Pokemon GO
עמוד 47 מתוך 74 ראשוןראשון ... 37454647484957 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 691 עד 705 מתוך 1104
  1. משתמש מנוסה
    סטיב-
    אתה מתפרץ לשיחה ואומר בנימוס שאם הילד אומר שהאבא מרביץ לו ואין לו דרך להוכיח את זה הוא מואשם.
    אתה רואה שהגבר מתחיל להתעצבן ואומר, ''אמא שלו מרביצה לו!!!! לא אני! היא תמיד נותנת לו מכות ואני צריך להיות מואשם על זה?! לא לא, אין סיכוי!!!!'' הוא אומר ובאגרסיביות רבה נותן חתיכת אגרוף לאישה, שמתעלפת וכל האף נשבר לה, הילד נבהל ומייק מזמין את האבטחה, שני מאבטחים גדולים באים במהירות ונאבקים עם האיש, אך להפתעתך לא מצליחים לקחת אותו! הוא ממשיך להיאבק איתם.

רוני-
    אתה מודה לליאו, ''טוב רוני, הבכירים קוראים לי, הם חושדים ששד נמצא באזור ועושה בעיות בקרב בני האדם.'' אומר ליאו ומבזיק משם, אתה הולך אל המטבח ומחפש אוכל, אך אין כלום לאכול! יש רק מים.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. Professional Design
    Originally posted by yossi@Dec 28 2009, 10:23 PM
    סטיב-
    אתה מתפרץ לשיחה ואומר בנימוס שאם הילד אומר שהאבא מרביץ לו ואין לו דרך להוכיח את זה הוא מואשם.
    אתה רואה שהגבר מתחיל להתעצבן ואומר, ''אמא שלו מרביצה לו!!!! לא אני! היא תמיד נותנת לו מכות ואני צריך להיות מואשם על זה?! לא לא, אין סיכוי!!!!'' הוא אומר ובאגרסיביות רבה נותן חתיכת אגרוף לאישה, שמתעלפת וכל האף נשבר לה, הילד נבהל ומייק מזמין את האבטחה, שני מאבטחים גדולים באים במהירות ונאבקים עם האיש, אך להפתעתך לא מצליחים לקחת אותו! הוא ממשיך להיאבק איתם.
    'עוד יום נורא' אני אומר לעצמי ומתנפל על האב , אני מחממם את הידיים שלי אבל לא מוציא כדורי אש שניראים לעין , אחמם את הבטן של האב תוך כדי דחיפתו אל מחוץ לחדר .

3. משתמש מנוסה
    סטיב-
    אתה קם כדי לעזור למאבטחים, מייק מתחיל לגחגח מעט כי אתה נראה צנום וחסר כוח, המאבטחים בעצמם מחייכים בזמן שהם תופסים אותו, אתה תופס אותו ומחמם לו את הבטן, הוא צועק חם! חם! אבל המאבטחים לא מבינים כלום.
    הם מצליחים להוציא אותו, אך הוא נאבק בהם, כל מי שבבניין יוצא מן הבניין חוץ ממך וממייק, כשמייק לא רואה, אתה יוצא לראות אם הם הצליחו לאגף אותו ולעצור אותו, אך לפתע הוא מוציא קרן לייזר אל שני המאבטחים והם נשרפים למוות.
    אתה שומע ברקע את המשטרה, היא אומרת שהיא תפרוץ במהירות פנימה, אתה רואה את מייק יוצא והאיש אומר לך לפניי שהוא רואה, ''תמסור תודה רבה לאח שלך על הכסף..טמבל.'' אומר האיש ונעלם משם, מייק יוצא ושואל אותך איפה המאבטחים בתדהמה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Dec 28 2009, 10:23 PM

רוני-
    אתה מודה לליאו, ''טוב רוני, הבכירים קוראים לי, הם חושדים ששד נמצא באזור ועושה בעיות בקרב בני האדם.'' אומר ליאו ומבזיק משם, אתה הולך אל המטבח ומחפש אוכל, אך אין כלום לאכול! יש רק מים.
    "לכל הרוחות יש פה שורש דודאים אבל לחם אין פה?" אזעף אקח כוס מים ואעלה לספר הצללים כדי לנסות לחפש את השד שגנב מהמועדון.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. Professional Design
    Originally posted by yossi@Dec 29 2009, 05:29 PM
    סטיב-
    אתה קם כדי לעזור למאבטחים, מייק מתחיל לגחגח מעט כי אתה נראה צנום וחסר כוח, המאבטחים בעצמם מחייכים בזמן שהם תופסים אותו, אתה תופס אותו ומחמם לו את הבטן, הוא צועק חם! חם! אבל המאבטחים לא מבינים כלום.
    הם מצליחים להוציא אותו, אך הוא נאבק בהם, כל מי שבבניין יוצא מן הבניין חוץ ממך וממייק, כשמייק לא רואה, אתה יוצא לראות אם הם הצליחו לאגף אותו ולעצור אותו, אך לפתע הוא מוציא קרן לייזר אל שני המאבטחים והם נשרפים למוות.
    אתה שומע ברקע את המשטרה, היא אומרת שהיא תפרוץ במהירות פנימה, אתה רואה את מייק יוצא והאיש אומר לך לפניי שהוא רואה, ''תמסור תודה רבה לאח שלך על הכסף..טמבל.'' אומר האיש ונעלם משם, מייק יוצא ושואל אותך איפה המאבטחים בתדהמה.
    "מייק.." אני אומר באכזבה " הם ברחו מרוב פחד אני לא יודע למה הם פחדו ממנו.. ואין לי בכלל אח ועל איזה כסף הוא דיבר ? אולי הוא דיבר אליך מייק ? מייק מה קרה כאן ?"

6. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Dec 26 2009, 04:52 PM

ברנדון ומפייר-
    אתה קם, תשוש מאוד, ואתה רואה שליאו הבזיק עם רוני מהאחוזה.אתה רואה את ברנדון לידך.
    אלך למטבח לאכול לי משהו ואחכה שליאו יבוא.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    רוני-
    אתה לוקח כוס מים ורואה את ברנדון ומפייר מדבר עם ליאו, אתה שותה קצת ועולה אל ספר הצללים, אתה ניגש אל הספר ומדפדף בו, אתה רואה כמה שדים נחותים שיכולים לגנוב את הכסף שלך, אך אין להם צורת אדם.
    אתה רואה לפתע אדם חשוד, שד מדרגה גבוהה שמתמחה בעבודה בעולם הרגיל וגונב כסף ממקומות קטנים כדי להשתלב בעולם, קוראים לו גוסט.

סטיב-
    מייק המבוהל אומר, ''שני המאבטחים היו פה, איך הם ברחו? ואיך האיש ברח? מה קרה פה סטיב? קיבלת מכה בראש או משהו?'' אומר מייק ומסתכל אליך במבט מוזר.
    המשטרה פורצת פנימה, שוטר FBI ניגש אליכם ושואל, ''איפה שני המאבטחים והאיש? מה קרה להם.'' מייק מצביע ישר עליך ואומר שאתה ראית הכל.

ברנדון ומפייר-
    אתה רואה את ליאו מבזיק עם רוני לאחוזה, רוני לוקח כוס מים ועולה אל עליית הגג, ליאו ניגש אליך ושואל אותך, ''הכל בסדר ברנדון? אני מקווה שהפצע שלך נרפא, הצלחתי במאמצים גדולים לרפא אותו, אך כמו שראית, לא את כולו, אבל לפחות זאת רק צלקת.'' אומר ליאו בחיוך.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Dec 29 2009, 07:13 PM

ברנדון ומפייר-
    אתה רואה את ליאו מבזיק עם רוני לאחוזה, רוני לוקח כוס מים ועולה אל עליית הגג, ליאו ניגש אליך ושואל אותך, ''הכל בסדר ברנדון? אני מקווה שהפצע שלך נרפא, הצלחתי במאמצים גדולים לרפא אותו, אך כמו שראית, לא את כולו, אבל לפחות זאת רק צלקת.'' אומר ליאו בחיוך.
    "הצלקת בעין לא הכי מפריעה אבל מה עם החתך ברגל?אני פשוט אתן לזה לעבור?" אשאל את ליאו.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

9. Professional Design

סטיב-
    מייק המבוהל אומר, ''שני המאבטחים היו פה, איך הם ברחו? ואיך האיש ברח? מה קרה פה סטיב? קיבלת מכה בראש או משהו?'' אומר מייק ומסתכל אליך במבט מוזר.
    המשטרה פורצת פנימה, שוטר FBI ניגש אליכם ושואל, ''איפה שני המאבטחים והאיש? מה קרה להם.'' מייק מצביע ישר עליך ואומר שאתה ראית הכל.
    'שיט נדפקתי' אני חושב לעצמי .
    "אכן אני ראיתי הכל זה התחיל בקטטה ולאחר מכן האיש הצליח להתחמק וברח לשירותים , השומרים ניסו להיכנס והוא טרק על האצבעות שלהם את הדלת , הם ישר זזו אחורה והוא יצא מהדלת והתחיל להשתגע כאן ולהרביץ להם ללא הרף , הם ברחו לכיוון הדלת שניכנסתם ממנה והוא נכנס לשירותים ולא יצא משם " אגיד ואצביע על השירותים .

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Dec 27 2009, 06:13 PM
    ברנדון-
    הוא צוחק ברקע ואתה שומע עוד ציחקוקים מהטלפון, ואז הגבר מתגלה לך כנער אשר ממשיך לצחוק לך בטלפון, ''אז תגיד לי, טמבל? חחחח אתה חושב שאני רוצה לעשות איתך איזשהו סקר?'' אומר הנער וממשיך לצחוק לך בטלפון, ולאחר כמה שניות מנתק לך בפרצוף.
    'הוא ישלם על זה בחיים שלו' אני אומר ואז בודק מאיפה השיחה הגיעה .
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

11. the bitch is back
    רוני-
    אתה לוקח כוס מים ורואה את ברנדון ומפייר מדבר עם ליאו, אתה שותה קצת ועולה אל ספר הצללים, אתה ניגש אל הספר ומדפדף בו, אתה רואה כמה שדים נחותים שיכולים לגנוב את הכסף שלך, אך אין להם צורת אדם.
    אתה רואה לפתע אדם חשוד, שד מדרגה גבוהה שמתמחה בעבודה בעולם הרגיל וגונב כסף ממקומות קטנים כדי להשתלב בעולם, קוראים לו גוסט.
    אני קורא עליו יותר ומחפש כישוף או שיקויע כדי להשמידו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    *יש משהו חדש בהודעה השניה בדף הראשון, מקומות במשחק, תוכלו לקרוא ולדעת על המקומות במשחק, זה יתעדכן מתי שתכירו מקומות חדשים.

ברנדון ומפייר-
    אתה אומר לו את זה, אך הוא נאנח ומחייך, ''ברנדון, החתך שלך סגור ברגל ימין, הוא כמה זמן הסימן ייעלם וזהו, אל תדאג, הדם לא יזרום שוב החוצה.'' אומר ליאו בחיוך.
    ''מה שכן, אל תהרוג שדים או דברים אחרים ביומיים הקרובים, זה יכול לפתוח את הפצע והפעם הרבה יותר ממה שאני חושב, קול בהחלט עשה כאן עבודה מרושעת ביותר עם כל השדים האלה...'' מוסיף ליאו ומשפיל את פניו.

סטיב-
    שוטר הFBI מוציא פנקס ורושם הכל, ''אז אמרת..ברחו אל הדלת של הבניין וייצאו? אנחנו לא ראינו אותם.'' אומר השוטר ומסתכל עליך במבט חשוד.
    ''האיש הלך לשירותים?'' מוסיף השוטר והולך לפתוח את תא השירותים, אך לא מוצא אותו שם.
    הוא מצביע לשם ואז מסתכל אליך, ''הוא לא שם, מה זה אמור להביע?'' הוא אומר וממשיך להסתכל עליך במבט חשוד.

ברנדון-
    תזכור, אסור לך להשתמש בקסמים שייראו אותך, ואסור לך להרוג אותו /= זה יימשוך את המשטרה.
    ----
    אתה בודק מאיפה השיחה הגיעה, ומגלה שהשיחה הגיעה ממספר של האזור שלכם, אתה שומע לפתע צחוקים מבחוץ, אתה מזהה את הצחוקים ומגלה שזה הנער שהתקשר אליך ועבד עליך, אתה מסתכל בחלון ורואה אותו, הוא נער לא ממש גבוה, עם שיער חום שטני, והוא נמצא עם שלושת החברים שלו שדומים לו כמעט, בגובה ובהכל.
    אתה רואה שהם מכניסים מכות לילד קטן בסמטת הרחוב.

רוני-
    אתה מסתכל בספר ומגלה שיש כישוף שצריך להגיד אותו מול השד, זה כישוף של כוח השלוש, ואתה צריך להגיד אותו עם ברנדון וסטיב בשביל שהכישוף יעבוד, אתה קורא את הכישוף, ''הרוע אולי חזק אך הטוב תמיד גובר עליו, עכשיו אנחנו מבקשים את עזרת הטוב, חסלו את הרוע!'' אתה מבין שתצטרך את סטיב וברנדון למשימה הזאת, אך אתה קודם צריך לדעת איפה השד נמצא.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. Professional Design
    Originally posted by yossi@Dec 29 2009, 10:05 PM
    סטיב-
    שוטר הFBI מוציא פנקס ורושם הכל, ''אז אמרת..ברחו אל הדלת של הבניין וייצאו? אנחנו לא ראינו אותם.'' אומר השוטר ומסתכל עליך במבט חשוד.
    ''האיש הלך לשירותים?'' מוסיף השוטר והולך לפתוח את תא השירותים, אך לא מוצא אותו שם.
    הוא מצביע לשם ואז מסתכל אליך, ''הוא לא שם, מה זה אמור להביע?'' הוא אומר וממשיך להסתכל עליך במבט חשוד.
    אני מתקרב אליו ואומר " מה הוא לא שם ?!" וברגע שאני מספיק קרוב אליו
    "אז זה אומר ש...." במבט תמים " שתשתוק כבר O: !" אני אומר ובועט אותו לתוך השירותים ואז שולח אליו כדור אש לראש , אני בועט לו בראש ויוצא מהשירותים , שולח כדור אש עוצמתי אל השוטר השני ואומר למקס "מצטער"
    ויוצא מהמבנה .

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Dec 29 2009, 10:05 PM
    ברנדון-
    תזכור, אסור לך להשתמש בקסמים שייראו אותך, ואסור לך להרוג אותו /= זה יימשוך את המשטרה.
    ----
    אתה בודק מאיפה השיחה הגיעה, ומגלה שהשיחה הגיעה ממספר של האזור שלכם, אתה שומע לפתע צחוקים מבחוץ, אתה מזהה את הצחוקים ומגלה שזה הנער שהתקשר אליך ועבד עליך, אתה מסתכל בחלון ורואה אותו, הוא נער לא ממש גבוה, עם שיער חום שטני, והוא נמצא עם שלושת החברים שלו שדומים לו כמעט, בגובה ובהכל.
    אתה רואה שהם מכניסים מכות לילד קטן בסמטת הרחוב.
    אני לוקח ברזל ואז מתחיל ליתקוף אותו חזק
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

15. משתמש מנוסה
    סטיב-
    מה אתה עושה לעזאזאל? /=
    ---
    אתה שולח כדור אש אל השוטר ומקס נדהם ומתחיל להשתגע, אתה שולח על השוטר השני גם כדור אש, ופתאום הזמן נעצר, אתה מביט בתדהמה ורואה שאף אחד לא זז, לפתע אתה רואה שתי דמויות לבושות בלבן מתקדמות אליך, ''גילית את הקסם, לכן אנחנו צריכים לנקות את הבלאגן כדי שלא ייחשף הקסם.'' אומר אחד מהם ומנופף בידיו, שני השוטרים חוזרים, ''נמחק להם הזיכרון וגם לבעלים שלך, הזיכרון שלהם הוא ששני המאבטחים ברחו עם השד שתקף אותם, אני ממליץ לך לא לחזור על הטעויות האלה בפעם הבאה.'' אומרים השניים ונעלמים.
    הזמן חוזר והשוטרים הולכים לניידת, מקס מבולבל ושואל אותך מה קרה.

ברנדון-
    אתה יוצא במהירות החוצה, כולך עצבני על הילד הזה, אתה מוצא חתיכת ברזל ברצפה, לוקח אותו ובהפתעה נותן לו את זה בגב, אתה ממשיך בבטן ובהכל והוא מתחיל לדמם, אתה שובר את שלושת החברים שלו וארבעתם שוכבים מדממים על הרצפה, אתה מעיף את הברזל והילד הקטן רץ משם, אתה חוזר במהירות לבית שלך ונושם לרווחה שאף אחד מהם לא ראה אותך, הם חוזרים לביתם בוכים ומדממים.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 47 מתוך 74 ראשוןראשון ... 37454647484957 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •