אז אחרי ההקדשה של 2000 הודעות ,היה עוד בסדר ,מכיוון שחזרתי מפרישה
אני מוכרח להגיד שמאז חזרתי ,ה1000 הודעות בין ה2K ל3K היו הכי מהנות בפורום בכל השנה והחודש שאני בפורום.
אני באמת חיכיתי לרגע הזה ,והפעם אני מקדיש לכם מ"משגיח" ולא מקבוצת אש.
אז שנתחיל? אני בכוונה עושה את זה מסודר ,אז שימו לב שזה לא לפי העדפות
מייסדים
רותם -תודה על הפורום ,נתת לנו מקום חם ואוהב לדבר בו ,רק חבל שאתה לא נותן את המסן.
מנהלים ראשיים
יוסי-אתה תמיד כאן כדי לעזור כשצריך ,נחמד לדבר איתך ,תודה.
מפקחים
עומר-אתה אחלה גבר אחי ,יש לך יציאות דפוקות לחלוטין ואתה מצחיק ,שמח שאתה בפורום ,אחלה מפקח.
ניצן-"המפקחת הירוקה עם הראש הכחול" XD ,כיף לדבר איתך בזמן האחרון ,תודה על דקות שיחה מרתקות.
מעדכנים
שי-מעדכן פיצוץ ,והחבר הראשון שלי בפורום 4EVER ,כיף איתך בן אדם ,תמשיך להיות תותח כמו שאתה
יוסי-אחלה מעדכן ,עוד לפני זה שמחתי לדבר איתך ,מעדכן משקיע ,וכיף לדבר איתך אחי,מגיע לך ,בהצלחה!
משגיחים
smog-שכחתי איך קוראים לך XD ,עלית איתי לניהול ולעולם לא אשכח את זה, מנהל משחקים וחבר מצוין ,בהצלחה עם הפורום !
The Dudi-מנהל פורום נודי"ם XD ,אתה אחלה ,באמת ,מחכה להקדשה שלך ,חבר מצוין ,שומר סוד ואפשר לסמוך עליך.
היכל התהילה
אלכס -לעולם לא אשכח אותך אחי ,מאז ומתמיד היית לי כתף לעזרה ,התחלת לקרוא את הספר שלי אבל אתה לא מגיב,בכל זאת תודה על זה שאתה חברי.
חברי כבוד
ירין -דינגו דינגו דינגו -אחלה ילד ,עוד צעיר אבל בסדר :P ,נהנה מהסיפורים שלי ,וטוב שכך ,שים לב היום מתפרסם פרק 10 XD.
משתמשים רגילים:
שון -ילד מייפל ,כיף לשוחח איתך ,אתה אחלה של ילד ,תשקיע יותר כי אתה יכול ,ותמשיך להיות חבר טוב
רומה -יצא לי לדבר איתך פעם אחת אולי ,לא יודע ,הרגשתי צורך להוסיף אותך..
נאור-סנג'י בדם ,פוצץ את אנימה ומנגה בסיקורים של וואן פיס אחי ,אתה יכול .
המשחק שלך תמיד כיפי ,ואני מחכה לחתימה שלי . XD
מור-חבר טוב מזמנים ישנים ,כיף לדבר איתך ,תודה על היותך חבר טוב.
נדב -חזרת לפורום ,פעם היינו מדברים יותר ,אבל אתה עדיין בליבי ,היותך משתמש מיי אדום XD
ג'קי -תודה על השיחות המצוינות .
גיל-נראלי שככה קוראים לך ,הוספתי אותך כי יצא לי לדבר איתך על נושאים מעניינים בשבוע האחרון
זה הכל!!
אם שכחתי מישהו אז כתבו ואני הוסיף.
נהנה בפורום ואמשיך להשקיע כמנהל.
תודה!
אללה פוצצו אותי!