Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 9 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 133
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 19 2009, 01:51 PM
    ניב:
    אתה מתחיל בדרככך על מנת להצליח כשכיר חרב מפורסם, אבל זה לא ממש יצא יום שליו-גשמים רבים היו, ברקים ורעמים זעמו, רוחות חזקות אשר הפריעו לך בדרככך. בעודך מתנגד לרוח העזה ומחפש מודעות איתם תוכל להשיג קצת כסף אתה רואה כרזה די גדולה מונחת על חלון חנות ובה כתוב:"דרוש שכיר חרב אמיץ ובעל כוח סיבולת וסבלנות. למעוניינים נא לפנות אל פתח המגדלור, אנו נשלם לכם כ300$ תמורת ביצוא המשימה הזאת". אתה מסתכל בתהייה על המודעה, אחרי הכל כבר שנה שהמגדלור אינו דלוק-למה צריכים ש שכיר חרב?
    אני אשלח לך את הרקע המשופר בקרוב

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 20 2009, 01:55 PM
    שון-
    רומה-
    "אטרנה?" אומר בוקר המוות בפליאה "זה ממש רחוק, אבל אם זה רצונך-אז בהצלחה", הוא אט אט התחיל להתרחק בעודו מנופף לך לשלום
    אני מנופף בחזרה ומתחיל בללכת לעיר אטרנה .

3. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 20 2009, 01:55 PM
    שון-
    הגנב רואה אותך וחרבך הענקית, הוא מתחיל להאבק עוד יותר עם האישה כדי לקחת את התיק. כאשר אתה בועט הוא עף לאחור-אך התיק איתו, הוא במהירות מתחיל לרוץ. "בבקשה עזור לי!" צועקת האישה "אני אתן לך בתמורה לכך 150$".
    ''אין בעיה'' אני אומר לאישה, ומתחיל לרוץ במהירות אחרי הגנב

4. משתמש מנוסה
    סטיב-
    תודה D:
    -------------
    "מה אתה מתפלא?" שואל פונג בפליאה "אסור למנהל בית ספר לגור בבית ספר שלו?". בלי לחכות לתשובה פונג תופס את ידך ומתקדם אל מאחורי המבנה, מאחוריו נמצא לו צריף קטנטן אך במצב טוב. אתה נכנסים אל הצריף-המראה פשוט מדהים! על קיר אחד בצריך נמצאים שלושה חרבות מעוצבות, על קיר אחר נמצאים שני מגילות ועוד הרבה ספרים שנכתבו על ידי אותו האדם-דון פונג. בקיר השלישי זה כבר יוצא מכל דימיון, תלויים הרבה ציורים על הקיר: בציור אחד נראה לוחם צעיר קופץ עם חרבו אל מפלצת ענקית מימדים, יש ציור נוסף בו נראה הזקן בפוזה עילית צדדית ורשום על הציור "The Legned(האגדה)". היו הרבה דברים מדהימים באותו צריף קטן.

יוסי-
    "סוף סוף" אומרת האישה בכעס "הגיע הזמן שמישהו יענה למודעה". האישה מוציאה שלושה תמונות, בתמונה הראשונה מצויר שד גבוה בעל ראש מחודד ועור ירוק, היו לו ידיים חדות. בתמונה השנייה היה מצוייר מגן ענקי עם חור ממנו הציצו עיניים. בתמונה השלישית פשוט צוייר לו משהו מטושטש. "תבין אה... מה שמך? אני אוהבת שדים ויש לי אוסף ענק. אני מחפשת שכיר חרב מיומן שיחתוך את ראשיהם בלי להשחיתם-אם תעשה זאת תקבל סכום גבוה במיוחד, אבל אם תיכשל אני ארדוף אותך ואדאג לחיסולך-אתה מקבל את המשימה

ניב-
    אתה רץ במהירות אל המגדלור-הוא היה מובנה על צוק בקצה העיר. כאשר אתה מגיע אליו אתה רואה שסביב המגדלור יש הרבה ערפל, ברקים ורעמים-משהו שם לא בסדר. "שלום לך אדוני" נשמע קול עם מבטא ספרדי, אתה מסתכל טוב טוב ורואה איש שמן יוצא מהמגדלור. "האם אתה באת בעקבות המודעה ילד?"

רומה-
    אתה מתקדם אל היציאה מהעיר, אתה כבר מרגיש את המסע שלך מתחיל. "בן!" נשמע קולו של אביך, אתה מסתכל לאחור ורואה אותו רץ אליך כאשר הוא מחזיק משהו בידו. כאשר הוא מגיע הוא אומר "קח את זה כמתנה ממני" ואז הוא מושיט לך פומה שוריקן "זה הנשק הראשון שלי בתור נינג'ה-איתו התחלתי את מסעי.

שון-אתה רץ ורץ בסמטאות, אך אין שום סימן לגנב. אחרי ריצה ארוכה אתה נעצר-מוזר מדי שהגנב עדיין לא נראה באופק. לפתע אתה שומע קול "אל תעשה כלום" ומרגישסכין צמוד לגרונך-זהו הגנב, הוא נמצא מאחורייך
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 21 2009, 10:43 AM
    ניב-
    אתה רץ במהירות אל המגדלור-הוא היה מובנה על צוק בקצה העיר. כאשר אתה מגיע אליו אתה רואה שסביב המגדלור יש הרבה ערפל, ברקים ורעמים-משהו שם לא בסדר. "שלום לך אדוני" נשמע קול עם מבטא ספרדי, אתה מסתכל טוב טוב ורואה איש שמן יוצא מהמגדלור. "האם אתה באת בעקבות המודעה ילד?"
    ראית את הרקע המשופר?

6. AllwaysStriveAndProsper

רומה-
    אתה מתקדם אל היציאה מהעיר, אתה כבר מרגיש את המסע שלך מתחיל. "בן!" נשמע קולו של אביך, אתה מסתכל לאחור ורואה אותו רץ אליך כאשר הוא מחזיק משהו בידו. כאשר הוא מגיע הוא אומר "קח את זה כמתנה ממני" ואז הוא מושיט לך פומה שוריקן "זה הנשק הראשון שלי בתור נינג'ה-איתו התחלתי את מסעי.
    "תודה אבא אני מאד מעריך את המתנה שלך" אני אומר לו ומחבק אותו לאות ברידה ומתחיל ללכת בזמן שאני אומר לו:"להיתראות"

7. משתמש מנוסה
    יוסי-
    "סוף סוף" אומרת האישה בכעס "הגיע הזמן שמישהו יענה למודעה". האישה מוציאה שלושה תמונות, בתמונה הראשונה מצויר שד גבוה בעל ראש מחודד ועור ירוק, היו לו ידיים חדות. בתמונה השנייה היה מצוייר מגן ענקי עם חור ממנו הציצו עיניים. בתמונה השלישית פשוט צוייר לו משהו מטושטש. "תבין אה... מה שמך? אני אוהבת שדים ויש לי אוסף ענק. אני מחפשת שכיר חרב מיומן שיחתוך את ראשיהם בלי להשחיתם-אם תעשה זאת תקבל סכום גבוה במיוחד, אבל אם תיכשל אני ארדוף אותך ואדאג לחיסולך-אתה מקבל את המשימה
    ''אל תאיימי עליי, קוראים לי יוסי.
    איפה אני יוכל למצוא אותם?''
    אני אומר באדישות.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. משתמש מנוסה
    ניב-
    כן, אין זמן עכשיו להשים אותו
    -----------------------------
    "המגדלור לא פועל שנה בגלל שד שרדף אותו" אומר האיש השמן בדאגה "אני זקוק לשכיר חרב שייחסל אותו-ממש צריכים את המגדלור עכשיו, עונת הסחר מתחילה ויהיו הרבה יתנגשויות אם מישהו יטפל בשד. האם אתה תהיה מוכן לעזור לי? אנו ניתן לך פרטים מלאים על השד".

יוסי-
    "ביער שנמצא בין ג'ובילייף לקנלייב-כל מי שעובר שמה יותקף על ידם" אומר האישה בפנים כועסות "ואני כן יאיים-אז אם תיכשל כדי לברוח כמה שיותר רחוק" אומרת האישה ומורה לך ללכת

רומה-
    "אין על מה" אומר אביך בחיוך, "אז בהצלחה במסע-אולי תהיה בעתיד שכיר חרב מפורסם כמו בוקר המוות" ואז גם אביך הולך לדרכו.

קרדיט לניר
    ---------------------

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 21 2009, 02:57 PM
    יוסי-
    "ביער שנמצא בין ג'ובילייף לקנלייב-כל מי שעובר שמה יותקף על ידם" אומר האישה בפנים כועסות "ואני כן יאיים-אז אם תיכשל כדי לברוח כמה שיותר רחוק" אומרת האישה ומורה לך ללכת
    קבל את זה (:
    -------

''אישה טיפשה.''
    אני אומר, מסתובב ודוקר אותה בלב שלה.
    ''עכשיו הבית שלך שלי, וכל האנשים שלך שלי.''
    אני אומר בזמן שהיא גוססת למוות.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. משתמש מנוסה
    ניב-
    כן, אין זמן עכשיו להשים אותו
    -----------------------------
    "המגדלור לא פועל שנה בגלל שד שרדף אותו" אומר האיש השמן בדאגה "אני זקוק לשכיר חרב שייחסל אותו-ממש צריכים את המגדלור עכשיו, עונת הסחר מתחילה ויהיו הרבה יתנגשויות אם מישהו יטפל בשד. האם אתה תהיה מוכן לעזור לי? אנו ניתן לך פרטים מלאים על השד".
    אבל הרקע הנוכחי עלוב

11. AllwaysStriveAndProsper

רומה-
    "אין על מה" אומר אביך בחיוך, "אז בהצלחה במסע-אולי תהיה בעתיד שכיר חרב מפורסם כמו בוקר המוות" ואז גם אביך הולך לדרכו.
    אני ממשיך בדרכי לאטרנה.

12. Professional Design
    סטיב-
    תודה D:
    -------------
    "מה אתה מתפלא?" שואל פונג בפליאה "אסור למנהל בית ספר לגור בבית ספר שלו?". בלי לחכות לתשובה פונג תופס את ידך ומתקדם אל מאחורי המבנה, מאחוריו נמצא לו צריף קטנטן אך במצב טוב. אתה נכנסים אל הצריף-המראה פשוט מדהים! על קיר אחד בצריך נמצאים שלושה חרבות מעוצבות, על קיר אחר נמצאים שני מגילות ועוד הרבה ספרים שנכתבו על ידי אותו האדם-דון פונג. בקיר השלישי זה כבר יוצא מכל דימיון, תלויים הרבה ציורים על הקיר: בציור אחד נראה לוחם צעיר קופץ עם חרבו אל מפלצת ענקית מימדים, יש ציור נוסף בו נראה הזקן בפוזה עילית צדדית ורשום על הציור "The Legned(האגדה)". היו הרבה דברים מדהימים באותו צריף קטן.
    "וואו מקום ממש יפה , זה הבית שלך אדון פונג ?"
    אני מתבונן מסביבי על הצריף שניראה לי מיוחד מאוד
    "אתה גם המנהל של בית הספר לנינג'ות ? כל הכבוד לך אדון פונג
    אתה כניראה האיש הכי חזק פה בעיירה , אבל למה בכלל פתחת בית ספר
    לנינג'ות ? שמעת על אנשים שהיו בסכנה ?"
    ואז אני מספר לו על סיפור הוריי , שנירצחו
    ועל ג'ין , שכיר החרב ששלח אחד מחייליו כדי לרצוח את הוריי ולהפליל
    אותי במרמה .

13. משתמש מנוסה
    יוסי-
    XD, באמת חשבת שזה יצליח?
    ----------------------------
    ברגע שאתה דוקר את לב האישה היא הופכת לערפל ומתפוגגת בשניות, "קגה בונשין נו ג'וטסו-למדתי את הג'וטסו הזה למקרים כאלה" נשמע קול האישה ברמקול. "כעת תגיד שלום לחייך", לפתע מופיעים שלושה אומני חרבות, כולם מכוונים חרבות אליך-הם שכירי חרב של הבחורה.

ניב-
    שיניתי
    --------
    "אני מציע לך לא לחשוב את עצמך בכזאת קלות" אומר האיש הספרדי, קולו מתחיל להיות רציני. "לשד יש שני מצבים-מצב לחימה ומצב הגנה. במצב הלחימה השד הוא בעל ארבעה ידיים, בגבו לא ניתן לפגוע. במצב ההגנה השד מתפוגג והופך לערפל, לא ניתן לפגוע בו כלל-אתה מוכן למשימה כעת?"

רומה-
    אתה מתחיל מסעך הגדול, סוף סוף יוצאים לתור סביב סינו הגדולה. בעודך מתקדם בדרכך אתה מסתכל בפומה שוריקן של אביך ומחייך-מחשבה על התהילה עולה בראשך. לפתע נשמעים קולות מין השיחים, המחשבה נפסקת ואתה מנסה להבין מה זה. אתה ממשיך להסתכל טוב טוב, לפתע משהו יוצא מין השיחים הוא נע קול כך מהר שאינך מספיק לראותו.

קרדיט לניר
    ---------------------

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 21 2009, 05:04 PM
    ניב-
    שיניתי
    --------
    "אני מציע לך לא לחשוב את עצמך בכזאת קלות" אומר האיש הספרדי, קולו מתחיל להיות רציני. "לשד יש שני מצבים-מצב לחימה ומצב הגנה. במצב הלחימה השד הוא בעל ארבעה ידיים, בגבו לא ניתן לפגוע. במצב ההגנה השד מתפוגג והופך לערפל, לא ניתן לפגוע בו כלל-אתה מוכן למשימה כעת?"
    מצוין
    ____
    "אל תדאג, האגדות המוזרות על השד הזה לא מעניינות אותי. אם הוא ינסה לתקוף אותי, אני אשמיד את ידיו בעזרת הגוטסו שלי, ואם הוא יהפוך לערפל, אני אעיף אותו מכאן עם גוטסו הרוח שלי. אתה לא צריך לדאוג, אני מוכן לחסל אותו"

15. משתמש מנוסה
    ניב-
    "אלא לא אגדות, העובדים חוו זאת על גופם" עונה השמן בכעס על נימת הזילזול שלך "אבל אם זה רצונך היכנס" ואז הוא פותח את הדלת למגדלור.

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 3 מתוך 9 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •