Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 74 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 1104
  1. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Jan 7 2010, 09:57 PM
    רוני-
    אתה קורא את זה במהירות, הכדור אנרגיה שלו מתבטל והוא שוב נשרף ומתפוצץ, אך חוזר מיד.
    הוא מגחגח מעט, ''חחח..חשבתי שמכושף אמור להיות יותר חזק מזה.'' הוא אומר ומעיף אותך בעזרת טלקינזיס אל הקיר, אתה נפגע, ''טוב... הגיע הזמן לחסל אותך מכושף...'' אומר השד ויוצר כדור אנרגיה, לאחר-מכן הוא יוצר עוד אחד ומשלב את שניהם לכדור אנרגיה כדור, אתה רואה שהוא מתאמץ.
    ''עכשיו, אתה תהיה הניסיון הראשון של...כדור האנרגיה החדש שלי!!!!!!!!!&# 33;!'' הוא אומר וטוען אותו עוד קצת, אתה מנסה להקפיא אותו אך לא מצליח, ''זהו..הוא טעון.'' הוא אומר ברוגע, ועומד לשחרר אותו...! לפתע, אתה מניף את ידייך אל השד והוא מתפוצץ!!!!! אתה תוהה איך פוצצת את השד, בזמן שההקפאה נגמרת וסטיבן עוזר לך לקום, ''מה קרה? איפה האיש הזה? הברחת אותו?'' הוא אומר בצחוק.

"לא יודע, עמדתי פה והדבר האחרון שאני זוכר זה שאני על הריצפה והוא נעלם" אומר בהיסוח דעת "תבדוק את הקופה" אומר לו במהירות ואז אלך לחדר אחורי ומבודד, אנעל את הדלת ואקרא לליאו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    סטיב-
    מה אתה רוצה שאני אגיד? XD
    ----
    אתה הולך לישון בנחת, חושב לעצמך על הקרב נגד המקור, ואוגר כוחות.
    לאחר כמה שעות, השמש מתחילה לעלות, אתה מניח שעכשיו חמש וחצי בבוקר.

ברנדון ומפייר-
    היה לך המון, אבל אתה מבוקש עכשיו (:
    ----
    המוכר מתחיל לצחוק וגם ראיין מתחיל לצחוק.
    ''אתה באמת שד? כי אתה לא מתנהג ככה, ברור שלהרוג!!!!'' אומר המוכר וממשיך לצחוק.
    ''חוץ מזה, אני דיי בטוח שאם אתה שד חדש, אתה מהדרגה הנמוכה ואין לך כוחות אפילו להיות שווה כוחות מול ראיין, אבל אל תידאג.. אני אצ'פר אותך.'' אומר המוכר ומחייך.
    אתה נעמד מול ראיין, המוכר צועק לכם להתחיל ומלא שדים, ערפדים, גרימלוקים, שדים אחרים..
    אתה נלחץ, אבל נשאר ממוקד, ראיין נעלם לפתע בברקים ומעיף עליך כדור אש!

רוני-
    ''מוזר.. אתה בטוח שהכל בסדר?'' אומר סטיבן ועוזר לך לקום.
    אתה קם, מסוחרר וממש מבולבל ממה שקרה לך עכשיו.
    אתה אומר לסטיבן לבדוק את הקופה, סטיבן בודק את הקופה, יש שם אלפיים חמש-מאות דולר!! האנשים הלכו, והשעה כבר חמש וחצי בבוקר, אתה נזכר שיש לך עוד אלף חמש-מאות דולר בבניין של השד, אבל לפחות יש לך הרבה כסף עכשיו.
    סטיבן, ג'יימס, המלצריות והזמרות מנופפים לך לשלום, מלצרית אחת, הכי יפה מבין השלושה, מגיע אליך ואומרת לך, ''שלום רוני...'' בחיוך ומנשקת אותך בלחי, אתה נדהם אבל הולך לחדר האחורי, נועל את החדר וקורא לליאו, ליאו מבזיק לשם ופונה אליך, ''מה קרה רוני?'' בחיוך.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    Originally posted by yossi@Jan 6 2010, 08:43 PM
    ניק-
    אתה מרגיע אותם ומנסה להיזכר בכל הדברים, ואז אומר להם שכואב לך הראש.
    ''אני ידעתי שכואב לך הראש, אתה בטח מסוחרר, אבל אתה צריך להיות בפוקס כאשר המקור בכבודו ובעצמו יוציא את התוכנית שלו עם הריק וישמיד את המכושפים, אוקיי?'' אומר השד הראשון ומחייך אליך חיוך שטני.
    ''מה עושים עכשיו?'' אומר השד השני ונראה זעוף וחסר סבלנות.

"אני הולך קצת להתאמן על כוחותיי" אני אומר להם
    ויוצא לבחוץ לנשום אויר צח
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

4. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Jan 8 2010, 02:02 PM

רוני-
    ''מוזר.. אתה בטוח שהכל בסדר?'' אומר סטיבן ועוזר לך לקום.
    אתה קם, מסוחרר וממש מבולבל ממה שקרה לך עכשיו.
    אתה אומר לסטיבן לבדוק את הקופה, סטיבן בודק את הקופה, יש שם אלפיים חמש-מאות דולר!! האנשים הלכו, והשעה כבר חמש וחצי בבוקר, אתה נזכר שיש לך עוד אלף חמש-מאות דולר בבניין של השד, אבל לפחות יש לך הרבה כסף עכשיו.
    סטיבן, ג'יימס, המלצריות והזמרות מנופפים לך לשלום, מלצרית אחת, הכי יפה מבין השלושה, מגיע אליך ואומרת לך, ''שלום רוני...'' בחיוך ומנשקת אותך בלחי, אתה נדהם אבל הולך לחדר האחורי, נועל את החדר וקורא לליאו, ליאו מבזיק לשם ופונה אליך, ''מה קרה רוני?'' בחיוך.
    "אמממ טוב" אומר "אני מיצטער על השעה, אבל השמדתי את השד שגנב ממני את הכסף" אומר בחיוך
    "הבעיה היא שאני לא יודע איך עשיתי את זה ניסיתי לחש זה לא עבד" אומר ואז אשתוק
    "אבל שהוא ניסה לתקוף אותי, הוא פשוט היתפוצץ"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. Professional Design
    סטיב-
    מה אתה רוצה שאני אגיד? XD
    ----
    אתה הולך לישון בנחת, חושב לעצמך על הקרב נגד המקור, ואוגר כוחות.
    לאחר כמה שעות, השמש מתחילה לעלות, אתה מניח שעכשיו חמש וחצי בבוקר.
    אני קם , לובש את החליפה הישנה שלי , שוטף פנים ויוצא מהבית בלי לאכול .
    אני הולך לעבודה למרות שהיום זה אמור להיות יום חופש .
    אכנס ואבדוק אם מייקל נמצא

6. מנהל החודש

ברנדון ומפייר-
    היה לך המון, אבל אתה מבוקש עכשיו (:
    ----
    המוכר מתחיל לצחוק וגם ראיין מתחיל לצחוק.
    ''אתה באמת שד? כי אתה לא מתנהג ככה, ברור שלהרוג!!!!'' אומר המוכר וממשיך לצחוק.
    ''חוץ מזה, אני דיי בטוח שאם אתה שד חדש, אתה מהדרגה הנמוכה ואין לך כוחות אפילו להיות שווה כוחות מול ראיין, אבל אל תידאג.. אני אצ'פר אותך.'' אומר המוכר ומחייך.
    אתה נעמד מול ראיין, המוכר צועק לכם להתחיל ומלא שדים, ערפדים, גרימלוקים, שדים אחרים..
    אתה נלחץ, אבל נשאר ממוקד, ראיין נעלם לפתע בברקים ומעיף עליך כדור אש!

אני אהבהב במהירות למקום אחר ואז אחזור במהירות לזירה,מאחורי ראיין.
    אני אתפוס אותו מצווארו בעזרת היד שלי ועם היד השנייה ארה עליו כדור אנרגיה לראש.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ניק-
    תזכור, הכוחות שלך בטופס ההרשמה שלך בהודעה השניה שלי.
    ----
    ''אין בעיה אדוני...'' אומר השד הראשון ונעלם משם, השד השני גם נעלם.
    אתה יוצא מן החדר, אך רואה עוד חדר, ועוד חדר, וזירת קרבות, אין אוויר צח וזה העולם התחתון.
    אתה הולך לחדר ריק אחד ומתחיל להתאמן על כוחותייך.(תפרט פעם הבאה.)
    לפתע, מגיע שד אחד אליך ואומר, ''נו נו? חתיכת טיפש, חזר לך הזיכרון?'' הוא אומר בחיוך שטני ולועג לך.

רוני-
    אתה מתחיל לספר לו את הסיפור, אחריי שאתה מספר לו שהלחש לא עבד, הוא אומר, ''אז איך לעזאזאל השמדת את השד?'' בהבעה של התפלאות.
    אתה מספר לו שהוא פתאום התפוצץ, וליאו לא מבין מה אתה מנסה להסביר לו, ''מה זאת אומרת התפוצץ? הוא לא יכול סתם ככה להתפוצץ, מישהו היה שם והשמיד אותו? מה קרה שם רוני?'' הוא אומר ומסתכל עליך באופן משונה.

סטיב-
    אתה קם מן המיטה, לובש את החליפה שלך, שותף פנים ויוצא מן הבית.
    אתה הולך למקום העבודה שלך, למרות שזה יום חופש, ורואה שהכל סגור.
    כנראה הבניין לא עובד היום, אתה נאנח באכזבה ונשאר שם, בוהה באוויר.

ברנדון ומפייר-
    ראיין כבר מחייך חיוך שטני, הוא כנראה יודע ששד מרמה נמוכה לא יכול להתחמק במהירות, אתה פתאום מהבהב מהזירה וחוזר, כל השדים, המוכר וראיין מופתעים ואומרים, ''איך לעזאזאל שד מרמה נמוכה יודע להבהב?! זאת התמחות של שד מרמה גבוהה ומעלה!!!!'' אומרים כולם, אתה תופס את ראיין מצווארו, חונק אותו בשטניות ומשגר לו כדור אנרגיה לראש, אתה פשוט מחסל אותו!!
    השדים מתחילים לצעוק שזאת שערורייה, השד האחראי על השוק מגיע ואומר, ''מה קרה כאן?'' בקול רגוע ובהחלטיות, השד הוא גבוה, בעל גלימה שחורה, אתה זוכר אותו מימיי המתגשמים.
    ''זנקו, השד הזה! המחשב טוען שהוא מרמה נמוכה אבל הוא מרמה גבוהה!'' אומר שד אחד, זנקו! זה השד שהיה עם המקור! אתה נזכר!
    ''אתה?'' הוא אומר ומצביע עליך, ''אתה נראה כמו...מישהו שאני מכיר מאוד טוב....'' הוא אומר ומסתכל עליך בחשדנות.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. Professional Design
    Originally posted by yossi@Jan 8 2010, 07:02 PM
    סטיב-
    אתה קם מן המיטה, לובש את החליפה שלך, שותף פנים ויוצא מן הבית.
    אתה הולך למקום העבודה שלך, למרות שזה יום חופש, ורואה שהכל סגור.
    כנראה הבניין לא עובד היום, אתה נאנח באכזבה ונשאר שם, בוהה באוויר.

אני נאנח ומתבאס , אקרא לליאו ואגיד " היי ליאו סליחה שאני מבזיק אותך לכאן , אני רוצה ללכת להילחם ! היום יש לי יום חופשי ואני רוצה להתאמן , תוכל לעזור לי ? "

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Jan 7 2010, 09:57 PM
    ברנדון-
    אתה קם ומסתכל בחלון, אתה רואה את ליאו מבזיק משם ואת סטיב שצועד חזרה הביתה, אתה רואה שהוא נכנס לבית, מתקלח, לובש משהו ועולה לישון.
    אני הלך למיקלחת להיתקלח לאכול משהו קטן ואנסה לישון.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

10. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Jan 8 2010, 07:02 PM

ברנדון ומפייר-
    ראיין כבר מחייך חיוך שטני, הוא כנראה יודע ששד מרמה נמוכה לא יכול להתחמק במהירות, אתה פתאום מהבהב מהזירה וחוזר, כל השדים, המוכר וראיין מופתעים ואומרים, ''איך לעזאזאל שד מרמה נמוכה יודע להבהב?! זאת התמחות של שד מרמה גבוהה ומעלה!!!!'' אומרים כולם, אתה תופס את ראיין מצווארו, חונק אותו בשטניות ומשגר לו כדור אנרגיה לראש, אתה פשוט מחסל אותו!!
    השדים מתחילים לצעוק שזאת שערורייה, השד האחראי על השוק מגיע ואומר, ''מה קרה כאן?'' בקול רגוע ובהחלטיות, השד הוא גבוה, בעל גלימה שחורה, אתה זוכר אותו מימיי המתגשמים.
    ''זנקו, השד הזה! המחשב טוען שהוא מרמה נמוכה אבל הוא מרמה גבוהה!'' אומר שד אחד, זנקו! זה השד שהיה עם המקור! אתה נזכר!
    ''אתה?'' הוא אומר ומצביע עליך, ''אתה נראה כמו...מישהו שאני מכיר מאוד טוב....'' הוא אומר ומסתכל עליך בחשדנות.
    "בחיים לא ראיתי אותך" אומר ואוריד טיפה את ראשי כדי שלא יראה את פניי ואולי יזכר בי.
    "טוב מה עם הפרס שלי?,ניצחתי אותו אני אמור לקבל העלמות בברקים וכדור אש אני טועה?"אשאל את המוכר.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    סטיב-
    אתה קורא לליאו, אך הוא לא מופיע.
    הוא מופיע לרגע ואומר, ''שניה סטיב, אני עם רוני, רוצה להבזיק איתי לשם?'' הוא אומר ותופס את יידך מבלי לשאול אותך, אתם מבזיקים אל המועדון של רוני, ורוני שם.
    אתה אומר לליאו שאתה רוצה להילחם, אך הוא אומר לך לחכות, שכולם יתקבצו ביחד.

ברנדון-
    הבוקר הגיע, כבר בערך שש וחצי בבוקר, אתה הולך להתקלח ואוכל לך חתיכת לחם קטנה, אתה מסיים והולך שוב לחדר ומנסה לישון, אך לא מצליח, כנראה ישנת טוב מאוד.

ברנדון ומפייר-
    ''אוקיי, תן לו את הפרס שלו.'' אומר זנקו והמוכר ניגש לחנות שלו, הוא חוזר עם הכוחות ומתכוון לתת לך אותם, אך זנקו שואב אותם לעצמו.
    ''לפחות יש לי עוד כוחות עכשיו.'' הוא אומר ומחייך חיוך שטני, ''לא מגיע לך הפרס הזה, החוזה!!'' הוא אומר ומזמן את החוזה, השניה שהייתה עם המקור.
    ''החוזה, מי זה השד הזה, תבררי לי..'' הוא אומר והחוזה מתחילה לנעוץ בך עיניים, האישונים שלה נעלמות והעיניים שלה הופכות לעיניים לבנות בוהקות.
    אתה חושש לרגע, החוזה מפסיקה ואומרת לזנקו שאתה ברנדון ומפייר! השד בעל הדרגה הגבוהה והמבוקש!! המוכר והשדים נעלמים משם במהירות בפחד וזנקו מתקרב אליך באיטיות, ''חשבת שאני לא אתפוס אותך בסוף? כל זה היה בשביל להביא אותך לפה, שתי הבנות שעשו איתך יחסי מין, המוכר, ראיין....'' הוא אומר ומשתמש בידיו לרגע, ''הפתח ליציאה מכאן סגור, תצטרך לחסל אותי כדי לעבור.'' הוא אומר, החוזה עומדת בצד וצופה, וזנקו משגר אליך כדור אש!

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Jan 8 2010, 08:44 PM
    ברנדון-
    הבוקר הגיע, כבר בערך שש וחצי בבוקר, אתה הולך להתקלח ואוכל לך חתיכת לחם קטנה, אתה מסיים והולך שוב לחדר ומנסה לישון, אך לא מצליח, כנראה ישנת טוב מאוד.
    'סוף סוף נחתי כמו שצריך' אומר לעצמי ואז אצא אחוצה ליבדוק עם יש דואר
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

13. מנהל החודש

ברנדון ומפייר-
    ''אוקיי, תן לו את הפרס שלו.'' אומר זנקו והמוכר ניגש לחנות שלו, הוא חוזר עם הכוחות ומתכוון לתת לך אותם, אך זנקו שואב אותם לעצמו.
    ''לפחות יש לי עוד כוחות עכשיו.'' הוא אומר ומחייך חיוך שטני, ''לא מגיע לך הפרס הזה, החוזה!!'' הוא אומר ומזמן את החוזה, השניה שהייתה עם המקור.
    ''החוזה, מי זה השד הזה, תבררי לי..'' הוא אומר והחוזה מתחילה לנעוץ בך עיניים, האישונים שלה נעלמות והעיניים שלה הופכות לעיניים לבנות בוהקות.
    אתה חושש לרגע, החוזה מפסיקה ואומרת לזנקו שאתה ברנדון ומפייר! השד בעל הדרגה הגבוהה והמבוקש!! המוכר והשדים נעלמים משם במהירות בפחד וזנקו מתקרב אליך באיטיות, ''חשבת שאני לא אתפוס אותך בסוף? כל זה היה בשביל להביא אותך לפה, שתי הבנות שעשו איתך יחסי מין, המוכר, ראיין....'' הוא אומר ומשתמש בידיו לרגע, ''הפתח ליציאה מכאן סגור, תצטרך לחסל אותי כדי לעבור.'' הוא אומר, החוזה עומדת בצד וצופה, וזנקו משגר אליך כדור אש!
    אשתמש במה שעשיתי לראיין,אהבהב למקום אחר ואז אחזור אל מאחורי זאנקו,אתפוס אותו עם ידי וארה כדור אנרגיה לראושו.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

14. Professional Design
    סטיב-
    אתה קורא לליאו, אך הוא לא מופיע.
    הוא מופיע לרגע ואומר, ''שניה סטיב, אני עם רוני, רוצה להבזיק איתי לשם?'' הוא אומר ותופס את יידך מבלי לשאול אותך, אתם מבזיקים אל המועדון של רוני, ורוני שם.
    אתה אומר לליאו שאתה רוצה להילחם, אך הוא אומר לך לחכות, שכולם יתקבצו ביחד.
    "אוקיי" אני אומר ומסתובב במועדון של רוני 'מעניין אם יש פה בחורות יפות גם באמצע היום' אני חושב לעצמי ומטייל במועדון מחפש בחורה או שניים

15. משתמש מנוסה
    ברנדון-
    אתה צועד אל הדלת ופותח אותה, אתה מתמתח ומחייך, ישנת מצויין.
    אתה הולך אל הדואר, אך אין שום מכתב או משהו חדש.

ברנדון ומפייר-
    אתה מהבהב, אתה לא מצליח להבהב מחוץ לשוק, אך מהבהב מאחוריי זנקו, הוא רק צוחק צחוק שטני, אתה מנסה לתפוס אותו אך הוא גם נעלם בהיבהוב, אתה יוצר כדור אנרגיה, הוא יוצר כדור אש ואתם יורים זה על זה, אך קורה רק פיצוץ גדול.
    ''יפה יפה ברנדון ומפייר, אני חושב שאתה צריך להיות גם שד עליון.'' הוא אומר ויורה עליך כדור אש.

סטיב-
    אתה מסתובב לך במועדון, אתה לא רואה אף אחד, אך רואה שתי מלצריות של רוני, יפות, עם תחת עסיסי, שפתיים חושניות, חזה מנופח, ממש סקסיות.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 54 מתוך 74 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •