Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 74 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 1104
  1. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Dec 17 2009, 03:54 PM
    רוני-
    ''לא לא, אל תלך, המתגשמים יכולים לתקוף בכל רגע, או לפחות יכולים לסכל את התוכנית שלנו להחזיר את העולם לקדמותו.'' אומר פייפר ומסיימת את השיקוי הרביעי.
    לפתע, אתם שומעים רעשים מלמטה, ''ליאו, אתה תישאר כאן, רוני.. אתה יכול ללכת לבדוק מה קורה שם?'' אומר פייפר ומסתכלת עליך בדאגה.

"אוקי" אומר ואלך לבדוק מה קרה...
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by yossi@Dec 16 2009, 10:29 PM
    ג'ק ואן דראקול-
    המקור הולך עם השומרים שלו, ואתה הולך לבוס שלך ומביא לו את הקמעות.
    ''מצויין, בנתיים תחכה, מצב החירום לא מותיר הרבה ברירות וכולם מתרכזים במתגשמים, אז..בנתיים אתה חופשי.'' אומר הבוס שלך.
    "אוקי תודה." אגיד ואלך להסתובב.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. משתמש מנוסה
    ברנדון-
    אתה מנסה להרים אותו, אך הוא לא זז ממקומו.
    ''אני מעביר לכוחותייך, מכשף.'' אומר בטא C בצחוק, ''אין טעם להתנגד, המלחמה בין הטובים לרעים לא תיפסק עד שאנחנו, האווטארים נתערב.'' מוסיף בטא C ופונה אליך.
    פיבי קמה ושוב מנסה לבעוט בו, אך ללא הצלחה, ''אני יודעת מה עשיתם בפעם הקודמת, העולם כולו התהפך והיינו צריכות להחזיר את זה לקדמותו, אבל אל תדאג, שוב נצליח.'' אומרת פיבי וחוזרת לעמוד לידך.
    " מה לעשות סבתא !? " אני שואל
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Dec 17 2009, 11:28 AM

רוני וברנדון ומפייר-
    רוני אתה פונה לעזור לפייפר, אך ברנדון ומפייר אומר שצריך לחפות על פייפר, אם יבוא עוד בטא הם יוכלו לעצור אותו והוא מכין כדור אנרגיה ביד אחת שלו.
    ליאו מתעורר מהעילפון ושואל את פייפר מה קרה, היא אומרת שהיא הביסה את בטא D והוא בא לעזור לה עם השיקויים, בנתיים יש כבר שתי שיקויים מוכנים.

]
    "עם יש שיקוי אחד מוכן אז תוכלו להתמודד מול איזה בטא,אני יורד למטה" אומר להם וארד לראות מה יש למטה.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    רוני, ברנדון וברנדון ומפייר-
    רוני וברנדון ומפייר יורדים אל הסלון, ברנדון אתה ופיבי ניצבים מול בטא C אבל אתם עוצרים אותו.
    ''טוב..לא תיכננתי את זה.. אבל אנחנו, האווטארים, חייבים למנוע כל עימות והתנגדות באוטופיה שייצרנו.'' אומר בטא C בשקט ובשלווה לארבעתכם.
    ''נתראה......'' אומר בטא C ונעלם משם.
    אתם עומדים לעלות לעליית הגג אך לפתע שלושה להבות בסלון מסיטות את העיניים שלכם, מהלהבה השמאלית יוצאת אישה נמוכה יחסית, עם לבוש אדום. מהלהבה הימנית יוצא בן-אדם יחסית גבוה עם לבוש שחור. ומהלהבה האמצעית יוצא מישהו עם גלימה אדומה שמכסה את כל גופו, ואת פניו, אתם מזהים אותו כמקור!
    ''תסביר להם....זנקו.'' אומר המקור והאיש שיצא מהלהבה הימנית מתחיל לדבר, ''חייבים לעצור את התוכנית של המתגשמים, טוב ורע צריכים לשתף פעולה ביחד!!!!!'' אומר השד שככל הנראה קוראים לו זנקו.

ג'ק ואן דראקול-
    אתה מודה לבוס שלך וממשיך להסתובב בעולם התחתון, אתה רואה את אש הגיהנום, חדרים משונים, שדים..

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by yossi@Dec 17 2009, 07:16 PM
    ג'ק ואן דראקול-
    אתה מודה לבוס שלך וממשיך להסתובב בעולם התחתון, אתה רואה את אש הגיהנום, חדרים משונים, שדים..
    אלך אסתובב לי באיזור ואחפש שדים שאני מכיר אם יש כאלה לדבר איתם.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

7. Professional Design
    סטיב-
    ''איזה מקרה סטיב? על מה אתה מדבר?'' אומר מייקל ושם את ידו בדאגה על ראשו.
    ''תשמע סטיב, כנראה עבדנו יותר מדיי היום, גם לי יש כאב ראש נוראי ועוד מעט אני אתחיל לדבר שטויות כמוך.'' אומר מייקל.
    ''מה דעתך? נסגור להיום ותבוא עוד יומיים? מחר יום חופש.'' אומר מייקל.
    אתה שמח, אך מרגיש שקורה פה משהו מוזר מאוד.
    "אה אוקיי , כניראה שנירדמתי וחלמתי על משהו שהיה ניראה לי אמיתי .לילה טוב מייקל " אגיד ואעזוב את המקום , אחזור עכשיו אל האחוזה

8. מנהל החודש
    רוני וברנדון ומפייר יורדים אל הסלון, ברנדון אתה ופיבי ניצבים מול בטא C אבל אתם עוצרים אותו.
    ''טוב..לא תיכננתי את זה.. אבל אנחנו, האווטארים, חייבים למנוע כל עימות והתנגדות באוטופיה שייצרנו.'' אומר בטא C בשקט ובשלווה לארבעתכם.
    אתם עומדים לעלות לעליית הגג אך לפתע שלושה להבות בסלון מסיטות את העיניים שלכם, מהלהבה השמאלית יוצאת אישה נמוכה יחסית, עם לבוש אדום. מהלהבה הימנית יוצא בן-אדם יחסית גבוה עם לבוש שחור. ומהלהבה האמצעית יוצא מישהו עם גלימה אדומה שמכסה את כל גופו, ואת פניו, אתם מזהים אותו כמקור!
    ''תסביר להם....זנקו.'' אומר המקור והאיש שיצא מהלהבה הימנית מתחיל לדבר, ''חייבים לעצור את התוכנית של המתגשמים, טוב ורע צריכים לשתף פעולה ביחד!!!!!'' אומר השד שככל הנראה קוראים לו זנקו.

אחשוב על לרד למטה אבל אז אתלבט ואשאר
    אני כלל לא צריך לפחד מהמקור.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

9. the bitch is back

"למה אתם פה?" אשאל "ואין מצב שנשתף פעולה עם המקור של כל הרשע!" אוסיף ואשלב ידיים
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    רוני, ברנדון ומפייר וסטיב-
    רוני אומר שהוא לא יישתף פעולה עם המקור של כל הרשע, וברנדון ומפייר לא מדבר.
    ''אתם חייבים להבין, זה לטובת הטוב והרע, הם חייבים את האיזון שלהם ועכשיו יש המון בעיות שהמתגשמים שולטים על העולם, אנשים נעלמים מן סדר הזמן בגלל שהם מתחילים קטטות ועימותים, האיזון יופר והקוסמוס יושמד!'' אומר זנקו בכעס ומכריח אותכם להקשיב לו.
    לפתע, סטיב נכנס לאחוזה ואומר שלום לכולם, שלושת השדים נעלמים וסטיב הולך אליכם, כשהוא עומד לידכם השדים שוב מופיעים.
    ''תבינו, לא תוכלו לסדר הכל לבד, אתם זקוקים לנו, כמו שאנחנו זקוקים לכם!'' מוסיף זנקו.

ג'ק ואן דראקול-
    אתה רואה שהאוכלוסייה של השדים נהפכת לקטנה יותר ויותר, אתה שומע דיבורים שהמקור יצא לפגוש את המכשפים כדי למצוא פיתרון למתגשמים.
    אתה רואה את שני חברייך השדים מהדרגה הנמוכה מדברים זה עם זה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Dec 17 2009, 11:00 PM
    ''אתם חייבים להבין, זה לטובת הטוב והרע, הם חייבים את האיזון שלהם ועכשיו יש המון בעיות שהמתגשמים שולטים על העולם, אנשים נעלמים מן סדר הזמן בגלל שהם מתחילים קטטות ועימותים, האיזון יופר והקוסמוס יושמד!'' אומר זנקו בכעס ומכריח אותכם להקשיב לו.
    לפתע, סטיב נכנס לאחוזה ואומר שלום לכולם, שלושת השדים נעלמים וסטיב הולך אליכם, כשהוא עומד לידכם השדים שוב מופיעים.
    ''תבינו, לא תוכלו לסדר הכל לבד, אתם זקוקים לנו, כמו שאנחנו זקוקים לכם!'' מוסיף זנקו.

"מעניין" אומר להם.
    "אבל אנחנו לא זקוקים לעזרתכם,ואני בחיים לא אעבוד איתך" אומר למקור בזלזול.
    "פייפר,מה דעתך על כך?התסדרנו ממש טוב עד עכשיו ואנחנו עומדים להשיב את העולם לקדמתו,הם יוכלו לבגוד בנו במהלך הצלת העולם לדעתי " אשאל את פייפר.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר(דודי, עומרי ורועי, תקראו את זה גם אתם.)-
    *פייפר בעליית הגג, אתה, רוני, סטיב, ברנדון ופיבי בסלון מול המקור.
    -----
    ''אני יודע שהיה לך עימותים עם המקור ובגדת בעולם השאול, אך אם כבר מישהו לא רוצה לעבוד כאן, זה הוא איתך.. אתה זה שבגדת בו!!'' אומר זנקו בקול שטני וחזק.
    ''אנחנו ראינו אותכם משמידים את בטא D! אבל אם תשמידו סתם ככה את המתגשמים, העולם לא יחזור להיות כמו שהוא היה אלא יישאר ככה!!! בלי שליטים ובלי אף אחד!!! הם צריכים להפוך את העולם עם כל הכוחות שלהם, ובכך שהרסתם את בטא D, החלשתם אותם משמעותית!!!! אם עוד בטא יושמד, הם לא יוכלו להפוך את העולם בחזרה לרגיל, להחזיר את התמימים והשדים שנהרגו, והכל יהיה גרוע בשביל שני הצדדים!!!! תסמכו עלינו!!!'' אומר זנקו בקול שטני וחזק.
    פייפר גם יורדת עם ליאו לסלון והם צופים במקור.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Dec 18 2009, 01:07 PM
    -----
    ''אני יודע שהיה לך עימותים עם המקור ובגדת בעולם השאול, אך אם כבר מישהו לא רוצה לעבוד כאן, זה הוא איתך.. אתה זה שבגדת בו!!'' אומר זנקו בקול שטני וחזק.
    ''אנחנו ראינו אותכם משמידים את בטא D! אבל אם תשמידו סתם ככה את המתגשמים, העולם לא יחזור להיות כמו שהוא היה אלא יישאר ככה!!! בלי שליטים ובלי אף אחד!!! הם צריכים להפוך את העולם עם כל הכוחות שלהם, ובכך שהרסתם את בטא D, החלשתם אותם משמעותית!!!! אם עוד בטא יושמד, הם לא יוכלו להפוך את העולם בחזרה לרגיל, להחזיר את התמימים והשדים שנהרגו, והכל יהיה גרוע בשביל שני הצדדים!!!! תסמכו עלינו!!!'' אומר זנקו בקול שטני וחזק.
    "שנסמוך עליכם!?" אנחר "אתה המקור של כל הרוע, אתה תשמיד אותנו בשנייה שנעזור לך!"
    גיל! 3>

14. Professional Design
    Originally posted by yossi@Dec 17 2009, 11:00 PM
    "מה זה מה קורה כאן ?! " אני שואל את האחרים ..

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Dec 18 2009, 01:07 PM
    -----
    אני הולך אחורה ומיתחבה מאחורי כולם כדי ליראות מה יקרה
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

עמוד 37 מתוך 74 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •