Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 19 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 278

נושא: Pok'emon - Kanto

1. משתמש מנוסה

~עלילה~
    עשרים שנה עברו מאז שארבעה בני נוער הביסו לחלוטין את צוות רוקט. הלא הם רד,גרין,בלו וילו מחזקי הפוקידע הראשונה של פרופסור אוק המפורסם.
    עשרים השנים היו השקטות ביותר שכל המחוז הזה שמע אבל משהו הרס אותם. אנשים התחילו להיצטרף לצוות מיסתורי והתחילו להרוס והלזיק למבנים ציבוריים, לגנוב והישתמשו בפוקימונים כדי לבצע את מטרתם.
    הצוות ניקרא ... והוא משך אליו המון אנשים. בכוח או מרצון חופשי וכיום הם שולטים בטרור
    ברוב המחוז.
    הצוות הרשע התחיל לתקוף את הערים השונות בקנטו ואף הצליח להשמיד כמה ערים ובנה אותם בצלמו.
    יום אחד, הוא החליט לתקוף את העיר פאלט, בגלל שפע הפוקימונים והמעבדה של פרופסור גרין אוק, נכדו של פרופסור אוק שניפטר לפני כמה שנים, אשר נהפך לפרופסור מצליח מאוד בזכות פיתוח חדש של פוקידע היכולה לנתח מצבי קרב.
    כאשר הגיעו לעיר, שלא הייתה מוכנה, הם נידהמו מאופייה והחליטו לכבוש את העיר במהירות
    מה שהם לא ידעו הוא שבעיר גרים עוד שלושה מאמנים חזקים במיוחד
    והם הופתעו מחוזקם ואחרי מאבק קשה, ארבעת המאמנים נפלו וניכשלו בקרב.
    הצוות לא חס עליהם וחטף את אחת מהמאמנות בעודה מעולפת
    וכאן הם ניכנסים
    אתם, בני נוער החיים בעיר פאלט וחזיתם בכל הארוע, דרך חלון קטן בחדרכם והחלטת שאתם תצילו את המצב.
    תחזירו את ילו השבוייה, תביסו את הצוות שהרס את עירכם ותתחזקו בעזרת המכונים בשביל להביס אותם

אך יודע שצוות חדש נוצר .
    לא ממש יודע עליו הרבה אבל חלק קטן מהמטרות שלו הם :
    להשתלט על אזורים שונים וגדולים כדי להפוך אותם ליערות, לתפוס את הפוקימון האגדי סלבי ולחסל כל מי שיעמוד בדרכם .
    מה שיודע שהם השתלטו על 2 יערות וכנראה ששם הם בנו את 2 הבסיסים הגדולים שלהם .
    הצוות גם הורס ערים שונים .
    אבל משהו לא פחות מפחיד הצוות גם מגדל צמח טורף ענקי ומסוכן !
    המטרה העיקרית שלהם היא להפוך את העולם לג'ונגל אחד גדול ! .

~מטרות~
    <span style='font-size:8pt;line-height:100%'>
    • להביס את צוות אורניק
    • לנצח את כל המכונים .
    • להציל את ילו
    </span>

~חוקים~
    <span style='font-size:8pt;line-height:100%'>
    • החוקים של חת"מ+גלובלים תקפים גם פה
    • אין להגיב תגובה ללא המשך דוגמא :
      למה אתה לא עונה על השאלה שלי ?&#33;
      מי שיעבור על החוק הזה לא יקבל 2 תגובות .
    • אין להגיב תגובות תוקעות .
    • אין להגיד :
      אני מחפש פוקימון מסוג X
    </span>

~פוקימונים התחלתיים~
    באלבזור ( )
    צ&#39;מנדר ( )
    סקווילטל (
    )

~טופס הרשמה~
    שם משתמש:
    שם במשחק:
    רקע: לפחות 5 שורות , קשור לעלילה
    פוקימון התחלתי : רק מהרשימה &#33;
    מראה : ספרייט
    בקשות : בקשה 1 או 2 על משהו שאתם רוצים במשחק
    לעתיק את הטופס ככה

שם משתמש:
    שם במשחק:
    פוקימון התחלתי:
    מראה:
    בקשות:
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. משתמש מנוסה
    ~צוותים~

~אורגניק~
    חייל זוטר ( , )
    פוקימונים : איויזור ( ) .
    חייל מתקדם ( , )
    סגן ( יראה שתיפגשו אותו )
    מנהיג ( יראה כשתיפגשו אותו )

~מאמני מכון~
    יחשפו כשתראו אותם

~התחלה~
    אתם קמים בבוקר נפרדים מההורים ויוצאים מהבית , אתם רואים את רד וגריין יושבים ומדברים .
    כמה פוקימונים עומדים ליד המעבדה של הפרופסור .
    בשעה 10 אתם חייבים להגיע אל המעבדה לקבל את הפוקימון הראשון שלכם והשעה עכשיו 9:50 .
    עם תאחרו לא תקבלו פוקימון .

~חניות~
    בכל עיר שתעברו יש חנות , בחנות אפשר ליקנות מזון לפוקימונים ובני אדם , פוקדורים ועוד .
    אלו הדברים שיש בחנות :
    Pok&eacute; Ball ~ פוקדור ( ) 20&#036;
    הסבר : פוקדור זהו פקדור שאחוזי התפיסה שלו הם 25% , כאשר פוקימון במצב מעולף אפשר לילכוד אותו בעזרת הפוקדור .
    Great Ball ~ פוקדור גדול ( ) 150&#036;
    הסבר : פוקדור גדול זהו פוקדור שאחוזי התפיסה שלו הם 50% , כאשר הפוקימון במצב פצוע קשה אפשר לילכוד אותו בעזרת פקודור כבד .
    Ultra Ball ~ אולטרה בול ( ) 300&#036;
    הסבר : אולטרה בול זה פוקדוא שאחוזי התפיסה שלו הם 75% , כאשר הפוקימון במצב פצוע אפשר לילכוד אותו בעזרת אולטרה בול .
    Potion ~ שיקוי ( )20&#036;
    הסבר : עם שיקוי ניתן לרפאות אותו ולחזק אותו מעט
    Rare Candy ~ סוכריה מחזקת ( ) 75&#036;
    הסבר : סוכיה מחזקת מחזקת את הפוקימון שלך ועושה אותו חזק מהרגיל * מותר ליקנות פעם אחת ביום סוכריה כזאת , עם לא קניתם זה לא ניצבר . *

~רשימת ערים~
    העיר פאלט : המקום בו נולדתם ופה אתם מתחילים את המסע .
    ורידיין : יש כאן את המכון האחרון , תחרות קטנה של פוקימונים וכניסה ליער מלא בפורימוני חרק .
    העיר פיוטר : המכון הראשון , מרכז פוקימונים ומוזיאון מהובנים
    העיר סרולין : בעיר יש את המכון השני , ומקום שיש בו מלא מאמנים מתקדמים לקרב מרכז פוקימונים
    העיר וורמליון : מכון השלישי , מערה שיש בה הרבה פוקימוני אבן מרכז פוקימונים .
    העיר לבנדר : מקום עצירה למאמנים , יש שם מגדל שבו יש הרבה פוקימוני רוח מרכז פוקימונים .
    העיר סלדון : המכון רביעי , יש שם כזינו , ומקום סודי כשתגיעו אליו תבינו מרכז פוקימונים .
    העיר פיושה : מכון 5 , מרכז פוקימונים
    העיר ספרון : מכון 6 מרכז פוקימונים
    האי סיניבר : מכון 7 מרכז פוקימונים מעבדה
    הליגה : הליגה נימצאת בעיר ורידיין .

~דמויות~
    Red ~ רד ( )
    פוקימונים :
    וינזור ( ) , פוליוורת ( ) , פיקצ&#39;ו ( ) , אספיון ( ) , סנורלקס ( ) וארודקטייל ( )

~פרסים~
    ☼ מי שיפתח את עמ&#39; 25 יקבל פוליווג ( )
    ☼ מי שיפתח את עמ&#39; 50 יקבל איווי ( )
    ☼ מי שיפתח את עמ&#39; 75 יקבל אולטרה בול ( )
    ☼ מי שיפתח את עמ&#39; 100 יקבל פוקימון שווה וסודי
    .

~קרדיטים~
    ☼ The Cheshire Cat , שעזר לי עם המשחק .
    ☼ Sanji על הלוגו למשחק .
    בברכה, דודי

3. משתמש מנוסה
    <div align="Center">רשומים 1 - 3</div>
    שם משתמש: Grass-Man
    שם במשחק: שון
    כסף : 1000&#036;
    ציוד : פוקדע , 5 פוקדורים , אוכל לפוקימונים ואוכל לבני אדם
    רקע:שון היה תלמיד חרוץ בבית הספר של העיר פאלט. לשון היה חבר מהעיר סיניבר שקראו לו דניס. כשדניס בא לבקר את שון הוא למד איתו בבית הספר באותה כיתה, וכשפרצה המלחמה, דניס הלך הביתה, שון היה עד ראייה להתקפתם הראשונה של אותו הצוות שלא ידוע לו עליו כלום, ואז אותו הצוות החזק המשיך בהתקפות. אביו של שון היה שם וראה הכל במקומו; לפחות עד שחטפו את ילו המסכן, ומכאן לא הסתכלו יותר... שון לא רצה לצאת החוצה למראה האנשים המתים שהיו בחוץ&#33; שון לא רצה להמשיך לחיות באזור הזה, לאחר כיומיים גיל שון שגם דניס ידידו שאהב בלבזאור, נהרג במלחמה... מספר שנים עברו והגענו להיום- הרבה זמן עבר ושון כמעט ושכח את הכל ויוצא כעת למסעו במחוז קנטו, אבל ישנם דברים שלעולם לא ימחקו מזכרונותיו, שון החליט לבקש מהפרופסור באלבזאור כהתחלתי בשביל להמשיך את מה שהתחיל ידידו- דניס.
    פוקימון התחלתי: בלבזאור
    מראה:
    פוקימונים :

מיתקפות :
    Tackle ~ דחיפה
    Growl ~ נהימה
    Leech Seed ~ זרע אלוקה
    פוקימונים בבית :

שם משתמש:ErWiN-C.r.d
    שם במשחק:ארוין
    רקע:אמנם ארוין בן 16 כמעט ,אבל את המסע שלו הוא עדיין לא התחיל ,כמובן שארוין מנוסה בקרבות ,הוא זכה במקום 3 בפסטיבל הגדול בקנטו ביחד עם הג&#39;ולטיון של אביו ,אך לארוין לעולם לא היה פויקמון משלו.
    כשהיה קטן תמיד חווה את האימה של הצוות המרושע ומה שהם עוללו בעיר ,תמיד הביט מהחלון ואמר לעצמו שיום אחד הוא ישים קץ לאימה הזאת ,ארוין מאוד נחוש למצוא את ילו ,אבל לא מסיבה רשמית ,הוא פשוט התאהב בה מאז שראה אותה ,ארוין תמיד היה נמרץ ,אמיץ והוא מתאהב בקלות .
    היום ,כאשר ארוין עומד להתחיל את מסעו ,הוא מתרגש לראות את הפוקימון שלו ,ולאמן אותו להיות הכי טוב שאפשר&#33;
    פוקימון התחלתי:צ&#39;רמנדר
    מראה:
    פוקימונים :

מיתקפות :
    Scratch ~ שריטה
    Growl ~ נהימה
    Ember ~ גחלת
    פוקימונים בבית :

שם משתמש: yossi
    שם במשחק: ברנדון
    רקע: ברנדון נולד למשפחה עשירה, אימו עבדה בחוות פוקימונים ואביו בעסקאות שונות בין חברות שונות.
    הוא תמיד אהב פוקימונים, מאז שזכר את עצמו הוא היה מבקר בחוות הפוקימונים של אימו והיה משחק עם פוקימונים.
    הוא התחבר במיוחד עם פוקימוני מים, ותמיד קיווה שכאשר הוא יתחיל את מסעו, הוא יימצא את פוקימון המים המתאים בשבילו וכמובן את השותף הטוב ביותר.
    יום אחד, כשהגיע לגיל שש-עשרה, הוא הסתכל על הקרב הגדול שנעשה בין המאמנים לבין הצוות המרושע, הם חטפו את ילו.
    ברנדון פחד כאשר ראה את המתרחש, אך נתן לעצמו מטרה ברורה: כאשר הוא יהיה מאמן, הוא יחזיר את ילו ויחסל את הצוות המרושע, בנוסף למטרה הברורה מכל- להיות המאמן האולטימטיבי.
    פוקימון התחלתי: סקווילטל
    מראה:
    פוקימונים :

מיתקפות :
    Tackle ~ דחיפה
    Tail Whip ~ ניענוע זנב
    Bubble ~ בועות
    פוקימונים בבית
    בברכה, דודי

4. משתמש מנוסה
    <div align="Center">רשומים 3- 6 </div>
    שם משתמש:Sanji
    שם במשחק:ברנדון
    רקע:ברנדון נולד למשפחה עשירה בעיר פאלט.
    הוא חיי בבית ענקי,ממש ארמון והיה בבית הזה הכל. אחד המקומות שהיו בבית שלו הייתה בריכה,ובה הפוקימונים של ההורים שלו,אחד מהם היה בלסטויז.ברנדון מאוד אהב את בלסטויז , הוא שיחק איתו המון עד שיום אחד קרה משהו. בלסטויז שיחק עם ברנדון וברנדון נפל מהגב של בלסטויז,ובמקרה הזה ישר לבריכה שהייתה שם,ברנדון טבע אך למזלו בלסטויז הציל אותו. ברנדון האשים רבות את בלסטויז ולא סלח לו.
    ברנדון היה יפה מאז ילדותו ועם זה גם היה ילד מפונק וקצת פחדן שאהב מאוד את כל המשפחה והחברים שלו.יום אחד כשהיה ברנדון בן 9 אביו החליט להמר בקזינו,על המון כסף והמשפחה שלו הפסידו כמעט כל מה שהיה להם.הם לא היו עניים אך גם לא עשירים,סתם אנשים עם סכום כסף לחיות איתו.מאז ידע ברנדון להעריך כסף ולא להיות מפונק כל כך. ביום ההולדת ה-12 של ברנדון פרצו צוות אורגניק לעיר פאלט,ברנדון לא אהב כלל את האסון שהם עשו שם וזה עוד קרה ביום ההולדת שלו, ברנדון הבטיח לעצמו שישמיד את הצוות הזה,ומאותו יום החליט לצאת למסע.הוא החליט לקחת איתו סקוירטל,כי הוא למד לסלוח לבלסטויז בשנים שמגיל 9~12 וכבר לא היה מפונק ורצה פוקימון חזק כמוהו.
    פוקימון התחלתי:סקוירטל
    מראה:

פוקימונים:

מיתקפות :
    Tackle ~ דחיפה
    Tail Whip ~ ניענוע זנב
    Bubble ~ בועות
    פוקימונים בבית:
    בברכה, דודי

5. משתמש מנוסה
    <div align="Center">שמור לדברים למשחק </div>
    ניתן להגיב
    בברכה, דודי

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    שם משתמש: Suicide
    שם במשחק:מייק גריי
    רקע: ילוו היא חברת ילדות טובה של מייק ומאז שהוא נולד הוא אוהב אותה וקשור אליה מאוד,הם היו משחקים ועושים כמעט הכל ביחד,כשמייק גדל הקשר שלו עם ילוו רק התחזק,הם היו מבלים הרבה ביחד והחברות שלהם רק התהדקה,אבל כמה זמן אחרי זה ביום שבוא היא נחטפה מייק ישב בבית וראה טורניר פוקימונים בטלוויזיה בחדר שלו,הוא היה לבד בבית,לפתע הוא שמע הרבה מאוד רעש מחוץ לחלון והוא פתח את החלון וראה בית שעולה באש,אנשים פצועים וחלקם מתים אבל אז הוא ראה כמה חיילים מצוות מצוות שהוא לא זיהה שחוטפים בכוח רב את חברתו האהובה ילוו ומכניסים אותה למכונית שחורה שישר נסעה במהירות מהמקום, ומאז הוא לא חייך וחשב רק על להציל אותה וכשנודע לו על הזדמנות לצאת למסע ולהציל את חברתו ילוו הוא מיד הסכים ויצא בנחישות למסע בתקווה למצוא את ילוו ולהחזיר אותה הביתה.
    פוקימון התחלתי : בלבאזור(זכר)
    בקשות :ארקניין-זכר,בלאסטויז-זכר(אין פוקימון מים אחר נורמלי..)
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. משתמש מנוסה
    סאסוויד
    אמ ....
    טוב ככה , אי אפשר פוקימונים ממחוזות אחרים .
    ילו לא יכולה להיות דודה שלך , אתה יכול להגיד :
    ילוו היתה כמו משפחה בשבלו וכד&#39;
    בברכה, דודי

8. משתמש מנוסה
    שם משתמשingo
    שם במשחק:ירין
    רקע:
    ירין תמיד שמע על צוות רוקט מאביו, על כמה שהם רעים ועל המזימות שלהם . אביו של ירין עבד בתחום ההיטק של הפוקימונים, הוא קנה ומכר פוקימונים ודברים הקשורים לכך. ירין התעניין מגיל צעיר בעבודה של אביו ותמיד ניסה לעזור לו במחירות. כשירין גדל אביו נפל קשה בעסקי הבורסה ונכנס לחובות בשוק האפור. אביו של ירין עזב את הבית כשירין היה בן 10 וירין לא שמע ממנו מאז. לאחר שנתיים ירין ראה את אמו נפגשת עם אביו והם דיברו על עבודה בצוות רוקט. ירין היה מופתע כל כך שפרץ לחדר וצעק "איך אתה יכול לעבוד בצוות רוקט?? אצל הרעים&#33;? אחרי כל מה שסיפרת לי&#33;" ויצא במהירות מבית ליער. לירין היה כל כך קשה לקבל את זה והוא החליט לברוח לסבתו לכמה ימים. ירין חזר לאחר כמה ימים לביתו וגילה שאביו נהרג בפעולה בצוות רוקט. ירין הבטיח שהוא יחסל את צוות רוקט לתמיד&#33; לאחר שירין ראה את התקרית עם ילוו זה חיזק אצלו את האמונה לנקום בשם אביו&#33;
    פוקימון התחלתי : צ&#39;אמנדר
    בקשות : שיהיהלי פוקימונים שונים ומגוונים, שיהיו התפתחויות ואפשר אופניים?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. משתמש מנוסה
    ירין
    רקע כמו שצריך &#33; .
    מתאים לעלילה .
    רשום &#33; .
    ואופניים אתה צריך לקנות .
    בברכה, דודי

10. משתמש מנוסה
    ערכתי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. משתמש מנוסה
    סאסוויד
    רשום
    אבל את בלסטוויז אני לא יכול לתת לך
    בברכה, דודי

12. משתמש מנוסה
    אז אני אגיד לך בהמשך את מי אני רוצה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. Professional Design
    שם משתמש: Steve
    שם במשחק: סטיב
    רקע: אני סטיב , אבא שלי חוקר פוקימונים , הוא גילה הרבה דברים
    מאוד מעניינים , יש לנו מאובנים בבית , על הקירות תמונת של פוקימונים , הורי הם פשוט חולי פוקימונים , ואני לא כל כך חיבבתי את הפוקימונים , הם די עיצבנו אותי שההורים שלהם מפנים יותר תשומת לב אליהם ולא אל הבן היחיד שלהם .
    יום אחד צוות של אנשים אני לא יודע מי הם אבל הסמל שעל החולצה שלהם אמר לי שהם צוות , אז הצוות המסתורי הזה חטפו את אבי , מול העיניים שלי , והוא ביקש ממני לעזור לו ולתקוף את האנשים האלה עם הפוקימונים שלו , אבל לא ידעתי איך להשתמש בהם , הייתי כל כך עצוב שהם לקחו אותו ומאז התחלתי להאמין בפוקימונים שהם כן שימושיים וגם יכולים לשמש כחברים , ניסיתי למצוא רמזים למה האנשים האלה לקחו את אבא שלי הוא לא היה חוקר פוקימונים כל כך מוכר..ומי הם בכלל ? הייתי בטוח שצוות רוקט התפרק..אבא שלי סיפר לי על כך.. הכל היה מוזר לי החלטתי לצאת החוצה לחקור גם את עולם הפוקימונים ..
    ולצאת למסע הפוקימונים הזה שיעזור לי לנצח את הצוות הזאת
    הכנתי כבר תיק עם אוכל הלכתי למגירת הפוקימונים של אבי וגיליתי שהם נילקחו ע"י האנשים שלקחו את אבא שלי . לכן אצטרך לצאת למסע הפוקימונים ולקחת פוקימון מהפרופסור .
    פוקימון התחלתי : צ&#39;רמנדר
    בקשות : אני לא יודע באיזה פוקימונים החלטת להשתמש במשחק
    הייתי מציע שתשתמש בפוקימונים מכל העונות .
    תמונה :

בקשה 1 : פוליווג (זכר)
    בקשה 2 : נידורן (זכר)

14. משתמש מנוסה
    סטיב
    הרקע עצמו טוב .
    אבל בעיה 1
    צוות רוקט התפרק
    באו בימקומו צוות חדש .
    תשנה את הרקע
    בברכה, דודי

15. the bitch is back
    שם משתמש:the cheshire cat
    שם במשחק: דני לי
    רקע: דני נולד באי סינבר לשני הורים שעבדו במעבדת המאובנים והיו מהנדסים בחירים במעבדה. בגיל 5 עברו מישפחתו לעיר פאלט, בגלל קיצוצים בתקציבי המעבדה. כשהגיע לשם לראשונה נידהם מיופי העיר וניסה להישתלב כמיטב יכולותו אבל ניכשל. הוא לא הצליח למצוא חברים וניהיה מיתבודד. יום אחד שחזר מבית ספר הוא ניתקל בבלו שהייתה באמצע האימונים עם הפוקימונים שלה. הוא נידהם מעוצמתו של בלסטויז שלו ונישבה ביופיים של וויגליטאף וקלפייבל שלה. הוא ניגש אליה בחשש ושאל אותה על פוקימוניה וכעבור שעה של דיבורים החליט להפוך לתלמיד של בלו וללכת בעיקבותיה. אחרי המפגש בלו הזמינה אותו לביתה והם המשיכו לדבר על הפוקימונים עד שנישמע הפיצוץ הראשון. בלו הורתה לו להיתחבא בביתה בזמן שהיא יצאה החוצה.
    דני החליט להציץ מהחלון וראה עשרות אנשים, לבושים ירוק נלחמים בבלו ובעוד שלושה אנשים שלא הכיר. האנשים ניצחו והתחילו לזרוע הרס בכל העיר. הפחד והאימה שיתקו אותו למקומו והוא נעלץ לראות איך האנשים בירוק גוררים אישה, לבושה כולה בצהוב, בשערה יחד איתם.
    אחרי שהאנשים הלכו הוא רץ החוצה בבהלה וניסה להעיר את בלו.
    בעודו מנסה, המשטרה ואמבולנס הגיעו ולקחו את בלו ושני האחרים איתם.
    הוא עמד בוהה באמבונלס נוסע משם ואז החליט שהוא יהיה כמו בלו וילחם באנשים בירוק וינסה כמיטב יכולותו להציל את האישה בצהוב, הלא היא ילו.
    פוקימון התחלתי : סקווירטל
    בקשות : ג&#39;יגליפאף ובידריל (:
    מראה:
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 1 מתוך 19 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •