Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 9 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 133
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 22 2009, 03:40 PM
    קאי-
    בלי להתעכב יותר מדי אתה אורז מספר קטן של חפצים ולוקח איתך את הקטאנה הפשוטה שנישארה וקופץ מהחלון האחורי. כאשר אתה מסתכל על שאר האנשים ברחוב וזה פשוט נראה מצחיק-כולם חיים רגיל, בלי לדעת שבביתך נחטף בן אדם. אתה רץ לך ברחבי העיר במחשבות עמוקות-לאן ללכת? איפה להתחיל? מעכשיו מתחילים חייך הלא קלים כשכיר חרב.
    "הדבר העיקרי שצריך בשביל להצליח בעולם הזה זה כסף, ואני חייב להשיג הרבה.." אחשוב לעצמי ואתקדם לעבר השכונה של עשירי העיר, לחפש בית חסר השגחה כדי לבזוז

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

2. משתמש מנוסה
    יוסי-
    בעודך משתדל לעצור את דימום אצבעותיך מידך אתה מסתובב ברחבי העיר במטרה לחפש מקום לישון. אחרי מספר סיבובים בעיר נמצא לו מלון גדול ומפואר, אך יש בעיה-אין לך מספיק כסף למלון כזה, אין לך בכלל כסף. כנראה שאתה הלילה הזה תצטרך לבלות בסמטאות האפלות של ג&#39;ובילייף.
    אני מחפש מקום בסמטה אחת, תופס פינה ונרדם לי.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 21 2009, 10:10 PM
    ניב-
    הוא תפס אותך אם שני ידיים, שניים נוספות נשארו לו חופשיות
    -----------------------------------------------------------
    אתה מנסה להשתחרר מהשד על מנת לבצע ג&#39;וטסואים, אך השד חזק באופן מדהים להפליא ואינך מצליח להשתחרר. "ניב אה?" אומר השד בהתפלאות חסרת תכלית "שמי הוא גרדון, וכעת אתה תזכה להתהילה גדולה-כי תהיה חלק ממני, וכאשר אני אוכל מישהו כוחותיו נספגים אלי ואני גדל עוד יותר". גרדון פותח את פיו ומתקרב לכתפך הימינית-הוא מתכוון להתחיל לאכול אותך.
    אני יודע, אבל הוא תפס אותי רק ברגליים לא?
    "נו באמת, אתה חושב שאני כל-כך חלש?" משתמש בהחלפה ומופיע מאחוריו, מבצע מהר את החותמות של קמה איטאצ&#39;י ושולח גל רוח אדיר לכיוונו

4. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    שון-
    האיש שמסתכל על החרב הענקית שלך בבהלה מתחיל לבכות. "בבקשה רחם עלי" הוא מתחיל לומר בזמן שקולו נחנק ודמעות נוטפות מעיניו, "יש לי אישה ושלושה ילדים לטפל בהם, אני מבטיח שאם תרחם עלי עכשיו אהיה איש ישר וארביח ביושר".
    אני חושב קצת ואומר &#39;&#39;בסדר, תעזוב את התיק על הרצפה, ולאט לאט תתחיל לרוץ רחוק ממני. אני שוב מזהיר אותך: בפעם הבאה שתבצע פשע, אני לא אהסס להרוג אותך, אתה תהיה גמור&#39;&#39;

5. Professional Design
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 21 2009, 10:10 PM

סטיב-
    "אני לא מחלק בבית ספרי שיעורים חינם" אומר הזקן, "לכן אני מביא לך בגדים חדשים-ואפילו אתה לא יודע אני מוכן להעביר לך שיעורים מוזרזים לנינג&#39;ה בסיסית-מוסכם סטיב?"
    "אדון פונג תודה רבה לך , יש סיבה שאתה רוצה דווקא לעזור לי ?
    ואל תדאג בקשר אליי , אני לא יודע כלום "
    אני מחבק את אדון פונג ואומר שוב תודה

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה-
    בזמן שהשניים מדברים אתה זורק שני קונאים בלי שישימו לב, הילד הגדול במהירות לא נראת לעין הודף את שניהם בעזרת סכין קטן שבידו. בניסיון שני אתה זורק שתי שוריקנים נוספים, באותה מהירות מדהימה הילד הודף את הראשון, אך השני פוגע בידו ודם מתחיל לנטוף ממנה. הילד הגדול מורה לקטן ללכת מאחוריו, מניח את הסכין ואומר:"אנחנו נכנעים, בבקשה רחם עלינו"

אני יסתכל עליהם במבט זדוני ולא יאמין להם ואז אלחש לעצמי :"קמה איטאצ&#39;י-סופה חותכת" בזמן שאעשה את סימני הידיים הדרוים ואשלח את הג&#39;וטסו עליהם.

7. משתמש מנוסה
    קאי-
    בדרכך אתה מתקדם אל השכונות העשירות, אולי יהיה לך מזל ותמצא בית ללא השגחה. אתה סורק בית בית בשכונה, אך לחוסר מזלך כל הבית נמצאים תחת אבטחה כבדה. אתה ממשיך בדרכך בעיר, ככל שאתה מתקדם אתה רואה יותר ויותר אנשים מתקדמים לאותו כיוון-משהו קורה

יוסי-
    במקום לישון במלון ג&#39;ובילליף המפואר, אתה נשכב לך בסמטאות ג&#39;ובילייף החשוכות. באותה לילה עבר עליך סיוט נוראי-בסיוט נזכרת שוב במות אביך, בהתעללות השוטרים בך ובכריתת האצבעות שעשו לך, זה היה יום לא קל. למרות סיוט חסר הרחמים שעבר עליך אתה מצליח לקום רענן-כעת מתחיל לו היום השני שלך כשכיר חרב.

ניב-
    לא
    -----
    במעט מאמץ ידיך מתקרבות זה לזה, אתה משתמש בסימני הג&#39;וטסו ויוצר את הסופה. הסופה החותכת מעיפה את גרדון לעבר השמשה והיא מתנפצת. גרדון קם במהירות וממהר לתת לך אגרוף, האגרוף פוגע בפניך ומפיל אותך בחוזקה. "ואתה חושב שאני חלש?" אומר גרדון ופורץ בצחוק גדול

שון-
    בעוד חרבך מכוונת לפניו של הגנב הוא מניח את התיק על הריצפה, קם אט אט ומתחיל להתרחק ממך. "האם מצאת את התיק שלי?" נשמע קולה של האישה מרחוק, אתה מסתכל לכיוון הקול ורואה אותה מתקרבת אליך. כאשר האישה רואה את התיק אצלך היא קופצת עליך בחיבוק ואומרת":אוי, תודה תודה" באושר, ואחר כך מתחילה להרבות בך בנשיקות בלחי.

סטיב-
    "לא אין שום סיבה" אומר הזקן בפשטות "בכל שנותיי כאמן חרבות עילאי וכנינג&#39;ה מומחה עזרתי לכל איש שראיתי ונתתי לו להשתקם והתחיל חיים חדשים-אז למה שלו אעזור לך?". הזקן מוציא מכיסו 200&#036;, דוחף אותך לכיסף, ומופף לך לשלום כאשר אתה יוצא מהבית לדרכך.

רומה-
    בלי לתת לילדים הרבה זמן אתה משתמש בסימני הידיים של הקמה איטצ&#39;י ומשגר את הופה לעברם, הילד הגדול תופס את הקטן ובאותו צעד מהיר הוא נע אל מאחורייך. הילד הגדול שולח אגרוף אל הלחי שלך ומעיף אותך לעבר העץ הקרוב, אחר כך השניים מתחילים לברוח קדימה אל היער.
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 23 2009, 09:57 AM
    שון-
    בעוד חרבך מכוונת לפניו של הגנב הוא מניח את התיק על הריצפה, קם אט אט ומתחיל להתרחק ממך. "האם מצאת את התיק שלי?" נשמע קולה של האישה מרחוק, אתה מסתכל לכיוון הקול ורואה אותה מתקרבת אליך. כאשר האישה רואה את התיק אצלך היא קופצת עליך בחיבוק ואומרת":אוי, תודה תודה" באושר, ואחר כך מתחילה להרבות בך בנשיקות בלחי.
    &#39;&#39;זה בסדר, שמחתי לעזור, אבל תפסיקי&#39;&#39; אני אומר בצחקוק קטן ונותן לה את התיק

9. משתמש מנוסה
    שון-
    "סליחה" אומרת האישה בזמן שהיא יורדת ממך מוסמקת, "הנה הכסף שלך". האישה מושיטה לך את ה150&#036; והולכת לדרכה

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 23 2009, 10:52 AM
    שון-
    "סליחה" אומרת האישה בזמן שהיא יורדת ממך מוסמקת, "הנה הכסף שלך". האישה מושיטה לך את ה150&#036; והולכת לדרכה
    &#39;&#39;תודה&#39;&#39; אני אומר לה, ואז אני ממשיך בדרכי

11. משתמש מנוסה
    קאי-
    בדרכך אתה מתקדם אל השכונות העשירות, אולי יהיה לך מזל ותמצא בית ללא השגחה. אתה סורק בית בית בשכונה, אך לחוסר מזלך כל הבית נמצאים תחת אבטחה כבדה. אתה ממשיך בדרכך בעיר, ככל שאתה מתקדם אתה רואה יותר ויותר אנשים מתקדמים לאותו כיוון-משהו קורה
    אתחיל להתקדם במהירות לכיוון שאליו מתקדמים האנשים ואנסה לברר מה קורה

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

12. משתמש מנוסה
    ניב-
    לא
    -----
    במעט מאמץ ידיך מתקרבות זה לזה, אתה משתמש בסימני הג&#39;וטסו ויוצר את הסופה. הסופה החותכת מעיפה את גרדון לעבר השמשה והיא מתנפצת. גרדון קם במהירות וממהר לתת לך אגרוף, האגרוף פוגע בפניך ומפיל אותך בחוזקה. "ואתה חושב שאני חלש?" אומר גרדון ופורץ בצחוק גדול
    אז לא הבנתי טוב את ההסבר שלך, ואתה לא הבנת את התגובה שלי. איפה ההחלפה?
    __________________________________________________ _____
    "ואתה חושב שאתה חזק? אתה עומד ברוחות, אבל מה דעתך על קצת להבות?"
    מבצע את סימני הידיים של כדור אש וקמה איטאצי במהירות ואז יוצר עם הידיים רוח בזמן שאני יורה כדור אש מהפה שלי, משלב את שניהם ויוצר גל אש

13. משתמש מנוסה
    ניב-
    איזו החלפה? Oם
    ----------------
    לפני שגרדון תוקף פעם נוספת אתה קם על רגלייך, יוצר סופה חותכת ואז כדור אש-כדור האש מתערבל בסופה ונוצרת לה סופת אש אימתנית. סופת האש מתקדמת לעבר גרדון, הוא זז הצידה במטרה לברוח אך ידו הימינית-עליונה נשרפת. "נבלה&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;" הוא צועק בעודו מנסה לכבות את היד.

קאי-
    כאשר אתה רץ יחד עם כל האנשים האלה זה נראה כאילו קהל של מעריצים מתקדם לו לעבר איש מפורסם. לבסוף אתה מגיע לאן שכולם רצו, המראה פשוט מזעזע-לפניך ניצב ביתך, רק שהוא עלה בלהבות. בעודך מסתכל על הבית בתדהמה נשמע קול שמכוון אליך:"אם מישהו עשה את זה בעיר הזאת אז זה בטח חברה ענקית-אני מרחם על דיירי ששרדו כי הם בטח ירדפו אותו.

שון-
    אתה יוצא מהסמטאות וחוזר אל השטחים של העיר, הכל נראה עדיין אותו הדבר. כעת עליך באמת להתחיל כשכיר חרב-מה אתה הולך לעשות עכשיו

קרדיט לניר
    ---------------------

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 23 2009, 03:54 PM
    ניב-
    איזו החלפה? Oם
    ----------------
    לפני שגרדון תוקף פעם נוספת אתה קם על רגלייך, יוצר סופה חותכת ואז כדור אש-כדור האש מתערבל בסופה ונוצרת לה סופת אש אימתנית. סופת האש מתקדמת לעבר גרדון, הוא זז הצידה במטרה לברוח אך ידו הימינית-עליונה נשרפת. "נבלה&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;" הוא צועק בעודו מנסה לכבות את היד.
    עזוב לא משנה
    _________
    מבצע שוב קמה איטאצי כדי להעיף אותו מהמגדלור ואז מכין סטסוגאיט נו ג&#39;וטסו כדי שבמקרה והוא לא יעוף, אוכל לתקוף אותו עם הגוטסו

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 23 2009, 03:54 PM
    קאי-
    כאשר אתה רץ יחד עם כל האנשים האלה זה נראה כאילו קהל של מעריצים מתקדם לו לעבר איש מפורסם. לבסוף אתה מגיע לאן שכולם רצו, המראה פשוט מזעזע-לפניך ניצב ביתך, רק שהוא עלה בלהבות. בעודך מסתכל על הבית בתדהמה נשמע קול שמכוון אליך:"אם מישהו עשה את זה בעיר הזאת אז זה בטח חברה ענקית-אני מרחם על דיירי ששרדו כי הם בטח ירדפו אותו.

אסתכל מצד לצד ואנסה לראות מי האדם שדיבר אליי

עמוד 5 מתוך 9 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •