בגיל הזה הם הכי מעצבניםOriginally posted by Master Of Puppets@Nov 14 2009, 01:44 PM
השנה הוא יהיה 12 :S
לי יש אח בן 4, איך אנחנו מסתדרים D:
אני מלמד אותו איך להציק לאחותי
בגיל הזה הם הכי מעצבניםOriginally posted by Master Of Puppets@Nov 14 2009, 01:44 PM
השנה הוא יהיה 12 :S
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אני מדמיין אותו בגיל 21 מתחתן, אני נותן לו צ'ק ואז הוא בא לאמא שלי ובוכה 'אמאאאאא!$@#@$^&W%&^ למה הוא לא קנה לי מכוניתתתתת?????".Originally posted by CreatiVe@Nov 14 2009, 01:45 PM
בגיל הזה הם הכי מעצבנים
אחח
הוא מעצבן
ספוילר
בכל זאת,הוא אח שלך אתם צריכים להסתדר ביחד...
הוא יתבגר עם השנים כמו כולם ואתה תתחיל לראות אותו אחרת...
אתם אחים,לא משנה מה הוא עשה לך אתה צריך לדאוג לו.
אני עדיין בטוח שאימצו אותו :oOriginally posted by CraZyCatMe@Nov 14 2009, 01:52 PM
בכל זאת,הוא אח שלך אתם צריכים להסתדר ביחד...
הוא יתבגר עם השנים כמו כולם ואתה תתחיל לראות אותו אחרת...
אתם אחים,לא משנה מה הוא עשה לך אתה צריך לדאוג לו.
ספוילר
חחח גם אני רבתי הרבה עם אחותי אבל בסוף הסתדרתי איתה ולמדתי לחיות עימה...גם אני הייתה כל הזמן כמוך כמו אתה אחיך,היחסים האלו שלך עם אחיך היו גם לי עם אחותי אבל בסוף זה הסתדר...
אתה תראה שהיחסים האלו בסוף יסתדרו ביניכם ותהיו חברים...
זה כמו שאני הייתי רב עם אחי הגדול הוא חשב שאני מאומץ בסוף היסתרדנו
ועכשיו אני מלמד את אחי הקטן בן ה3 איך ללכת מכות
חחח אלימות זה לא הפיתרון
אבל זה כיף לריב איתו הוא כזה בה חקופץ עלי נושך אותי בגב אני מוריד אותו ונושך אותו חלש ביד ומביא לו כמה בוקסים חלשים והוא מחזיר לי ואז הוא מתחיל לצרוח בקול "מפחיד" ואני בורח מ"פחד" שהוא ירביץ לי =]
XD
תתבגרו
זה לא בוגר זה מממממממממיאו בוגר D:
והרגע הוכחת כמה "בוגר" אתה.Originally posted by CraZyCatMe@Nov 14 2009, 02:36 PM
זה לא בוגר זה מממממממממיאו בוגר D:
ספוילר
ממממממממיאו תודה תודה מיאו D:
ממיאו מיאו ממממממממיאו ^_______________^
אלכס, גם בצבא אתה מדבר עם אנשים ופתאום צועק ברנדומאליות 'מממממיאו'?Originally posted by CraZyCatMe@Nov 14 2009, 02:43 PM
ממממממממיאו תודה תודה מיאו D:
ממיאו מיאו ממממממממיאו ^_______________^
ספוילר
אלכס יש לי שאלה אם יש לי הוחכה שאלירן שונא אותי ובגלל זה הוא תמיד יחמיר לי את העונשים אז אני ניכול לבקש שלא יביאו לו לטפל בדברים שקשורים אלי??
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)