Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 9 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 133
  1. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 23 2009, 03:54 PM
    שון-
    אתה יוצא מהסמטאות וחוזר אל השטחים של העיר, הכל נראה עדיין אותו הדבר. כעת עליך באמת להתחיל כשכיר חרב-מה אתה הולך לעשות עכשיו
    ''אני חושב שכדאי לי קודם להתפרסם בשוק השכירים בעיר ג'ובילייף, אבל שמעתי שאני יכול לבדוק את הכוח שלי בתחרויות לחימה בעיר הרת'הום'' אני חושב לעצמי. בסוף אני מחליט לעבור בעיר הרת'הום בדרך לעיר ג'ובילייף

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 23 2009, 09:57 AM

יוסי-
    במקום לישון במלון ג'ובילליף המפואר, אתה נשכב לך בסמטאות ג'ובילייף החשוכות. באותה לילה עבר עליך סיוט נוראי-בסיוט נזכרת שוב במות אביך, בהתעללות השוטרים בך ובכריתת האצבעות שעשו לך, זה היה יום לא קל. למרות סיוט חסר הרחמים שעבר עליך אתה מצליח לקום רענן-כעת מתחיל לו היום השני שלך כשכיר חרב.
    אני יוצא מן הסימטה ומחפש עבודה לשכיר חרב.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. Professional Design

סטיב-
    "לא אין שום סיבה" אומר הזקן בפשטות "בכל שנותיי כאמן חרבות עילאי וכנינג'ה מומחה עזרתי לכל איש שראיתי ונתתי לו להשתקם והתחיל חיים חדשים-אז למה שלו אעזור לך?". הזקן מוציא מכיסו 200$, דוחף אותך לכיסף, ומופף לך לשלום כאשר אתה יוצא מהבית לדרכך.
    אני עדיין מופתע מאדון פונג ,
    אני יוצא מהצריף ונכנס לבית הספר לנינג'ות ומסתובב , מקווה להכיר חבר או חברה .

4. משתמש מנוסה
    סטיב-
    you want a boyfriend? XD
    -------------------------------
    בעודך מתפלא על אדון פונג אתה מסתובב בבית הספר, כל כך הרבה עבר מאז שיצאת מהמוסד ועד עכשיו, וכל זה בזמן קצר. מהרגע שיצאת מצריפו של אדון פונג ועד עכשיו כל התלמידים התסכלו עליך בפליאה-עם בגדיך המהודרים את נראה כמו איש מאגרים.

יוסי-
    אתה קם על רגלייך, תופס את הקטאנה שלך ויוצא מין הסמטאות. מחוץ לסמטאות נפתחו המון דוכנים, זה היה כמו שוק. מה שהיה מצחיק במיוחד זה שרק שכירי חרב הסתובבו בשוק הזה. לידך היה מונח שלט גדול ועליו כתוב:"שוק השכירים" בענק.

שון-
    אתה יוצא בביטחון מהעיר, כעת יש לך כסף אז אתה מסודר במקרים קשים. אתה יוצא מצידה המזרחי של העיר אל עבר החוף, כאשר אתה מתקדם בדרכך ועובר את החוף נשמע מכיוון הים שאגות עצומות-אתה רואה שיוצא מהמים שד בצורת נחש גדל מימדים.

קאי-
    אתה מסתכל הצידה ורואה שזה סתם תושב פשוט, הוא מסתלק במהירות ואומר:"אני לא רוצה להיות פה כאשר האנשים שעשו זאת יחזרו, מספר עצמות עלולות להישבר" ואז הוא מתרחק מההמולה.

ניב-
    שוב אתה משתמש בקמה איטצ'י, הרוח בכל כוחה מעיפה את גרדון אך הזכוכית העבה של המגדלור משאירה אותו פשוט דבוק אליה. אתה ממשיך בידיין הורסות, באותה רגע שקצה כדור ההרס נוגע בבטנו של גרדון הוא צורח צרחה אדירה... ואז הופך לערפל. גרדון פורץ בצחוק גדול ואומר:"כעת לא תוכל להביס אותי שאני במצב כזה"
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 23 2009, 06:13 PM
    ניב-
    שוב אתה משתמש בקמה איטצ'י, הרוח בכל כוחה מעיפה את גרדון אך הזכוכית העבה של המגדלור משאירה אותו פשוט דבוק אליה. אתה ממשיך בידיין הורסות, באותה רגע שקצה כדור ההרס נוגע בבטנו של גרדון הוא צורח צרחה אדירה... ואז הופך לערפל. גרדון פורץ בצחוק גדול ואומר:"כעת לא תוכל להביס אותי שאני במצב כזה"
    "באמת? לא נראה לי"
    משתמש בידיים ההורסות כדי להרוס את החלון ואז רץ ליציאה, ומשתמש בקמה איטאצי לכיוונו כדי להעיף אותו מהחלון החוצה

6. משתמש מנוסה
    יוסי-
    אתה קם על רגלייך, תופס את הקטאנה שלך ויוצא מין הסמטאות. מחוץ לסמטאות נפתחו המון דוכנים, זה היה כמו שוק. מה שהיה מצחיק במיוחד זה שרק שכירי חרב הסתובבו בשוק הזה. לידך היה מונח שלט גדול ועליו כתוב:"שוק השכירים" בענק.
    אני פונה לשם ומחפש את האחראי.
    ''שלום? אני רוצה לקבל עבודה לשכיר חרב, יש פה מישהו?''
    אני אומר.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    שון-
    אתה יוצא בביטחון מהעיר, כעת יש לך כסף אז אתה מסודר במקרים קשים. אתה יוצא מצידה המזרחי של העיר אל עבר החוף, כאשר אתה מתקדם בדרכך ועובר את החוף נשמע מכיוון הים שאגות עצומות-אתה רואה שיוצא מהמים שד בצורת נחש גדל מימדים.
    ''וואו! מה זה הדבר הזה?!'' אני צועק בזמן שאני בהלם. אני שולף את החרב ומתכונן להתקפה שלו

8. משתמש מנוסה

קאי-
    אתה מסתכל הצידה ורואה שזה סתם תושב פשוט, הוא מסתלק במהירות ואומר:"אני לא רוצה להיות פה כאשר האנשים שעשו זאת יחזרו, מספר עצמות עלולות להישבר" ואז הוא מתרחק מההמולה.

אנסה להתקרב אל עבר הבניין הבוער בין הקהל,
    לנסות לראות מה באמת קורה

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה-
    בלי לתת לילדים הרבה זמן אתה משתמש בסימני הידיים של הקמה איטצ&#39;י ומשגר את הופה לעברם, הילד הגדול תופס את הקטן ובאותו צעד מהיר הוא נע אל מאחורייך. הילד הגדול שולח אגרוף אל הלחי שלך ומעיף אותך לעבר העץ הקרוב, אחר כך השניים מתחילים לברוח קדימה אל היער.
    אני קם מהאדמה ורץ אחריהם.

10. Professional Design
    סטיב-
    you want a boyfriend? XD
    -------------------------------
    בעודך מתפלא על אדון פונג אתה מסתובב בבית הספר, כל כך הרבה עבר מאז שיצאת מהמוסד ועד עכשיו, וכל זה בזמן קצר. מהרגע שיצאת מצריפו של אדון פונג ועד עכשיו כל התלמידים התסכלו עליך בפליאה-עם בגדיך המהודרים את נראה כמו איש מאגרים.

התכוונתי חבר למסע , אבל עזוב עדיף חברה חח .
    אגב אם אתה רואה או ראית בליץ&#39; , אני אוהב את היטסויאגה אז אם אתה רואה דברים מיוחדים שתוכל להשחיל לי שקשורים אליו , אשמח (:
    -------------------------------------------
    אני נכנס לאחד המבנים ומחפש מישהו מבוגר
    ברגע שאני מוצא אני אומר לו שאני תלמיד חדש , לאן אני צריך ללכת ?

11. משתמש מנוסה
    סטיב-
    אני יודע, סתם צחקתי. ואני מעריץ מושבע של בליץ&#39;, אם תתחבב עלי אולי בעתיד אתן לך נשק על שהוא יהיה הבאנקאי שלו
    -----------------------
    אתה נכנס למבנה בית הספר, במבנה יש המון מבוגרים-גם הם מסתכלים עליך בפליאה בגלל בגדיך המהודרים. אתה פונה לאחד מהמבוגרים ושואל אותם, והוא עונה:"עליך קודם כל לסדר חשבונות ואז נדאג לך לחדר פה, ואחר כך תוכל להתחיל ללמוד".

רומה-
    אתה לא מבזבז שום זמן יקר, לא חושש מי מה שהם מסוגלים לעשות לך ונכנס אל היער. היער שמלא עצים כמעט מסתיר את השמש לגמרי, רק כמה פיסות אור נכנסות ביניהן. בעודך עומד במקום על מנת לשמוע קולות אינך שומע כלום, חוץ מקולות הציפורים בשמיים.

קאי-
    כל ההמולה הזאת נעמדת כמו חומה, האנשים נצמדים כל כך חזק שכמעט בילתי לעבור אותם, אך אתה בכל כוחך נדחף פנימה על מנת לגלות את האמת. כאשר אתה ממש קרוב לביתך העולה באש אתה שואל את אחד האנשים מה קרה, והוא... כמו הקודם ענה:"דיירי הבית התעסקו עם חברות גדולות, זו מין נקמה או משהו כזה"

יוסי-
    האיש מצחקק טיפה ואומר בחיוך רחב:"לא ילד, כאן אתם לא מחפשים עבודות. בשוק השכירים שכירי חרב פותחים להם תיק אישי-בתיק האישי הם כותבים על דברים גדולים שעשו כמו להשמיד חברות ושדים ענקיים, אבל כמובן שאנו דורשים הוכחה כמו ראש בעל החברה או חתיכה מגוף השד" הוא נושם לרווחה וממשיך "אנשי המאגרים באים לפה על מנת לחפש שכירי חרב חזקים שעשו הרבה בעבודתם".

ניב-
    מה קרה נהיית ביטחוני כזה?
    --------------------------
    הידיים ההורסות מנפצות את החלון, רעש הזכוכיות הנופלות נשמע עד לקצה המגדלור. אחר כך אתה ממשיך בסופה הורסת ובכל הכוח, צורת הערפל גרדון מתערבב בסופה ואחר כך נשלחת החוצה. גרדון מנסה לחזור למצב לחימה לפני שיעוף לו, אך מאוחר מדי-הוא עשה זאת כאשר הוא באוויר, צרחה נשמעת ממנו ומפסיקה באמצע, נראה שהוא התרסק.
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

12. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Shūhei Hisagi@Nov 24 2009, 05:26 AM
    רומה-
    אתה לא מבזבז שום זמן יקר, לא חושש מי מה שהם מסוגלים לעשות לך ונכנס אל היער. היער שמלא עצים כמעט מסתיר את השמש לגמרי, רק כמה פיסות אור נכנסות ביניהן. בעודך עומד במקום על מנת לשמוע קולות אינך שומע כלום, חוץ מקולות הציפורים בשמיים.
    אני מתעצבן מאד וצועק:"גוקקיו נו ג&#39;וטסו-טכניקת כדור אש" בזמן שאני עושה סימני ידיים וכשאני מסיים אנינ לוקח נשימה עמוקה ואחר כך נושף נשיפה ארוכה.

13. משתמש מנוסה
    ניב-
    מה קרה נהיית ביטחוני כזה?
    --------------------------
    הידיים ההורסות מנפצות את החלון, רעש הזכוכיות הנופלות נשמע עד לקצה המגדלור. אחר כך אתה ממשיך בסופה הורסת ובכל הכוח, צורת הערפל גרדון מתערבב בסופה ואחר כך נשלחת החוצה. גרדון מנסה לחזור למצב לחימה לפני שיעוף לו, אך מאוחר מדי-הוא עשה זאת כאשר הוא באוויר, צרחה נשמעת ממנו ומפסיקה באמצע, נראה שהוא התרסק.
    אני רואה שאני קורע אותו, זה מוסיף ביטחון

14. משתמש מנוסה

קאי-
    כל ההמולה הזאת נעמדת כמו חומה, האנשים נצמדים כל כך חזק שכמעט בילתי לעבור אותם, אך אתה בכל כוחך נדחף פנימה על מנת לגלות את האמת. כאשר אתה ממש קרוב לביתך העולה באש אתה שואל את אחד האנשים מה קרה, והוא... כמו הקודם ענה:"דיירי הבית התעסקו עם חברות גדולות, זו מין נקמה או משהו כזה"
    אמשיך לעבור את האנשים, אנסה לראות אם נשארו אנשים או חפצים או משהו מביתי

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

15. Professional Design
    סטיב-
    אני יודע, סתם צחקתי. ואני מעריץ מושבע של בליץ&#39;, אם תתחבב עלי אולי בעתיד אתן לך נשק על שהוא יהיה הבאנקאי שלו
    -----------------------
    אתה נכנס למבנה בית הספר, במבנה יש המון מבוגרים-גם הם מסתכלים עליך בפליאה בגלל בגדיך המהודרים. אתה פונה לאחד מהמבוגרים ושואל אותם, והוא עונה:"עליך קודם כל לסדר חשבונות ואז נדאג לך לחדר פה, ואחר כך תוכל להתחיל ללמוד".
    מגניב , אתמול ראיתי פעם ראשונה ונדלקתי על זה
    -----
    "תודה אדוני , אתה יודע אולי איפה ועם מי אני אמור לסגור את כל החשבונות שעליי לסגור ?"

עמוד 6 מתוך 9 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •