"ליאו אני לא יודע עם אתה זוכר אבל זאנקו חטף אותי והמקור כמעט הרג אותי והשתחררתי משם לבד,יש לך אולי חבר שנוכל לסמוך עליו שילמד אותי את שינוי הצורה?הפעם אני לא שותה שום שיקוי ועדיף שנתחפש כדי שלא יזהו אותנו" אומר לו.Originally posted by yossi@Jan 17 2010, 10:22 PM
ברנדון ומפייר-
''אוי לא, חייבים להגיע למועדון של רוני, בוא.'' אומר המאיר הלבן ומבזיק איתך למועדון של רוני.
אתם מגיעים ורואים את המאיר השחור קפוא, רוני וליאו מולו ומלאך המוות בצד, הוא מתכונן להשמיד את המאיר השחור אך המאיר השחור משתחרר מן ההקפאה ואומר, ''ממ..לאך המוות?! המכושפים...לעזאזאל!'' הוא אומר ומבזיק משם במהירות.
מלאך המוות עונה לזה, ''הוא עושה לי המון עבודה...'' הוא אומר ונאנח, ושוב הראייה שלך ושל כל מי שבחדר מתעוותת ומלאך המוות נעלם.
המאיר הלבן מחייך ומודה לך, לאחר מכן הוא אומר לליאו שהוא בא להזהיר אותו מהמאיר הלבן, אך עכשיו כשהוא יודע הוא הולך לבני החסות שלו, ואז הוא מבזיק משם.
אתה מתקרב אל רוני וליאו אומר לך ולרוני, ''חייבים להתכונן לחזרה של המאיר השחור, ועם תגבורת.'' אומר ליאו ונאנח באכזבה.
"ועדיף שרוני ילך לאחוזה אל סטיב וברנדון או שאחד מהם יבוא איתנו,תמיד צריך להיות יחד למקרה שהוא יבוא" אוסיף.