Pokemon GO
עמוד 59 מתוך 74 ראשוןראשון ... 949575859606169 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 871 עד 885 מתוך 1104
  1. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר-
    ''אני.. אני....מאיר שחור!'' הוא אומר ונעלם מהמקום במין הבזקה כמו ליאו אבל בצבע שחור.
    אתה נזכר שהוא אמור שהוא חייב לחסל את ליאו, ואתה נלחץ מזה שליאו בסכנה.
    בנתיים, האחוזה כולה רועדת והראיה שלך מתעוותת לרגע, לפתע מופיע אדם הזהה למלאך המוות שהאיש חיקה.
    ''שלום לך, האם ראית פה את המאיר השחור שהתחזה לי?'' אומר האיש, כנראה שזה באמת מלאך המוות!

ברנדון רוקס-
    אתה צועד אחורה, מבוהל כולך ושם יד על הפנים במטרה להגן עליהם.
    ''אל חשש ברנדון... אני לא אפגע בך.'' אומר היצור, ''אני הוא המקור, השד ששולט על כל העולם התחתון, הבאתי אותך לכאן כדי להפוך אותך לשד, התכונות והנשמה שלך הן רעות, ומטרתי היא להביא את כל הרעים לצד שלי... מה אתה אומר?'' אומר המקור ומתקרב אליך בצעדים איטיים.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Jan 16 2010, 10:01 PM
    ברנדון ומפייר-
    ''אני.. אני....מאיר שחור!'' הוא אומר ונעלם מהמקום במין הבזקה כמו ליאו אבל בצבע שחור.
    אתה נזכר שהוא אמור שהוא חייב לחסל את ליאו, ואתה נלחץ מזה שליאו בסכנה.
    בנתיים, האחוזה כולה רועדת והראיה שלך מתעוותת לרגע, לפתע מופיע אדם הזהה למלאך המוות שהאיש חיקה.
    ''שלום לך, האם ראית פה את המאיר השחור שהתחזה לי?'' אומר האיש, כנראה שזה באמת מלאך המוות!

"כן,הוא הבזיק מפה לפניי רגע" אומר.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

3. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    Originally posted by yossi@Jan 15 2010, 10:12 PM
    ניק-
    אתה מתעצבן עליו, יוצר כדור אש ויורה עליו, הוא מיד נעלם משם בהיבהובים מוזרים ומופיע מאחורייך, אתה שומע את קולו, ''לא מתאים לך להיות כזה... איטי.'' הוא אומר ויורה עליך מין ברק מוזר, אתה נפגע יחסית קשה, לפתע נכנסים לחדר שתי השומרים שלך וצועקים על קווין, ''עוף מכאן, חצי שד מצורע אחד!'' אומר אחד מהם ויורה עליו מין רפש ירוק כזה, קווין מיד נעלם.
    ''אתה בסדר אדוני? אתה צריך טיפול?'' הוא אומר, יורד לך דם.

"תודה" אני אומר להם
    "זה שטויות הפצע הזה" אני אומר לעצמי ולהם
    "הוא עוד ישלם על זה" חושב לעצמי ושואל את העוזרים שלי
    "תספרו לי עליו"
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Jan 16 2010, 10:01 PM
    ברנדון רוקס-
    אתה צועד אחורה, מבוהל כולך ושם יד על הפנים במטרה להגן עליהם.
    ''אל חשש ברנדון... אני לא אפגע בך.'' אומר היצור, ''אני הוא המקור, השד ששולט על כל העולם התחתון, הבאתי אותך לכאן כדי להפוך אותך לשד, התכונות והנשמה שלך הן רעות, ומטרתי היא להביא את כל הרעים לצד שלי... מה אתה אומר?'' אומר המקור ומתקרב אליך בצעדים איטיים.
    "ש..שד?" אומר בחשש ולוקח כמה נשימות עמוקות, מנסה להרגיע את עצמי, מוריד את ידי ומביט בו במבט הכי קר שאני מצליח להעלות על פני בעודי אומר "מה אני אקבל מזה? למה כדי לי להצטרף אליך, המקור? אם אתה יודע מה האישיות שלי אתה יודע שאני מנסה לפגוע באנשים. תגיד, איך אתה תאפשר לי לפגוע באנשים יותר ממה שאני יכול עכשיו?"

5. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר-
    מלאך המוות מהנהן ואומר, ''אוקי...'' בשלווה אך נראה שהוא זועם, האחוזה שוב רועדת מעט והחדר מתעוות לך בעיניים, לאחר-מכן הוא לא נמצא שם יותר.
    סטיב מדמם לידך.

ניק-
    השדים בוהים בך בתדהמה, ''אתה באמת לא זוכר כלום?'' אומר השד הראשון והשד השני, שתמיד זועף, נשען על הקיר, בזמן שהשד הראשון מספר לך עליו.
    ''השם שלו הוא קווין, הוא חצי שד אבל יש לו כוחות רבים, המטרה שלו היא להפוך לשד מלא ולהיות מוערץ בעולם התחתון, כשהוא יהרוג את כל בני משפחתו הוא יהפוך לשד מלא, ובגלל שלא הסכמת לעזור לו וצחקת עליו, הוא רותח עליך בכל השנים האלה.'' אומר השד הראשון.
    ''את מי זה מעניין שהחצי שד העלוב הזה רותח עליו?'' אומר השד השני ופונה לשד הראשון בזעם. ''רק סיפרתי לו.'' משיב השד הראשון.

ברנדון רוקס-
    המקור נוהם מעט מה שמפחיד אותך, ומתחיל לצחקק.
    ''אתה ממש עלוב, אתה יודע?'' אומר המקור ומניף את ידיו בגאווה, אתה רואה רק את כפות הידיים, הן בצבע לבן בוהק עם ציפורניים ענקיות ומפחידות, ''אני יודע שאתה תמיד מנסה לפגוע באנשים, אך רק מעשי קונדס מטופשים... מעכשיו.... אתה שד עם כוחות! כך יהיה!'' אומר המקור ומניף את ידיו, אתה מרגיש חזק מתמיד, השרירים שלך גודלים מעט. ''מעכשיו, אתה מסוגל לעשות כדור אנרגיה, להבהב ממקום למקום, ומסוגל לבצע טלקינזיס, כמו כן... אתה משרת אותי, וקיבלת שתי משרתים.'' אומר המקור ומניף את ידיו בשנית, נוצרים לידך שני שדים מרמה נמוכה אשר משתחווים אליך.
    ''המשימה הראשונה שלך, היא להרוג את הילדים שהיו איתך בכיתה....... תמצא אותם בעזרת המשרתים שלך, להתראות........'' אומר המקור ונעלם משם בלהבות ענקיות.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Jan 17 2010, 07:03 PM
    ברנדון רוקס-
    המקור נוהם מעט מה שמפחיד אותך, ומתחיל לצחקק.
    ''אתה ממש עלוב, אתה יודע?'' אומר המקור ומניף את ידיו בגאווה, אתה רואה רק את כפות הידיים, הן בצבע לבן בוהק עם ציפורניים ענקיות ומפחידות, ''אני יודע שאתה תמיד מנסה לפגוע באנשים, אך רק מעשי קונדס מטופשים... מעכשיו.... אתה שד עם כוחות! כך יהיה!'' אומר המקור ומניף את ידיו, אתה מרגיש חזק מתמיד, השרירים שלך גודלים מעט. ''מעכשיו, אתה מסוגל לעשות כדור אנרגיה, להבהב ממקום למקום, ומסוגל לבצע טלקינזיס, כמו כן... אתה משרת אותי, וקיבלת שתי משרתים.'' אומר המקור ומניף את ידיו בשנית, נוצרים לידך שני שדים מרמה נמוכה אשר משתחווים אליך.
    ''המשימה הראשונה שלך, היא להרוג את הילדים שהיו איתך בכיתה....... תמצא אותם בעזרת המשרתים שלך, להתראות........'' אומר המקור ונעלם משם בלהבות ענקיות.
    חושב לעצמי "הוא די עצבני, נו טוב. אני מניח שכדי שאחפש את החברים לכיתה שלי, אני אשמח לחסל אותם, לענות אותם לאט לאט. הממ, כנראה שישראל זה המקום הכי טוב ללכת אליו, רוב הסיכויים שהם שם."
    מהנהן בראשי ואומר "אנחנו הולכים לישראל, בהתחלה לעיר תל אביב." ומהבהב לשם

7. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Jan 11 2010, 07:41 PM

רוני-
    ליאו בנתיים מדבר עם ברנדון ומפייר, אתה אומר לו שכבר מתפתחים והוא אומר, ''גם לפייפר יחסית התפתחו מהר, אבל אתה דור יותר חזק ויותר חדש של משפחת האליוול, כנראה אצלך זה יותר מהר... אבל זה בשליטה בכלל?'' הוא אומר במבט מוזר.
    אתה מגיש כוס מים לברנדון ומפייר, שמספר שזאנקו, השד העליון מהעולם התחתון תקף אותו.

"מאיפה לי" אומר ואז אלך להתחיל לנקות את המועדון כאילו שום דבר קרה ולא מראה שום עיניין בשד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Jan 17 2010, 07:03 PM
    ברנדון ומפייר-
    מלאך המוות מהנהן ואומר, ''אוקי...'' בשלווה אך נראה שהוא זועם, האחוזה שוב רועדת מעט והחדר מתעוות לך בעיניים, לאחר-מכן הוא לא נמצא שם יותר.
    סטיב מדמם לידך.

"מה קרה סטיב?"אשאל אותו ואנסה לעצור את הדימום עם כל מה שאראה שיש לידי,עם זה בד או משהו.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    אתה אומר את מה שאמרת לשדים המשרתים שלך, והם נענים בחיוב.
    אתה מהבהב אל תל אביב שבישראל, כששני המשרתים שלך עוקבים אחריך, אתם מגיעים לתל אביב ומתחבאים בסמטה חשוכה, לפתע אתם רואים בסמטה החשוכה שלושה ילדים גבוהים יחסית עם אלות ביסבול.
    ''הי הי, תראו תראו מי כאן, זה רוקסי מהתיכון....'' אומר אחד מהם ושני חבריו צוחקים, זה הבריון ושני חבריו מהכיתה!
    ''אני אראה לך מה זה להאשים אותי בדברים שאתה עושה, וגם לשתי חבריך המוזרים אני אראה מה זה!'' הוא אומר ומתקרב אליך עם שני חבריו.

רוני-
    ''מה קורה לך רוני, כבר לא אכפת לך מהייעוד שלך?'' אומר ליאו ומביט אליך במבט מאוכזב.
    לפתע, אתה רואה ניצנוץ שחור שדומה לניצנוץ הלבן של ליאו, ומופיע מאחוריי ליאו מאיר שחור!
    ליאו מיד מבזיק משם ועומד מאחוריך, ''רוני, הוא יכול להרוג אותי בקלות, תעשה משהו!'' אומר ליאו ומתחיל לזרוק על המאיר השחור בקבוקי שתיה, אך המאיר השחור שורף אותם ואז אומר, ''תן לי את המאיר הלבן, או שגם אתה תמות.'' הוא אומר וצוחק צחוק שטני.

ברנדון ומפייר-
    אתה לוקח בד ומיד עוצר לו את הדימום, לפתע מגיח מן המטבח מאיר לבן ושואל, ''איפה ליאו?'' הוא אומר ופונה אליך, בזמן שהוא הולך ומרפא את סטיב לגמרי, ''באתי להזהיר אותו מהמאיר השחור.'' הוא מוסיף ומחייך.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Jan 17 2010, 08:34 PM

רוני-
    ''מה קורה לך רוני, כבר לא אכפת לך מהייעוד שלך?'' אומר ליאו ומביט אליך במבט מאוכזב.
    לפתע, אתה רואה ניצנוץ שחור שדומה לניצנוץ הלבן של ליאו, ומופיע מאחוריי ליאו מאיר שחור!
    ליאו מיד מבזיק משם ועומד מאחוריך, ''רוני, הוא יכול להרוג אותי בקלות, תעשה משהו!'' אומר ליאו ומתחיל לזרוק על המאיר השחור בקבוקי שתיה, אך המאיר השחור שורף אותם ואז אומר, ''תן לי את המאיר הלבן, או שגם אתה תמות.'' הוא אומר וצוחק צחוק שטני.

"או תמות" אומ ר למאיר השחור ואקפיא אותו "איך משמידים את הקקה הזה?" אסנן לליאו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. מנהל החודש

ברנדון ומפייר-
    אתה לוקח בד ומיד עוצר לו את הדימום, לפתע מגיח מן המטבח מאיר לבן ושואל, ''איפה ליאו?'' הוא אומר ופונה אליך, בזמן שהוא הולך ומרפא את סטיב לגמרי, ''באתי להזהיר אותו מהמאיר השחור.'' הוא מוסיף ומחייך.
    "נראה לי שזה באיחור,הגיע לפה מאייר שחור שעזב לא מזמן,אני חושב שהוא הלך אליו" אומר לו.
    "אני חושב שליאו נמצא במועדון של רוני,כדי שנמהר - לבוא איתך?סטיב בסדר אפשר להשאיר אותו כאן?"אשאל אותו.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    אתה אומר את מה שאמרת לשדים המשרתים שלך, והם נענים בחיוב.
    אתה מהבהב אל תל אביב שבישראל, כששני המשרתים שלך עוקבים אחריך, אתם מגיעים לתל אביב ומתחבאים בסמטה חשוכה, לפתע אתם רואים בסמטה החשוכה שלושה ילדים גבוהים יחסית עם אלות ביסבול.
    ''הי הי, תראו תראו מי כאן, זה רוקסי מהתיכון....'' אומר אחד מהם ושני חבריו צוחקים, זה הבריון ושני חבריו מהכיתה!
    ''אני אראה לך מה זה להאשים אותי בדברים שאתה עושה, וגם לשתי חבריך המוזרים אני אראה מה זה!'' הוא אומר ומתקרב אליך עם שני חבריו.
    אני אומר לשדים "אני לוקח את האחד שמדבר, אתה את השניים האחרים. תחסלו אותם מהר, אני לא רוצה לבזבז זמן עליהם" ומהבהב מאחורי הבריון. אני מעיף אותו לריצפה ודורך עליו, ואז מתחיל לסובב את הרגל שלי באיטיות מצד לצד, מועך את הגב העליון והחזה שלו, בעודי צוחק ואומר "אז מה, אתה עדיין חושב שאתה יכול להראות לי מה זה? תתכונן למות."

13. Professional Design
    Originally posted by yossi@Jan 16 2010, 08:39 PM
    סטיב-
    שחק רציני /=
    ----
    אתה מעליב את מלאך המוות, וברנדון ומפייר מוסר לך בתגובה שהוא היה שם לבד ונלחם בזאנקו והצליח להשתחרר ולהעלם משם לבד.
    מלאך המוות מתחיל לכעוס, ''אתה חושב שאני משחק איתך משחקים?!'' הוא אומר ומטיח בך ברק בצבע שחור חזק ומעיף אותך אל הקיר, ''אני חייב לחסל את ליאו....חייב!!!!!!'&#3 9; הוא אומר ולפתע משנה את צורתו, אתה וברנדון ומפייר רואים אדם גבוה במיוחד, עם בגדים שחורים ומין קשת מוזרה בצבע שחור.
    ''לעזאזאל, שינוי הצורה נגמר.'' אומר האיש, אתה וברנדון ומפייר מופתעים ביותר.

"אוקיי אז זה הזמן לנצל את העובדה ששינוי הצורה שלך ניגמר .." אני אומר ויוצר כדור אש ומטיח על ראשו של מלאך המוות , למרות שכואב לי וקשה לי מאוד אני מנסה לשאוב את כל כוחותי ולהוציא כדורי אש ענקיים , יש לי הזדמנות להטיח בו את כל הכוח שלי בזמן שהוא מופתע ששינה את צורתו חזרה .
    "אתה מאיר ?" אני שואל אותו בזמן שאני זורק את כדורי האש .

14. משתמש מנוסה
    רוני-
    אתה מיד מקפיא אותו, המאיר השחור מוקפא וליאו אומר, ''אממ.. אולי תנסה את הפיצוץ שלך?'' אומר ליאו ומחייך אליך, לפתע המועדון כולו רועד והראייה שלך מתעוותת, מולך מופיע בן-אדם גבוה, עם חליפה שחורה וארוכה, ''שלום, אני מלאך המוות, ואני צריך להרוג את המאיר השחור הזה.'' הוא אומר, ולפתע מאיר לבן וברנדון ומפייר מגיעים למועדון שלך, המאיר השחור משתחרר מן ההקפאה ונבהל למראה עיניו, ''ממ..לאך המוות?! המכושפים...לעזאזאל!'' הוא אומר ונעלם משם.
    ''הוא עושה לי המון עבודה...'' אומר מלאך המוות ושוב הראייה שלך מתעוותת, הוא נעלם מן המקום שוב.
    המאיר הלבן מחייך ומודה לברנדון ומפייר, לאחר מכן הוא אומר לליאו שהוא בא להזהיר אותו מהמאיר השחור, אך עכשיו כשהוא יודע הוא הולך לבני החסות שלו, ואז הוא מבזיק משם.
    ברנדון ומפייר מתקרב אליך וליאו אומר לך ולברנדון ומפייר, ''חייבים להתכונן לחזרה של המאיר השחור, ועם תגבורת.'' אומר ליאו ונאנח באכזבה.

ברנדון ומפייר-
    ''אוי לא, חייבים להגיע למועדון של רוני, בוא.'' אומר המאיר הלבן ומבזיק איתך למועדון של רוני.
    אתם מגיעים ורואים את המאיר השחור קפוא, רוני וליאו מולו ומלאך המוות בצד, הוא מתכונן להשמיד את המאיר השחור אך המאיר השחור משתחרר מן ההקפאה ואומר, ''ממ..לאך המוות?! המכושפים...לעזאזאל!'' הוא אומר ומבזיק משם במהירות.
    מלאך המוות עונה לזה, ''הוא עושה לי המון עבודה...'' הוא אומר ונאנח, ושוב הראייה שלך ושל כל מי שבחדר מתעוותת ומלאך המוות נעלם.
    המאיר הלבן מחייך ומודה לך, לאחר מכן הוא אומר לליאו שהוא בא להזהיר אותו מהמאיר הלבן, אך עכשיו כשהוא יודע הוא הולך לבני החסות שלו, ואז הוא מבזיק משם.
    אתה מתקרב אל רוני וליאו אומר לך ולרוני, ''חייבים להתכונן לחזרה של המאיר השחור, ועם תגבורת.'' אומר ליאו ונאנח באכזבה.

ברנדון רוקס-
    אתה אומר לשני המשרתים השדים שלך לחסל במהירות את השניים האחרים, אך הבריון צוחק ואומר, ''נראה לך שתחסל אותם במהירות כזאת?'' הוא אומר ומתחיל לצחוק יחד עם שני חבריו, לפתע השדים שלך שולחים על שני חבריו קרן לייזר ומפוצצים אותם בפיצוץ גדול.
    ''מה....מה...מה קורה כאן?! מפלצת!!!! למה הפכת לעזאזאל, אני חייב לברוח מכאן!!!!!!!'' אומר הבריון ומתחיל לרוץ, אך אתה מהבהב מאחוריו ומפיל אותו לרצפה, אתה מועך אותו עם הרגל שלך והוא זועק מכאב, ''איך נהיית.......לא אנושי וחזק כל כך.........'' אומר הבריון, ולפתע אתה לוחץ חזק מדיי והרבה זמן ומפוצץ אותו בזמן שאתה שומע את הצעקות שלו.
    ''עבודה מצויינת, אדוני.'' אומרים שני השדים ומשתחווים אליך.

סטיב-
    המאיר השחור הסתלק משם, מלאך המוות רודף אחריו כדי להרוג אותו, וברנדון ומפייר והמאיר הלבן שריפא אותך רודפים אחרי המאיר השחור במטרה למנוע ממנו להרוג את ליאו.
    אתה מתעורר וכואב לך הראש בצורה מטורפת, אתה יושב על הספה ומחכה, לפתע מגיע המאיר הלבן שריפא אותך ואומר, ''אל תדאג, ליאו, רוני וברנדון ומפייר ממש בסדר, הם מתכננים תוכנית כדי לחסל את המאיר השחור, במועדון של רוני.'' אומר המאיר הלבן ומבזיק משם.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Jan 17 2010, 10:22 PM
    ברנדון רוקס-
    אתה אומר לשני המשרתים השדים שלך לחסל במהירות את השניים האחרים, אך הבריון צוחק ואומר, ''נראה לך שתחסל אותם במהירות כזאת?'' הוא אומר ומתחיל לצחוק יחד עם שני חבריו, לפתע השדים שלך שולחים על שני חבריו קרן לייזר ומפוצצים אותם בפיצוץ גדול.
    ''מה....מה...מה קורה כאן?! מפלצת!!!! למה הפכת לעזאזאל, אני חייב לברוח מכאן!!!!!!!'' אומר הבריון ומתחיל לרוץ, אך אתה מהבהב מאחוריו ומפיל אותו לרצפה, אתה מועך אותו עם הרגל שלך והוא זועק מכאב, ''איך נהיית.......לא אנושי וחזק כל כך.........'' אומר הבריון, ולפתע אתה לוחץ חזק מדיי והרבה זמן ומפוצץ אותו בזמן שאתה שומע את הצעקות שלו.
    ''עבודה מצויינת, אדוני.'' אומרים שני השדים ומשתחווים אליך.
    "אפילו בבעיטה שלי הוא לא עמד? אני יותר חזק ממה שחשבתי. טוב, צריך להתחיל לאתר את שאר האנשים בכיתה שלי. כדי שנאתר מקומות שבהם הרבה אנשים יתקבצו עכשיו, מגרש כדורגל, פאב, או משהו בסיגנון. בטוח נמצא לפחות אדם אחד שם.

עמוד 59 מתוך 74 ראשוןראשון ... 949575859606169 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •