Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 74 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 1104
  1. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Dec 16 2009, 11:17 PM
    רוני-
    ''קסם? אל תשתמש בקסם למטרות אישיות, זה רק מביא איתו דברים אחרים.
    אל תדאג, אתה תסתדר, אני מאמינה בך, גם לי היה קשה אבל הצלחתי בכל זאת לנהל את המועדון שלי.'' אומר פייפר.
    לפתע, מופיע בטא D בעליית הגג ומעיף את ליאו על אחת הספות, הוא מאבד את ההכרה(זכור שהוא בן-אדם.) ''נו נו נו, הסבתא של הסבתא של הסבתא של שתי מכושפים ואחד מהצאצאים שלה, זה יהיה כבוד גדול להרוג אותכם.'' אומר בטא D.
    האמת האווטרים לא הורגים X:
    הם רוצים לעשות עתיד שהם שולטים O_O
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פייפר מה לעשות?" אשאל אותה בפאניקה ואנסה להקפיא אותו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    דודי-
    מאוד כוסית (:
    ----
    ''נו? אז איך החיים עוברים עליך?'' היא שואלת אותך ובו בזמן מתמתחת.

ברנדון ומפייר-
    אתה משיג את כל מה שהיית צריך להשיג.

רוני-
    טכנית כן, אבל אתם מאיימים על השליטה שלהם? (:
    ---
    ''אויי לא!'' אומרת פייפר ומנסה לפוצץ אותו, אך לשווא, אתה מנסה להקפיא אותו, אך הוא יוצא מזה בקלות.
    ''נו נו, אז כנראה שאתם חלשים משחשבתי.'' אומר בטא D ומעיף אותך לחלון, פייפר תופסת אותך.
    בטא D לא זז ונהנה מהמופע.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Dec 16 2009, 11:47 PM

ברנדון ומפייר-
    אתה משיג את כל מה שהיית צריך להשיג.

אחזור במהירות לאחוזה ואומר להם שאספתי את כל המצרכים.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

4. Professional Design
    Originally posted by yossi@Dec 15 2009, 10:43 PM
    סטיב-
    מקס מתחיל לפחד, הוא יושב בצד ומתחיל לבכות, האישה כנראה שטפה לו את המוח.
    אתה זורק עליה עוד פעם כדור אש, אך היא מעיפה אותו בקלילות, אתה מנסה לדבר אל מקס, אך נראה שהוא בעולם של אשליה משלו.
    אתה מוציא את כל האש שאתה יכול על האישה, אך היא נעלמת בסופת חול קטנה ומופיעה שוב באותו מקום.
    ''לוזר..'' היא לוחשת ויורה קרן לייזר משתי העיניים שלה עליך, זה מתקרב אליך במהירות.
    *איזה קוקסינל XD

אני צועק לו "מקס אתה חייב לעזור לי אחרת אני ימות ואתה תשתעבד למקור !"
    אני קופץ על האישה ומנסה להפיל אותה , מצמיד לה כדור אש לעיניים ואומר "קבלי את זה ביץ' !" וזורק אליה את הכדור , למרות שאדע שאין לי סיכוי ..
    אחר-כך אצעק למקס "מקס , זה עניין של חיים או מוות נסה את הכוחות שלך על הפוט מאדרה הזאת !"

5. the bitch is back

רוני-
    טכנית כן, אבל אתם מאיימים על השליטה שלהם? (:
    ---
    ''אויי לא!'' אומרת פייפר ומנסה לפוצץ אותו, אך לשווא, אתה מנסה להקפיא אותו, אך הוא יוצא מזה בקלות.
    ''נו נו, אז כנראה שאתם חלשים משחשבתי.'' אומר בטא D ומעיף אותך לחלון, פייפר תופסת אותך.
    בטא D לא זז ונהנה מהמופע.
    "מה עם השיקוי?" אלחש לפייפר
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר ורוני-
    רוני אתה שואל את פייפר, ופייפר עונה לך בלחש, ''צריך את העלה המחומש והנוצה.'' בטא D לפתע פונה אליכם, ''מה אמרתם?!'' הוא אומר, ברנדון ומפייר מגיע לפתע לעליית הגג עם המצרכים הדרושים, פייפר מפוצצת את בטא D ושמה עלה מחומש אחד ונוצה אחת בשיקוי שכבר מוכן, בטא D חוזר להתקיף אותך ברנדון ומפייר אך פייפר זורקת עליו את השיקוי ומפוצצת אותו בפיצוץ ענק, ''פיוו, עכשיו נכין עוד שלושה ונוכל להרוס את המתגשמים.'' אומר פייפר בשמחה ומתחילה להכין.

סטיב-
    אתה מנסה לדבר למקס, ובו זמנית קופץ על האישה אך היא מעיפה אותך ממנה, וגם מפוצצת את כדור האש שיצרת.
    ''אין טעם להתנגד..'' אומרת האישה וטוענת קרן לייזר, אך לפתע מקס מפתיע אותך ובעזרת כוח המחשבה שורף את האישה, היא צועקת ומתפוצצת בפיצוץ חזק.
    מקס שמח, אך לפתע הוא נעלם מן הראייה שלך.. לגמריי.
    הוא נעלם!

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. Professional Design
    Originally posted by yossi@Dec 17 2009, 12:43 AM
    סטיב-
    אתה מנסה לדבר למקס, ובו זמנית קופץ על האישה אך היא מעיפה אותך ממנה, וגם מפוצצת את כדור האש שיצרת.
    ''אין טעם להתנגד..'' אומרת האישה וטוענת קרן לייזר, אך לפתע מקס מפתיע אותך ובעזרת כוח המחשבה שורף את האישה, היא צועקת ומתפוצצת בפיצוץ חזק.
    מקס שמח, אך לפתע הוא נעלם מן הראייה שלך.. לגמריי.
    הוא נעלם!
    "ממממממממממממממממממקססס !!!!" אני צועק בזעם .
    "מקס בבקשה התגלה , אני חבר שלך אתה לא צריך לפחד ממני" אני צועק ויוצא מהחדר . כשאני פוגש את מייקל אני אומר "מצטער על כל הבלאגן , מייקל סיפר לי שהאישה מכה אותו נוקשות היה חייב לדבר עם משהו , היא הגיע לכאן עם רוב ונעלמה לצערי ..הכל בסדר איתך מייקל ?" אני שואל ומנסה לא להיראות שקרן .

8. the bitch is back
    ברנדון ומפייר ורוני-
    רוני אתה שואל את פייפר, ופייפר עונה לך בלחש, ''צריך את העלה המחומש והנוצה.'' בטא D לפתע פונה אליכם, ''מה אמרתם?!'' הוא אומר, ברנדון ומפייר מגיע לפתע לעליית הגג עם המצרכים הדרושים, פייפר מפוצצת את בטא D ושמה עלה מחומש אחד ונוצה אחת בשיקוי שכבר מוכן, בטא D חוזר להתקיף אותך ברנדון ומפייר אך פייפר זורקת עליו את השיקוי ומפוצצת אותו בפיצוץ ענק, ''פיוו, עכשיו נכין עוד שלושה ונוכל להרוס את המתגשמים.'' אומר פייפר בשמחה ומתחילה להכין.

"במה לעזור?" אשאל ואגש אליה
    גיל! 3>

9. מנהל החודש
    ברנדון ומפייר ורוני-

"רוני,בוא נחכה למקרה שיבוא עוד בטא,עם יבוא עוד בטא נחפה על פייפר כדי שתכין את השיקווים" אומר לרוני ואכין כדור אנרגיה ביד שלי.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    דודי-
    מאוד כוסית (:
    ----
    ''נו? אז איך החיים עוברים עליך?'' היא שואלת אותך ובו בזמן מתמתחת.
    היא סבתא שלי אני לא הולך לעשות אותה XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " בסדר, קצת מוזרים אבל בסדר " אני עונה לה
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

11. משתמש מנוסה
    סטיב-
    אתה זועק ומחפש את מקס, אך אין זכר ממנו.. אתה מגיע למייקל, ''אה, שלום סטיב, מה נשמע?'' אומר מייקל.
    אתה מופתע, אתה שואל אותו על המקרה שיש לכם, האישה והילד, אך הוא בוהה בך במוזרות ואומר, ''אני לא מכיר שום מקרה עם אישה וילד שנמצאים במצב כזה, הכל בסדר איתך?'' אומר מייקל וממשיך לבהות בך במוזרות.

רוני וברנדון ומפייר-
    רוני אתה פונה לעזור לפייפר, אך ברנדון ומפייר אומר שצריך לחפות על פייפר, אם יבוא עוד בטא הם יוכלו לעצור אותו והוא מכין כדור אנרגיה ביד אחת שלו.
    ליאו מתעורר מהעילפון ושואל את פייפר מה קרה, היא אומרת שהיא הביסה את בטא D והוא בא לעזור לה עם השיקויים, בנתיים יש כבר שתי שיקויים מוכנים.

ברנדון-
    לא אמרתי את זה XD אתה שאלת אם היא כוסית או לא.
    ----
    ''נו טוב, גם אנחנו עברנו חיים כאלה..'' אומרת פיבי.
    לפתע, מופיע אור בסלון ובטא C מופיע, ''נו נו, רגע משפחתי.. חבל לי להרוס את זה.'' הוא אומר בצחוק.
    ''לעזאזאל, קח את זה!'' אומרת פיבי, רצה ונותנת לו בעיטה, אך היא עברה ממש דרכו.
    ''לא הצליח.. הא פיבי?'' אומר בטא C וצוחק.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Dec 17 2009, 11:28 AM

רוני וברנדון ומפייר-
    רוני אתה פונה לעזור לפייפר, אך ברנדון ומפייר אומר שצריך לחפות על פייפר, אם יבוא עוד בטא הם יוכלו לעצור אותו והוא מכין כדור אנרגיה ביד אחת שלו.
    ליאו מתעורר מהעילפון ושואל את פייפר מה קרה, היא אומרת שהיא הביסה את בטא D והוא בא לעזור לה עם השיקויים, בנתיים יש כבר שתי שיקויים מוכנים.

"אז אני יכול ללכת למועדון?" אשאל במעט חשש
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    ברנדון-
    לא אמרתי את זה XD אתה שאלת אם היא כוסית או לא.
    ----
    ''נו טוב, גם אנחנו עברנו חיים כאלה..'' אומרת פיבי.
    לפתע, מופיע אור בסלון ובטא C מופיע, ''נו נו, רגע משפחתי.. חבל לי להרוס את זה.'' הוא אומר בצחוק.
    ''לעזאזאל, קח את זה!'' אומרת פיבי, רצה ונותנת לו בעיטה, אך היא עברה ממש דרכו.
    ''לא הצליח.. הא פיבי?'' אומר בטא C וצוחק.
    אני ירים אותו יעיף אותו על הקיר
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

14. Professional Design
    סטיב-
    אתה זועק ומחפש את מקס, אך אין זכר ממנו.. אתה מגיע למייקל, ''אה, שלום סטיב, מה נשמע?'' אומר מייקל.
    אתה מופתע, אתה שואל אותו על המקרה שיש לכם, האישה והילד, אך הוא בוהה בך במוזרות ואומר, ''אני לא מכיר שום מקרה עם אישה וילד שנמצאים במצב כזה, הכל בסדר איתך?'' אומר מייקל וממשיך לבהות בך במוזרות.

"מקרה קשה מייקל , אני צריך קצת לנוח זה היה הטיפול הראשון שלי והוא היה ממש קשה ועצוב , ואפילו לרגע קט , פחדתי ."

15. משתמש מנוסה
    רוני-
    ''לא לא, אל תלך, המתגשמים יכולים לתקוף בכל רגע, או לפחות יכולים לסכל את התוכנית שלנו להחזיר את העולם לקדמותו.'' אומר פייפר ומסיימת את השיקוי הרביעי.
    לפתע, אתם שומעים רעשים מלמטה, ''ליאו, אתה תישאר כאן, רוני.. אתה יכול ללכת לבדוק מה קורה שם?'' אומר פייפר ומסתכלת עליך בדאגה.

ברנדון-
    אתה מנסה להרים אותו, אך הוא לא זז ממקומו.
    ''אני מעביר לכוחותייך, מכשף.'' אומר בטא C בצחוק, ''אין טעם להתנגד, המלחמה בין הטובים לרעים לא תיפסק עד שאנחנו, האווטארים נתערב.'' מוסיף בטא C ופונה אליך.
    פיבי קמה ושוב מנסה לבעוט בו, אך ללא הצלחה, ''אני יודעת מה עשיתם בפעם הקודמת, העולם כולו התהפך והיינו צריכות להחזיר את זה לקדמותו, אבל אל תדאג, שוב נצליח.'' אומרת פיבי וחוזרת לעמוד לידך.

סטיב-
    ''איזה מקרה סטיב? על מה אתה מדבר?'' אומר מייקל ושם את ידו בדאגה על ראשו.
    ''תשמע סטיב, כנראה עבדנו יותר מדיי היום, גם לי יש כאב ראש נוראי ועוד מעט אני אתחיל לדבר שטויות כמוך.'' אומר מייקל.
    ''מה דעתך? נסגור להיום ותבוא עוד יומיים? מחר יום חופש.'' אומר מייקל.
    אתה שמח, אך מרגיש שקורה פה משהו מוזר מאוד.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 36 מתוך 74 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •