:XD: הקדשות ה100 שלי ^^
אי אני פעיל ארבעה ימים כבר החלפתי כניו ^^" ופרסמתי מעל ל105 תגובת לאשכולים שונים וגם פתחתי אשכול אחד שלם בכוחות עצמי ^___^ כבוד!![]()
אממ טוב אז כחכה
טוב את ה10 הודעת הראשונות שלי כאן אני מקדיש לא אחר מאשר
Admin
Admin היה נחמד אלי מאז היום ראשון שבו נרשמתי (שזה לא היה לפני כול קח הרבה זמן רק ארבעה ימים) וכן נתן לי חתמיה לאימוץ ושם משתמש חדש ^^
Gaara
Gaara מנהל ראשי מציין והחליף לי את הכינוי ^^ תודה גם לך אני מקדיש 10 הודעות![]()
shadow
היינו ביחד בפוקימון לעלומים של גלעד חברי היקר מצטער אבל אני פשוט לא מצליח לזכור אותך :XD: אבל מה זה חושב ^^ חברים של גלעד הם גם חברים שלי ;) אז אני מקדיש לך 10 הודעת
Roronoa Zoro
פקח הם חתמיה מגניבקבלו
לא מגניב??? קבל 10 על החתימה היא פשוט יפה (פה לא צרכיך תגובת בנות ^^) לכן אני מקדיש לך 10 הודעת
[img]http://www.*צונזר*.net/forum/uploads/av-1554.jpg[/img] Hit Man
Hit Man מעדכן חדש ^^ מזל טוב אהבתי את העדכון הראשון שלך וגם את המגזין אהבתי ^^ לך אני מקדיש 10 הודעת
Lior_C
ליאור לך אני מקדיש 10 הודעת על הלניק בחתמיה שלי ^^ בגלל שאתה נחמד אממ אבל אתה ער עד מאחור בליליה (אז יש לי הם מי לדבר) אמממ סתם כי בא לי להקדיש לך :P
Omer הקטן
עומר מה קרה??? אממ לך אני מקדיש כי הייתי נמחד עלי בהתחלה ^^ (גם עכשיו) קבל 10 הודעת מני B)
Bankai
בן ממצב?? טוב אני מכיר אותך כבר מאלה זמן ברו שאני אקדיש לך אגב אני רוצה קצת מידע מה קרה לפקיבול איפה דניאל??? נכון גם אתה מקבל 10 הודעת
anime-girl
חזרת לפורם זה כדי שלא תעזבי שוב אני מקדיש גם לך 10 הודעות ^^ (וגם כי אני גלטמן ^^)
MuStyle.co.il | iron-serv.net
אממ "MuStyle.co.il | iron-serv.net" לא מכיר אותך יש לך רק הודעה אחת ואתה פרסמות סיומה (לא כול קח סיומה) לכן קבל מני 10 הודעת ^^
זהו הקדשתי את ה100 הודעת הראשונות שלי ^^ תנו לי במזל טוב ^^
נתראה ב500 הודעת (זה חוק הפלאט טאון נט להקדיש 100 500 ואז כול 1000 אני נאמן לחוקים שלהם למרות שהם כבר לא קיים :ph34r: )