היי כולם!
מצטער שלא עידכנתי זמן מה(לא שזה היה הרבה זמן) אך כעת אני בא עם עידכון נוסף!
פינת המשחקים
ההתפרקאה הנהדרת של פיקאצ'ו
אני די בטוח שאתם זוכרים את העידכון לפני אחרון שלי(למי שלא-קישור). אז נחשפו כל האטרקציות שיהיו בפוק'פארק. אני החלטתי לשתף אתכם בזה:
*מזחלת השלג של אמפולאון-אתם תהיו על מזחלת מים בצורת גיארדוס, כמו בסקי שסירה גוררת אתכם כאן פוקימון מים יגרור אתכם, ועליכם יהיה להשתלט עליו.
*מחיצת האבנים של בלאזיקן-כמו בביסבול שזורקים את הכדור לחובט כאן אתם תצטרכו לזרוק אבן אל המרסק ולדאוג שהוא ייפגע בה בזמן.
*מירוץ ההתרסקות של דראסקנויר-אתה תעלה לפסגת הר, מפסגת ההר תיצטרך לרדת בריצה עד למטה-אבל תיהרו, יש לא מעט מכשולים בדרך.
*קפיצת המשוכות של אבסול-אתם תעלו על גבעה, מהגבעה תאלצו לרדת את הדרך רכובים על פוקימון. בדרך יצאו מחורים דוטריו, תצטרכו לקפוץ שזה יקרה.
*פנל הריסוק של באסטיודון-אתם תצטרכו לזרוק כדורים על מבחר פאנלים.
האנימה!
הפרקים הבאים:
ביפן-פרק מספר 153DP
שם באנגלית: !Full Of Danger! James' Treasure Chest
שם בעיברית: מלוא הסכנה! תיבת המטמון של ג'יימס!
תקציר:
*אזהרה, התקציר מכיל ספויילרים-ראו הוזהרתם
אש וחבורתו ממשיכים לעיר אסטסוקי על מנת שדון תנצח בתחרות הסרט האחרונה. בדרכם אל העיר ברוק מוצא תיבת אוצר. ג'יימס נפגש ג'סיבלה-דמות שהופיעה בעבר בסדרה ורצתה להתחתן איתו..
בארצות הברית-פרק מספר 133DP
שם באנגלית: uncrushing defeat
שם בעיברית: תבוסה לא מוחצת
תקציר:
אחרי הפסד קשה ביותר לפול, אש ופוקימוניו נחים. ההפסד הקשה גורם לאש תהיות רבות-אפילו אם כד לו להפסיק להיות מאמן פוקימונים. בזמן שכולם בעיסוקיהם ברוק יוצא לחפש גרגרי יער למונפרו של אש, אך בחיפושו הוא רואה באגם אקוטי את אגדת האגם-יוקסי!
טוב... סיימנו להיום!
להתראות לכולם!