Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 74 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 1104
  1. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Dec 14 2009, 11:04 PM
    ברנדון(דודי) וברנדון ומפייר-
    *כעיקרון נאור, הבכירים שולטים.
    ברנדון מעיף את השד עם כוח הטלקינזיס שלו, השד מופתע ומנסה ליצור ברק על ברנדון, אך ברנדון ומפייר מפתיע אותו ומחסל אותו עם כדור אנרגיה.
    ליאו במהירות ניגש אל ברנדון ומפייר ומרפא אותו.

"תודה שעזרתם לי" אומר ואנוח מעט,אתם לליאו לרפות אותי.
    "ליאו אני בטוח שיש דרך שאני אוכל להיות מכשף!,תוכל להפגיש אותי עם הבכירים?"אשאל את ליאו.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    רוני-
    הבחורות מהנהנות ורושמות לך את מספר הטלפון שלהן.
    ''יש לנו המון חברים, נודיע להן.'' אומרת אחת וקורצת לך, לאחר-מכן הן הולכות משם.
    השעה 18:00.

ברנדון-
    אתה אומר שהיה קרב טוב, ליאו מרפא בנתיים את ברנדון ומפייר וברנדון ומפייר מדבר איתו.

סטיב-
    ''וואו, אתה יכול ליצור כדור אש.'' אומר מקס בחיוך.
    ''אבל אני לא יודע מי זה המקור הזה, אולי הוא לא רשע והוא טוב? ומאיפה אני צריך לדעת שאתה לא רשע?'' אומר מקס ובוהה בך.
    מייקל ממשיך עם הקריאות.

ג'ק ואן דראקול-
    ''אני רואה שאני משעשע אותך.'' אומר האיש, ''להזכיר לך שאני שד מהדרגה הגבוהה, ואתה שד נחות מהדרגה הנמוכה!'' אומר השד בעצבים.
    ''עכשיו תקשיב, אתה צריך להשיג שתי קמעות חזקות, משתי מכשפות.
    תהרוג אותן ותיקח את הקמעות.. מובן?'' אומר השד ומסתכל עליך.

ברנדון ומפייר-
    ליאו מרפא אותך ומסיים.
    ''מצטער ברנדון, רק מאירים לבנים יכולים לראות את הבכירים, אתם תוכלו לראות אותם רק במקרי חירום.'' אומר ליאו, ''אי אפשר להפוך שד למכשף, אבל אפשר להפוך מכשף לשד.'' מוסיף ליאו.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. Professional Design
    מצטער אבל דילגת עליי ><

4. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by yossi@Dec 15 2009, 01:06 PM
    ג&#39;ק ואן דראקול-
    &#39;&#39;אני רואה שאני משעשע אותך.&#39;&#39; אומר האיש, &#39;&#39;להזכיר לך שאני שד מהדרגה הגבוהה, ואתה שד נחות מהדרגה הנמוכה&#33;&#39;&#39; אומר השד בעצבים.
    &#39;&#39;עכשיו תקשיב, אתה צריך להשיג שתי קמעות חזקות, משתי מכשפות.
    תהרוג אותן ותיקח את הקמעות.. מובן?&#39;&#39; אומר השד ומסתכל עליך.

"אני יכול לעשות את זה. אבל איפה אמצא את המכשפות?" אשאל אותו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

5. Professional Design
    סטיב-
    &#39;&#39;וואו, אתה יכול ליצור כדור אש.&#39;&#39; אומר מקס בחיוך.
    &#39;&#39;אבל אני לא יודע מי זה המקור הזה, אולי הוא לא רשע והוא טוב? ומאיפה אני צריך לדעת שאתה לא רשע?&#39;&#39; אומר מקס ובוהה בך.
    מייקל ממשיך עם הקריאות.
    "אם הייתי רשע הייתי פוגע בך או חוטף אותך . נסה אותי מקס זה עניין של חיים או מוות , אם לא תבוא איתי המקור ייקח אותך וישעבד אותך .
    והמקור רוצה להשתלט על העולם אני וחבריי נלחמים נגדו כדי להציל את העולם , תבוא איתי ותוכל לעזור לנו להציל את העולם . אם לא תהיה מרוצה אתן לך ללכת ותגיד שחטפתי אותך . לא יוכלו למצוא אותי ואתה תהיה בריא ושלם " אני פותח את החלון שבחדר ואומר "קדימה תחזיק בי חזק אנחנו יוצאים מפה דרך החלון , אתה מוכן ?" אני אומר בלחש .

6. משתמש מנוסה
    ג&#39;ק ואן דראקול-
    &#39;&#39;אני אתן לך פרטים מדוייקים.&#39;&#39; אומר השד ומתקרב אליך, הוא שם עליך אצבע על הראש, ומזרים אליך מידע.
    &#39;&#39;עכשיו, תשתמש ביכולת שלך לזוז ממקום למקום בסופת חול, ותגיע אוטומטית למכשפה.&#39;&#39; אומר השד ומחייך אליך חיוך שטני.

סטיב-
    הילד מגמגם מעט ואומר, &#39;&#39;אוק..י.אוקיי. אני בא איתך.&#39;&#39; אומר מקס ומחזיק את ידך, לפתע אמא שלו באה בהיסטריה ואומרת, &#39;&#39;מקס?&#33; הוא חוטף אותך האיש הזה?&#33;&#39;&#39; אומרת האישה ונכנסת לפאניקה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by yossi@Dec 15 2009, 06:01 PM
    ג&#39;ק ואן דראקול-
    &#39;&#39;אני אתן לך פרטים מדוייקים.&#39;&#39; אומר השד ומתקרב אליך, הוא שם עליך אצבע על הראש, ומזרים אליך מידע.
    &#39;&#39;עכשיו, תשתמש ביכולת שלך לזוז ממקום למקום בסופת חול, ותגיע אוטומטית למכשפה.&#39;&#39; אומר השד ומחייך אליך חיוך שטני.

אשתמש בכוח שהוא אמר כדי לנסות ולהגיע אוטומטית למכשפה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

8. Professional Design
    Originally posted by yossi@Dec 15 2009, 06:01 PM
    ג&#39;ק ואן דראקול-

סטיב-
    הילד מגמגם מעט ואומר, &#39;&#39;אוק..י.אוקיי. אני בא איתך.&#39;&#39; אומר מקס ומחזיק את ידך, לפתע אמא שלו באה בהיסטריה ואומרת, &#39;&#39;מקס?&#33; הוא חוטף אותך האיש הזה?&#33;&#39;&#39; אומרת האישה ונכנסת לפאניקה.
    "מקס הכל יהיה בסדר אל תדאג " אני אומר ומשליך כדור אש מלפני האישה , שלא תיפגע אבל שתבין שהיא צריכה להיזהר . "תפוס חזק" אני אומר וקופץ מעבר לחלון . ומנסה לנחות נחיתה רכה ..
    "אל תבכה מקס , הכל יהיה בסדר , אמא שלך לא תהיה נתונה בסכנה שתשרוף אותה , היא תהיה בסדר מקס ." אני אומר ומחבק אותו .

9. the bitch is back
    רוני-
    הבחורות מהנהנות ורושמות לך את מספר הטלפון שלהן.
    &#39;&#39;יש לנו המון חברים, נודיע להן.&#39;&#39; אומרת אחת וקורצת לך, לאחר-מכן הן הולכות משם.
    השעה 18:00.
    "להתראות" אומר להן אבדוק שהכל מוכן ואז אקרא לליאו שקפיץ אותי לבית X:
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    לכבוד הלילה לבן, לכל אחד יהיה המשך מעניין (:

ג&#39;ק ואן דראקול-
    &#39;&#39;תזכור, תהרוג אותה ותיקח לה את הקמע.&#39;&#39; אומר השד, אתה משתמש ביכולת המיוחדת שלך לזוז ממקום למקום בסופת חול, ואתה מגיע לסמטה קטנה, אתה רואה את המכשפה, בוכה בפינה עם הקמע על צווארה.
    היא מביטה בך בפחד, &#39;&#39;מי אתה?&#39;&#39; היא אומרת תוך כדי בכי.

סטיב-
    אחי, תזכור, אסור לך לחשוף את הקסם בפניי אנשים, יש לך מזל שהיא... (:
    ---
    אתה שולח את כדור האש אך היא מעיפה אותו הצידה להפתעתך, &#39;&#39;חשבת שאני אתן למכושף להתקרב למקס?&#39;&#39; היא אומרת ומעיפה אותך ממנו, &#39;&#39;הילד הזה נועד רק למקור, אתה חושב שבאמת יש לו הורים? אני שכירת חרב, עוזרו של המקור שלח אותי לתפוס בשבילו את מקס.. הילד ששולט בלהבות חזקות כל כך.&#39;&#39; אומרת האישה, מקס מתחיל לפחד ועומד באמצע, האישה נועלת את הדלת ואת החלונות, ומחייכת אליך חיוך שטני.

רוני-
    אתה בודק שהכל מוכן, החשמל מוכן, הכל עובד, מה שנשאר לחכות זה רק לשמונה בערב.
    אתה קורא לליאו וליאו בא, הוא מבזיק אותך לאחוזה ואתה רואה שברנדון ומפייר וברנדון שם.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Dec 15 2009, 08:56 PM

רוני-
    אתה בודק שהכל מוכן, החשמל מוכן, הכל עובד, מה שנשאר לחכות זה רק לשמונה בערב.
    אתה קורא לליאו וליאו בא, הוא מבזיק אותך לאחוזה ואתה רואה שברנדון ומפייר וברנדון שם.
    "ח&#39;ברה תתכוננו להיום, היום יש פתיחה של המועדון שלי&#33;" אומר להם בהיתרגשות ועולה להתקלח
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. Professional Design
    סטיב-
    אחי, תזכור, אסור לך לחשוף את הקסם בפניי אנשים, יש לך מזל שהיא... (:
    ---
    אתה שולח את כדור האש אך היא מעיפה אותו הצידה להפתעתך, &#39;&#39;חשבת שאני אתן למכושף להתקרב למקס?&#39;&#39; היא אומרת ומעיפה אותך ממנו, &#39;&#39;הילד הזה נועד רק למקור, אתה חושב שבאמת יש לו הורים? אני שכירת חרב, עוזרו של המקור שלח אותי לתפוס בשבילו את מקס.. הילד ששולט בלהבות חזקות כל כך.&#39;&#39; אומרת האישה, מקס מתחיל לפחד ועומד באמצע, האישה נועלת את הדלת ואת החלונות, ומחייכת אליך חיוך שטני.
    "מקס &#33; חבל שלא ברחנו קודם " אני אומר ומעיף אותו לצד .
    "ביייייייייייייץ&#39; &#33;&#33; " אני צועק ומנסה ליצור כדור אש עוצמתי בזעם ולזרוק עליה , בו זמנית אני צועק למקס " מקס אתה חייב לנסות לשרוף אותה , אין לך הורים בכל מקרה &#33; היא שיקרה לך כל חייך &#33; הפוך אותה לעפר מקס &#33;&#33;&#33;&#33;"
    אני צועק בכל הכוווח ומנסה להוציא על האישה את כמות האש הכי גדולה שניסיתי להוציא אי פעם &#33;&#33;

13. מנהל החודש

ברנדון ומפייר-
    ליאו מרפא אותך ומסיים.
    &#39;&#39;מצטער ברנדון, רק מאירים לבנים יכולים לראות את הבכירים, אתם תוכלו לראות אותם רק במקרי חירום.&#39;&#39; אומר ליאו, &#39;&#39;אי אפשר להפוך שד למכשף, אבל אפשר להפוך מכשף לשד.&#39;&#39; מוסיף ליאו.
    "אתה בטוח שאין שום דרך?,אולי יש דרך לפחות שהם לא יוכלו לזהות אותי,ולדעת היכן אני נמצא כשאני מהבהב ממקום למקום?"אשאל אותו,בתקווה שיענה חיובי.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    רוני-
    אתה אומר את זה, אך לא נראה שמישהו מתייחס אליך.
    ליאו בנתיים מדבר עם ברנדון ומפייר, וברנדון בוהה.
    אתה עולה להתקלח, אתה מתקלח ואתה נקי ומצוחצח, השעה כבר 19:00, עוד שעה המועדון שלך נפתח לאחר המון זמן שהיה סגור.

סטיב-
    מקס מתחיל לפחד, הוא יושב בצד ומתחיל לבכות, האישה כנראה שטפה לו את המוח.
    אתה זורק עליה עוד פעם כדור אש, אך היא מעיפה אותו בקלילות, אתה מנסה לדבר אל מקס, אך נראה שהוא בעולם של אשליה משלו.
    אתה מוציא את כל האש שאתה יכול על האישה, אך היא נעלמת בסופת חול קטנה ומופיעה שוב באותו מקום.
    &#39;&#39;לוזר..&#39;&#39; היא לוחשת ויורה קרן לייזר משתי העיניים שלה עליך, זה מתקרב אליך במהירות.

ברנדון ומפייר-
    ליאו נאנח ואומר, &#39;&#39;מצטער ברנדון ומפייר, הן יוכלו לזהות אותך תמיד כל עוד המקור יתן להם את הדם שלך והם יעקבו אחריו.&#39;&#39; אומר ליאו.
    &#39;&#39;טוב, אממ.. אל תידאג, אנחנו נגן עליך.&#39;&#39; מוסיף ליאו בחיוך.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. משתמש וותיק מאוד
    לכבוד הלילה לבן, לכל אחד יהיה המשך מעניין (:

ג&#39;ק ואן דראקול-
    &#39;&#39;תזכור, תהרוג אותה ותיקח לה את הקמע.&#39;&#39; אומר השד, אתה משתמש ביכולת המיוחדת שלך לזוז ממקום למקום בסופת חול, ואתה מגיע לסמטה קטנה, אתה רואה את המכשפה, בוכה בפינה עם הקמע על צווארה.
    היא מביטה בך בפחד, &#39;&#39;מי אתה?&#39;&#39; היא אומרת תוך כדי בכי.
    "ג&#39;ק ואן דראקול. ומי את?" אשאל אותה.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 32 מתוך 74 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •