אני הולך אל הסלוןOriginally posted by yossi@Dec 11 2009, 05:53 PM
ברנדון-
אתה מציע ארוחות בוקר, אך סטיב אוכל בעצמו משהו שלקח מן המקרר, רוני ממשיך להתמתח ולהיות אדיש, וברנדון ומפייר מדבר עם ליאו.
אני הולך אל הסלוןOriginally posted by yossi@Dec 11 2009, 05:53 PM
ברנדון-
אתה מציע ארוחות בוקר, אך סטיב אוכל בעצמו משהו שלקח מן המקרר, רוני ממשיך להתמתח ולהיות אדיש, וברנדון ומפייר מדבר עם ליאו.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אני מחכה שם לראות אם עוד אנשים מגיעים ובינתיים עובר על עוד מסמכים שיש בחדר הנהלה לראות מה עוד צריך לדאוג לו.Originally posted by yossi@Dec 12 2009, 09:29 PM
רוני-
חחח
--
''אין בעיה.'' הוא רושם את המספר על הדף ומושיט לך את הדף ואת העט, הוא מנופף לך לשלום והולך משם.
ברנדון-
אתה רואה שליאו כבר הלך, רוני הלך, סטיב הלך.
אתה רואה שני שדים מעיפים את ברנדון ומפייר שפצוע אל המטבח, ועומדים להטיח בו מכה סופית.
רוני-
אף אחד לא בא, אתה עובר על המסמכים, אתה רואה שצריך לשלם מים, חשמל, טלפון.
לפתע, מופיע בחור רזה, גבוה, ומגיע אליך, ''שלום.. באתי לחפש עבודה, אפשר?'' הוא אומר.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"מייקל , סליחה שאני מפריע בידיוק בתחילת המפגש אבל רציתי רק להגיד משהו חשוב שאתה צריך לדעת " אני לוחש לו באוזןOriginally posted by yossi@Dec 12 2009, 09:29 PM
סטיב-
''בוודאי סטיב, בוא כנס.''
הוא אומר, אתה מתיישב לידו, והאישה מתחילה לספר את הסיפור.
''זה התחיל לפניי שלושה ימים, הוא הלך לבית הספר, ופרצה לפתע שרפה בבית הספר, דאגתי לו ובאתי לשם, הוא התחיל לבכות שהוא עשה את זה, והמנהלת והפסיכולוגית נרתמו לעזרה שלי, ניסינו לשכנע אותו שאין דבר כזה כוחות על טבעיים והוא עדיין משוכנע שכן.
אני צריכה עזרה.'' אומרת האישה בחרדה.
''אין בעיה, נטפל בו במידת הצורך, אם לא נצליח, סביר להניח שנצטרך להביא אותו למקום שמטפלים באנשים שהוזים.'' אומר מייקל בחוסר ברירה.
"מייקל אני בעבר טיפלתי באנשים שהוזים , תן לי רק דקה עם הילד החביב , רק דקה ותאמין לי שיהיו תוצאות ! אני מבטיח "
אני מעיף אלייהם סכינים מהמטבחOriginally posted by yossi@Dec 12 2009, 10:28 PM
ברנדון-
אתה רואה שליאו כבר הלך, רוני הלך, סטיב הלך.
אתה רואה שני שדים מעיפים את ברנדון ומפייר שפצוע אל המטבח, ועומדים להטיח בו מכה סופית.
בברכה, דודי
רוני-
''קוראים לי ג'יימס, ואני בין עבודות.
אני מבין במשקאות ואני מעוניין להיות הברמן שלכם.''
אומר האיש ומחייך.
לפתע הטלפון של המקום מצלצל.
סטיב-
''אממ.. אם אתה ממש מתעקש, בבקשה.''
הוא אומר, ''לכו לחדר אחר, אני בנתיים אנהל שיחה פה עם אמא שלו על הטיפולים.'' אומר מייקל ומנפנף לך לשלום.
''לאיפה הולכים?'' שואל הילד כאשר אתם יוצאים מהמשרד של מייקל.
ברנדון-
אחד מהם לא מסתכל עליך בכלל ושורף את הסכינים עם ברק חזק במיוחד.
''אל תתעסק איתנו, באנו בשביל ברנדון ומפייר.'' אומר אחד מהם ואפילו לא מביט עליך.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
" מה הוא עשה לכם ?! , עזבו אותו ! " אני אומר להםOriginally posted by yossi@Dec 12 2009, 11:23 PM
ברנדון-
אחד מהם לא מסתכל עליך בכלל ושורף את הסכינים עם ברק חזק במיוחד.
''אל תתעסק איתנו, באנו בשביל ברנדון ומפייר.'' אומר אחד מהם ואפילו לא מביט עליך.
בברכה, דודי
"בוא אחריי" אומר ואלך איתו לחדר שאין בו אף אחד .(לא לשירותים)Originally posted by yossi@Dec 12 2009, 11:23 PM
סטיב-
''אממ.. אם אתה ממש מתעקש, בבקשה.''
הוא אומר, ''לכו לחדר אחר, אני בנתיים אנהל שיחה פה עם אמא שלו על הטיפולים.'' אומר מייקל ומנפנף לך לשלום.
''לאיפה הולכים?'' שואל הילד כאשר אתם יוצאים מהמשרד של מייקל.
"שלום ילד , שמי הוא סטיב . אני מבין מה היא המגבלה שלך , לי יש את אותו הדבר . אבל אסור שההורים שלך יידעו על זה וחבל שסיפרת להם.. בבית שלי גרים אנשים שמחזיקים בכוחות מיוחדים . אני מאמין לך , כרגע אתה צריך שאמא שלך תשתכנע שאתה יודע שאין דבר כזה כוחות ושסתם הזית או סתם שיקרת לה .." אני אומר ומכין כדור אש ביד שלי "שים לב , הנה גם אני כזה . אני רק רוצה שתדע שאני מאמין לך אבל אם תספר את זה לבני אדם רגילים זה רק יעשה לך רע ."
אה XDOriginally posted by yossi@Dec 12 2009, 09:29 PM
ברנדון ומפייר-
אתה לא מבזיק אחי, אתה מהבהב XD
מבזיק זה רק מאיר לבן.
---
אתה מהבהב לאחוזה, הם באים בעקבותך, אתה מרגיש אותם, אחד מהם מופיע ושולח עליך ברק חזק, אתה נפגע קשה, השני מגיע ושולח עליך כדור אנרגיה, אתה לא מסוגל להגיב ואתה עף אל המטבח.
''נקבל פרס טוב עליך מהמקור.'' אומר אחד מהם ומשתמש שוב בברק חזק, אתה מצליח להגן על עצמך מזה אבל השני מיד מכין כדור אנרגיה.
~~~
"לאזעאל!" אומר ואבין שאני בצרה ענקית.
"ליאו!!" אצעק לליאו בזמן שאני מכין כדור אנרגיה.
אהבהב במהירות מצעד לצעד בזמן שאני רץ,כדאי שהוא לא יצליח לקלוט אותי ,ואז שאני אהיה קרוב לראש שלו אני ארה את הכדור.
ובאותה השנייה אני אהבהב במהירות אל ליאו במידה והוא לא יבוא , שירפא אותי ויעזור לי בקרב.
רוני-
האיש יושב ליד בר המשקאות, נאנח ומחכה.
אתה מרים את השפורפרת-
''שלום, קוראים לי ברטה ולחברה שלי קוראים ג'ולי, אתה מעוניין בהופעה שלנו היום בערב במועדון שלך?'' הן אומרות.
''אנחנו שרות, ואנחנו דיי מפורסמות.'' הן מוסיפות.
ברנדון-
אתה רואה שהם לא מתייחסים אליך, ברנדון ומפייר מהבהב לכל כיוון מנסה לא להיכלא לתפיסה שלהם, והוא צועק ליאו ליאו.
הוא נעלם משם עם שני השדים ולפתע ליאו מגיע, ''קרה משהו ברנדון?!'' אומר ליאו בדאגה ופונה אליך, כנראה שהקריאות של ברנדון ומפייר היו חזקות והוא סובל.
ברנדון ומפייר-
ההוא שהכין את כדור האנרגיה, זורק עליך אותו, אתה מהבהב משם וזורק עליו כדור אנרגיה בעצמך, אך הוא חוסם אותו.
''טיפש.'' אומר זה שיורה ברקים ויורה עליך ברק, אתה מהבהב משם ובטעות יוצא מהאחוזה אל בית הקברות, הוא ריק עכשיו וזה מקום גדול.
שני השדים באים אחרייך, ''נו נו, עכשיו לא תוכל להתחמק.'' אומר זה שיורה ברקים ויורה עליך ברק, אתה שוב נפצע קשה.
אחד מהם מכין כדור אנרגיה.
סטיב-
''אבל אני.. אני לא שולט על הכוח הזה, כשאני על סף רגשות של בכי או כעס, לפתע משהו שלידיי מתחיל לעלות באש ולשרוף הכל.
אני לא רוצה שחבריי ייפגעו מהדבר הזה, החלטתי לספר לכולם כי אני רוצה שייתרחקו ממני.'' אומר הילד ומשפיל את מבטו בכאב.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
" ש...שני ש....שדים היו פה ותקפו את ב...ב..ברנדון ומפייר ואז הם נ...נ..נעלמו " אני אומר בקול פוחדOriginally posted by yossi@Dec 13 2009, 10:56 AM
ברנדון-
אתה רואה שהם לא מתייחסים אליך, ברנדון ומפייר מהבהב לכל כיוון מנסה לא להיכלא לתפיסה שלהם, והוא צועק ליאו ליאו.
הוא נעלם משם עם שני השדים ולפתע ליאו מגיע, ''קרה משהו ברנדון?!'' אומר ליאו בדאגה ופונה אליך, כנראה שהקריאות של ברנדון ומפייר היו חזקות והוא סובל.
בברכה, דודי
ברנדון-
''לעזאזאל, הוא עדיין שד, אני לא יכול לעקוב אחריי קריאות של שדים, כנראה בגלל שהוא היה בסביבה שלך יכולתי להרגיש אותו.'' אומר ליאו כשהוא משפיל את מבטו.
''טוב, אני מקווה שהוא יסתדר, הכל בסדר ברנדון?'' אומר ליאו ושואל לשלומך.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
" איתו בסדר, אבל עם ברנדון לא ניראה לי " אני אומרOriginally posted by yossi@Dec 13 2009, 11:09 AM
ברנדון-
''לעזאזאל, הוא עדיין שד, אני לא יכול לעקוב אחריי קריאות של שדים, כנראה בגלל שהוא היה בסביבה שלך יכולתי להרגיש אותו.'' אומר ליאו כשהוא משפיל את מבטו.
''טוב, אני מקווה שהוא יסתדר, הכל בסדר ברנדון?'' אומר ליאו ושואל לשלומך.
בברכה, דודי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)