, מובן?'' אמר היצור.
    ''בוודאי אדוני, כל מה שתגיד.'' אמרו השניים ביחד.
    ''עכשיו, איפה הצבא שלי?'' אמר היצור. ''אתה יודע את הלחש, נכון?'' אמר אימהוטפ.
    ''טוב נו.'' אמר היצור, והתחיל להגיד מילים מוזרות, המערה הפכה לענקית, היצור הקיש באצבעותיו, וצבא של מאה מומיות הופיע בשורות של ארבעה, בכל שורה עשרים וחמישה מומיות.
    ''אלה, יהיו הצבא שלכם, שתי שורות לכל אחד ממכם.'' אמר היצור, ''תודה רבה לך אדוני.'' אמרו השניים, ''מה נעשה עכשיו?'' אמר אימהוטפ בקוצר רוח, ''תאספו לי בני אדם, אבל אל תהרגו אותם! אני צריך את הנשמות של בני האדם.'' אמר היצור, והביט אל ג'ון, הנאבקה בלחש של סקאל.
    ''תמסרי, לכל אלה שהרגתי, ד''ש.'' אמר היצור, והושיט את יידו אל ג'ון, נשמתה של ג'ון יצאה מגופה, ונאכלה על ידיי היצור. לאחר-מכן, היצור הושיט את יידו שוב אל ג'ון, וגופתה נשרפה לעפר.
    ''לכו!'' אמר היצור, ואימהוטפ, סקאל והצבא נעלמו באור אפל.
    היצור העיף את הקריסטלים, את ארון הקבורה, וייצר לעצמו כיסא גדול, היצור התיישב על הכיסא וצחק צחוק אכזרי.
    ''אלכס, אל תבכה. בבקשה, אני אחזיר את אמא.'' אמר הארי, כאשר פנה אל אלכס הבוכה על מיטתו.
    ''אתה סתם אומר לי את זה כדי להרגיע אותי! אתה יודע בדיוק כמוני שאמא כבר מתה!'' אמר אלכס והתחיל לזעוק מכאב.
    אלכס ניגב את הדמעות והוסיף, ''אני אנקום בהם, סמוך עליי!'' אמר אלכס, לקח חרב שהייתה בחדר של אביו, חרב גדולה וחדה, ויצא מן הבית עם בקבוק מים, עם חטיפים ובנוסף לחרב סכין קטנה הנמצאת בצד שמאל של מכנסיו.
    הארי דאג לאלכס, ולא יידע מה לעשות, הוא לקח רובה ויצא אל ביתו של בוב, הארי פתח את הדלת באיטיות, ונדהם למראה עיניו: בוב היה על הרצפה, עם המון דם, כאשר כל גופו היה מרוסק.
    ''זאת המומיה הזאת, סקאל, אני בטוח!'' אמר הארי, כאשר פתח את הטלוויזיה שהייתה בחדרו של בוב.
    ''שלום לכם תושבי מצרים, לפניי זמן קצר, נעלמו אנשים מבתיהם במצרים, אנו לא יודעים כעת היכן הם, אך אנחנו מקווים שנדע בקרוב, בעזרת המשטרה.
    הישארו מעודכנים איתנו, והיזהרו.'' אמרה מגישת חדשות בערוץ המצרי, הארי סגר מיד את הדלת ויצאה מן הבית של בוב.
    הארי הסתובב במצרים בדאגה, בחיפוש אחר אלכס וג'ון, אך לא נותר מהם זכר.
    הארי רץ אל משטרת מצרים, בבהלה, הוא הגיע אל התחנה ומצא שוטר שהיה שם. ''שלום לך, אפשר לדעת בבקשה איפה הייתה ההיעלמות האחרונה?'' אמר הארי, ''אין לי זמן אליך עכשיו, יותר חשוב למצוא את הנעדרים!'' אמר השוטר, ''צא מפה בבקשה.'' אמר השוטר וחיכה שהארי ייצא. ''לא לא, אתה לא מבין, אישתי נעלמה גם, והילד שלי ייצא להרוג אותם, אני חייב לדעת איפה הייתה התקיפה האחרונה!'' אמר הארי, ''אדוני, אין לי זמן אליך עכשיו!!!'' אמר השוטר והעיף את הארי מהתחנה.
    הארי ראה לפתע ניידות משטרה יוצאות מהתחנה והארי ניסה לרוץ אחר הניידות, כמה שרק ייכל, הניידות עצרו והארי ראה זוועה ענקית: שני מומיות היו ליד שלושה חפיי פשע, כאשר המשטרה ניסה להרוג את המומיות, המומיות לא מתו וזה נראה שזה לא הזיז להן.
    ''טוב טוב, זוזו.'' אמר קול מוזר, והמומיות לקחו את השלושה ונעלמו משם באור אפל.
    דמות הופיעה במקומם, הארי זיהה אותו, זה היה סקאל!
    ''שוב נפגשים!'' אמר הארי וזינק אל המקום. ''אה, זה אתה, יותר נשמות יותר שמחה לאדון.'' אמר סקאל בציחקוק, ''אתה לא תקבל שום נשמה!'' אמר הארי וירה אל סקאל, סקאל לא זז, והיריות לא הזיזו לא כלל. ''עוד לא הבנת? אתה חלש, וכולם כאן חלשים.'' אמר סקאל, והתחיל לרוץ אל עבר הארי.
    לפתע, הופיע אור לבן וסינוור את סקאל, האור הלבן לקח איתו את הארי ונעלם.
    סקאל התרגז, ולקח איתו את החמישה שוטרים שהיו שם, ונעלם מן המקום.

הפרק הסתיים (:
    תגובות ^^

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. פקח לשעבר
    ווואוו
    הכל מתחיל להיות מותח יותר
    ^^
    מזכיר לי קצת את השמות מה"מומיה" סדרת סרטים שאני באמת אוהב.
    בדרך כלל אני מאוד חובב את התרבות המצרית
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

6. משתמש מנוסה
    כן, לקחתי את השם אימהוטפ מהמומיה שם (:
    עוד תגובות?
    ותודה ארווין ^^

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. משתמש מנוסה
    אחלה של סיפור יש לך פה...
    באיזה פורום פירסמת אותו קודם?
    אני חושב שאני מכיר את העלילה כבר.
    בכל זאת יש לך פה הרפתקה יוצאת דופן ותיאורים מושלמים
    אני אמשיך לקרוא

8. ~TyLeR~
    Guest
    ווואי אהבתי!!!

תמשיך את הסיפור שלך D:

• משתמש מנוסה
    כן, את האמת פירסמתי בפורום אחר את הסיפור הזה, אך לא נדבר על זה עכשיו.
    מנהל הפורום, אני ממש מצטער שאני מפרסם עכשיו את הפרק, אני מקווה שזה מאושר.

הפרק הרביעי- האור הלבן והיצור המסתורי!

האור הלבן לקח את הארי למקום מוזר- בית הרוס, עם גג רעוע, וכמה כיסאות הרוסים.
    ''מי..מי.. מי אתה?'' אמר הארי המבוהל, וצעד כמה צעדים אחורה.
    ''השם שלי לא יבהיר לך כלום.'' אמר האור הלבן, והתגלה סוף סוף: הוא לבש גלימה לבנה, ולא ניתן היה לראות את פרצופו.
    ''אז.. מה בעצם קורה פה? סקאל הזה הוא מומיה, אבל לא מומיה רגילה, אני רוצה את חיי הרגילים בחזרה!'' אמר הארי ובעט בכיסא שהיה שם.
    ''תרגע, שנינו באותו צד. אסביר לך מה קורה, אכפת לך?'' אמר האור הלבן והתיישב על כיסא שהיה שם. הארי התיישב גם הוא והם התחילו בשיחה.
    ---------
    ''רק שמונה נשמות?!'' אמר היצור, ''אדוני, אני מצטער, הפריעו לי!'' אמר סקאל והשתחווה בפניי היצור.
    ''אל תגיד לי שבני אדם הפריעו לתוכניתך, זה פתטי ומשפיל.'' אמר היצור, והתכונן להעלים את סקאל. ''לא לא! זה לא נכון! זה היה אור לבן מסתורי שלקח את בן התמותה שהתכוונתי לקחת ולהמשיך במשימתי!'' אמר סקאל והתחנן.
    ''אור..אור לבן?'' אמר היצור בחשש קל, ''זה היה אור לבן?!'' הוסיף.
    ''כן אדוני, ללכת?'' אמר סקאל וקם על רגליו. ''כן, לך. ואל תספר על זה לאף אחד!'' אמר היצור בכעס.
    ''כל מה שתגיד.'' אמר סקאל, והלך משם.
    סקאל יצא מן החדר. היצור קם על רגליו, וצעד אל חדר נוסף שהיה במערה, היצור ניכנס אל החדר והשתחווה אל האור האפל שכיסה את החדר, ''אדוני, אור לבן.. אור לבן הפריע לאחד מנתיניי במשימה.''
    ''אתה בטוח בדברייך?'' אמר קול שבקע מן האפלה. ''אני בטוח, סקאל לא יישקר לי.''
    ''צא מפה, וטפל בזה.'' אמר הקול והיצור יצא משם.
    ---------
    ''אוקיי, אני מקשיב לך.'' אמר הארי וחיכה לדבריו של האור הלבן. ''אוקיי, אני אתחיל מההתחלה: לפניי מאה שנים, תקפו יצורים מוזרים את כדור הארץ, מנהיגם היה ג'ק, יצור אפל וחזק.
    לאחר פעולות רבות, מנהיג עם תלמדיו, חיסל את ג'ק, ושיחרר את השפעתו של ג'ק על העולם, בכך שהקריב את עצמו.
    הכל מובן עד עכשיו?'' אמר האור הלבן ופנה אל הארי.
    ''נניח שאני מאמין לזה, כן.'' אמר הארי. ''מומיות חטפו את אישתך, ראית מומיה מול העיניים שלך, ואתה לא מאמין?'' אמר האור הלבן.
    ''תאמין לי, יותר טוב לי לא להאמין בזה, ופשוט להחזיר את בניי ואישתי.'' אמר הארי וחיכה להמשך הסיפור.
    ''אוקיי, נמשיך. כיום, לאחר מאה שנים, אני חושב שג'ק חזר חזק יותר, עם שתי נתיניו החזקים ביותר וצבא ענק של מומיות. אתה, אתה צריך לעצור אותו.'' אמר האור הלבן ונאנח.
    ''אני?! כבר התמודדתי עם מומיה בשם סקאל, וכמו שראית הוא כמעט הרג אותי!'' אמר הארי בחששות.
    ''אל דאגה, אתה מוקף בחברים.'' אמר האור הלבן, ''אני אקרא לך מתי שנכין את מה שנכין. בנתיים, אחזיר אותך למצרים, שמור על עצמך.'' אמר האור הלבן והחזיר את הארי אל מצרים.
    ''כמעט שכחתי, להגנה על עצמך, קח את זה.'' אמר האור הלבן והושיט חרב לבנה ובוהקת מבגדיו, ''תשתמש בזה רק להגנה, אל תנסה לחפש ולהרוג מומיות.'' הוסיף האור הלבן ונעלם מן המקום.
    ---------
    ''צריך לתפוס את הבן אנוש הזה! הוא מרגיז אותי!'' אמר סקאל. ''אולי תירגע? אנחנו מחפשים נשמות לאדון, הוא ייתרגז עלינו אם לא נעשה את זה.'' אמר אימהוטפ.
    ''אולי נלך לתפוס את הבן אנוש הזה? ואז נחזור לנשמות אחרות, הנשמה הזאת מאוד תשמח את האדון.'' אמר סקאל, ''נו טוב, בוא נצא. אתה יודע איפה הוא נמצא בכלל?'' אמר אימהוטפ.
    ''אני חושב שכן.'' אמר סקאל, ולפתע צצו שני ניידות משטרה, ארבעה שוטרים ייצאו מן הניידות והתחילו לירות אל סקאל ואימהוטפ.
    אימהוטפ צחק, ''סקאל, אני אתעכב קצת.'' אמר אימהוטפ בחיוך וקפץ אל השוטרים, לאחר מכן הוא נעלם יחד עם השוטרים והפך את ניידות המשטרה לעפר.
    הארי הופיע לאחר-מכן, ניצב מול סקאל. ''האור הלבן אמר לי לא להתמודד איתכם, אבל אשמח להרוג אותך.'' אמר הארי ושלף את חרבו.
    ''סוף סוף.'' אמר סקאל בחיוך חולני ופער את פיו.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

• משתמש מנוסה
    פרק נחמד, זה באמת מעניין.
    לקח לי קצת זמן לקרוא אבל לא התחרפנתי.
    מחכה להמשך (:
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
    ----------------------------

קרדיט לרומה על החתימה&#33; D =D =D=

קרדיט לגיל&#33; יחי א.נ.מ.ס.&#33;

• משתמש מנוסה
    תודה מתן (:
    עוד תגובות?

קרדיט לנאור על הבאנר (:

• ~TyLeR~
    Guest
    ואאאהה בטח יהיה קרב טוב ושווה להשתמש בהגנה שכזו נגד אחד החזקים בשטח D:
    מיאו D:

מחכה לפרק הבא D:

• משתמש מנוסה
    תודה על התגובה אלכס (:
    הפרק הבא יבוא כאשר יהיו יותר תגובות, בבקשה תגיבו.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

• פקח לשעבר
    פרק טוב
    קצת ההתחלה חירפנה אותי אבל ההמשך עשה לי את הפרק
    מחכה לפרק הבא
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

• משתמש מנוסה
    תודה על התגובה ארווין (:
    ממש קצת תגובות, זה מאכזב לגמריי.

הפרק הבא

הפרק החמישי- הארי נגד סקאל&#33;

סקאל נאנח, &#39;&#39;אני מופתע שיש לך את האומץ להילחם מולי..&#39;&#39; אמר ושאג שאגה מצמררת.
    הארי החזיק את חרבו כאילו החזיק את ליבו, הוא נשם נשימות כבדות והזיעה כבר הייתה על פניו. &#39;&#39;אומנם אתה חזק, אך אני אחסל אותך&#33; על זה שחטפתם את ג&#39;ון..אישתי.&#39;&#39; אמר הארי, &#39;&#39;ג&#39;ון? האישה הזאת? היא כבר מתה..&#39;&#39; אמר סקאל ופיהק בשיעמום.
    הארי נתקף זעם, ליבו הלם בחוזקה, הוא השפיל את מבטו וסקאל התחיל לצחוק, &#39;&#39;אני לא מאמין, אתם בני האנוש, כל כך רגשניים, זה פשוט זוועה.&#39;&#39; אמר סקאל והתקרב אל הארי באיטיות, &#39;&#39;אני דיי בטוח שהיא זועקת עכשיו בגיהנום.&#39;&#39; הוסיף סקאל בחיוך שטני.
    הארי הרים את ראשו, עיניו היו מלאות בזעם, הוא היה דרוך להתקפה, ושיניו כמעט ונשברו מרוב זעמו.
    &#39;&#39;אל תכעס, אתם אלה שבאתם אל המקום הזה והפרעתם לנו. במילא לא היה מגיע לה לחיות.&#39;&#39; אמר סקאל ונאנח מעט.
    הארי כעס עוד יותר, &#39;&#39;אבל בכל זאת, קראת עליי תיגר, אז אני אשיב לך כגמולך.&#39;&#39; הוסיף סקאל ויצר חרב שצבעה היה שחור בוהק, סקאל התקרב אל הארי והניף את חרבו, חרבו של סקאל התקרבה יותר ויותר אל הארי, אך הארי הסיט באינסטינקט של הגנה את חרבו והעיף את חרבו של סקאל אל האדמה, סקאל יצר מיד עוד חרב, אך הארי העיף גם אותה, &#39;&#39;מה קורה פה?&#33;&#39;&#39; אמר סקאל וזינק אחורה, הוא יצר שני חרבות.
    הארי זינק במהירות אל סקאל, והם ניהלו קרב חרבות, הארי התמודד עם שני החרבות של סקאל והלם כל מכה שסקאל ניסה לתת לו, הארי העיף שוב את שני החרבות של סקאל, וכרת את שני ידיו בזעם, &#39;&#39;מה?&#33;&#33; מה קורה?&#33;&#33; אה&#33;&#33;&#33;&#39;&#39; אמר סקאל בזמן שידיו התפוררו, סקאל הלך אחורה בפחד, הארי נשאר רגוע לחלוטין, ולא זז ממקומו.
    &#39;&#39;בבקשה, אני ממש מצטער&#33; אל תהרוג אותי&#33;&#33;&#39;&#39; אמר סקאל והתחנן אל הארי, אך הארי לא הקשיב לו, את הארי עניין רק דבר אחד, לחסל את סקאל.
    סקאל המשיך להתחנן, הארי התקרב באיטיות אל סקאל, נהנה מהרגע לנקום בזה שגרם למותה של אישתו האהובה, הארי הניף את חרבו בתנועה איטית, אך לפתע צללית שחורה העיפה את הארי בחוזקה והפילה אותו על האדמה, הארי קם בכעס וניסה לזהות את הצללית השחורה.
    &#39;&#39;אני רואה שהבן אנוש הזה חזק, הוא הביס אותך סקאל?&#39;&#39; אמרה הצללית השחורה, &#39;&#39;לא יודע מה נכנס בו, הוא נהיה חזק יותר מרגע לרגע&#33; תציל אותי, אימהוטפ, בבקשה&#33;&#39;&#39; אמר סקאל והתחנן.
    &#39;&#39;תמיד היית חלש ועלוב, אני לא מבין למה אני מסתובב איתך.&#39;&#39; אמר אימהוטפ והסיט את ראשו אל הארי, &#39;&#39;נו נו, התועלת הקטנה התחזקה קצת? בוא נראה מה אתה שווה&#33;&#39;&#39; אמר אימהוטפ ונעלם מן המקום.
    הזעם הסיט את הארי, והוא גם נעלם מן המקום.
    סקאל צפה בקרב הגדול הזה, אימהוטפ והארי התנגשו זה בזה בחוזקה, ההילה השחורה שהייתה מסביב אימהוטפ, התחזקה בין רגע לרגע, וגברה על ההילה הלבנה שהייתה מסביב להארי.
    אימהוטפ העיף את הארי שהתרסק על האדמה בכאב רב, החרב הייתה לצידו של הארי, שניסה להתאושש מהקרב ומהנפילה הקשה.
    &#39;&#39;היית חזק, אך צר לי, הפסדת. אתה יודע מה? כל כך נהנתי מהקרב הזה, אני אשאיר אותך בחיים.
    בכל מקרה אני צריך ללכת עם סקאל, שלום.&#39;&#39; אמר אימהוטפ בחיוך שטני ונעלם עם סקאל הפצוע.
    אור לבן הופיע מול הארי, &#39;&#39;אמרתי לך.. אומנם כמעט חיסלת את סקאל, אך אימהוטפ גבר עליך. הכעס לא מנחה, הכעס מעוור אותך, צר לי על ג&#39;ון, אך לא היית צריך ללכת אליו מהתחלה.&#39;&#39; אמר האור הלבן, &#39;&#39;אנחנו נחזק אותך, אתה המושיע שלנו.&#39;&#39; אמר האור הלבן, &#39;&#39;אנחנו? מושיע? אתה לא נורמלי&#33;&#39;&#39; אמר הארי וקם כאשר הוא מחזיק את ראשו בכאב.
    &#39;&#39;קח את החרב, ותחזיק את ידיי.&#39;&#39; אמר האור הלבן, הארי החזיק את חרבו ותפס את ידו של האור הלבן, שניהם נעלמו מן המקום במהירות.
    ----------------
    &#39;&#39;הפסדת לבן אנוש?&#33; זה כבר מוגזם&#33; מילא אור לבן, אבל בן אנוש?&#33;&#39;&#39; אמר היצור בזעקות איומות כאשר ישב על הכיסא שלו, אימהוטפ וסקאל השתחוו אליו בזמן שצעק, וביקשו מחילה.
    &#39;&#39;ואתה, אתה עוד הלוחם הכי בכיר שלי, אומנם ניצחת אותו אבל נתת לו לברוח?&#33; יש לך מושג איזה טעות עשית?&#33;&#39;&#39; הוסיף היצור והצביע הפעם על אימהוטפ.
    &#39;&#39;אני מבקש מחילה אדוני, אתה יודע שאנחנו נאמנים לך תמיד, הוצאנו אותך מהכלא שלך, בבקשה סלח לנו.&#39;&#39; אמר אימהוטפ והתחנן.
    &#39;&#39;יש לכל אחד ממכם הזדמנות אחת אחרונה, איפה הצבא שלכם?&#39;&#39; אימהוטפ וסקאל קמו ואמרו, &#39;&#39;הם במצרים בנתיים, אנחנו קודם מתמקדים בארץ הזאת ואז נעבור למקומות אחרים.&#39;&#39; אמרו אימהוטפ וסקאל ביחד. &#39;&#39;אוקיי, תצאו ותצטרפו לצבא שלכם.&#39;&#39; אמר היצור ונאנח, שניהם נעלמו במהירות אדירה אל מול עיניו.
    ----------------
    האור הלבן הביא את הארי למרכז מעגל מסתורי, הוא הצטרף אל עוד ארבעה אורות לבנים שעמדו במעגל מסביב להארי, שהחזיק בפחד את חרבו קרובה לגופו, ואמרו יחדיו: &#39;&#39;האימונים מתחילים&#33;&#39;&#39;

קרדיט לנאור על הבאנר (:

• עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •