Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 9 ראשוןראשון ... 6789 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 133
  1. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by Ulquiorra Cifer@Nov 26 2009, 06:21 PM
    שון-
    השד הענק אשר רואה את חרבך מבין שאתה עומד לתקופו, הוא שואג שאגה נוספת ובמהירות ענק הוא שוחה אליך. כאשר השד מתקרב הוא נראה בבירור-צבע גופו כחול, יש לו קרן ירוקה, כוחו כשל נחש, ואת גופו מכסים קשקשים ענקיים ועבים.
    ''קמה איטאצ'י, סופה חותכת'' אני צועק ועושה את סימני הידיים של הג'וטסו, ואז אני מכוון את המתקפה לכיוון השד

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ulquiorra Cifer@Nov 26 2009, 06:21 PM
    ניב-
    כאשר גרדון רואה שאתה יוצר את הידיים הרוצחות משנה את נקודת הנחיתה שלו ונוחת טיפה יותר מלפניך. אתה רץ אליו עם הידיים הרוצחות אך בידו העליונה-ימינית הוא שולח אגרוף לראשך ואתה נופל על האדמה הבוצית
    ממתי נינגה רץ במתקפה חזיזתית? בבקשה במצב כזה תן לי להחליט מה אני עושה, כי מתקפה חזיתית, זה יהיה המהלך האחרון שלי
    __________________________________________________ __________________
    אני קם לאט ואומר "עדיין מתנגד? מה הטעם? אתה מנסה לחסל את עצמך?"
    נעמד ככה שהוא נמצא ביני ובין הים ואז יוצר עוד גל רוח משולב באש (זה עומד להיות נשק קטלני שלי בזמן הקרוב) כך שהגל יעיף אותו לים ויפטר ממנו

3. משתמש מנוסה
    ניב-
    אוקיי(הסיום של הקיי במקום הקע מסמל רצינות B)), אבל פשוט כל תגובה תצא שתי מילים ככה ואחר כל יבואו אלי בתלונות. תגיב שוב מהחלק בו גרדון נוחת לאדמה >>

שון-
    את סימני הידיים אתה מבצע במהירות ואומר את המילים, אתתה אכן מצליח לצור את הסופה אך לעומת השד הענקי היא ממש מזערית. השד מגיע אל החוף, איפה שהמים נגמרים, אך צאוורו הארוך להפליא הוא מקריב את אליך בזמן שהוא שואג פעם נוספת.

קאי-
    "אתה גרת הבית ההוא?" אומר הבחור בקול מפוחד עד דמעות, "לא היה לי הרבה כסף, ואז בא אלי מישהו שהסתיר את עצמו בגלימה שחורה, הוא הסכים לתת לי 1000$ אם אשרוף את הבית הזה. אז זו לא אשמתי, בבקשה אל תהרוג אותי!", מרוב פחד ועצב האיש אתחיל לבכות לא בעוד אתה מניח אותו והוא משתתח על האדמה.

יוסי-
    בהתחלה אתה מתקתק אך איש לא עונה לך, אתה מתקתק שוב ועדיין איש לא מגיב, לבסוף אתה פותח את הדלת. מולך אתה רואה רואה מכוון ישר לראשך, אתה הרובה החזיק איש זקן, גבוה וצנום. "מה אתה רוצה?" הוא שואל בקול זועם, היה לו קול צנום.

סטיב-
    במהירות אתה רץ במורד המדרגות על מנת למצוא את היציאה ומשם להגיע לדלת, אינך סבלני ומתחיל "לחתוך" ובכך שאתה קופץ משורה לשורה,. כאשר אתה רואה את היציאה אתה מתקדם אליה, לפתע מרגיש משהו שעצר אותך בדרכך וגרם לך ליפול-אתה מרים את ראשך ורואה את אדון פונג הזקן.

רומה-
    באמת מוזר, איך שני ילדים שבקושי מסתדרים אם שוריקנים מצליחים לנוע כל כך מהר ונלחמים חזק כל כך. אתה קוטע את מחשבתך בסופה החותכת, ומתחיל לרוץ קדימה לעבר השניים. אתה רץ ורץ, זה מרגיש כאילו שעה רצת, ואפילו חציתה את היער, מרוב תשישות הסופה החותכת מופסקת ואתה יושב לנוח. לפתע מופיעים השניים שוב, אך מרוב עייפות אין לך כוח לתפוס אותם, הם לוקחים את תיקך ומוציאים ממנו את הפומה שוריקן. אחר כך השניים רצים בהירות למקום ממנו התחלת, הילד הקטן צועק:"ל'שלישית'! והפעם יש לנו כסף לקנות איתו אוכל!"
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ulquiorra Cifer@Nov 27 2009, 05:45 AM
    שון-
    את סימני הידיים אתה מבצע במהירות ואומר את המילים, אתתה אכן מצליח לצור את הסופה אך לעומת השד הענקי היא ממש מזערית. השד מגיע אל החוף, איפה שהמים נגמרים, אך צאוורו הארוך להפליא הוא מקריב את אליך בזמן שהוא שואג פעם נוספת.
    ''אוי לא, איך אני אפגע בו אם הוא כל כך ענק?'' אני חושב לעצמי ומתחיל להילחץ
    וברגע שאני רואה את הפה שלו נפתח והוא שואג אני מקבל רעיון
    ''קמה איטאצ'י, סוכה חותכת'' אני צועק ושוב עושה את סימני הידיים, אבל הפעם אני מרכז יותר כוח מקודם. אני מכוון את הסופה לתוך הפה שלו בזמן שהוא שואג ומקווה שהסופה תפגע בתוך הגוף שלו

5. משתמש מנוסה

קאי-
    "אתה גרת הבית ההוא?" אומר הבחור בקול מפוחד עד דמעות, "לא היה לי הרבה כסף, ואז בא אלי מישהו שהסתיר את עצמו בגלימה שחורה, הוא הסכים לתת לי 1000$ אם אשרוף את הבית הזה. אז זו לא אשמתי, בבקשה אל תהרוג אותי!", מרוב פחד ועצב האיש אתחיל לבכות לא בעוד אתה מניח אותו והוא משתתח על האדמה.

"זה לא ספיק, אתה חייב לתת לי עוד פרטים על האיש...אם תשתף פעולה אתה תצא מפה חי ושלם"
    אומר לאיש ושלוף את הקטנה שלי אכוון אותה אל מעל ראשו

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

רומה-
    באמת מוזר, איך שני ילדים שבקושי מסתדרים אם שוריקנים מצליחים לנוע כל כך מהר ונלחמים חזק כל כך. אתה קוטע את מחשבתך בסופה החותכת, ומתחיל לרוץ קדימה לעבר השניים. אתה רץ ורץ, זה מרגיש כאילו שעה רצת, ואפילו חציתה את היער, מרוב תשישות הסופה החותכת מופסקת ואתה יושב לנוח. לפתע מופיעים השניים שוב, אך מרוב עייפות אין לך כוח לתפוס אותם, הם לוקחים את תיקך ומוציאים ממנו את הפומה שוריקן. אחר כך השניים רצים בהירות למקום ממנו התחלת, הילד הקטן צועק:"ל&#39;שלישית&#39;&#33; והפעם יש לנו כסף לקנות איתו אוכל&#33;"
    מה הם צעקו לא הבנתי??
    ~~~~~~~~~~
    אני קם במהירות ובמלוא הכוח שצלי רץ אחריהם בזמן שאני זורק עליהם שוריקנים וקונואים.

7. משתמש מנוסה
    ניב-
    אוקיי(הסיום של הקיי במקום הקע מסמל רצינות B)), אבל פשוט כל תגובה תצא שתי מילים ככה ואחר כל יבואו אלי בתלונות. תגיב שוב מהחלק בו גרדון נוחת לאדמה >>
    זאת בקשה אישית שלי, ואם יבואו אליך בטענות תגיד שאני ביקשתי את זה.

8. Professional Design

סטיב-
    במהירות אתה רץ במורד המדרגות על מנת למצוא את היציאה ומשם להגיע לדלת, אינך סבלני ומתחיל "לחתוך" ובכך שאתה קופץ משורה לשורה,. כאשר אתה רואה את היציאה אתה מתקדם אליה, לפתע מרגיש משהו שעצר אותך בדרכך וגרם לך ליפול-אתה מרים את ראשך ורואה את אדון פונג הזקן.

"או אדון פונג אני מצטער" אני קם ומדבר איתו
    "אחד המורים אמר לי שעליי לפנות אליך ולדבר איתך לגבי התשלום , אני רוצה להתחיל את השנה שלי בבית הספר שלך , הילדים ממש נחמדים והמורים גם.. מה אצטרך לעשות כדי להתחיל אדון פונג ?"
    אני אומר בנימוס .

9. משתמש מנוסה
    יוסי-
    בהתחלה אתה מתקתק אך איש לא עונה לך, אתה מתקתק שוב ועדיין איש לא מגיב, לבסוף אתה פותח את הדלת. מולך אתה רואה רואה מכוון ישר לראשך, אתה הרובה החזיק איש זקן, גבוה וצנום. "מה אתה רוצה?" הוא שואל בקול זועם, היה לו קול צנום.
    &#39;&#39;וואו וואו תרגיע.&#39;&#39;
    אני אומר ומוריד בזהירות את הרובה שלו.
    &#39;&#39;ראיתי את המודעה הזאת, ובאתי לקבל עבודה.&#39;&#39; אני אומר ומראה לו את המודעה.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. משתמש מנוסה
    שון-
    שד מנסה להנחית את ראשו עליך, אך אתה מתחמק במהירות. אתה מנצל את ההזדמנות שחלק מהשד על היבשה משתמש בסופה חותכת, למרות מאמציך הרביך הסופה לא נהיית ממש גדולה מהקודמת, וקשקשיו העבים של השד מונעים ממנו להרגיש משהו בכלל. לפי מה שזה נקרא רק מכה פיזית וחזיתית תפגע באמת בשד, בזמן מחשבה זו הוא חוזר למים.

קאי-
    כאשר האיש רואה את החרב מלטפת את צאוורו הוא &#39;בולע&#39; את הדמעות ומתחיל לומר:"אני נשבע, האיש לא נתן הרבה פרטים והסתיר את עצמו. לא עיניינן אותי מה הסיכון, היה נורא חשוב לי הכסף", האיש נושם נשמיה עמוקה ואומר בפחד "בבקשה שחרר אותי&#33;"

רומה-
    הם רצים לעיר "השלישית" על מנת לקנות אוכל.
    ------------------------------------------
    אתה משתדל לזרוק לעבר הילדים שוריקנים, אך הם רחוקים מדי-כנראה שבקרוב הם יגיעו ל&#39;שלישית&#39;.

ניב-
    גרדון לא מספיק להבין מה קורה, הדבר האחרון שהוא רואה לפני ההתקפה זה את אצבעותיך ליד פיך, מיד אחר אש ננשפת אליו. בכל כוחך אתה נושף את האש, והאש עוטפת אותו, רק צרחה איומה של סבל נשמעת מגרדון. אתה מסיים לנשוף ומצפה שגרדון מחוסל, אך להפתעתך גרדון עדיין חי-כולו היה שרוף. כאשר גרדון רץ אליך למכת סיום אינך מצליח להיות מוכן מהבהלה, אך לפתע ארנגיה עצומה נעה אל גרדון, גרדון עף אל המים-ומשם הוא התחיל להתרחק, אולי הוא לא יחזור. אתה מסתכל הצידה, לראות מאיפה הגיע האנרגיה. אתה רואה את האיש השמן עומד ליד פתח המגדלור, ולידו לבוש בחור גבוה, בעל שיער חום קצר, בגדי בוקרים פרוותיים והוא מחזיק בידו שתי רובי ישנים-אחד מהם עדיין חם.

סטיב-
    "לא סתם הצעתי לך שיעורים מזורזים חינם" מתחיל לומר אדון פונג בשלווה, "כדי לישון וללמוד כאן צריך לשלם 500&#036; בחודש, ואני יודע שאין לך את הסכום המתאים". פונג מפנה את גבו אליך, ונכנס לבמנה בית הספר.

יוסי-
    "תודה לאל" אומר הזקן ואז נאנח ומחייך, "היכנס". אתה נכנס לביתו של הזקן, בבית לא היה כמעט כלום-כיסא מתנדנד, מיטה, שולחן ומקרר-דבר כזה היה נדיר מאוד בתקופה זו. הזקן מתיישב על הכיסא ואתה על המיטה, מיד אחר כך הוא מתחיל לדבר:"שמי הוא ביל, כפי שאתה רואה אני לא צעיר ואין ממש כוח לקרב, לכן אני משתמש ברובה בתור נשק-לא היה קל להשיג אותו. עד עכשיו מדי פעם היה בא שד, אותו הייתי מחסל עם הרובה. אך לאחרונה הגיעו להקה של שדים-אני זקוק לשכיר חרב בשביל העבודה הזאתי, אם תחסל את כל השדים אשלם לך 400&#036;"
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ulquiorra Cifer@Nov 28 2009, 12:38 PM
    שון-
    שד מנסה להנחית את ראשו עליך, אך אתה מתחמק במהירות. אתה מנצל את ההזדמנות שחלק מהשד על היבשה משתמש בסופה חותכת, למרות מאמציך הרביך הסופה לא נהיית ממש גדולה מהקודמת, וקשקשיו העבים של השד מונעים ממנו להרגיש משהו בכלל. לפי מה שזה נקרא רק מכה פיזית וחזיתית תפגע באמת בשד, בזמן מחשבה זו הוא חוזר למים.
    &#39;&#39;אני חייב לתקוף אותו לפני שכל הגוף שלו יחזור למים&#39;&#39; אני חושב לעצמי. אני רץ לכיוון השד, ומנסה לקפוץ על הראש שלו ולדקור אותו עם החרב

12. משתמש מנוסה
    ניב-
    גרדון לא מספיק להבין מה קורה, הדבר האחרון שהוא רואה לפני ההתקפה זה את אצבעותיך ליד פיך, מיד אחר אש ננשפת אליו. בכל כוחך אתה נושף את האש, והאש עוטפת אותו, רק צרחה איומה של סבל נשמעת מגרדון. אתה מסיים לנשוף ומצפה שגרדון מחוסל, אך להפתעתך גרדון עדיין חי-כולו היה שרוף. כאשר גרדון רץ אליך למכת סיום אינך מצליח להיות מוכן מהבהלה, אך לפתע ארנגיה עצומה נעה אל גרדון, גרדון עף אל המים-ומשם הוא התחיל להתרחק, אולי הוא לא יחזור. אתה מסתכל הצידה, לראות מאיפה הגיע האנרגיה. אתה רואה את האיש השמן עומד ליד פתח המגדלור, ולידו לבוש בחור גבוה, בעל שיער חום קצר, בגדי בוקרים פרוותיים והוא מחזיק בידו שתי רובי ישנים-אחד מהם עדיין חם.
    "אוקיי. מי זה?"

13. משתמש מנוסה
    קאי-
    כאשר האיש רואה את החרב מלטפת את צאוורו הוא &#39;בולע&#39; את הדמעות ומתחיל לומר:"אני נשבע, האיש לא נתן הרבה פרטים והסתיר את עצמו. לא עיניינן אותי מה הסיכון, היה נורא חשוב לי הכסף", האיש נושם נשמיה עמוקה ואומר בפחד "בבקשה שחרר אותי&#33;"
    "אפס.." אומר בזלזול ואכניס את חרבי אל הנדן
    "תזכור, אם אני יגלה שהסתרת ממני פרטים, אני לא ארח עלייך "
    ואתחיל ללכת משם, אלך לחפש רמזים נוספים באזור שהוצת

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

14. משתמש מנוסה
    יוסי-
    "תודה לאל" אומר הזקן ואז נאנח ומחייך, "היכנס". אתה נכנס לביתו של הזקן, בבית לא היה כמעט כלום-כיסא מתנדנד, מיטה, שולחן ומקרר-דבר כזה היה נדיר מאוד בתקופה זו. הזקן מתיישב על הכיסא ואתה על המיטה, מיד אחר כך הוא מתחיל לדבר:"שמי הוא ביל, כפי שאתה רואה אני לא צעיר ואין ממש כוח לקרב, לכן אני משתמש ברובה בתור נשק-לא היה קל להשיג אותו. עד עכשיו מדי פעם היה בא שד, אותו הייתי מחסל עם הרובה. אך לאחרונה הגיעו להקה של שדים-אני זקוק לשכיר חרב בשביל העבודה הזאתי, אם תחסל את כל השדים אשלם לך 400&#036;"
    &#39;&#39;אין בעיה.
    אני אשמור עליך.&#39;&#39; אני אומר בחיוך ואז נאנח.
    &#39;&#39;מה עושים?&#39;&#39; הוסיף לאחר מכן.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. Professional Design
    סטיב-
    "לא סתם הצעתי לך שיעורים מזורזים חינם" מתחיל לומר אדון פונג בשלווה, "כדי לישון וללמוד כאן צריך לשלם 500&#036; בחודש, ואני יודע שאין לך את הסכום המתאים". פונג מפנה את גבו אליך, ונכנס לבמנה בית הספר.
    "אוקיי אדון פונג , אחזור לפה שיהיה לי את הסכום הדרוש ."
    אצא החוצה ואשאל מישהו איפה אוכל למצוא עבודה .

עמוד 8 מתוך 9 ראשוןראשון ... 6789 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •