אחרי הרבה הבטחות לצוות שכזה ,אנחנו מתחילים בפרויקט שהוא לחוד מצוות פרויקטים הקיים
כאן לא תיפתח קבוצה חדשה בפורום ,אלא שיש סממן זיהוי מיוחד ,באנר בחתימה שהכין אותו נאור-סנג'י.
אז מה יהיה בפרויקט?
הפרויקט יכלול שני סוגים של סיקורים .
הסוג הראשון הוא סיקורים על מידע בסיסי באנימות ,לדוגמא:יוגיהו -סיקור קלפים|דמויות|עלילה
הסוג השני הוא על פרקים חדשים ששודרו ובעצם אנו מסקרים על מה היה בפרק ,כך שאם פספסת או לא ראית ,הרבה יותר נוח לקרוא סיקור טוב של מישהו ולהבין את זה יותר טוב.
איך הפרויקט יפעל?
הפרויקט יפעל על ידי מערך שבועי שיקבל ,בוא יש דרישות מפורשות ללוח זמנים מתואם ומתי הם מסקרים ועל מה ,יש דרישות שהן חובה לסקר ,ויש דרישות שהן רשות ,רק למי שרוצה.
את הסיקורים כולם ,ניתן למצוא בלינקיית פורום אנימה ומנגה ,שתתעדכן פעם בשבוע בכל הסיקורים החדשים של כל האנימות שבהן מתמחים המומחים שלנו.
מיד יוצג הצוות.
תקנון הפרויקט
*מי שרוצה להתקבל לצוות ,שיחכה ,יש בחירות פעם בחודש.
*כל מי שמעוניין לפרוש ,ואני מקווה שלא יהיו כאלה אלא הצוות רק ילך ויגדל, כותב שהוא פורש ולמה.
*לצוות יש ראש צוות ,שזה הוא אני ,מנהל פורום אנימה ומנגה
*הסגן יחשף בהמשך
*את הבאנר יש לשים בחתימה ,ויש לכתוב "קרדיט לנאור על הבאנר "
*פעם בשבוע יערכו שיחות ועידה בין חברי הצוות
*הצוות יכול לכלול עד ל7 לא כולל ראש הצוות.
*כל הפניות או הערות יש לפנות אליי,ראש הצוות.
*בשבוע ,יפורסמו 2-3 סיקורים על ידי חברי הצוות.
מטרות
המטרה העיקרית היא בעצם לשפר את הפורום של אנימה ומנגה ולתת פה יותר מידע עשיר ,חדש לגמרי
הצוות הזה הוא הינו זמני ,ותקפות הניסיון שלו היא חודש ביינתים.
המטרה הנוספת היא שלבסוף תיפתח קבוצה ששמה "צוות סיקורים" שיסקר גם מחוץ לאנימה ומנגה.
"מתחילים בקטן ועוברים לגדול"
חברי הצוות
אחרי הבחירות ,שבהם נרשמו ארבעה מתמודדים ,שכולם ראויים ,ערכתי עם עצמי ועם המשתמשים שיחה ובה אני בעצם רואה מה עדיף לצוות ,ובכך הצוות הוא כזה .
הערה:כל חבר צוות לוקח את הבאנר שלו ושם אותו בחתימה ,קרדיט לנאור כמובן ,יש לכם רשות להעלות את הבאנר יותר גדול מאתר.
אחרי ההודעה הרשמית ,צוות ,נא לרשום שאישרתם את הכתוב .ואם מישהו מעוניין לפרסם את הסיקור הראשון שלו ,הוא מוזמן .שנתחיל?
הצוות
אני -ErWiN -ראש צוות סיקורים -
התפקיד שלי היא לעזור בסיקורים ,להעביר אותם ללינקייה ,לנהל את השיחות ועידה ,לפרסם סיקורים בעצמי ,כי זה תקף גם לגביי . האנימות שאני מסקר הן כל האנימות כסיקור כללי ,אבל הסיקורי פרקים יפורטו אחרי זה בהצלחה ממני.
נאור-Sanji -
התפקיד שלך הוא לסקר את פרק האנימות :וואן פיס ,קליידו סטאר ,שוגר שוגר רון ,האחרים יפורטו בהמשך ,אם בכלל.
הימים שאתה יכול לסקר על פי בקשתך:ראשון שלישי שישי ושבת.
בהצלחה! אשר שקיבלת וקראת הכל!
יוסי-yossi
התפקיד שלך בעצם הוא לסקר את האנימות בליץ' ,אתה אחראי עליה ,ואתה מסקר את האנימה נארוטו חלקית (יוסבר בהמשך) והימים שאתה יכול לסקר על פי בקשתך הם:כל השבוע ,אז קח לעצמך את השבוע להנות בסיקורים.בהצלחה! אשר וקרא הכל!
ניב-Uchia Brothers
התפקיד שלך בצוות הוא חשוב כי אתה תופס חלק מרכזי עם יוסי באנימה נארוטו .
התפקיד שלך הוא לתת את המאמץ הראשוני ויוסי מחפה עלייך ,כמובן שגם הוא ישקיע אין כל ספק.
הימים שאתה יכול הם :כל יום חוץ מרביעי וחמישי.בהצלחה! אשר וקרא !
הכל ברור?
אם יש שאלות |הערות|פניות|מזלט"ים ,ניתן באשכול זה.
בתודה.ארוין.