פרק א'
מוזיקת המטאל התנגנה ברעש לא נורמאלי ממערכת הסטריאו ולצליליה רקדו שני נערים. שניהם הרגישו עכשיו מלאים אנרגיה, אבל בעוד כמה שעות שניהם יהיו מדוכאים ועצובים. מזרק היה זרוק ליד המיטה. שני הנערים קפצו עליה, שמחים ורוקדים. אבקה לבנה הייתה מפוזרת בחדר.
שמו של הנער המבוגר ביניהם היה רוני. הוא היה נראה כבן שמונה-עשרה, והיו לו בגדים יקרים. הוא היה רזה ותווי פניו הנשריים עמדו בניגוד לעיניים הקטנות שלו. סימנים כחולים היו על ידיו.
הנער השני היה כבן שתים-עשרה ושמו היה עמרי. בגדיו היו מרופטים וקרועים, הוא היה מלוכלך ונראה גווע ברעב. היה אפשר לראות את עצמותיו דרך בטנו אם לא היה לבוש בחולצתו שנראתה גדולה עליו בכמה מידות.
החדר היה גדול ומלא בפריטים: פוסטרים של להקות רוק כבד, תמונות של בחורות בבגדי ים ונראה במבט ראשון כחדר טיפוסי של נער מתבגר. בפינת החדר עמד מדף גדול. עמדו עליו בקבוקי זכוכית גדולים וקטנים, משאפים, מזרקים, קופסאות סיגריות, מקטרות, וקופסאות קטנות ובתוכן אבקה לבנה.
שני הנערים נרדמו לאחר חצי שעה.
עמרי התעורר לאחר שעה, בדאון שלאחר האופוריה. הוא הסתלק, לוקח איתו מזרק וקופסא קטנה.
רוני התעורר כמה שעות אחר כך לצלצול הטלפון הנייד שלו. קול באס עמוק דיבר מהצד השני.
"הלו, ילד. אתה שם? זה טיטו" הבעת פניו של רוני הפכה מבועתת. "אתה כבר חייב לי מאתיים דולר על החומר, זוכר? ואתה יודע מה אני יכול לעשות"
"כ..כן" אמר רוני. "אחד הלקוחות שלי עוד לא שילם. אני עוד יראה לו מה זה, לפרחח הרחוב הזה"
-"אני מקווה מאוד, ילד. אל תשכח מה אני יודע עליך"
-"ברור, אדוני. אל תדאג. הכסף יגיע אליך השבוע"
"אני מנתק, ילד" השיחה נותקה.
רוני הלך אל האקווריום והאכיל את פינאון שלו. זה מה שהוא תמיד נהג לעשות כשהיה מתוח או מעוצבן, אבל בעיקר כשהיה בדיכאון. הוא שנא את התחושה הזו, את הדיכאון שאחרי ההיי הגדול. אבל הוא היה מכור, הוא היה חייב את זה. הוא שנא את זה, ושנא להיות בלי זה. הוא לקח את אוכל הפוקימון וזרק לתוך האקווריום. פינאון קפץ על הקובייה בשמחה. רוני חייך חיוך של עצב, ולא הבין איך הפוקימון שלו יכול לשמוח מדבר פשוט כל-כך, כמו אוכל. לפינאון, פוקימון הדג, היה חלק חשוב בחייו של רוני; בעבר משפחתו הייתה ענייה מרודה, אך אביו זכה בלוטו כשהיה בן חמש. הדבר הראשון שאביו קנה עם הפרס, בסך שבעה מיליון דולר, היה פינאון. לאחר מכן אביו התמכר להימורים, אך פינאון תמיד היה מזכרת למה שהיה אביו פעם: אבא מסור וטוב.
רוני נשכב על המיטה וניסה לישון. כשלא הצליח, לקח רוני את המזרק והכניס לגופו את הקוקאין פעם נוספת. הוא תכנן לחפש את עמרי אחר כך וללחוץ עליו לתת את הכסף, אבל עכשיו הוא נכנס לקריז רציני; הוא כבר שש שעות בלי קוקאין. השפעת הסם החלה, תחושת האופוריה חזרה. הוא הדליק את מערכת הסטריאו והמשיך לרקוד.
אשמח לתגובות בונות!