Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    שם: פה ושם
    :XD: הקדשות ה100 שלי ^^

אי אני פעיל ארבעה ימים כבר החלפתי כניו ^^" ופרסמתי מעל ל105 תגובת לאשכולים שונים וגם פתחתי אשכול אחד שלם בכוחות עצמי ^___^ כבוד!

אממ טוב אז כחכה

טוב את ה10 הודעת הראשונות שלי כאן אני מקדיש לא אחר מאשר
    Admin
    Admin היה נחמד אלי מאז היום ראשון שבו נרשמתי (שזה לא היה לפני כול קח הרבה זמן רק ארבעה ימים) וכן נתן לי חתמיה לאימוץ ושם משתמש חדש ^^

Gaara
    Gaara מנהל ראשי מציין והחליף לי את הכינוי ^^ תודה גם לך אני מקדיש 10 הודעות

shadow
    היינו ביחד בפוקימון לעלומים של גלעד חברי היקר מצטער אבל אני פשוט לא מצליח לזכור אותך :XD: אבל מה זה חושב ^^ חברים של גלעד הם גם חברים שלי ;) אז אני מקדיש לך 10 הודעת

Roronoa Zoro
    פקח הם חתמיה מגניב קבלו

לא מגניב??? קבל 10 על החתימה היא פשוט יפה (פה לא צרכיך תגובת בנות ^^) לכן אני מקדיש לך 10 הודעת

[img]http://www.*צונזר*.net/forum/uploads/av-1554.jpg[/img] Hit Man
    Hit Man מעדכן חדש ^^ מזל טוב אהבתי את העדכון הראשון שלך וגם את המגזין אהבתי ^^ לך אני מקדיש 10 הודעת

Lior_C
    ליאור לך אני מקדיש 10 הודעת על הלניק בחתמיה שלי ^^ בגלל שאתה נחמד אממ אבל אתה ער עד מאחור בליליה (אז יש לי הם מי לדבר) אמממ סתם כי בא לי להקדיש לך :P

Omer הקטן
    עומר מה קרה??? אממ לך אני מקדיש כי הייתי נמחד עלי בהתחלה ^^ (גם עכשיו) קבל 10 הודעת מני B)

Bankai
    בן ממצב?? טוב אני מכיר אותך כבר מאלה זמן ברו שאני אקדיש לך אגב אני רוצה קצת מידע מה קרה לפקיבול איפה דניאל??? נכון גם אתה מקבל 10 הודעת

anime-girl
    חזרת לפורם זה כדי שלא תעזבי שוב אני מקדיש גם לך 10 הודעות ^^ (וגם כי אני גלטמן ^^)

MuStyle.co.il | iron-serv.net
    אממ "MuStyle.co.il | iron-serv.net" לא מכיר אותך יש לך רק הודעה אחת ואתה פרסמות סיומה (לא כול קח סיומה) לכן קבל מני 10 הודעת ^^

זהו הקדשתי את ה100 הודעת הראשונות שלי ^^ תנו לי במזל טוב ^^

נתראה ב500 הודעת (זה חוק הפלאט טאון נט להקדיש 100 500 ואז כול 1000 אני נאמן לחוקים שלהם למרות שהם כבר לא קיים :ph34r: )

קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר&#33;</span></span>

2. מי ששונא את אביב שיגיד אני!&
    Guest
    אחי, לא מקדישים 100 XD

• משתמש מנוסה
    מותר 100?
    [סוגד]אביב[/סוגד]

</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
    ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>

• משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    אסור 100
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

• משתמש מנוסה
    שם: פה ושם
    Originally posted by The Mad Hatter@Nov 25 2007, 03:04 AM
    אסור 100
    אבל לא כתוב כולם בחוקים

1.אין לקלל לפגוע באף משתמש.
    + גם המילה "נוב" זה קללה&#33;
    2.אין לכתוב דאבל פוסט , טריפל פוסט וכדומה (חוץ ממשחק תפקידים או נושאים רשמיים.)
    3.אין לכתוב ספאם בשום פנים ואופן (תגובה לא קשורה לנושא) ,הודעה שאינה בפורום הנכון נחשבת כספאם (מלבד טעויות).
    +אין להגיב בנושאי ספאם.
    4.אין לכתוב כותרות "צועקות" עם הרבה סימני קריאה , או הארכה של האות האחרונה במילה , 3 סימני קריאה מבהירים את הנקודה.
    5. חומר פורנוגרפי אסור בהחלט.
    + פרסום של חומר מסוג זה עלול לגרום לבאן מיידי.
    6.יש להשמע גם לחוקי הפורומים הרגילים.
    7. על כל אזהרה הרחקה שמשתמש מקבל , אסור לו להתלונן ועליו לקבל את גזר הדין בכבוד.
    8. אסור לפרסם פורומים , לא בנושא , בחתימה וה"פ (ושום מקום אחר.)
    9. אסור לכתוב הודעות גזעניות.
    10.אין להירשם פעמיים למערכת(אנחנו בודקים IP)מי שירשם פעמיים יענש , יקבל באן מיידי לשני המשתמשים שהוא פתח + באן IP.
    11. אין לשלוח הודעה פרטית לבעלים המתריעות על בעיה בפורום , בשביל זה יש פורום משוב.
    12. ההנהלה אינה אחראית על פריצות למשתמש , אנא שמרו על סיסמתכם ואל תגלו אותה לאף אחד.
    13. אין לשנות כינויים לכינוי כגון "כגדשכעש" וכדומה..
    14. אין לפרסם חתימות ארוכות מדי אשר מפריעות לסדר העמוד.
    15. בשום פנים ואופן אין לשלוח הודעות פרטיות "סתמיות" למנהלים ראשיים ובעלים , כגון "תרשם למשחק תפקידים שלי" וכ&#39;ו...(אנחנו בד"כ מאוד עסוקים&#33;)
    16. אסור בשום אופן לפרסם אתרים מתחרים , או אתרים בנושא אנימות אחרות וכדומה..
    17. אין להקפיץ נושאים שהגיעו לעמוד 2 ומטה , אלא אם זה נושא רשמי או משחק תפקידים.

קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר&#33;</span></span>

• מייסד האתר והפורום
    -אסור לקלל &#092; להשמיץ אף משתמש&#092;לאיים או לרדת וכ"ד.
    - אסור לפרסם אתרים &#092; פורומים.
    - אסור להגיב לנושאים שעברו עליהם כבר שבוע שלם.
    - אסור לעשות דאבל פוסט (2 הודעות ברצף)
    - הקדשות מותר להקדיש ב-3000,2000,1000, וכ&#39;&#39;...ולהקדשות מותר לפתוח נושא מיוחד משל עצמך.
    - אסור לפתוח אשכולות בעלי כותרות אינם מובנות או אינם בעלות קשר לתוכן ההודעה כגון "כגדכגדכ.." וכדומה.
    - אסור לפתוח אשכולות בעלי כותרת ב"צעקה" על ידי הוספת יותר מדי סימני קריאה , 3 סימני קריאה מספיקים להבהיר את הנקודה בנושא.
    - אסור לפרסם דברי גזענות בפורום
    - יש לבקש אישור בכדי לפתוח נו"ד.
    - אסור לפרסם נושאים סתמיים , כגון "משעמם לי" או "חזרתי מהמכולת מה שלומכם?" וכ&#39;&#39;ו...&#092;
    חוקי פורום דיבורים ^^

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •