Pokemon GO
עמוד 52 מתוך 74 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 766 עד 780 מתוך 1104
  1. משתמש מנוסה
    רוני-
    אתה מגיש את הארוחה וכולם אוכלים, אתה אומר שתשתמשו בכישופים ושיקויים אך ליאו אומר, ''אם המקור ישלח כל פעם שד עם הכוח של הריק, הכוח שלנו בסופו של דבר יייחלש.'' אומר ליאו ולוגם מעט מים מכוסו.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Jan 4 2010, 05:41 PM
    רוני-
    אתה מגיש את הארוחה וכולם אוכלים, אתה אומר שתשתמשו בכישופים ושיקויים אך ליאו אומר, ''אם המקור ישלח כל פעם שד עם הכוח של הריק, הכוח שלנו בסופו של דבר יייחלש.'' אומר ליאו ולוגם מעט מים מכוסו.
    "וואי ליאו תפסיק לקטר" אומר ביאוש "אנחנו ניסתדר, אחרי שאני אסיים לאכול אני אעלה למעלה ואכין כמה שיקויי הכנעה וארשום כמה כישופים כדי להשמיד שדים ולהרחיק אותם"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. Professional Design
    Originally posted by yossi@Jan 3 2010, 10:15 PM
    רוני, סטיב וברנדון-
    השד מציג את עצמו ואומר שהוא השומר של הריק.
    סטיב אומר שיש לו חליפה יפה, והשד עונה לו, ''תודה, אבל זה לא העניין עכשיו, המקור שיחרר את הריק והשמיד את השומרת השניה ששומרת על הריק איתי, מלאכית.'' הוא אומר בפחד, הוא מצביע לפתע על ליאו, ''אתה, אתה המאיר לבן נכון? תסביר להם, אני אומנם שד אבל אני יחסית שייך לצד הטוב!'' הוא מוסיף.
    ''הריק השתחרר לפני מאות שנים וכמעט כילה את כל הקסם בעולם, הטוב והרע היו צריכים לאחד את כל כוחם בשביל לנטרל אותו, זה מסוכן אם המקור מחזיק בו.'' אומר ליאו ומרכין את פניו כלפיי מטה.
    רוני רוטן לפתע ואומר לך סטיב שיש לו מועדון ושגנבו לו אלפיים דולר משם, והוא מוסיף שנמאס לו משדים והוא רוצה להירגע ולנוח, אותו דבר סטיב, ''אוקיי אוקיי, אבל חייבים להתכונן.'' אומר ליאו ומביע הבעה מדאיגה.
    ''אני לא חושב שאתם מודעים לסכנות שבעניין, אבל אין שום בעיה, אתם לא רוצים לעזור, זאת החלטתכם.'' אומר השד ונעלם בסופה שוב.
    ''אני מקווה שהמקור לא יתקיף אותנו עם שד, השד עלול להכיל בתוכו את הריק, תזכרו שלפניי שאתם מתקיפים שד או מישהו אחר שנושא את הריק, שהוא יכול לשאוב את הכוחות שלכם לשלו, אוקיי?'' אומר ליאו.
    רוני מסיים עם הכנת הארוחה וכולכם אוכלים ושותים להנאתכם.
    "מעצבן אותי עניין השדים האלה" אני אומר ומגיש את האוכל שלי .
    אני יוצא החוצה והולך לחנות הבגדים ..

4. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    Originally posted by yossi@Jan 3 2010, 09:05 PM

ניק-
    אתה בוחן את המקום וצועק בפאניקה מי הוא זה שפנה אליך, ואיפה אתה נמצא.
    ''אדוני, הכל בסדר? אני השד המשרת שלך, ואתה בחדר שלך בעולם התחתון.'' הוא אומר לך בהבעה קצת מוזרה.

"משרת שד?" אני שואל אותו בפליאה
    "מה קרה לי?" אני שואל שוב
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

5. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Jan 3 2010, 09:05 PM

ברנדון ומפייר-
    ''אוקיי, השוק נמצא פה.'' הן אומרות ומנופפות בידיהן, שער לפתע נפתח באזור ואתה רואה שאתה יכול להיכנס אליו, ''תבלה.'' הן אומרות ואתה נכנס.
    אתה מסתכל בכל השוק, ורואה שזה כמו שוק רגיל, אך מוכרים בו כל מיני דברים על טבעיים.
    אחפש מתקפות בשבלי.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Jan 3 2010, 10:15 PM
    רוני, סטיב וברנדון-
    השד מציג את עצמו ואומר שהוא השומר של הריק.
    סטיב אומר שיש לו חליפה יפה, והשד עונה לו, ''תודה, אבל זה לא העניין עכשיו, המקור שיחרר את הריק והשמיד את השומרת השניה ששומרת על הריק איתי, מלאכית.'' הוא אומר בפחד, הוא מצביע לפתע על ליאו, ''אתה, אתה המאיר לבן נכון? תסביר להם, אני אומנם שד אבל אני יחסית שייך לצד הטוב!'' הוא מוסיף.
    ''הריק השתחרר לפני מאות שנים וכמעט כילה את כל הקסם בעולם, הטוב והרע היו צריכים לאחד את כל כוחם בשביל לנטרל אותו, זה מסוכן אם המקור מחזיק בו.'' אומר ליאו ומרכין את פניו כלפיי מטה.
    רוני רוטן לפתע ואומר לך סטיב שיש לו מועדון ושגנבו לו אלפיים דולר משם, והוא מוסיף שנמאס לו משדים והוא רוצה להירגע ולנוח, אותו דבר סטיב, ''אוקיי אוקיי, אבל חייבים להתכונן.'' אומר ליאו ומביע הבעה מדאיגה.
    ''אני לא חושב שאתם מודעים לסכנות שבעניין, אבל אין שום בעיה, אתם לא רוצים לעזור, זאת החלטתכם.'' אומר השד ונעלם בסופה שוב.
    ''אני מקווה שהמקור לא יתקיף אותנו עם שד, השד עלול להכיל בתוכו את הריק, תזכרו שלפניי שאתם מתקיפים שד או מישהו אחר שנושא את הריק, שהוא יכול לשאוב את הכוחות שלכם לשלו, אוקיי?'' אומר ליאו.
    רוני מסיים עם הכנת הארוחה וכולכם אוכלים ושותים להנאתכם.
    אני הלך לישון
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

7. משתמש מנוסה
    אוקיי, אני רואה שזה לא עובד, אף אחד כאן לא מתנהג כמו מכשף/שד אמיתי /= תכנסו למשחק, תרגישו שאתם באמת בתפקידים האלה.

רוני, ברנדון וסטיב-
    רוני לפתע אומר לליאו להפסיק לקטר, אך ליאו לא מפסיק, קם מהכיסא ומתחיל להרים את קולו, ''אתם לא חושבים שאתם קצת מגזימים?! לא אכפת לכם מכלום!! השדים האלה הורגים אנשים תמימים ולך רוני, אכפת רק מלנוח, לברנדון לא אכפת מכלום וסטיב רק מסבך את עצמו עם נשים, אז תסלחו לי, אבל אתם לא מתנהגים כמו שלושת המכשפים החזקים ביותר בעולם!!!'' אומר ליאו בעצבים, סטיב נאנח ואומר שהוא הולך לחנות הבגדים, אך ליאו עוצר אותו, ''אתה לא הולך היום, אתם תעזרו להביס את השד שלקח מרוני את הכסף ואז, תעזרו לשומר הריק להחזיר את הריק למקומו, כי אם המקור יסיים לתכנן את המהלכים שלו ויתקוף עם הריק, לא נשב כאן פעם הבאה בכיף.'' אומר ליאו, כאשר הוא עוצר גם את ברנדון מללכת לישון, ''מה קרה לכם..'' מוסיף ליאו וחוזר לשבת על הכיסא.

ברנדון ומפייר-
    אתה מטייל בשוק, אתה רואה שמוכרים כדורי אש, כדורי אנרגיה ועוד הרבה דברים, אתה מגיע לחנות שהיא דיי מפורסמת בקרב השדים, כאשר יש שם רשימת כוחות: העלמות בברקים, היבהוב, כדור אש, כדור אנרגיה, קרני לייזר, טלקינזיס, שינוי צורה ועוד.
    ובנוסף, אתה רואה מאחורי החנות תחרות קרבות שדים, על כוחות.

ניק-
    השד מתחיל להתבלבל לגמריי, ''ניק, אתה שד מרמה גבוהה, ואני ועוד אחד שהלך לרגע לאיפשהו המשרתים שלך, אתה בעולם התחתון ומשרת את המקור, באמת שהכל בסדר איתך?'' אומר השד ובוהה בך כאילו אתה איזה משוגע.
    בנתיים, מגיע עוד שד ואומר לך, ''שלום אדוני.'' זה כנראה המשרת השני שלך.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Jan 5 2010, 04:15 PM
    אוקיי, אני רואה שזה לא עובד, אף אחד כאן לא מתנהג כמו מכשף/שד אמיתי /= תכנסו למשחק, תרגישו שאתם באמת בתפקידים האלה.

רוני, ברנדון וסטיב-
    רוני לפתע אומר לליאו להפסיק לקטר, אך ליאו לא מפסיק, קם מהכיסא ומתחיל להרים את קולו, ''אתם לא חושבים שאתם קצת מגזימים?! לא אכפת לכם מכלום!! השדים האלה הורגים אנשים תמימים ולך רוני, אכפת רק מלנוח, לברנדון לא אכפת מכלום וסטיב רק מסבך את עצמו עם נשים, אז תסלחו לי, אבל אתם לא מתנהגים כמו שלושת המכשפים החזקים ביותר בעולם!!!'' אומר ליאו בעצבים, סטיב נאנח ואומר שהוא הולך לחנות הבגדים, אך ליאו עוצר אותו, ''אתה לא הולך היום, אתם תעזרו להביס את השד שלקח מרוני את הכסף ואז, תעזרו לשומר הריק להחזיר את הריק למקומו, כי אם המקור יסיים לתכנן את המהלכים שלו ויתקוף עם הריק, לא נשב כאן פעם הבאה בכיף.'' אומר ליאו, כאשר הוא עוצר גם את ברנדון מללכת לישון, ''מה קרה לכם..'' מוסיף ליאו וחוזר לשבת על הכיסא.
    "וואו " אומר במעט הלם "ליאו מה אתה צועק עלינו? אנחנו רוצים לחיות ולא כל עשר דקות להלחם בשדים!" אצעק עליו בחזרה.
    "לא עברו יומיים וכבר השמדנו את קול, את המגשימים ואיזה שלושה שדים!" אמשיך "אז אולי אנחנו לא השלושה מכשפים החזקים בעולם בוהו!" אומר אקפיא אותו ואלך מהבית.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה

רוני, ברנדון וסטיב-
    " נימאס כבר כל היום להילחם בסדר ?!, אני מרגיש כמו שפוט ! " אומר לליאו בעצבים
    בברכה, דודי

10. פקח לשעבר

ניק-
    השד מתחיל להתבלבל לגמריי, ''ניק, אתה שד מרמה גבוהה, ואני ועוד אחד שהלך לרגע לאיפשהו המשרתים שלך, אתה בעולם התחתון ומשרת את המקור, באמת שהכל בסדר איתך?'' אומר השד ובוהה בך כאילו אתה איזה משוגע.
    בנתיים, מגיע עוד שד ואומר לך, ''שלום אדוני.'' זה כנראה המשרת השני שלך.
    "עוד אחד?!"
    אני אומר בלא רצינות כשאני מתחיל לקלוט קצת את מה שאמר לי המשרת הראשון
    "רמה גבוהה במקור?" שאלתי את עצמי בראש
    "מה זה אומר?" שאלתי את משרתי
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !

11. משתמש מנוסה
    רוני וברנדון(רועי תקרא את זה)-
    רוני וברנדון מתחילים לצעוק על ליאו, ליאו משיב, ''אוקיי, יירד הלילה, אני עולה לבכירים, לילה טוב.'' אומר ליאו ומבזיק משם, ברנדון אתה הולך לישון בנחת, סטיב נשאר במטבח ורוני אתה יוצא מן הבית, אתה קולט שכבר לילה.

ניק-
    אממ..אתה בטוח שקראת הכל? XD
    ----
    ''לא רמה גבוהה במקור, אתה שד מרמה גבוהה שמשרת את המקור לכל הרשע, שליט העולם התחתון, קוראים לו המקור.'' אומר השד הראשון שדיברת איתו והשד השני אומר לך, ''תגיד, נמחק לך הזיכרון או משהו? אתה שד מרמה גבוהה, שחיי בעולם התחתון, אתה משרת את המקור, מה אתה צריך לדעת עוד?! אנחנו שני המשרתים שלך, שני שדים מדרגה נמוכה.'' אומר השד השני בעצבים.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. פקח לשעבר
    Originally posted by yossi@Jan 5 2010, 05:07 PM

ניק-
    אממ..אתה בטוח שקראת הכל? XD
    ----
    ''לא רמה גבוהה במקור, אתה שד מרמה גבוהה שמשרת את המקור לכל הרשע, שליט העולם התחתון, קוראים לו המקור.'' אומר השד הראשון שדיברת איתו והשד השני אומר לך, ''תגיד, נמחק לך הזיכרון או משהו? אתה שד מרמה גבוהה, שחיי בעולם התחתון, אתה משרת את המקור, מה אתה צריך לדעת עוד?! אנחנו שני המשרתים שלך, שני שדים מדרגה נמוכה.'' אומר השד השני בעצבים.
    בעודי מתחיל להיזכר בהקול אני מנסה להרגיע את מרשתיי
    "אה אוקיי תירגעו" אני אומר
    "יש לכם מושג מה קרה לי ? כואב לי הראש בצורה מטורפת "אני אומר
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

13. the bitch is back
    רוני וברנדון מתחילים לצעוק על ליאו, ליאו משיב, ''אוקיי, יירד הלילה, אני עולה לבכירים, לילה טוב.'' אומר ליאו ומבזיק משם, ברנדון אתה הולך לישון בנחת, סטיב נשאר במטבח ורוני אתה יוצא מן הבית, אתה קולט שכבר לילה.

אני הולך לכיוון המועדון.
    גיל! 3>

14. Professional Design
    אצא החוצה אל מאחורי הבית . במקום שאף אחד לא רואה אותי 'ליאו בבקשה תחזור אני צריך לדבר איתך'
    אני אומר ומחכה שהוא יבזיק למקום שאני נמצא בו .

15. משתמש מנוסה
    אני ימשיך לישון עד שליאו יבוא
    בברכה, דודי

עמוד 52 מתוך 74 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •