Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 9 ראשוןראשון ... 789
מציג תוצאות 121 עד 133 מתוך 133
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Ulquiorra Cifer@Nov 28 2009, 12:38 PM
    רומה-
    הם רצים לעיר "השלישית" על מנת לקנות אוכל.
    ------------------------------------------
    אתה משתדל לזרוק לעבר הילדים שוריקנים, אך הם רחוקים מדי-כנראה שבקרוב הם יגיעו ל'שלישית'.

אני ירוץ אחריהם בשיא המהירות והוח שנשאר לי.

2. משתמש מנוסה
    שון-
    אתה רץ הכי מהר שאתה יכול, אך הפלשיון שלך מכביד עליך. לפני שכל גופו של השד חוזר למים אתה קופץ באוויר, מניף את חרבך וצורח צרחת קרב. החרב שלך מצליחה לפגוע בצאוורו, דם נוטף מהנקודת הפגיעה. היצור מתחיל לכעוס! הוא צווח ומרים את ראשו באוויר, אתה וחרבך נופלים מגובה של ארבעה מטרים-אך למזלך החול הרך הגן עליך. כאשר אתה קם אתה ראשו את השד מתרחק, והדבר היחיד שנשאר ממנו על היבשה זה אחד הקשקשים שלו-בכל נקודת מבט שונה בה אתה מסתכל עליו הקשקש משנה את גוון הכחול שלו.

ניב-
    הבחור הבעל המבטא הספרדי והשמן נדהם, מרוב תדהמה הבגט שלו נופל על הבוץ המלוכלך. "סניור, כל כך רואים שאתה לא מכאן במקור" אומר האיש ונרגע "זהו שכחר המוות האלוף, ייצוג העיר והסאפדה השלישי-בוקר המוות!". בוקר המוות מתקדם צעד אחד קדימה, מצחקק טיפה ואומר:"אין צורך להגזים, אני סך הכל שכיר חרב פשוט שרוצה להגן על עיר מולדתו".

קאי-
    אתה יוצא מהסמטאות, האיש במעיל נשאר שכוב על הריצפה מרוב פחד. כאשר אתה שוב חוזר לביתך המולת האנשים כבר התפוגגה. מצב הבית גרוע עוד יותר מהרגיל-מסתם ערמה של דברים שרופים הכל הפך לאבק. לפתע מופיע לידך בחור נמוך בעל צבע עור כהה(חום)-היה לא שיער שחור קצוץ והוא לבש חליפה משרדית. הבחור מושך קלות בשרוולך, כאשר אתה מפנה את פניך אליו הוא אומר:"בוא איתי".

יוסי-
    "פשוט חכה ללילה" אומר הזקן, הוא מניח סדין על הריצפה ואומר:"למקרה שתרצה לנוח", אך המחשבה שהלילה תתחיל המשימה הראשונה שלך מטרידה אותך יותר מדי. השמש שקעה לה והירח עלה למרומים-הוא היה בצורת בננה הערב. כאשר אתם מתיישבים ללא לעשות דבר לפתע נשמעות מין יללות גרגור משונות. "הם הגיעו" אומר הזקן ומכוון לך עם הרובה ללכת אליהם.

סטיב-
    אתה יוצא משטח בית הספר, שוב משוטט בפלוארומה. שוב האנשים ברחוב מסתכלים עליך, אך הפעם זה מכיוון שבגדיך מפוארים במיוחד. אתה מתקדם ומגיע להרכז העיר, שם נמצא לו לוח מודעות עצום. בלוח המודעות נמצאו המון מודעות, אבל מצאת רק אחת ממה שאתה מחפש:"דרוש שכיר חרב למען הובלת בת מאגרים, למבצע סכום מכובד" ומתחת לזה הייתה רשומה כתובת.

רומה-
    חשבתי שאמרת שבליץ' עלוב
    ---------------------------
    בכל הכוח אתה רץ, אם מישהו היה רואה הוא היה חושב שאתה מטורף שברח מבית משוגעים. לבסוף אתה יוצא מהיער, ומשם אתה מגיע שוב ל'שלישית'-נקודת ההתחלה. השאלה היחידה שנשארה היא, כיצד תמצא אותם בעיר הגדולה הזאת?
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ulquiorra Cifer@Nov 30 2009, 05:58 PM

קאי-
    אתה יוצא מהסמטאות, האיש במעיל נשאר שכוב על הריצפה מרוב פחד. כאשר אתה שוב חוזר לביתך המולת האנשים כבר התפוגגה. מצב הבית גרוע עוד יותר מהרגיל-מסתם ערמה של דברים שרופים הכל הפך לאבק. לפתע מופיע לידך בחור נמוך בעל צבע עור כהה(חום)-היה לא שיער שחור קצוץ והוא לבש חליפה משרדית. הבחור מושך קלות בשרוולך, כאשר אתה מפנה את פניך אליו הוא אומר:"בוא איתי".
    אלך אחרי האיש בלי להוציא מילה
    אבל אשמור יד אחת קרוב אל החרב שלי כדי שאוכל לשלוף אותה במהירות

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

4. משתמש מנוסה
    ניב-
    הבחור הבעל המבטא הספרדי והשמן נדהם, מרוב תדהמה הבגט שלו נופל על הבוץ המלוכלך. "סניור, כל כך רואים שאתה לא מכאן במקור" אומר האיש ונרגע "זהו שכחר המוות האלוף, ייצוג העיר והסאפדה השלישי-בוקר המוות&#33;". בוקר המוות מתקדם צעד אחד קדימה, מצחקק טיפה ואומר:"אין צורך להגזים, אני סך הכל שכיר חרב פשוט שרוצה להגן על עיר מולדתו".
    אני לא אמור לזהות אותו? הוא די האדם שהציל אותי

5. AllwaysStriveAndProsper
    רומה-
    חשבתי שאמרת שבליץ&#39; עלוב
    ---------------------------
    בכל הכוח אתה רץ, אם מישהו היה רואה הוא היה חושב שאתה מטורף שברח מבית משוגעים. לבסוף אתה יוצא מהיער, ומשם אתה מגיע שוב ל&#39;שלישית&#39;-נקודת ההתחלה. השאלה היחידה שנשארה היא, כיצד תמצא אותם בעיר הגדולה הזאת?
    אלך לחפש באזור שבו נמצאות החנויות
    &#33;~~~~~~~~~
    יש לי פיצול אישיות בגלל שאני ~קיווי הספאמר הגדול בעולם~

6. Professional Design

סטיב-
    אתה יוצא משטח בית הספר, שוב משוטט בפלוארומה. שוב האנשים ברחוב מסתכלים עליך, אך הפעם זה מכיוון שבגדיך מפוארים במיוחד. אתה מתקדם ומגיע להרכז העיר, שם נמצא לו לוח מודעות עצום. בלוח המודעות נמצאו המון מודעות, אבל מצאת רק אחת ממה שאתה מחפש:"דרוש שכיר חרב למען הובלת בת מאגרים, למבצע סכום מכובד" ומתחת לזה הייתה רשומה כתובת.
    "לשכירי חרב.. אני לא שכיר חרב אבל אולי בכל זאת יוכלו לקבל אותי לעבודה"
    אחשוב לעצמי ואלך לכתובת הכתובה במודעה .

7. משתמש מנוסה
    קאי-
    אתה הולך אחרי האיש הנמוך, שוב אל מרכז העיר. כאשר אתם במרכז העיר נראה שהאיש הנמוך לא יודע ממש לאן ללכת, ואז הוא לוחש לעצמו משהו-לא ברור מה. אתם מתקדמים לאיזה פונדק ישן, "פונדק המלחים" שמו. כאשר שניכם יושבים על כסאות הבר בפונדק הבחור הנמוך מוציא משהו מכיסו-זה היה מכתב. הוא מושיט לךאת המכתב, על המעטפה היה רשום "לקאי" בכתב ידו של הזקן.

סטיב-
    אתה התבלבלת בין אומן חרבות לשכיר חרב, שכיר חרב זה כל סוגי מבצעי העבודות המיוחדות, ואומן חרבות זה סוג של שכיר חרב כמו נינג&#39;ה.
    ------------------------------------
    אתה הולך אל עבר הכתובת, כאשר אתם מתקדם אל הרחוב שרשום במודעה "רחוב ויילצל" את מגיע לרחוב מדהים. כל הבתים ברחוב היום גדולים ומפוארים, היו לבתים שדות ירוקים ומעוצבים, ואפילו באחד מהם דבר שכבר שנים לא נראה-ממטרות. אך לפי הכתובת הייתה לצריך להגיע לבית בקצה הרחוב, הבית היה גדול פי שלוש מכל הבתים הקודמים שעברת על ידם. אתה בא לפתוח את השער כמו כל דלת, אבל אז רואה שיש פעמון בצד. אתה מצלצל בפעמון, מין הבית העצום יוצאת נערה נמוכה מעט-לנערה השיער חום ארוך וחלק, הוא הגיע לה עד לישבן. היא לבשה שמלה לבנה מפוארת והלכה בקלילות על מנת שלו להתלכלך. כאשר היא הגיע לשער היא שאר:"בשביל מה בואך לכאן אדוני?"

ניב-
    עניתי לך במסן, עדיין מגניב אותי הלוק החדש שלך B)
    ---------------------------------------------------
    "אהה&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;" אומר בהתפלאות בוקר המוות, "אני זוכר מי אתה, הילד הקטן שהצלתי פעם". הבוקר מוריד את החיוך ו&#39;מלביש&#39; לעצמו מבט רציני, הוא מתקדם צעד קדימה ושואל ברגזנות:"למה התחזת לשכיר חרב? היית יכול למות מול השד הזה", הוא משלב ידיים ורוקע עם הרגל בריצפה בעוד הוא מחכה ממך לתשובה.

רומה-
    אתה סורק את החנויות, חנות חנות נכנס ובודק היכן נמצאים השניים-אבל איש שלא ראה את שני הילדים או את הפומה שוריקן. אל הרחוב אתה יוצא, מכל רחוב אתה מנסה להציץ לבתים-אולי זה נמצא אצלם. לבסוף אתה מגיע לבית של משפחת המאגרים היחידה בעיר-משפחת צ&#39;ונג. מין סורגי השער את מציץ, ושמה מתגלה לפניך את שני ילדהם הקטנים של אדון צ&#39;ונג-הם משחקים עם הפומה שוריקן שלך&#33;
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

8. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    שון-
    אתה רץ הכי מהר שאתה יכול, אך הפלשיון שלך מכביד עליך. לפני שכל גופו של השד חוזר למים אתה קופץ באוויר, מניף את חרבך וצורח צרחת קרב. החרב שלך מצליחה לפגוע בצאוורו, דם נוטף מהנקודת הפגיעה. היצור מתחיל לכעוס&#33; הוא צווח ומרים את ראשו באוויר, אתה וחרבך נופלים מגובה של ארבעה מטרים-אך למזלך החול הרך הגן עליך. כאשר אתה קם אתה ראשו את השד מתרחק, והדבר היחיד שנשאר ממנו על היבשה זה אחד הקשקשים שלו-בכל נקודת מבט שונה בה אתה מסתכל עליו הקשקש משנה את גוון הכחול שלו.
    &#39;&#39;הקשקש הזה יפה אבל הוא נראה מוזר&#39;&#39; אני חושב לעצמי. אני מרים את הקשקש, ולוקח אותו איתי כדי שאני אוכל לחקור עליו בהמשך, ואז ממשיך בדרכי
    -------------------
    אם הקשקש הזה לא חשוב אז תדע שזה סתם הרגל של לקיחת חפצים במייפל חחח

9. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by Ulquiorra Cifer@Dec 1 2009, 05:50 AM
    רומה-
    אתה סורק את החנויות, חנות חנות נכנס ובודק היכן נמצאים השניים-אבל איש שלא ראה את שני הילדים או את הפומה שוריקן. אל הרחוב אתה יוצא, מכל רחוב אתה מנסה להציץ לבתים-אולי זה נמצא אצלם. לבסוף אתה מגיע לבית של משפחת המאגרים היחידה בעיר-משפחת צ&#39;ונג. מין סורגי השער את מציץ, ושמה מתגלה לפניך את שני ילדהם הקטנים של אדון צ&#39;ונג-הם משחקים עם הפומה שוריקן שלך&#33;
    אני שובר את הדלת של הבית וישר אחר כך תוקף אותם בג&#39;וטסו קאמה איטצ&#39;י..

10. משתמש מנוסה
    קאי-
    אתה הולך אחרי האיש הנמוך, שוב אל מרכז העיר. כאשר אתם במרכז העיר נראה שהאיש הנמוך לא יודע ממש לאן ללכת, ואז הוא לוחש לעצמו משהו-לא ברור מה. אתם מתקדמים לאיזה פונדק ישן, "פונדק המלחים" שמו. כאשר שניכם יושבים על כסאות הבר בפונדק הבחור הנמוך מוציא משהו מכיסו-זה היה מכתב. הוא מושיט לךאת המכתב, על המעטפה היה רשום "לקאי" בכתב ידו של הזקן.
    אפתח בזהירות את המכתב, ואתחיל לקרוא את תוכנו בעין אחת,
    ואת השנייה אשמור על האיש לכל צרה שלא תבוא

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

11. משתמש מנוסה
    יוסי-
    "פשוט חכה ללילה" אומר הזקן, הוא מניח סדין על הריצפה ואומר:"למקרה שתרצה לנוח", אך המחשבה שהלילה תתחיל המשימה הראשונה שלך מטרידה אותך יותר מדי. השמש שקעה לה והירח עלה למרומים-הוא היה בצורת בננה הערב. כאשר אתם מתיישבים ללא לעשות דבר לפתע נשמעות מין יללות גרגור משונות. "הם הגיעו" אומר הזקן ומכוון לך עם הרובה ללכת אליהם.
    אני יוצא אליהם במהירות וחותך כל מה שנמצא בדרכי, ואז משתמש לסיום בקמה איטאצ&#39;י&#33;

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. משתמש מנוסה
    ניב-
    עניתי לך במסן, עדיין מגניב אותי הלוק החדש שלך B)
    ---------------------------------------------------
    "אהה&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;" אומר בהתפלאות בוקר המוות, "אני זוכר מי אתה, הילד הקטן שהצלתי פעם". הבוקר מוריד את החיוך ו&#39;מלביש&#39; לעצמו מבט רציני, הוא מתקדם צעד קדימה ושואל ברגזנות:"למה התחזת לשכיר חרב? היית יכול למות מול השד הזה", הוא משלב ידיים ורוקע עם הרגל בריצפה בעוד הוא מחכה ממך לתשובה.
    "התחזתי? יש לי נשק וידע בגוטסואים, ואני חושב שזה עיקר מה שצריך כדי להפוך לשכיר חרב לא? אני צריך כסף כדי לשרוד, וזאת הדרך הכי טובה בשבילי להשיג אותו"

13. Professional Design

סטיב-
    אתה התבלבלת בין אומן חרבות לשכיר חרב, שכיר חרב זה כל סוגי מבצעי העבודות המיוחדות, ואומן חרבות זה סוג של שכיר חרב כמו נינג&#39;ה.
    ------------------------------------
    אתה הולך אל עבר הכתובת, כאשר אתם מתקדם אל הרחוב שרשום במודעה "רחוב ויילצל" את מגיע לרחוב מדהים. כל הבתים ברחוב היום גדולים ומפוארים, היו לבתים שדות ירוקים ומעוצבים, ואפילו באחד מהם דבר שכבר שנים לא נראה-ממטרות. אך לפי הכתובת הייתה לצריך להגיע לבית בקצה הרחוב, הבית היה גדול פי שלוש מכל הבתים הקודמים שעברת על ידם. אתה בא לפתוח את השער כמו כל דלת, אבל אז רואה שיש פעמון בצד. אתה מצלצל בפעמון, מין הבית העצום יוצאת נערה נמוכה מעט-לנערה השיער חום ארוך וחלק, הוא הגיע לה עד לישבן. היא לבשה שמלה לבנה מפוארת והלכה בקלילות על מנת שלו להתלכלך. כאשר היא הגיע לשער היא שאר:"בשביל מה בואך לכאן אדוני?"
    "שלום " אני אומר
    "באתי בקשר למודעה , ברצוני לעבוד כאן "

עמוד 9 מתוך 9 ראשוןראשון ... 789

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •