Pokemon GO
עמוד 46 מתוך 74 ראשוןראשון ... 36444546474856 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 676 עד 690 מתוך 1104
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Dec 26 2009, 04:52 PM
    ברנדון-
    אתה אומר להם שאין כסף, אין אוכל ואין כלום.
    לפתע, ליאו מבזיק עם רוני מהאחוזה.
    אתה כועס שהם התעלמו ולא ענו לך, אבל לפחות הם עומדים להביא כסף הביתה.
    אתה רואה שברנדון ומפייר קם והפצע הגדול שהיה לו על רגל ימין כמעט ונעלם.
    הוא מחפש את ליאו.
    " ליאו לא כאן " אני אומר לו
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. Professional Design
    Originally posted by yossi@Dec 26 2009, 07:50 PM
    סטיב-
    מייק בוהה בך בפה פעור ובכעס, ''היא פיתתה אותך?!! אז היא מפוטרת!! אני לא ארשה שתהיה פה מיניות כזאת, והיו איתה מקרים כאלה, היא שכבה עם כל גבר שהגיע לפה, אני כבר חושב שהיא חולה בהמון מחלות מין.'' אומר מייק ואז במרכזייה אומר שמוניק מפוטרת לאלתר.
    ''אז סטיב, תחזור לעבודה שלך, אני מצפה ממך למיטב.'' אומר מייק ומשחרר אותך, אתה רואה את מוניק עוזבת בבכי.
    אני מנסה להתעלם ממני ונכנס למשרד שלי . אני עובר שוב במשרד של מייקל ושואל " יש היום מטופל שמגיע לכאן ?"

3. משתמש מנוסה
    רוני-
    סטיבן חושב לרגע ואומר, ''שיער שחור, עיניים שחורות, חולצה ומכנס שחורים ארוכים, הוא נראה לי מוזר.'' אומר סטיבן וממשיך לנקות, עד שהוא מסיים.
    ''להתראות.'' אומר סטיבן והולך הביתה כשהוא מפהק.
    ''רוני, אני מצטער, בבקשה אל תפטר אותי, בבקשה...'' אומר ג'יימס בדיבור של התחננות.

ברנדון-
    אתה אומר לו את זה, אבל הוא כבר ראה שליאו הבזיק עם רוני.
    לפתע, הטלפון מצלצל בבית.

סטיב-
    מתיישב, תזכור, המשרד שלך הוא שולחן מרובע כזה, ובאמצע יש כיסא, מחשב, מסמכים וכל זה.
    ----
    אתה מתעלם ממוניק, היא עוזבת ומביטה בך בכעס וברחמים.
    אתה מתיישב במשרד שלך ואז שוב הולך למשרד של מייק ושואל אותו אם יש מטופל היום.
    ''כן, את האמת כן, מגיעה עוד מעט משפחה שהפנו אותנו אליה, אלה שהפנו אותנו אליה אמרו שהאבא מרביץ לילד והאמא לא יודעת מה לעשות.'' אומר מייק ונאנח.
    ''אתה מוכן למקרה הראשון שלך? הם מגיעים עוד מעט.'' מוסיף מייק ומחייך אליך.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Dec 26 2009, 10:10 PM
    ברנדון-
    אתה אומר לו את זה, אבל הוא כבר ראה שליאו הבזיק עם רוני.
    לפתע, הטלפון מצלצל בבית.
    אני הולך לטלפון ועונה ואומר :
    " בית משפחת תשובה שלום מדבר יצחק " מצחקק מעט ואז אומר :
    " סתם סתם כן מי זה ? "
    בברכה, דודי

5. Professional Design
    סטיב-
    מתיישב, תזכור, המשרד שלך הוא שולחן מרובע כזה, ובאמצע יש כיסא, מחשב, מסמכים וכל זה.
    ----
    אתה מתעלם ממוניק, היא עוזבת ומביטה בך בכעס וברחמים.
    אתה מתיישב במשרד שלך ואז שוב הולך למשרד של מייק ושואל אותו אם יש מטופל היום.
    ''כן, את האמת כן, מגיעה עוד מעט משפחה שהפנו אותנו אליה, אלה שהפנו אותנו אליה אמרו שהאבא מרביץ לילד והאמא לא יודעת מה לעשות.'' אומר מייק ונאנח.
    ''אתה מוכן למקרה הראשון שלך? הם מגיעים עוד מעט.'' מוסיף מייק ומחייך אליך.
    "אני מוכן" אני אומר ברצינות ובהחלטיות .

6. the bitch is back
    רוני-
    סטיבן חושב לרגע ואומר, ''שיער שחור, עיניים שחורות, חולצה ומכנס שחורים ארוכים, הוא נראה לי מוזר.'' אומר סטיבן וממשיך לנקות, עד שהוא מסיים.
    ''להתראות.'' אומר סטיבן והולך הביתה כשהוא מפהק.
    ''רוני, אני מצטער, בבקשה אל תפטר אותי, בבקשה...'' אומר ג'יימס בדיבור של התחננות.

"בסדר, אבל היום תשמרו בבקשה יותר טוב" אומר לו "תקשיבו בזמן שאתם עובדים אתם לא שותים ולא רוקדים אתם עובדים פה, ברור?" אשאל את כולם בטון רציני.
    "ליאו ניראה לך זה היה קול?" אשאל אותו בשקט.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    ברנדון-
    ''שלום, אנחנו עושים סקר על משפחות עניות ודפוקות, תוכל להשתתף בבקשה? אתה עני ודפוק נכון?'' אומר איזה איש וצוחק ברקע בטלפון בזילזול.

סטיב-
    מייק מחייך ואומר, ''מצויין, לך למשרד שלך ותחכה להם, כשהם יבואו תקרא לי בטלפון שלך במשרד, אל תדאג פשוט תלחץ על הכפתור הגדול הכי למעלה, אל תעזוב אותו ותדבר לטלפון..זה טלפון רגיל פשוט עם כפתור שמאפשר לך לדבר איתי שם.
    אוקיי?'' אומר מייק ויושב על הכיסא שלו ומתחיל לתקתק במחשב.

רוני-
    ג'יימס מתחיל לחייך ואומר, ''ברור רוני, ברור! פשוט השתכרנו ושתינו הרבה, תרצה לדעת שהאספקה של האוכל והשתיה עדיין גדולה, והיו בערך אלפיים דולר בקופה, אני שוב מצטער רוני.'' אומר ג'יימס, מסיים לנקות, לובש את התיק שלו והולך מן המועדון.
    אתה פונה לליאו על זה שאולי זה קול, ''אני לא חושב, למה שהוא יגנוב כסף? ועוד אלפיים דולר, זה יחסית מעט כסף, אני לא חושב שזה הוא, אבל אני כן חושב שזה שד שיש לו תפקיד בעולם הרגיל, והמקור שלח אותו להסתנן בין בני האדם.'' אומר ליאו.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Dec 27 2009, 03:26 PM
    ברנדון-
    ''שלום, אנחנו עושים סקר על משפחות עניות ודפוקות, תוכל להשתתף בבקשה? אתה עני ודפוק נכון?'' אומר איזה איש וצוחק ברקע בטלפון בזילזול.

" נו דפוק מה אתה רוצה ? " אני שואל אותו
    בברכה, דודי

9. Professional Design
    סטיב-
    מייק מחייך ואומר, ''מצויין, לך למשרד שלך ותחכה להם, כשהם יבואו תקרא לי בטלפון שלך במשרד, אל תדאג פשוט תלחץ על הכפתור הגדול הכי למעלה, אל תעזוב אותו ותדבר לטלפון..זה טלפון רגיל פשוט עם כפתור שמאפשר לך לדבר איתי שם.
    אוקיי?'' אומר מייק ויושב על הכיסא שלו ומתחיל לתקתק במחשב.

"אה אוקיי אין בעיה " אני אומר והולך ל'משרד' שלי .

10. משתמש מנוסה
    ברנדון-
    הוא צוחק ברקע ואתה שומע עוד ציחקוקים מהטלפון, ואז הגבר מתגלה לך כנער אשר ממשיך לצחוק לך בטלפון, ''אז תגיד לי, טמבל? חחחח אתה חושב שאני רוצה לעשות איתך איזשהו סקר?'' אומר הנער וממשיך לצחוק לך בטלפון, ולאחר כמה שניות מנתק לך בפרצוף.

סטיב-
    אתה חוזר למשרד שלך, אתה רואה שהביאו מזכירה חדשה במקום מוניק, אישה בת חמישים ושתיים, מגעילה ומעלה בך גועל עד לגרון, אתה מתיישב במשרד שלך ורואה שהמחשב שלך פתוח, אתה רואה לפתע גבר גבוה וחסון, אישה שנראית לך כמו עקרת בית בת ארבעים וחמש בערך, וילד קטן שדומה מאוד למקס.
    הם באים אליך והגבר אומר, ''מייק פה?'' בכעס ונראה לחוץ בזמנים.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. Professional Design
    Originally posted by yossi@Dec 27 2009, 06:13 PM
    סטיב-
    אתה חוזר למשרד שלך, אתה רואה שהביאו מזכירה חדשה במקום מוניק, אישה בת חמישים ושתיים, מגעילה ומעלה בך גועל עד לגרון, אתה מתיישב במשרד שלך ורואה שהמחשב שלך פתוח, אתה רואה לפתע גבר גבוה וחסון, אישה שנראית לך כמו עקרת בית בת ארבעים וחמש בערך, וילד קטן שדומה מאוד למקס.
    הם באים אליך והגבר אומר, ''מייק פה?'' בכעס ונראה לחוץ בזמנים.
    "שבו" אציע בנימוס "אני מיד קורא למייק"
    אקום ואלך לקרוא למייק "הם הגיעו אדוני" אגיד .

12. the bitch is back

רוני-
    ג'יימס מתחיל לחייך ואומר, ''ברור רוני, ברור! פשוט השתכרנו ושתינו הרבה, תרצה לדעת שהאספקה של האוכל והשתיה עדיין גדולה, והיו בערך אלפיים דולר בקופה, אני שוב מצטער רוני.'' אומר ג'יימס, מסיים לנקות, לובש את התיק שלו והולך מן המועדון.
    אתה פונה לליאו על זה שאולי זה קול, ''אני לא חושב, למה שהוא יגנוב כסף? ועוד אלפיים דולר, זה יחסית מעט כסף, אני לא חושב שזה הוא, אבל אני כן חושב שזה שד שיש לו תפקיד בעולם הרגיל, והמקור שלח אותו להסתנן בין בני האדם.'' אומר ליאו.
    "טוב תמשיכו לנקות ותיהיו פה בשמונה בערב אסור לכם לישתות!" אומר להם "ליאו בוא נחזור לא יעזור לנו סתם לחכות פה"
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    סטיב-
    זכור שיש לך טלפון במשרד שתוכל לתקשר איתו בלי לקום.
    ---
    אתה מציע להם לשבת בנימוס, האבא יושב בעצבים ואתה מרגיש שעוד שניה הוא קופץ עליך ומרסק אותך, האישה יושבת ונראית מודאגת והילד פשוט יושב ולא עושה כלום.
    אתה קם וקורא למייק, מייק מתארגן על עצמו ומחייך, ''הגיע הזמן.'' הוא אומר.
    מייק הולך איתך אל המשפחה ומזמין אותם למשרד, הגבר האישה והילד יושבים מולכם ואתה יושב ליד מייק שנמצא ליד המחשב, אתם מתחילים לדבר..''סליחה, אבל אני לא הרבצתי לילד, אני לא יודע במה אתם מאשימים אותי.'' אומר הגבר, ''אז איך אתה מסביר את הסימנים הכחולים שהיו על הילד?'' הגבר נאנח ואומר, ''מאיפה אתה יודע שזה אני?'' הוא אומר בחיוך מתחכם.
    אתה מקשיב לכל השיחה.

רוני-
    ג'יימס וסטיבן כבר הבינו את זה, הם הלכו משם אחריי שניקו את האזור שלהן, המלצריות קורצות לך וגם הולכות אחריי שהן סיימו.
    אתה אומר לליאו לחזור, ליאו מהנהן, תופס את ידך ואתם מבזיקים משם, המועדון נעול ומבריק ללילה הבא.
    אתם מגיעים לאחוזה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. Professional Design
    Originally posted by yossi@Dec 28 2009, 07:25 PM
    סטיב-
    זכור שיש לך טלפון במשרד שתוכל לתקשר איתו בלי לקום.
    ---
    אתה מציע להם לשבת בנימוס, האבא יושב בעצבים ואתה מרגיש שעוד שניה הוא קופץ עליך ומרסק אותך, האישה יושבת ונראית מודאגת והילד פשוט יושב ולא עושה כלום.
    אתה קם וקורא למייק, מייק מתארגן על עצמו ומחייך, ''הגיע הזמן.'' הוא אומר.
    מייק הולך איתך אל המשפחה ומזמין אותם למשרד, הגבר האישה והילד יושבים מולכם ואתה יושב ליד מייק שנמצא ליד המחשב, אתם מתחילים לדבר..''סליחה, אבל אני לא הרבצתי לילד, אני לא יודע במה אתם מאשימים אותי.'' אומר הגבר, ''אז איך אתה מסביר את הסימנים הכחולים שהיו על הילד?'' הגבר נאנח ואומר, ''מאיפה אתה יודע שזה אני?'' הוא אומר בחיוך מתחכם.
    אתה מקשיב לכל השיחה.
    "סליחה אם אני קוטע את השיחה" אני אומר בנימוס "אבל אם הילד אומר שאתה הרבצת לו אין לך דרך להוכיח שלא ואתה מואשם בהתעללות"

15. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Dec 28 2009, 07:25 PM

רוני-
    ג'יימס וסטיבן כבר הבינו את זה, הם הלכו משם אחריי שניקו את האזור שלהן, המלצריות קורצות לך וגם הולכות אחריי שהן סיימו.
    אתה אומר לליאו לחזור, ליאו מהנהן, תופס את ידך ואתם מבזיקים משם, המועדון נעול ומבריק ללילה הבא.
    אתם מגיעים לאחוזה.
    אני מודה לליאו ואז הולך למטבח מנסה למצוא משהו לאכול.
    גיל! 3>

עמוד 46 מתוך 74 ראשוןראשון ... 36444546474856 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •