Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 74 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 1104
  1. משתמש מנוסה
    אני מזכיר, יש עדיין מקומות במשחק! מי שרוצה להירשם שישלח לי בפרטי מה הוא רוצה להיות, מכשף רע או שד.

ברנדון ומפייר-
    ליאו מהנהן ואומר לך, ''אתה מתכוון... שינוי צורה? אני מכיר מישהו שיוכל לתת לך את הכוח הזה, ואולי תתחזה לקול? תגיד שחזרת לתחייה, יתייחסו אליך בכבוד.. חוץ מזה, יש לו את אותם כוחות שיש לך.'' אומר ליאו ומחייך אליך ומושיט את ידו אליך, ''נו? אתה בא איתי? אתה רוצה לקבל את כוח השינוי צורה? או שאתה מעדיף להישאר פה?'' הוא מוסיף, קם על רגליו ומחכה לך.

ברנדון-
    אתה יוצא מן הבית במהירות, אתה נועל אותו מכיוון שאין אף אחד בבית, ורץ במהירות לכיוון המועדון של רוני, אתה מגיע אל פתח המועדון, ורואה בני אדם מסתכלים במבט שטני על המועדון, נראה שהם מתכוונים לפרוץ לשם, אחד מהם לוחש כמה דברים מוזרים.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Jan 12 2010, 09:24 PM

ברנדון ומפייר-
    ליאו מהנהן ואומר לך, ''אתה מתכוון... שינוי צורה? אני מכיר מישהו שיוכל לתת לך את הכוח הזה, ואולי תתחזה לקול? תגיד שחזרת לתחייה, יתייחסו אליך בכבוד.. חוץ מזה, יש לו את אותם כוחות שיש לך.'' אומר ליאו ומחייך אליך ומושיט את ידו אליך, ''נו? אתה בא איתי? אתה רוצה לקבל את כוח השינוי צורה? או שאתה מעדיף להישאר פה?'' הוא מוסיף, קם על רגליו ומחכה לך.

"כן,קח אותי לשם" אומר לו.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

3. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    Originally posted by yossi@Jan 9 2010, 10:06 PM

ניק-
    אתה נזכר מי זה, זה קווין, חצי שד בעל הרבה כוחות שמנסה להפוך לשד מלא, ומקנא בך שאתה שד מלא.
    ''חתיכת טיפש, איך בדיוק אבד לך הזיכרון, רק לטיפשים כמוך זה יכול לקרות.'' אומר השד קווין וצוחק לו, אתה ממש מתרגז עליו.

"התגעגעתי לחוצפה שלך!" אני אומר לו בצורה מרדנית
    "עכשיו טוס לי מהעיניים אני רוצה להתאמן על כדור האש שלי" אני אומר לו
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

4. Professional Design
    Originally posted by yossi@Jan 12 2010, 08:19 AM
    סטיב-
    אתה אומר לה שאולי תצא איתך, אך היא משיבה בשלילה ואומרת שאין לה כוח לחברים ואין לה כוח לכלום, היא הולכת משם.
    אתה חוזר הבית עייף מאוד, אתה עולה אל המיטה ומתחיל לישון, תזכור רק צהריים עכשיו.
    אה , חשבתי שכבר לילה אז אני לא יילך לישון אני יירד למטה לאכול משהו ולבדוק אם יש משהו מעניין .

5. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר-
    אתם מבזיקים מהמועדון של רוני, אתם מגיעים לעולם התחתון, אתה ממש נבהל אך ליאו מרגיע אותך.
    אתה רואה לפתע שד בעל מטה ארוך מתעסק בכשפים, ליאו ניגש אליו ואומר, ''שלום ג'ון, אני צריך שתיתן לי שיקוי שינוי צורה, כדי שלשד הזה כאן תהיה אפשרות לשינוי צורה.'' אומר ליאו, השד מהנהן ומחייך, ''ברנדון ומפייר, לכבוד הוא לי.'' הוא אומר ומגיש לך שיקוי, ''תשתה אותו, זה ייתן לך את כוח השינוי צורה.'' הוא אומר.

ניק-
    ''לא בא לי.'' הוא אומר בחיוך ומעיף אותך עם היד שלו, אתה נופל על הרצפה והוא מתחיל לגחגח, ''תמיד היית חלש.'' הוא אומר.

סטיב-
    אתה מנסה לישון ולא מצליח, אתה יורד למטה ואוכל חתיכת לחם עם מים, אתה יושב מול הטלוויזיה ומשתעמם, לפתע מופיע בסלון מישהו גבוה, עם חליפה מהודרת ושחורה, הוא נראה ממש מפחיד.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Jan 13 2010, 04:20 PM
    ברנדון ומפייר-
    אתם מבזיקים מהמועדון של רוני, אתם מגיעים לעולם התחתון, אתה ממש נבהל אך ליאו מרגיע אותך.
    אתה רואה לפתע שד בעל מטה ארוך מתעסק בכשפים, ליאו ניגש אליו ואומר, ''שלום ג'ון, אני צריך שתיתן לי שיקוי שינוי צורה, כדי שלשד הזה כאן תהיה אפשרות לשינוי צורה.'' אומר ליאו, השד מהנהן ומחייך, ''ברנדון ומפייר, לכבוד הוא לי.'' הוא אומר ומגיש לך שיקוי, ''תשתה אותו, זה ייתן לך את כוח השינוי צורה.'' הוא אומר.

"בסדר" אומר ואשתה את השיקוי.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Jan 12 2010, 09:24 PM
    ברנדון-
    אתה יוצא מן הבית במהירות, אתה נועל אותו מכיוון שאין אף אחד בבית, ורץ במהירות לכיוון המועדון של רוני, אתה מגיע אל פתח המועדון, ורואה בני אדם מסתכלים במבט שטני על המועדון, נראה שהם מתכוונים לפרוץ לשם, אחד מהם לוחש כמה דברים מוזרים.
    'או לא' אחשוב לעצמי ואז אזרוק עליהם אבנים בעזרת הכוח שלי כאשר אני מתחבה.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

8. Professional Design
    סטיב-
    אתה מנסה לישון ולא מצליח, אתה יורד למטה ואוכל חתיכת לחם עם מים, אתה יושב מול הטלוויזיה ומשתעמם, לפתע מופיע בסלון מישהו גבוה, עם חליפה מהודרת ושחורה, הוא נראה ממש מפחיד.
    אני מסתכל עליו , מתרשם מהחליפה היפה שלו , קם מהספה ומכין כדור אש גדול מבלי שיראה
    ואז אומר "תגיד , אתה מכיר את זה , שאתה לא מכיר את זה , שאתה מכיר את זה , שאתה לא מכיר את זה , שאתה מכיר את מה שאתה מכיר שאתה לא מכיר את זה ?"

9. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר-
    ליאו מחייך, אתה שותה את השיקוי ומחייך גם אתה.
    לפתע, הכל מתחיל להיות מטושטש לך, ליאו מחייך חיוך שטני ואומר, ''נפלת בפח.'' בקול שטני ומשתנה, הוא הופך לזאנקו! השד העליון!
    ''אני רואה שבכל זאת אני חזק כמו פעם, הא ליאו?'' הוא אומר ואתה מביט בשארית כוחך על ליאו שנמצא על האדמה בכאבים.
    המכשף הרע צוחק צחוק שטני ומביט אליך, אתה נופל על הברכיים שלך וזאנקו מתחיל לצחוק, ''חלומות נעימים.'' הוא אומר ואתה נרדם.
    אתה מתעורר לאחר זמן שנראה לך כמו נצח, אתה על מין אבן גדולה בעולם התחתון, ואתה קשור אליה בכישוף חזק במיוחד, אתה רואה את זאנקו מולך ועוד שלושה שדים שכירי חרב של המקור.

ברנדון-
    אני מזכיר לך, לא לחשוף את הכוחות שלך.
    ----
    אתה מתחבא ובודק אם אין אף אחד בסביבה, אתה מרים אבנים בעזרת הטלקינזיס וזורק עליהם, לאחד פוגעת אבן גדולה בראש והוא מתעלף על המקום, הארבעה מיד חוששים שעלו עליהם ולוקחים את האיש, ולמרבה הפלא נעלמים משם! כמו שדים!

סטיב-
    אתה מתרשם מהחליפה שלו, ויוצר כדור אש ביד שלך.
    אתה אומר לו את מה שאמרת, והוא נשאר עם פנים רציניות, ''אתה מכיר את זה?'' הוא אומר ומעיף אותך מבלי להניד עפעף אל הספה, ''אני....... המוות.'' הוא אומר, ואתה ממש נבהל ולא מבין מה קורה כאן.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Jan 11 2010, 07:41 PM

רוני-
    ליאו בנתיים מדבר עם ברנדון ומפייר, אתה אומר לו שכבר מתפתחים והוא אומר, ''גם לפייפר יחסית התפתחו מהר, אבל אתה דור יותר חזק ויותר חדש של משפחת האליוול, כנראה אצלך זה יותר מהר... אבל זה בשליטה בכלל?'' הוא אומר במבט מוזר.
    אתה מגיש כוס מים לברנדון ומפייר, שמספר שזאנקו, השד העליון מהעולם התחתון תקף אותו.

"מאיפה לי" אומר ואגלגל את עיניי "אני אפילו לא בטוח שאני עשיתי את זה" אומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Jan 13 2010, 11:01 PM
    ברנדון ומפייר-
    ליאו מחייך, אתה שותה את השיקוי ומחייך גם אתה.
    לפתע, הכל מתחיל להיות מטושטש לך, ליאו מחייך חיוך שטני ואומר, ''נפלת בפח.'' בקול שטני ומשתנה, הוא הופך לזאנקו! השד העליון!
    ''אני רואה שבכל זאת אני חזק כמו פעם, הא ליאו?'' הוא אומר ואתה מביט בשארית כוחך על ליאו שנמצא על האדמה בכאבים.
    המכשף הרע צוחק צחוק שטני ומביט אליך, אתה נופל על הברכיים שלך וזאנקו מתחיל לצחוק, ''חלומות נעימים.'' הוא אומר ואתה נרדם.
    אתה מתעורר לאחר זמן שנראה לך כמו נצח, אתה על מין אבן גדולה בעולם התחתון, ואתה קשור אליה בכישוף חזק במיוחד, אתה רואה את זאנקו מולך ועוד שלושה שדים שכירי חרב של המקור.

האמת ברגע שאמרת שזה שיקוי ידעתי שיקרה משהו כזה XD רגע לא הבנתי,ליאו היה איתי באמת אבל השד ההוא זה היה זאנקו? זה אמור להיות מאה אחוז ליאו כי הוא היה עם רוני במועדון...
    ~~~
    לא אזוז ואני אשחק אותה שאני עוד ישן.
    אשמע מה שהם אומרים

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    רוני-
    ''אתה בטוח במאה אחוז? או שבאמת היו פה שדים שהשמידו אותו..? זה לא הגיוני, שד מרמה גבוהה וחזק ביותר, יש לו יכולת איתור שהוא יודע אם יש שד בקירבתו... שד נערץ בעולם התחתון, זה לא הגיוני שמישהו השמיד אותו חוץ ממך.'' אומר ליאו, בנתיים ברנדון ומפייר אומר שהוא רוצה כוח של שינוי צורה, וליאו והוא מבזיקים לעולם התחתון.
    לאחר כמה זמן, ליאו חוזר וכולו פצעים, ''רוני... זאנקו... כלא את ברנדון ומפייר, חייבים להגיע לשם.'' אומר ליאו בזמן שהוא מתיישב בכאבים.

ברנדון ומפייר-
    שהגעתם, זאנקו חטף את ליאו מבלי שתראה, והוא התחזה לליאו, ושכנע את המכשף לא לעזור לכם.
    -----
    ''אתה בטוח שזה ברנדון ומפייר?'' אומר שכיר חרב אחד אל זאנקו, ''כן.. אני בטוח, תזמינו את המקור, הוא חייב להיות כאן כדי לחוות את המוות של הבוגד מספר 1 בעולם התחתון!'' אומר זאנקו בחיוך שטני.
    אתה ממש נלחץ ולא יודע מה לעשות, שתי שכירי חרב הולכים משם לקרוא למקור, וזאנקו ושכיר חרב אחד נשארים בחדר איתך.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Jan 14 2010, 09:31 AM

ברנדון ומפייר-
    שהגעתם, זאנקו חטף את ליאו מבלי שתראה, והוא התחזה לליאו, ושכנע את המכשף לא לעזור לכם.
    -----
    ''אתה בטוח שזה ברנדון ומפייר?'' אומר שכיר חרב אחד אל זאנקו, ''כן.. אני בטוח, תזמינו את המקור, הוא חייב להיות כאן כדי לחוות את המוות של הבוגד מספר 1 בעולם התחתון!'' אומר זאנקו בחיוך שטני.
    אתה ממש נלחץ ולא יודע מה לעשות, שתי שכירי חרב הולכים משם לקרוא למקור, וזאנקו ושכיר חרב אחד נשארים בחדר איתך.
    אנסה להבהב משם אל המועדון של רוני,ועם לא אצליח אנסה להפר את הכישוף בעזרת טלקניזס (עם אני קשור בחבלים אז אני אעיף אותם).

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר-
    אתה מנסה להבהב ונתקל במחסום אנרגיה חזק במיוחד שעשוי מברקים ולחשים אפלים מוזרים, אתה מהבהב חזרה אל האבן הגדולה ונשכב עליה, זאנקו צוחק ואומר, ''אין סיכוי שתוכל להשתחרר מהכלוב הזה.'' הוא אומר וממשיך לצחוק.
    לפתע, אתה רואה דמות אפלה נכנסת לחדר, שתי שכירי החרב שבים ועומדים ליד זאנקו, והדמות האפלה נכנסת לחדר.... זה המקור!
    ''סוף סוף תפסתי אותך... ברנדון ומפייר!'' אומר המקור בקול מפחיד וגבוה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .

ניק-
    ''לא בא לי.'' הוא אומר בחיוך ומעיף אותך עם היד שלו, אתה נופל על הרצפה והוא מתחיל לגחגח, ''תמיד היית חלש.'' הוא אומר.

"אני אראה לך מה זה חלש"
    אני אומר לו ומשגר עליו כדור אש
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

עמוד 57 מתוך 74 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •