Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 74 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 1104
  1. משתמש מנוסה
    רוני, ברנדון, סטיב וברנדון ומפייר-
    ליאו מתחיל לדבר, ''תודה רבה לכם... סילקתם את קול ואת השדים מהבית, זאת באמת הייתה מתקפה מסיבית ביותר...השדים האלה היו ממש חזקים, לא יכולתי לעמוד בהם ונפצעתי קשות למרות שאני מאיר לבן.'' אומר ליאו ונאנח, הוא משפיל את פניו ומרגיש מבוייש.
    הוא ניגש לרפא אותכם, הוא מרפא אותך רוני ואתה הולך מיד לטלפון, אתה מתקשר למועדון והברמן עונה לך, ''אהלן, עם מי אני מדבר?'' אומר הברמן, הוא נשמע ממש שיכור, אתה שומע מוזיקה חזקה שם, בנוסף לצעקות שכולם צועקים שם.
    ליאו מרפא אותך ברנדון ומפייר, אך אתה לא נרפא לגמריי, כי אתה חצי שד, נשאר לך פצע פתוח וקצת גדול על רגל ימין, צלקת מעל עין שמאל, ומסתובב לך קצת הראש.
    ליאו מרפא אותך דודי, ואתה עומד לך ולא עושה כלום.
    וליאו מרפא אותך סטיב, ואומר, ''הם לא היו צריכים לרפא אותך, הם ריפאו אותי כדי שארפא אותכם.'' אומר ליאו בחיוך.
    לאחר-מכן ליאו אומר, ''טוב..סטיב, יש לך עבודה מחר לא? כבר 22:00 בלילה, אולי תלך לישון?'' אומר ליאו בחיוך וניגש לחדר שלו באחוזה, אתם רואים שהוא סוגר את הדלת, כנראה שהוא עייף מאוד, הוא נרדם.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Dec 25 2009, 03:20 PM
    ליאו מתחיל לדבר, ''תודה רבה לכם... סילקתם את קול ואת השדים מהבית, זאת באמת הייתה מתקפה מסיבית ביותר...השדים האלה היו ממש חזקים, לא יכולתי לעמוד בהם ונפצעתי קשות למרות שאני מאיר לבן.'' אומר ליאו ונאנח, הוא משפיל את פניו ומרגיש מבוייש.
    הוא ניגש לרפא אותכם, הוא מרפא אותך רוני ואתה הולך מיד לטלפון, אתה מתקשר למועדון והברמן עונה לך, ''אהלן, עם מי אני מדבר?'' אומר הברמן, הוא נשמע ממש שיכור, אתה שומע מוזיקה חזקה שם, בנוסף לצעקות שכולם צועקים שם.
    ליאו מרפא אותך ברנדון ומפייר, אך אתה לא נרפא לגמריי, כי אתה חצי שד, נשאר לך פצע פתוח וקצת גדול על רגל ימין, צלקת מעל עין שמאל, ומסתובב לך קצת הראש.
    וליאו מרפא אותך סטיב, ואומר, ''הם לא היו צריכים לרפא אותך, הם ריפאו אותי כדי שארפא אותכם.'' אומר ליאו בחיוך.
    לאחר-מכן ליאו אומר, ''טוב..סטיב, יש לך עבודה מחר לא? כבר 22:00 בלילה, אולי תלך לישון?'' אומר ליאו בחיוך וניגש לחדר שלו באחוזה, אתם רואים שהוא סוגר את הדלת, כנראה שהוא עייף מאוד, הוא נרדם.
    'לאזעאל' אחשוב לי.
    "אתם מכירים איזה מרפאה בסביבה?" אשאל את רוני וסטיב.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    אני הולך לישון
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. the bitch is back
    "זה רוני.. הבעלים" אומר במעט כעס "אני לא אוכל לנעול בבקשה שמישהו ידאג לזה"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. Professional Design
    אלך לישון במיטה שלי .

6. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר-
    אתה רואה שדודי הולך לישון בעייפות רבה, את רוני מדבר בטלפון בכעס, ואת סטיב הולך לישון בחדר שלו. אתה לא יודע מה לעשות עם הפצע הפתוח והגדול הזה.
    אתה רואה סדין לבן גדול במטבח, אתה חושב שתוכל לעצור את הדימום עד מחר בבוקר.

ברנדון-
    אתה הולך לישון לך בעייפות רבה, כאשר אתה רואה את ברנדון ומפייר עם הפצע הגדול, ואת רוני עם הטלפון בעצבים, בנוסף גם סטיב הולך לחדר שלו לישון.
    אתה נכנס למיטה ונרדם לך בכיף.

רוני-
    אתה אומר שזה רוני, הבעלים.
    לפתע אתה שומע שקט מאיזור הטלפון, דממה שלמה.
    ''רר..וו..ני?!'' אומר הברמן ומתחיל לבקש סליחה על זה שלא שמע אותך ולא התייחס אליך יפה.
    ''כמובן רוני, אני אנעל את המועדון, ושוב סליחה!'' אומר הברמן ומנתק את הטלפון.
    אתה מרגיש עייף,אתה רואה את סטיב הולך לישון, אתה רואה את ברנדון ומפייר עם הפצע, ואת ברנדון הולך לישון גם הוא בחדר שלו.

סטיב-
    אתה מרגיש עייף, אתה רואה שברנדון גם הולך לישון בחדר שלו, את ברנדון ומפייר עם הפצע הגדול והפתוח במטבח, ואת רוני מדבר בטלפון בעצבים, בנוסף אתה נזכר שמחר יש לך עבודה.
    אתה ניגש לחדר שלך ועולה על המיטה, ואז נרדם לך בכיף על המיטה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Dec 25 2009, 05:07 PM

רוני-
    אתה אומר שזה רוני, הבעלים.
    לפתע אתה שומע שקט מאיזור הטלפון, דממה שלמה.
    ''רר..וו..ני?!'' אומר הברמן ומתחיל לבקש סליחה על זה שלא שמע אותך ולא התייחס אליך יפה.
    ''כמובן רוני, אני אנעל את המועדון, ושוב סליחה!'' אומר הברמן ומנתק את הטלפון.
    אתה מרגיש עייף,אתה רואה את סטיב הולך לישון, אתה רואה את ברנדון ומפייר עם הפצע, ואת ברנדון הולך לישון גם הוא בחדר שלו.

אגש לברנדון "אם תרצה מחר אני אנסה לימצוא איזה שיקוי שיעזור לך להחלים" אומר בחיוך מעט נבוך.
    "בכל מקרה אני הולך לישון" אומר ואעלה למעלה אתקלח ואלך לישון.
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    ברנדון-
    אתה הולך לישון לך בעייפות רבה, כאשר אתה רואה את ברנדון ומפייר עם הפצע הגדול, ואת רוני עם הטלפון בעצבים, בנוסף גם סטיב הולך לחדר שלו לישון.
    אתה נכנס למיטה ונרדם לך בכיף.
    אני קם מוקדם בבוקר ומכין לכולם ארוחת צוהריים
    בברכה, דודי

9. משתמש מנוסה
    לכולם-
    הגיע הבוקר.
    רוני, ברנדון וסטיב הלכו לישון, וברנדון ומפייר נשאר במטבח ונרדם שם(חשוב שתדע את זה נאור, שנירדמת.)

ברנדון-
    אתה קם ומתמתח, כולך עייף ואתה הולך אל המטבח ורואה את ברנדון ומפייר על הרצפה, הוא כנראה נרדם שם.
    אתה מחפש מצרכים להכנת ארוחת צהריים, אך אתה רואה שאין שום אוכל בבית, המים הולכים להיגמר, ונשארו רק קצת תבלינים לשיקויים נגד שדים.
    לפתע, אתה שומע רעש מוזר מכיוון הדואר, אתה רואה שהגיע גם הדואר.

רוני-
    הגיע הבוקר, ישנת מצויין.
    אתה מתעורר בכיף שלך ומתמתח, אתה רואה שדלת אחת נפתחת מהחדר של ברנדון, הוא כנראה התעורר.
    אתה שומע גם רעש מוזר מכיוון הדואר, כנראה שהגיע הדואר.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. Professional Design
    Originally posted by yossi@Dec 25 2009, 09:13 PM
    לכולם-
    הגיע הבוקר.
    רוני, ברנדון וסטיב הלכו לישון, וברנדון ומפייר נשאר במטבח ונרדם שם(חשוב שתדע את זה נאור, שנירדמת.)
    אני מתעורר וחושב לעצמי 'איזה בוקר יפה' אני מצחצח שיניים שם את החליפה שלי , נפרד מכולם ויוצא לעבודה "אני הולך לעבוד ביי לכולם והמשך יום נעים" . אני יוצא מהאחוזה וצועד למשרד העובדים הסוציאלים .

11. משתמש מנוסה
    סטיב-
    אתה קם לך לבוקר חדש ונפלא, אתה רואה את ברנדון מחפש אוכל בבית, את רוני שגם כן התעורר עכשיו, ואתה ברנדון ומפייר על הרצפה יושן.
    אתה לובש את החליפה שלך, אומר לכולם שלום והולך משם.
    אתה מגיע למשרדים, אתה רואה את מוניק הסקסית מחייכת אליך ואת מייק במשרד שלו, כנראה הוא עסוק עם המחשב.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. the bitch is back

רוני-
    הגיע הבוקר, ישנת מצויין.
    אתה מתעורר בכיף שלך ומתמתח, אתה רואה שדלת אחת נפתחת מהחדר של ברנדון, הוא כנראה התעורר.
    אתה שומע גם רעש מוזר מכיוון הדואר, כנראה שהגיע הדואר.
    אני שוטף פנים ויורד למטה כדי לשתות קפה ואח"כ הולך לקחת את הדואר.
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    לכולם-
    הגיע הבוקר.

ברנדון-
    אתה קם ומתמתח, כולך עייף ואתה הולך אל המטבח ורואה את ברנדון ומפייר על הרצפה, הוא כנראה נרדם שם.
    אתה מחפש מצרכים להכנת ארוחת צהריים, אך אתה רואה שאין שום אוכל בבית, המים הולכים להיגמר, ונשארו רק קצת תבלינים לשיקויים נגד שדים.
    לפתע, אתה שומע רעש מוזר מכיוון הדואר, אתה רואה שהגיע גם הדואר.
    אני מיתלבש מהר לוקח את הדואר שם אותו על השולחן והולך ליקנות מיצרכים
    בברכה, דודי

14. מנהל החודש
    ברנדון ומפייר-
    אתה רואה שדודי הולך לישון בעייפות רבה, את רוני מדבר בטלפון בכעס, ואת סטיב הולך לישון בחדר שלו. אתה לא יודע מה לעשות עם הפצע הפתוח והגדול הזה.
    אתה רואה סדין לבן גדול במטבח, אתה חושב שתוכל לעצור את הדימום עד מחר בבוקר.

אקח את הסדין ואעצור איתו את הדימום.
    ואז אלך לישון.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    רוני-
    אתה רוצה לשתות קפה, אך אין קפה בבית! אין כלום בבית, ואין כסף לקנות דברים.
    אתה מתכונן ללכת לדואר, אך אתה רואה שברנדון הקדים אותך והלך להביא, הוא שם את זה על השולחן ואתה מתחיל לקרוא, ''יש לשלם את חשבון החשמל, התשלום הוא: שמונה-מאות דולר, תזכורת לפניי ניתוק.
    חשבון המים, התשלום הוא: חמש-מאות דולר, תזכורת לפניי ניתוק.
    חשבון הגז, התשלום הוא: מאה-חמישים דולר, תזכורת לפניי ניתוק.
    וחשבון הטלפון, התשלום הוא: שלוש-מאות דולר, תזכורת לפניי ניתוק.''
    אתה נבהל ולא יודע מה לעשות, אך נזכר שאולי נכנס הרבה כסף אתמול למועדון ואולי תוכל לשלם כמה חשבונות.

ברנדון-
    אתה הולך במהירות לקחת את הדואר, אתה רואה שרוני הגיע למטבח ורצה לשתות קפה, אך לא מצא מצרכים להכנת קפה.
    אתה מביא את הדואר, ורוני מסתכל, אתה מעיף מבט ואלה החשבונות שאתם צריכים לשלם, וזה נראה ממש ממש רע.
    אתה הולך לקנות מצרכים לבית, אך אין עליך בכלל כסף מזומן לקנייה.

ברנדון ומפייר-
    כבר הגיע הבוקר אחי.
    ---
    לא לקחת את הסדין, נרדמת במטבח והתעוררת, ברנדון ורוני כבר ערים וסטיב הלך לעבודה, הדימום נעצר איכשהו ברגל ימין, אבל הצלקת מעל עין שמאל עדיין נשארה, בלי דם ובלי כלום, רק צלקת.
    כולך עייף וכואב לך כל הגוף, ישנת על הרצפה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 44 מתוך 74 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •