אני שאלתי כבר תא השאלה הזאת אבל אני ראיתי בחדשות שנשיא סוריה אמר שאם לא נחזיר לו את הגולן אז הוא יצא למלחמה אז האם אנחנו נחזיר את הגולן?או שתהיה מלחמה
הוא מדבר שטויות,הם מפחדים להכנס איתנו למלחמה..
אם הם יכנסו איתנו למלחמה והעולם יתן לנו יד חופשי נצטרך להסתדר בלי זיתים סורים,לא נורא הם גם ככה מגעילים =\.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
לבנון זה לא בעיה.Originally posted by yossi@Nov 13 2009, 03:56 PM
בטח שנילחם.
אבל אתם לא חושבים שאיראן ולבנון יתערבו לצד שלהם? אז אנחנו בבעיה.
ממילא ב2010 יהיה מבצע ל"צמצום אכלוסיה והחלשת חיזבאללה" לאור המצב. חוץ מזה הלבנונים לא כועסים על ישראל או משהו. הם לא יצטרפו.
איראן היא הבעיה. מדובר במדינה חזקה, מעצמה. ולמעשה, חוץ מאנטישמיות זה גם סוג של מאבק בין ישראל לאירן על השליטה במזרח התיכון לפי דעתי. נצטרך עזרה אמריקאית כדי לנצח במלחמה כזאת. אך אם יצטרפו מדינות ערב האחרות למלחמה למעשה תתפתח "מלחמת האיסלאם" ואולי אפילו "מלחמת העולם הIII".
בין כך וכך, העם עם הגולן. סוריה לא צריכה מקום כזה קטן. יש לה ים של מים, והרבה שטח. ובטח ובטח מקומות יותר גבוהים. הם סתם מתעקשים =/
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
יואו אני מתחיל לפחד כבר אוףף איתם יש להם איזה 50 ארצות והם רוצים עוד אחת אוליי יעשו שהם ישחררו את גלעד שליט?Originally posted by Pizza FOREVER@Nov 13 2009, 08:11 PM
לבנון זה לא בעיה.
ממילא ב2010 יהיה מבצע ל"צמצום אכלוסיה והחלשת חיזבאללה" לאור המצב. חוץ מזה הלבנונים לא כועסים על ישראל או משהו. הם לא יצטרפו.
איראן היא הבעיה. מדובר במדינה חזקה, מעצמה. ולמעשה, חוץ מאנטישמיות זה גם סוג של מאבק בין ישראל לאירן על השליטה במזרח התיכון לפי דעתי. נצטרך עזרה אמריקאית כדי לנצח במלחמה כזאת. אך אם יצטרפו מדינות ערב האחרות למלחמה למעשה תתפתח "מלחמת האיסלאם" ואולי אפילו "מלחמת העולם הIII".
בין כך וכך, העם עם הגולן. סוריה לא צריכה מקום כזה קטן. יש לה ים של מים, והרבה שטח. ובטח ובטח מקומות יותר גבוהים. הם סתם מתעקשים =/
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)