אני יסתובב בבית בהלם מוחלטOriginally posted by yossi@Dec 19 2009, 08:22 PM
ברנדון-
אתה מתיישב בספא בהלם מוחלט, אתה רואה שסטיב יוצא מן הבית כשהוא גם בהלם, ליאו חזר להיות מאיר לבן והוא שמח אך עדיין המום ממה שקרה כאן, ורוני בודק מה השעה.
אני יסתובב בבית בהלם מוחלטOriginally posted by yossi@Dec 19 2009, 08:22 PM
ברנדון-
אתה מתיישב בספא בהלם מוחלט, אתה רואה שסטיב יוצא מן הבית כשהוא גם בהלם, ליאו חזר להיות מאיר לבן והוא שמח אך עדיין המום ממה שקרה כאן, ורוני בודק מה השעה.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
סטיב-
אתה מתבאס וחוזר לאחוזה, אתה פונה ללכת לחדר שלך אך רוני צועק שתבואו איתו למועדון שלו.
לפני שאתה מגיע לחדר שלך, ליאו שואל אותך ואת ברנדון אם תרצו ללכת איתו ועם רוני לפתיחת המועדון.
ברנדון-
אתה מסתובב בבית, סטיב חוזר קצת מבואס מבחוץ ורוני צועק שתבואו איתו לפתיחת המועדון.
ליאו פונה אליך ולסטיב אם תרצו ללכת איתו ועם רוני לפתיחת המועדון.
רוני-
אתה צועק שכולם יבואו למועדון, אתה אומר לליאו להבזיק לשם אך ליאו לא מבזיק אותך.
''שניה.'' הוא אומר ומחייך, אתה רואה שהוא הולך לסטיב ולברנדון ושואל אותם אם הם רוצים לבוא איתו ואיתך לפתיחת המועדון.
מור פרש מהמשחק, לכן יש מקום נוסף במשחק ומי שרוצה יכול להירשם (:
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"קדימה אני גם ככה מאחר!"Originally posted by yossi@Dec 19 2009, 10:00 PM
רוני-
אתה צועק שכולם יבואו למועדון, אתה אומר לליאו להבזיק לשם אך ליאו לא מבזיק אותך.
''שניה.'' הוא אומר ומחייך, אתה רואה שהוא הולך לסטיב ולברנדון ושואל אותם אם הם רוצים לבוא איתו ואיתך לפתיחת המועדון.
אני אלך עם רוני למועדוןOriginally posted by yossi@Dec 19 2009, 10:00 PM
ברנדון-
אתה מסתובב בבית, סטיב חוזר קצת מבואס מבחוץ ורוני צועק שתבואו איתו לפתיחת המועדון.
ליאו פונה אליך ולסטיב אם תרצו ללכת איתו ועם רוני לפתיחת המועדון.
בברכה, דודי
" כן .. מועדון , ישפר את מצב הרוח הדיכאוני שיש לי "Originally posted by yossi@Dec 19 2009, 10:00 PM
סטיב-
אתה מתבאס וחוזר לאחוזה, אתה פונה ללכת לחדר שלך אך רוני צועק שתבואו איתו למועדון שלו.
לפני שאתה מגיע לחדר שלך, ליאו שואל אותך ואת ברנדון אם תרצו ללכת איתו ועם רוני לפתיחת המועדון.
אומר ואלך אחריהם
רוני, סטיב וברנדון-
ברנדון ומפייר נשאר בבית, אתם שלושתכם מבזיקים למועדון של רוני עם ליאו, המועדון נראה יפה, רוני סידר את כולו, יש חשמל, אספקות אוכל ושתייה, הבר מנוקה לגמריי.
אתם מרוצים, אך רוני מודאג כי הוא מאחר.
לפתע מגיע בחור צנום, שחום וגבוה, לידו בחור ענק שנראה כמו קיר בטון עם השרירים שלו, שלושה מלצריות יפות שהגיעו איתן, ובנוסף שתי נשים עם גיטריסט וקלידן.
הבחור הענק לוקח את מכשיר האבטחה והולך לדלת המועדון, שלושת המלצריות לוקחות את המגש שלהן ומחכות, האיש הצנום והגבוה הולך אל מאחוריי הבר, מחייך ומחכה לפתיחה.
ושתי הבנות עם הגיטריסט והקלידן הולכות לבמה ומתכוננות.
השומר פותח את הדלת ואנשים מתחילים להיכנס ברבבות, גברים, נשים, המון אנשים, מזמינים דברים, הלהקה מתחילה לשיר והיא מצויינת, והברמן מעולה.
לפתע, משהו תופס את המבט שלכם ושל ליאו, מישהו יושב בספות של הארבעה אנשים לבד, מחייך ומנמנם מעט, ארבעתכם מזהים אותו כ....קול!
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"מה אתה עושה פה?" אומר בזעם ואתקרב אליוOriginally posted by yossi@Dec 20 2009, 01:13 AM
רוני, סטיב וברנדון-
ברנדון ומפייר נשאר בבית, אתם שלושתכם מבזיקים למועדון של רוני עם ליאו, המועדון נראה יפה, רוני סידר את כולו, יש חשמל, אספקות אוכל ושתייה, הבר מנוקה לגמריי.
אתם מרוצים, אך רוני מודאג כי הוא מאחר.
לפתע מגיע בחור צנום, שחום וגבוה, לידו בחור ענק שנראה כמו קיר בטון עם השרירים שלו, שלושה מלצריות יפות שהגיעו איתן, ובנוסף שתי נשים עם גיטריסט וקלידן.
הבחור הענק לוקח את מכשיר האבטחה והולך לדלת המועדון, שלושת המלצריות לוקחות את המגש שלהן ומחכות, האיש הצנום והגבוה הולך אל מאחוריי הבר, מחייך ומחכה לפתיחה.
ושתי הבנות עם הגיטריסט והקלידן הולכות לבמה ומתכוננות.
השומר פותח את הדלת ואנשים מתחילים להיכנס ברבבות, גברים, נשים, המון אנשים, מזמינים דברים, הלהקה מתחילה לשיר והיא מצויינת, והברמן מעולה.
לפתע, משהו תופס את המבט שלכם ושל ליאו, מישהו יושב בספות של הארבעה אנשים לבד, מחייך ומנמנם מעט, ארבעתכם מזהים אותו כ....קול!
רוני(סטיב ודודי זה גם בשבילכם.)-
הוא בדיוק הזמין בקבוק בירה מהמלצרית ומודה לה בחיוך.
''רוני.. סטיב.. ברנדון..'' אומר קול בחיוך.
''מה אני עושה כאן? נהנה מהמועדון שלך, אחלה מועדון אם יורשה לי.'' מוסיף קול במבט מסתורי.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
" מה אתה רוצה ? !"Originally posted by yossi@Dec 20 2009, 08:42 PM
''מה אני עושה כאן? נהנה מהמועדון שלך, אחלה מועדון אם יורשה לי.'' מוסיף קול במבט מסתורי.
בברכה, דודי
"תודה, אבל מה אתה רוצה?" אשאל וארים גבהOriginally posted by yossi@Dec 20 2009, 08:42 PM
ברנדון ורוני(סטיב תקרא גם את זה.)-
קול נאנח אך לא מתעצבן.
''אני לא רוצה כלום, אי אפשר לשבת במועדון שלך סתם? בלי מטרה מסויימת?'' אומר קול ומסיט את פניו באדישות.
ליאו פונה אל קול ואומר לו בלחש, ''אתה עדיין מתגשם?'' וקול משיב לו, ''לא, אני סתם שד עם המון כוחות.'' אומר קול בצחוק ושותה מהבירה.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
" בואו נילך מיכן " אני לוחש להםOriginally posted by yossi@Dec 20 2009, 08:57 PM
קול נאנח אך לא מתעצבן.
''אני לא רוצה כלום, אי אפשר לשבת במועדון שלך סתם? בלי מטרה מסויימת?'' אומר קול ומסיט את פניו באדישות.
ליאו פונה אל קול ואומר לו בלחש, ''אתה עדיין מתגשם?'' וקול משיב לו, ''לא, אני סתם שד עם המון כוחות.'' אומר קול בצחוק ושותה מהבירה.
בברכה, דודי
"אם אתה שד ותעשה משהו אני מבטיח לך אני אשמיד אותך והפעם שום מקום לא יוכל להחזיר אותך" אומר לו בזעם ואלך משם ואבדוק שהכל בסדר עם המועדוןOriginally posted by yossi@Dec 20 2009, 08:57 PM
קול נאנח אך לא מתעצבן.
מתעלם והולך לחפש לי בחורה יפהOriginally posted by yossi@Dec 20 2009, 08:57 PM
קול נאנח אך לא מתעצבן.
ברנדון, סטיב ורוני-
ברנדון אתה אומר לרוני ולסטיב בואו נלך משם, אך סטיב הולך משם לחפש בחורות וסתם להסתובב במועדון.
סטיב אתה לא מסוגל לחפש כמו שצריך, כיוון שיש המולה במועדון והמועדון מלא מדיי, אז אתה נשאר ליד ברנדון, רוני וליאו.
רוני, אתה אומר לקול שאתה תכניע אותו אם הוא יעשה משהו, ואתה הולך לכיוון הבר אך קול קם אליך ותופס אותך בחולצה שלך, ''באמת? אתה בטוח שאתה יכול להכניע אותי?'' הוא אומר בכעס.
ליאו מנסה לתפוס אותו אך קול מפיל אותו לרצפה, מרוב ההמולה במועדון לא שמים לב לזה.
ברנדון אתה וסטיב נלחצים ולא יודעים מה לעשות, וקול מוסיף, ''אם תנסה להכניע אותי, אני ארדוף אתכם... מה שמזכיר לי, יש לי משהו שאני רוצה מהבית שלכם...הנקסוס.'' הוא אומר בחיוך ונעלם משם במהירות הבזק!
קרדיט לנאור על הבאנר (:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)