Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 74 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 1104
  1. משתמש מנוסה
    רוני-
    חח טעות שלי.
    ------
    אתה הולך למקרר ומחפש את צמח, אתה מחפש כאשר מייק בא למקפיא כדי לחפש רגל של חזיר, לבסוף לאחר חיפוש בכל המקרר אתה מוצא את צמח הדודאים ומביא אותו לליאו.
    ''יופי רוני, כל הכבוד.''
    אומר ליאו בזמן שהוא מחכה לאחרים.

מייק-
    אתה מציץ אל הסלון ובודק מה קורה עם סטיב, אתה רואה שהוא יושב להנאתו בספה ומחכה לכם.
    אתה הולך למקפיא כאשר אתה רואה את רוני מחפש את צמח הדודאים, אתה מחפש את הרגל של החזיר, לבסוף לאחר חיפושים במקפיא אתה מוצא ומביא לליאו.
    ''תודה רבה מייק.''
    אומר ליאו ומחכה לאחרים.

ברנדון-
    אתה מחפש את האבקה בארונות, לבסוף אתה מוצא אותה ומביא לליאו.
    ''תודה ברנדון, עכשיו נוכל להתחיל.''
    אומר ליאו.

המשך לכולכם חוץ מההמשך הפרטי-
    ליאו שם את רגל החזיר, את שורש הדודאים ואת האבקה במחבת, לאחר-מכן הוא אומר, ''טוב, נשאר עכשיו רק לקחת חתיכת מבשרו של בלאתזור כאשר הוא במצב השדי שלו.''
    אומר ליאו ונאנח, נראה שגם הוא כבר מיואש.
    לפתע פיצוץ ענק נשמע מהסלון, כולכם נזכרים בזה שסטיב שם ויכול להיות שהוא נפגע!
    ---------

שאלה לכולכם, איך בנתיים המשחק? יש הצעות לשיפור? (:

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Nov 24 2009, 06:49 PM
    רוני-
    חח טעות שלי.
    ------
    אתה הולך למקרר ומחפש את צמח, אתה מחפש כאשר מייק בא למקפיא כדי לחפש רגל של חזיר, לבסוף לאחר חיפוש בכל המקרר אתה מוצא את צמח הדודאים ומביא אותו לליאו.
    ''יופי רוני, כל הכבוד.''
    אומר ליאו בזמן שהוא מחכה לאחרים.
    ניראה לי שלעשות המשכים שלבד, חיים אישיים (חברים עבודה, משפחה וכאלה...)
    לנסות לבנות יותר מתח ויותר לחץ
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אין בעיות ליאו" אומר "מה עכשיו?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה

מייק-
    אתה מציץ אל הסלון ובודק מה קורה עם סטיב, אתה רואה שהוא יושב להנאתו בספה ומחכה לכם.
    אתה הולך למקפיא כאשר אתה רואה את רוני מחפש את צמח הדודאים, אתה מחפש את הרגל של החזיר, לבסוף לאחר חיפושים במקפיא אתה מוצא ומביא לליאו.
    ''תודה רבה מייק.''
    אומר ליאו ומחכה לאחרים.

ליאו שם את רגל החזיר, את שורש הדודאים ואת האבקה במחבת, לאחר-מכן הוא אומר, ''טוב, נשאר עכשיו רק לקחת חתיכת מבשרו של בלאתזור כאשר הוא במצב השדי שלו.''
    לפתע פיצוץ ענק נשמע מהסלון, כולכם נזכרים בזה שסטיב שם ויכול להיות שהוא נפגע!
    ---------

"מה קרה?" אני רץ מהר ואם אני רואה את באלטזור אני משליך עליו שוןלחן ומנסה לזרוק עליו משהו שיחתוך אותו ובעזרת הכוחות אני ינסה לקחת חתיכה מהעור שלו שהוא נפגע
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. Professional Design
    Originally posted by yossi@Nov 24 2009, 05:54 PM
    .

סטיב-
    ליאו זה המאיר הלבן שלכם, הוא עוזר לכם בדברים כמכשפים.
    בלאתזור הוא חצי שד חצי אנושי בעל דמות אנושית ושדית, שפרץ קודם לאחוזה ותקף.
    הבנת אחי?
    -----
    אתה רואה שליאו, רוני, ברנדון ומייק הולכים לכיוון המטבח כדי להכין שיקוי הכנעה לבלאתזור.
    אתה מתיישב בספה להנאתך ומתרווח, אתה רואה שלט שנמצא ממש קרוב אליך, לטלוויזיה שמולך.
    הבנתי תודה
    ------
    אני הולך לשאול את ליאו רוני ברנדון ומייק אם הם צריכים עזרה

5. משתמש מנוסה
    סטיב-
    נשמע פיצוץ מאחורייך לפניי שאתה מספיק לזוז, אתה רואה את איש מוזר בעל חיוך שטני.
    &#39;&#39;אתה? שלי&#33;&#39;&#39;
    הוא אומר ומשליך אליך כדור אנרגיה שמעיף אותך על הספה.
    כואב לך בכל הגוף.
    לפתע אתה רואה את מייק שיצא מן המטבח ובא לעזור לך.

מייק-
    אתה שומע פיצוץ אדיר מהסלון, אתה יוצא מן המטבח ורואה את בלאתזור עם חיוך ענק על פניו, &#39;&#39;כבר טיפלתי בחבר שלכם.&#39;&#39;
    הוא אומר, אתה מעיף מבט אל סטיב ורואה אותו זועק מכאבים.
    אתה משתמש בכוח הטלקינזיס ומעיף שולחן על בלאתזור, אך הוא שורף אותו בקלילות.
    אתה לא מוצא משהו שיחתוך את עורו, אך נזכר בעליית הגג, אולי יש שם משהו שיחתוך אותו.

רוני-
    נשמע לפתע פיצוץ בסלון, ליאו נבהל ומייק יוצא לסלון, לאחר מכן אתם שומעים קול מוכר.. זה בלאתזור&#33;
    &#39;&#39;לעזאזאל, רוני&#33;
    צריך להביא סכין קדושה, הם נמצאות בעליית הגג, בשביל לחתוך את עורו.
    מהר&#33;&#39;&#39;
    הוא אומר ומבזיק את עצמו משם.

*להבא, תסתכלו בתגובות של כולם, ככה תדעו מה קורה בכלליות.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Nov 24 2009, 08:08 PM

רוני-
    נשמע לפתע פיצוץ בסלון, ליאו נבהל ומייק יוצא לסלון, לאחר מכן אתם שומעים קול מוכר.. זה בלאתזור&#33;
    &#39;&#39;לעזאזאל, רוני&#33;
    צריך להביא סכין קדושה, הם נמצאות בעליית הגג, בשביל לחתוך את עורו.
    מהר&#33;&#39;&#39;
    הוא אומר ומבזיק את עצמו משם.

*להבא, תסתכלו בתגובות של כולם, ככה תדעו מה קורה בכלליות.
    "תשרף&#33;" אצרח ואנסה להקפיא אותו "שאחד מכם ירוץ להביא סכין אפילו מהמטבח רק תביאו&#33;"
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה

מייק-
    אתה שומע פיצוץ אדיר מהסלון, אתה יוצא מן המטבח ורואה את בלאתזור עם חיוך ענק על פניו, &#39;&#39;כבר טיפלתי בחבר שלכם.&#39;&#39;
    הוא אומר, אתה מעיף מבט אל סטיב ורואה אותו זועק מכאבים.
    אתה משתמש בכוח הטלקינזיס ומעיף שולחן על בלאתזור, אך הוא שורף אותו בקלילות.
    אתה לא מוצא משהו שיחתוך את עורו, אך נזכר בעליית הגג, אולי יש שם משהו שיחתוך אותו.

אני רץ בשיא המהירות לעליית הגג לחפש סכינים קדושים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. Professional Design
    סטיב-
    נשמע פיצוץ מאחורייך לפניי שאתה מספיק לזוז, אתה רואה את איש מוזר בעל חיוך שטני.
    &#39;&#39;אתה? שלי&#33;&#39;&#39;
    הוא אומר ומשליך אליך כדור אנרגיה שמעיף אותך על הספה.
    כואב לך בכל הגוף.
    לפתע אתה רואה את מייק שיצא מן המטבח ובא לעזור לך.

"טירון , אני חושב שהתעסקת אם האיש הלא נכון" אני אומר בעצבים ומנסה להשתמש בפעם הראשונה בכוח שלי , להרגיש את החום האדיר בידיים , לנסות למקד את כל החום שבגופי , לכף יד ימין ולנסות להוציא את החום האדיר , ישירות אל היצור השטני הזה
    "תמווווווווווווווווווווות" אני צועק בזעם

9. משתמש מנוסה
    רוני וסטיב-
    &#39;&#39;לעזאזאל, שניכם עם כוחות חזקים.
    אבל אני בלאתזור, יד ימינו של המקור&#33; ואני אנצח&#33;&#39;&#39;
    הוא אומר ומכין כדור אנרגיה, מייק רץ בנתיים במהירות לעליית הגג להביא סכין.
    אתה מקפיא אותו רוני, הוא מתחיל לזוז במהירות אבל סטיב אוגר המון אנרגיה ביד ושולח את כל האש שנצברה אל בלאתזור, הוא מתפוצץ בפיצוץ ענק אך חוזר לעצמו.
    &#39;&#39;אני חושב שלא הבנתם, אני לא שד חלש&#33; אני שד עוצמתי&#33;&#39;&#39;
    הוא אומר ומעיף את שניכם אל ארון הספרים, שניכם נופלים ביחד, ליאו מגיע לידיכם ומרפא אותכם.
    &#39;&#39;תלחמו נגדו עוד קצת, חייבים לעקב אותו, מייק מחפש סכין קדושה.&#39;&#39;
    אומר ליאו ומבזיק משם שוב.
    &#39;&#39;זה מסתיים, עכשיו&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#39;&#39;
    אומר בלאתזור ומשתנה ליצור בעל גוף מפותח, בצבע אדום, אישוניים צהובים, וקעקועים קדושים.
    &#39;&#39;עכשיו מתחיל.....הקרב האמיתי&#33;&#39;&#39; הוא אומר ושואג שאגה שמרעידה את הבית.

מייק-
    אתה עולה במהירות למעלה לחפש סכין קדושה, אתה שומע פיצוץ אדיר מן הסלון ועוד כמה קטנים, אך אתה מעדיף להתעלם ולהתמקד בסכין הקדושה.
    אתה מגיע לשם ומחפש, לאחר חיפוש ארוך אתה מוצא שלושה סכינים בקופסא קטנה.
    ליאו מבזיק לחדר ואומר, &#39;&#39;בלאתזור השתנה לצורה השדית, מהר&#33;&#39;&#39;
    הוא אומר ושוב מבזיק משם.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. משתמש מנוסה
    ברנדון-
    אתה מחפש את האבקה בארונות, לבסוף אתה מוצא אותה ומביא לליאו.
    &#39;&#39;תודה ברנדון, עכשיו נוכל להתחיל.&#39;&#39;
    אומר ליאו.

ליאו שם את רגל החזיר, את שורש הדודאים ואת האבקה במחבת, לאחר-מכן הוא אומר, &#39;&#39;טוב, נשאר עכשיו רק לקחת חתיכת מבשרו של בלאתזור כאשר הוא במצב השדי שלו.&#39;&#39;
    לפתע פיצוץ ענק נשמע מהסלון, כולכם נזכרים בזה שסטיב שם ויכול להיות שהוא נפגע&#33;
    ---------

אני רץ לשם במהירות
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

11. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Nov 24 2009, 11:22 PM
    רוני וסטיב-
    אתה מקפיא אותו רוני, הוא מתחיל לזוז במהירות אבל סטיב אוגר המון אנרגיה ביד ושולח את כל האש שנצברה אל בלאתזור, הוא מתפוצץ בפיצוץ ענק אך חוזר לעצמו.
    הוא אומר ומעיף את שניכם אל ארון הספרים, שניכם נופלים ביחד, ליאו מגיע לידיכם ומרפא אותכם.
    &#39;&#39;זה מסתיים, עכשיו&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#39;&#39;
    אומר בלאתזור ומשתנה ליצור בעל גוף מפותח, בצבע אדום, אישוניים צהובים, וקעקועים קדושים.
    &#39;&#39;עכשיו מתחיל.....הקרב האמיתי&#33;&#39;&#39; הוא אומר ושואג שאגה שמרעידה את הבית.

"למה אתה לא קופא?&#33;" אני צורח ומנסה שוב להקפיאו
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Nov 24 2009, 11:22 PM
    רוני וסטיב

מייק-
    אתה עולה במהירות למעלה לחפש סכין קדושה, אתה שומע פיצוץ אדיר מן הסלון ועוד כמה קטנים, אך אתה מעדיף להתעלם ולהתמקד בסכין הקדושה.
    אתה מגיע לשם ומחפש, לאחר חיפוש ארוך אתה מוצא שלושה סכינים בקופסא קטנה.
    ליאו מבזיק לחדר ואומר, &#39;&#39;בלאתזור השתנה לצורה השדית, מהר&#33;&#39;&#39;
    הוא אומר ושוב מבזיק משם.
    אני רץ מהר למטה ושוחלח אליו את הסכין ואז לוקח את החתיכה שנחתכה
    --------

-------

13. משתמש מנוסה
    ברנדון-
    אתה רץ מהר לסלון, כאשר אתה רואה שם את רוני וסטיב מתמודדים עם בלאתזור בצורה השדית שלו.
    רוני מנסה להקפיא אותו שוב אבל נראה שזה לא מזיז לו והוא יוצא מההקפאה מהר מאוד.
    לפתע מייק יורד מעליית הגג וזורק סכין קדושה על בלאתזור, בלאתזור נבהל לרגע אך תופס במהירות את הסכין.
    &#39;&#39;רואים שאתה מכשף חדש...&#39;&#39;
    הוא אומר בשאגה מפחידה, וזורק את הסכין הקדושה אל הרצפה מאחוריו.

רוני-
    אתה נבהל מאוד ומנסה להקפיא אותו, אך הוא יוצא שוב ושוב מההקפאה, &#39;&#39;מה חשבת? שאני שד חלש? חח..&#39;&#39; הוא אומר בשאגה, לפתע אתה רואה את דודי מגיע לסלון ומייק מיד אחריו מגיע מן עליית הגג וזורק סכין קדושה על בלאתזור, בלאתזור נבהל אך עוצר את הסכין, &#39;&#39;רואים שאתה מכשף חדש..&#39;&#39; הוא אומר בשאגה מפחידה ומעיף את הסכין אל הרצפה שמאחוריו.

מייק-
    אתה יורד עם הסכין הקדושה אל הסלון, אתה רואה את דודי מסתכל על הקרב, רוני מנסה להקפיא את בלאתזור אך הוא יוצא מן ההקפאה כל פעם, סטיב המום אחריי שמתקפת האש שלו לא הצליחה, אתה במהירות זורק את הסכין על בלאתזור אך הוא עוצר אותה ואומר, &#39;&#39;רואים שאתה מכשף חדש..&#39;&#39; אומר בלאתזור בשאגה מפחידה, ומעיף את הסכין אל הרצפה שמאחוריו.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Nov 25 2009, 10:34 PM
    ברנדון-
    אתה רץ מהר לסלון, כאשר אתה רואה שם את רוני וסטיב מתמודדים עם בלאתזור בצורה השדית שלו.
    רוני מנסה להקפיא אותו שוב אבל נראה שזה לא מזיז לו והוא יוצא מההקפאה מהר מאוד.
    לפתע מייק יורד מעליית הגג וזורק סכין קדושה על בלאתזור, בלאתזור נבהל לרגע אך תופס במהירות את הסכין.
    &#39;&#39;רואים שאתה מכשף חדש...&#39;&#39;
    הוא אומר בשאגה מפחידה, וזורק את הסכין הקדושה אל הרצפה מאחוריו.
    עכשיו הגיעה הזמן להפעיל את הכוח המעפן שלי .
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מנסה לקבל חיזיון על מה שיקרה ואז להבין איך ליטפוס חתיכה מהאור שלו .
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    חח זה מזכיר לי את ההתקפה הזאת שיש לסאסקה שהעיינים שלו ניהיות אדומה והוא רואה מה יהיה בעתיד , אפשר שזה יהיה ככה ?
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

15. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Nov 25 2009, 10:34 PM

רוני-
    אתה נבהל מאוד ומנסה להקפיא אותו, אך הוא יוצא שוב ושוב מההקפאה, &#39;&#39;מה חשבת? שאני שד חלש? חח..&#39;&#39; הוא אומר בשאגה, לפתע אתה רואה את דודי מגיע לסלון ומייק מיד אחריו מגיע מן עליית הגג וזורק סכין קדושה על בלאתזור, בלאתזור נבהל אך עוצר את הסכין, &#39;&#39;רואים שאתה מכשף חדש..&#39;&#39; הוא אומר בשאגה מפחידה ומעיף את הסכין אל הרצפה שמאחוריו.
    "מה לעשות שאני לא קשיש כמוך&#33;" אצרח ואנסה שוב להקפיאו.
    גיל! 3>

עמוד 6 מתוך 74 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •