Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מנוסה
    <div align="Center">נארוטו שיפודן- סיקור פרקים 134-136</div>

שלום.
    אני ניב, המסקר החדש של פורום אנימה ומנגה. אני אחד משני המסקרים של הסדרה נארוטו, וזה הסיקור הראשון שלי בתפקיד. אני אסקר את שלושת הפרקים האחרונים של נארוטו שיפודן, שלישית פרקים בעלי חשיבות רבה לקרב בין סאסקה לאיטצי.

<div align="Center">פרק 134- הזמנה למסיבה- "Invitation to the Party"</div>פרק די מצחיק ומטופש שמסדר את הלוח לקראת הקרב הגדול בין איטצי לסאסקה בפרקים הבאים.
    במהלך הפרק טובי נלחם בעצמו לראשונה כשהוא מעכב את קבוצת השינובים מקונהא, שסוף סוף איתרה את סאסקה. באותו זמן, קיסאמה עוצר את סויגטסו, גוגו וקארין בדרך למחבוא של אוציה, שבו איטצי מחכה לסאסקה. כדי להעביר את הזמן, סויגטסו בוחן את יכולתיו עם חרבו של זאבוזה- "קוביקירי הוצ&#39;ו". במהלך הקרב הוא מגלה שחרבו של קיסאמה שואבת את כל הצאקרה שלו, ולאחר זמן קצר מאוד מתעייף. טובי שנלחם בחבורה משתמש באלמנט הדוטון שלו כדי לחמוק מהם ולהציק להם, ובכך למנוע מהם לעבור, תוך כדי סיכול כל התוכניות שלהם. בסוף הפרק רואים את סאסקה מתקדם במהירות לכיוון המחבוא שבו נמצא איטצי.
    תמונות מהפרק:

<div align="Center">פרקים 135 ו136- הרגע הארוך ביותר והאור&החושך של המאנגקיו שארינגן- "The Longest Moment" ו"The Light&Dark of the Mangekyo Sharingan"</div>
    פרקים אלה יצאו השבוע וממשיכים את הסיפור של הקרב בין סאסקה ולאיטצי שעומד להתחיל, מהעבר אל תכנון העתיד. הרבה אקשן וקרבות אין בפרקים האלה, אבל סאסקה ואיטצי כבר נפגשים וחושפים את הקלפים.
    [color=ghostwhite ]הפרק מציג את העבר של סאסקה ואיטצי ואת השיחה שלהם לקראת הקרב בניהם. בתחילת הפרק רואים את איטצי מתאמן עם קונאים, ואת סאסקה צופה בו. הסיטואציה מוכרת והוצגה פעמים רבות במהלך הסדרה, ואיטצי פוגע בקלות בכל המטרות. בהמשך הפרק מוצגים היחסים של איטצי עם סאסקה, וגם שיחה בניהם, שקרתה קצת לפני חיסול השבט.
    במהלך הפרק מראים את האירואים החשובים שקרו באותם ימים לפני שאיטצי חיסל את רוב שבטו, ואת הקונפליקטים הרבים שלו. התנועה הרבה בין האיומים של האנבו לחברי השבט שלו יצרו עליו לחץ רב. שאותו יום של הרצח ראו את אמם של איטצי וסאסקה מניחה את ארוחת הערב ליד חדרו של איטצי ואומרת לו שהיא יודעת כמה קשה לו בגלל המשימות שלו. הוא אומר לה תודה ולובש את לבוש האנבו שלו, יוצא למשימה שתשנה את חייו. משם הסיפור כבר די חרוש. איטצי מחסל את כל השבט, סאסקה חוזר מהאקדמיה ומגלה את כולם מתים, הוא מגיע לביתו ופוגש את איטצי שמראה לו את כל האמת בעזרת השארינגן ואז מספר לו על המאנגקיו שארינגן. בהמשך הפרק רואים את סאסקה מגיע לבסיס סוף סוף ומכניע בקלות את איטצי, שהתגלה כלא יותר מאשר כפיל עורבים. סאסקה מיהר לתפוס שוב את איטצי והחל לשאול אותו שאלות בנוגע לאותו יום, ומי עזר לו לחסל את השבט. איטצי סיפר לו על אוציה מאדארה, הראשון שהשתמש במאנגקיו שארינגן, אדם שחי בעת תהקמת קונוהא וחי עד אותו יום בתוך צילו, שולט באקטסוקי כבבובה על חוטים. (הסבר מפורט על העבר של מאדארה, השארינגן והמאנגקיון שארינגן בסיקור שיבוא בהמשך על שבט אוציה) איטצי חושף בפני סאסקה את הרצון האמיתי שלו, לקחת ממנו את עיניו כמו שמאדארה עשה לאחיו הקטן ולהפוך לאוציה החזק ביותר, במקום מאדארה. סאסקה ואיטצי מנהלים קרב קצר הנגמר במהרהף הפעם קרב פיזי ולא של גנגוטסו. בסוף הפרק איטצי מכניע את סאסקה לקיר, ובא לגנוב ממנו את עינו השמאלית, כדי להשיג את המנגקיו שארינגן הנצחי, המאנגקיו שארינגן החזק ביותר שקיים.[/color]
    תמונות מהפרקים:

להתראות עד לסיקור הבא

2. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    סיקור טוב מאוד מבחינת פירוט
    ואני לא אומר את זה בגלל שאתה בצוות שלי
    אלא בגלל סוג הסיקור
    לדעתי חסרות לך תמונות בסיקור ,משהו על בסיס צבע.
    קח את עצתי ותשפר זאת.
    9|10
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

3. משתמש מנוסה
    אני יודע, אבל את הסיקור הזה הכנתי על רגל שמאל בגלל אילוצי זמן.
    מהסיקור הבא אני אצלם בעצמי תמונה-שתיים מכל פרק ואוסיף לסיקור, לדעתי גם לסיקור הזה אני אוסיף תמונות מחר.
    תודה רבה.

4. פקח לשעבר
    Originally posted by Uchia Brothers@Nov 21 2009, 12:18 AM
    אני יודע, אבל את הסיקור הזה הכנתי על רגל שמאל בגלל אילוצי זמן.
    מהסיקור הבא אני אצלם בעצמי תמונה-שתיים מכל פרק ואוסיף לסיקור, לדעתי גם לסיקור הזה אני אוסיף תמונות מחר.
    תודה רבה.
    אין בעד מה,כל הכבוד על המהירות
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !

5. משתמש מנוסה
    נוספו תמונות לסיקור.
    אני לא מסוגל לתקן עכשיו את הריסת העמוד אז לא נוכל להשתמש בתגובה המהירה, בפעם הבאה אני אוודא שזה לא יקרה.
    זה ניסיון ראשון וקורות טעויות, מצטער

6. with great power comes great responsibility
    תקטין תמונות,תביא צפייה ישירה של הפרק+הורדה..
    סך הכל סיקור טוב.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by מוש השור@Nov 21 2009, 10:21 AM
    תקטין תמונות,תביא צפייה ישירה של הפרק+הורדה..
    סך הכל סיקור טוב.
    כבר הסברתי שעם התמונות הייתה בעיה קטנהושאני אחפש דרך לתקן אותה בפעם הבאה, וקישור אני צריך לברר כמה דברים לפני שאני נותן. אני מאמין שעד שבוע הבא אנ כבר אברר הכל.
    תודה רבה מאוד על התגובה

8. משתמש מנוסה
    תודה רבה על הסיקור (:
    אם אני לא טועה, הקרב של ג&#39;ראיה ופיין נגמר שם, נכון? לא ציינת את זה?

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. פקח לשעבר
    טוב מאוד שהוספת את התמונות
    למרות שהן גדולות מדי אבל בפעם הבאה תשתפר
    כל הכבוד
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Nov 21 2009, 11:40 AM
    תודה רבה על הסיקור (:
    אם אני לא טועה, הקרב של ג&#39;ראיה ופיין נגמר שם, נכון? לא ציינת את זה?
    אהה לא אתה טועה.
    הוא נגמר בפרק 133, ורק רואים את מה שקרה אחרי הקרב בפרק 134, את השיחה בין זטסו לפיין.
    וזה לא ספויילר, זה פרק ישן

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •