Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 74 ראשוןראשון ... 21293031323341 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 1104
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Dec 13 2009, 03:10 PM
    ברנדון-
    ''זה לא טוב..'' אומר ליאו.
    לפתע ברנדון ומפייר מגיע, כולו עם דם ופצוע אנוש, הוא מגיע וגם השדים מגיעים אחריו, ליאו נבהל וגם אתה, וברנדון עף למטבח ונתקע בשולחן.
    אני רץ אל הממטבח
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Dec 14 2009, 02:41 PM

ברנדון ומפייר-
    ''מצטער, אם תהפוך לבן-אדם לא יהיו לך כוחות בכלל ולא תוכל להיות מכשף, מצטער.. תצטרך לחכות שנביס את המקור.'' אומר ליאו ונאנח.
    לפתע, שד מופיע ויורה ברק על ליאו שמתפוצץ.
    ''חשבת שהמקור יוותר?'' אומר השד, הוא מוכר לך מן הקרב הקודם, הוא יורה עליך ברק ומעיף אותך למקרר, מתחיל לך דימום מהחלק הימני של הבטן.
    "לאזעאל איתך!,ברנדוןןןןן!!!!!" אצעק לברנדון שיבוא.
    אבזיק במהירות למגירה עם הסכינים והמזלגות ואקח את הסכין הכי חדה שיש שם ואזרוק עליו כדי שיסיח את דעתו ואז אבזיק למקום מאחוריו ואחנוק אותו,אך לא חזק מספיק "מטומטם!" אומר לו ואכין כדור אנרגיה ואז ארה לו אותו בראש.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    שם הדמות- ג'ק ואן דראקול
    גיל (מגיל 20 , עד גיל 30 .) - 23
    רקע הדמות-ג'ק נולד למשפחה שהיא לא עשירה, משפחת וויין,אבל העוני של המשפחה הפריע מאוד ולכן החליט ג'ק בגיל 5 שהוא עוזב את משפחתו. הוא חי ברחוב עד שמשפחה בשם משפחת סוויני,משפחה עשירה מאוד שהאישה בה לא יכלה להכנס להריון ולכן המשפחה אמצה את ג'ק התינוק, הוא גדל אצלם עד שבגיל 12 נתקל בבעיה בבית ספרו,ביריונים הציקו לו והוא לא יכל לסבול את זה, יום אחד כשחזר הביתה ממסיבה בה היה קפצו עליו יצורים לא ברורים והציעו לו הצעה, כח מספיק כדי לחסל את הביריונים בתמורה לזה שג'ק יהפוך לשד, הם הזריקו לו זריקה ולאחר מכן ג'ק הפך לשד, עקב מהומה בבית הספר רצח ג'ק בעזרת כח השד שלו כ3 תלמידים, לאחר מכן נזרק ממשפחתו, הוא עבר לפנימיה ששם הוא הפחיד את כולם בגלל גובהו העצום יחסית, רק בגיל 14 הוא כבר היה 1.80, כולם צחקו עליו ולעגו לו,אבל מספיק שהוא תפס ילד אחד וניער אותו מגרונו והוא נזרק גם מהפנימיה הזו, הוא חי ברחוב והתחבר לכנופיית פושעים ששיחקה גם בשעות הפנאי כדורסל, ג'ק נהנה מאוד לשחק איתם אבל בגלל אופיו האלים לא יוכל לצאת ממנו שחקן טוב,הכנופיה חיברה אותו אל מקום בסן פרנסיסקו,אחוזה מסוימת וג'ק החליט שעליו ליסוע אל האחוזה. לא הרבה זמן לאחר מכן נרצחה הכנופיה וג'ק הוטס במהירות אל סן פרנסיסקו.
    אופי הדמות:מרושע,שוויצר,חכם,חמדן,אמיץ,פועל טוב מאוד בקבוצה.
    מראה:שיער מוהיקן שחור,די שרירי,גובה 2.06,לבוש:מכנסי חאקי וחולצה אדומה עם סמל של גולגולת שמסביבה להבה.
    הערות:אין
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. Professional Design
    Originally posted by yossi@Dec 13 2009, 10:56 AM
    סטיב-
    ''אבל אני.. אני לא שולט על הכוח הזה, כשאני על סף רגשות של בכי או כעס, לפתע משהו שלידיי מתחיל לעלות באש ולשרוף הכל.
    אני לא רוצה שחבריי ייפגעו מהדבר הזה, החלטתי לספר לכולם כי אני רוצה שייתרחקו ממני.'' אומר הילד ומשפיל את מבטו בכאב.
    "פשוט אל תתן לזה לקרות , אני יכול ללמד אותך לשלוט על זה , אבל זה בתנאי שאתה מכחיש כל קשר לכוחות שלך , אתה צריך להגיד עכשיו לאמא שלך שאתה מבין שאתה לא יכול לשרוף דברים ושאתה מצטער .. תגיד לי איפה אתה גר ולפעמים אני יבוא לבקר שאמא שלך לא תהיה בבית .. תגיד לי איפה אתה לומד ואני יבוא לבקר גם בבית הספר שלך , הכל יהיה בסדר אם תקשיב לי ילד.. אגב איך קוראים לך ?"

5. משתמש מנוסה
    רוני-
    הוא מסרב, אתה אומר את הקסם שלך.
    נשמע שקט מהטלפון, שלפתע הוא עונה לך, ''אבדוק מה אוכל לעשות.'' הוא אומר ומשאיר את הקו טלפון פתוח, לאחר כמה דקות הוא חוזר, ''יש לך זמן להחזיר לנו עד שבוע הבא.. תהנה.'' הוא אומר ומנתק את הטלפון.

ברנדון(דודי)-
    אתה רץ לשם, ליאו לא נמצא שם, ושד אחד נמצא שם ומאיים על ברנדון ומפייר.
    הוא מתחנן לעזרה, הוא מנסה להבזיק ולהרוג את השד, אך השד מיד יורה עליו עוד פעם ברק ופוגע בו עוד פעם.
    ליאו מגיע אל מאחורייך ושואל, ''חייבים לעזור לו.'' הוא אומר.

ברנדון ומפייר-
    השד נראה רציני לחלוטין, הוא חושק בפרס של המקור, אם הם כל כך נחושים בדעתם לזכות בפרס, כנראה הפרס גדול.
    אתה מנסה להבהב אל מאחוריו, אך הוא מבטל את ההיבהוב בעזרת הברק שהוא שולח עליך, למקום אחר הפעם, יורד לך המון המון דם ואתה פצוע באופן קשה.
    אתה רואה שליאו וברנדון עומדים ובוהים בשד בפחד.

ג'ק ואן דראקול-
    רשום.
    ---
    אתה מתעורר בחדר בעולם התחתון, ישנת על האדמה.

סטיב-
    ''קוראים לי מקס, ואני לא יודע אם אני בטוח בזה.. אמא שלי אמרה לי אתמול, לא יודע אם זה היה בחלום שלי או במציאות, משהו שאיזה מקור רוצה אותי.'' הוא אומר ובוהה בך באופן משונה.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by yossi@Dec 14 2009, 05:47 PM

ג'ק ואן דראקול-
    רשום.
    ---
    אתה מתעורר בחדר בעולם התחתון, ישנת על האדמה.

"אוי אני שונא לישון על האדמה,אני לא אעשה את זה יותר" אגיד ואז אסתכל על הסביבה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

7. the bitch is back
    רוני-
    הוא מסרב, אתה אומר את הקסם שלך.
    נשמע שקט מהטלפון, שלפתע הוא עונה לך, ''אבדוק מה אוכל לעשות.'' הוא אומר ומשאיר את הקו טלפון פתוח, לאחר כמה דקות הוא חוזר, ''יש לך זמן להחזיר לנו עד שבוע הבא.. תהנה.'' הוא אומר ומנתק את הטלפון.
    "פיו" אומר ואמשיך לסדר את המועדון, אנקה ואשטוף ואבדוק עומד כמו שצריך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    ברנדון(דודי)-
    אתה רץ לשם, ליאו לא נמצא שם, ושד אחד נמצא שם ומאיים על ברנדון ומפייר.
    הוא מתחנן לעזרה, הוא מנסה להבזיק ולהרוג את השד, אך השד מיד יורה עליו עוד פעם ברק ופוגע בו עוד פעם.
    ליאו מגיע אל מאחורייך ושואל, ''חייבים לעזור לו.'' הוא אומר.
    " אל תידאג " אני אומר ואז אני משתמש בכוח שלי ומעיף את השד
    בברכה, דודי

9. Professional Design

סטיב-
    ''קוראים לי מקס, ואני לא יודע אם אני בטוח בזה.. אמא שלי אמרה לי אתמול, לא יודע אם זה היה בחלום שלי או במציאות, משהו שאיזה מקור רוצה אותי.'' הוא אומר ובוהה בך באופן משונה.
    "אוי ואבוי מקס ! המקור הוא שד שמתכוון לשלוט על העולם . אסור לך להצטרף אליו , אתה חייב לבוא איתי כדי להיות מוגן . בוא נברח מכאן !" ומחכה לתגובה ממנו ..

10. מנהל החודש
    ברנדון ומפייר-
    השד נראה רציני לחלוטין, הוא חושק בפרס של המקור, אם הם כל כך נחושים בדעתם לזכות בפרס, כנראה הפרס גדול.
    אתה מנסה להבהב אל מאחוריו, אך הוא מבטל את ההיבהוב בעזרת הברק שהוא שולח עליך, למקום אחר הפעם, יורד לך המון המון דם ואתה פצוע באופן קשה.
    אתה רואה שליאו וברנדון עומדים ובוהים בשד בפחד.

אנצל את העזרה של ברנדון ואכין את כדור האנרגיה הכי חזק שאני יכול וארה אותו לשד הזה בפנים.
    ~~~~
    אגב מי שולט על העולם הטוב?של המכשפים?

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ג'ק ואן דראקול-
    אתה מסתכל על הסביבה, בכל מקום יש לפיד דולק, ארון עם המון ספרים, מזבח..
    לפתע, מגיע מישהו לחדר, ''בוקר טוב לך.. ישנת טוב?!'' הוא אומר בעצבים, ''יש לך משימה, אתה זוכר? אני הבוס שלך.'' מוסיף האיש.

רוני-
    אתה שוטף ומנקה, עד שהמועדון מבריק, מסודר ועם ריח נעים.
    לפתע, שלושה בחורות יפות נכנסות למועדון, הן נראות לך כמו פרחות, ''הי, וואו, לא ידענו שיש כאן חתיכים כאלה...'' אומרת אחת ומביטה אליך.
    השנייה מיד פונה אליך, ''אנחנו רוצות להיות מלצריות, אפשר?'' היא אומרת ולועסת מסטיק.

ברנדון(דודי) וברנדון ומפייר-
    *כעיקרון נאור, הבכירים שולטים.
    ברנדון מעיף את השד עם כוח הטלקינזיס שלו, השד מופתע ומנסה ליצור ברק על ברנדון, אך ברנדון ומפייר מפתיע אותו ומחסל אותו עם כדור אנרגיה.
    ליאו במהירות ניגש אל ברנדון ומפייר ומרפא אותו.

סטיב-
    ''אבל.. אני לא יכול לנטוש את אמא שלי..'' אומר מקס וכמעט פורץ בבכי.
    לפתע אתה שומע קולות, ''סטיב? סטיב אתה כאן?'' אתה מזהה את הקול של מייקל.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Dec 14 2009, 11:04 PM

רוני-
    אתה שוטף ומנקה, עד שהמועדון מבריק, מסודר ועם ריח נעים.
    לפתע, שלושה בחורות יפות נכנסות למועדון, הן נראות לך כמו פרחות, ''הי, וואו, לא ידענו שיש כאן חתיכים כאלה...'' אומרת אחת ומביטה אליך.
    השנייה מיד פונה אליך, ''אנחנו רוצות להיות מלצריות, אפשר?'' היא אומרת ולועסת מסטיק.
    "קודם תוציאי את המסטיק" אומר בחיוך שובב "ובואו תנו לי את המספרים שלכן שאוכל להיתקשר אליכן לקבוע משמרות" אוסיף בחיוך "תבואו היום בשמונה עם חולצות לבנה וחצאית שחורה ותודיעו לכל החברים שלכן!" אומר להן בחיוך
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה

ברנדון(דודי) וברנדון ומפייר-
    *כעיקרון נאור, הבכירים שולטים.
    ברנדון מעיף את השד עם כוח הטלקינזיס שלו, השד מופתע ומנסה ליצור ברק על ברנדון, אך ברנדון ומפייר מפתיע אותו ומחסל אותו עם כדור אנרגיה.
    ליאו במהירות ניגש אל ברנדון ומפייר ומרפא אותו.
    הלך אל ברנדון ומפייר ואגיד לו:
    " היה קרב טוב ! "
    בברכה, דודי

14. Professional Design
    סטיב-
    ''אבל.. אני לא יכול לנטוש את אמא שלי..'' אומר מקס וכמעט פורץ בבכי.
    לפתע אתה שומע קולות, ''סטיב? סטיב אתה כאן?'' אתה מזהה את הקול של מייקל.
    "מקס אתה חייב להחליט מהר , או שתחזור לאמא שלך ותשקר לה , תגיד לה שאתה מצטער שחשבת שאתה שורף דברים ומצטער שהכנסת אותה לפראנויות ... ואני יבוא לבצפר שלך לטפל בך כמו שצריך , אבל במצב כזה אתה עדיין תהיה בסכנה כי המקור רוצה לקחת אותך אליו . או שתברח איתי לאחוזה , החיים שם טובים ואני ייתן לך לצפות באמא שלך מידי פעם , הכל יהיה בסדר אם תבחר את אחת מהאופציות מקס , אני רציני , תסתכל שוב ותדע שאתה לא הוזה "
    אני אומר ויוצר כדור אש קטן . "אני יכול לשלוט בזה , אתה לא . וזה מסוכן , כדאי שתחיה באחוזה שלי "

15. משתמש וותיק מאוד
    ג'ק ואן דראקול-
    אתה מסתכל על הסביבה, בכל מקום יש לפיד דולק, ארון עם המון ספרים, מזבח..
    לפתע, מגיע מישהו לחדר, ''בוקר טוב לך.. ישנת טוב?!'' הוא אומר בעצבים, ''יש לך משימה, אתה זוכר? אני הבוס שלך.'' מוסיף האיש.
    "בטח.. מי שישן על האדמה תמיד ישן הכי טוב." אגיד לו בציניות ואסתכל עליו.
    "טוב,נו מה המשימה?" אגיד לו בחוסר סבלנות.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 31 מתוך 74 ראשוןראשון ... 21293031323341 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •