Pokemon GO
עמוד 61 מתוך 74 ראשוןראשון ... 1151596061626371 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 901 עד 915 מתוך 1104
  1. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Jan 21 2010, 09:22 AM
    ברנדון ומפייר-
    ''לא בדיוק רוני, אנחנו הולכים לנסות להרוג את המאיר השחור, אבל זאנקו חזק מדיי, אז אם הוא ייתקל בנו, אולי נצטרך להילחם בו.'' אומר ליאו ונעשה מודאג.
    ''כולכם מוכנים? אני יודע איפה המאורה של המאיר השחור.'' הוא אומר ופונה אליך, אל ברנדון, אל רוני ואל סטיב. ברנדון מהנהן בחיוב וליאו מחכה לתשובה שלך, של רוני ושל סטיב.

רוני?XD
    ~~~
    "אני מוכן"אומר לליאו.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

2. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Jan 17 2010, 08:34 PM

רוני-
    ''מה קורה לך רוני, כבר לא אכפת לך מהייעוד שלך?'' אומר ליאו ומביט אליך במבט מאוכזב.
    לפתע, אתה רואה ניצנוץ שחור שדומה לניצנוץ הלבן של ליאו, ומופיע מאחוריי ליאו מאיר שחור!
    ליאו מיד מבזיק משם ועומד מאחוריך, ''רוני, הוא יכול להרוג אותי בקלות, תעשה משהו!'' אומר ליאו ומתחיל לזרוק על המאיר השחור בקבוקי שתיה, אך המאיר השחור שורף אותם ואז אומר, ''תן לי את המאיר הלבן, או שגם אתה תמות.'' הוא אומר וצוחק צחוק שטני.

"תמצא חיים" אומר לו ואקפיא אותו "ליאו תעוף מפה!" אומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    סטיב-
    ''בוודאי סטיב, אם אני לא טועה אתה כבר העצמת את הכוח שלך, נכון?'' הוא אומר בחיוך ואז פונה לרוני, אתה רואה שברנדון ומפייר מוכן למשימה וברנדון לוקח ממך את הסכין הקדושה.
    אתה הולך לעבר ברנדון ומפייר וברנדון, ונעמד לצידם, בנתיים ליאו מתדרך את רוני ליציאה.

ברנדון רוקס-
    הם מחייכים חיוך שטני, ''אין בעיה, אדוני!!!!'' הם אומרים ושולחים שני כדורי אנרגיה אל המורה, המורה זועק ונותן צעקה אדירה, הוא מתפוצץ לך בפיצוץ גדול מול העיניים שלך.
    השדים ניצבים בצד, מתבוננים כיצד אתה הורג את החבר שלך, החבר אומר, ''אין לך בושה? להרוג ככה את הכיתה שלך? היא לא עשתה לך כלום!!! רק בן עשה לך רע בבית הספר, למה הפכת..... חתיכת רוצח!!'' אומר החבר שלך ורץ אליך עם אגרוף מונף, אתה מהבהב והוא לא מבין לאיפה נעלמת, אתה מופיע מאחוריו ומתחיל לחנוק אותו, הוא אומר במילים אחרונות, ''תקולל, ברנדון רוקס!!!'' ואז מתפוצץ בפיצוץ גדול מול העיניים שלך.
    ''המשימה בוצעה בהצלחה. שנחזור למקור, אדוני?'' אומרים השדים.

ניק-
    ''כן, משימת חיסול, למה אתה כל כך מופתע?'' אומר המקור ונוהם מעט.
    ''טוב, הם נמצאים במעמקיי עולם השאול, המשרתים שלך יעזרו לך להגיע לשם, בהצלחה.'' אומר המקור ונעלם באש חזקה במיוחד.
    ''שנלך, ניק?'' אומרים השניים ותופסים בידך, אתם משתגרים ומגיעים למקום אפל במיוחד, ''קדימה, בוא נחפש אותם.'' אומרים השניים ומתחילים ללכת.

ברנדון ומפייר-
    אופס (:
    ---
    ''אין בעיה, ברנדון ומפייר.'' אומר ליאו ומחייך אליך.
    אתה רואה שליאו מדבר עם סטיב, ואז סטיב הולך ונעמד ליד ברנדון, הוא נותן לו את הסכין הקדושה בטענה שהוא לא צריך אותה, אתה גם נעמד ליד ברנדון וסטיב ואתה רואה שליאו מתדרך את רוני לגביי היציאה שלכם.

רוני-
    המאיר השחור הסתלק, ברנדון, סטיב וברנדון ומפייר הגיעו וליאו אמר שאתם צריכים להגיע אל המאיר השחור ולחסל אותו, ואולי תצטרכו גם להתעמת עם זאנקו, השד העליון.
    השלושה מוכנים כבר ליציאה, ברנדון אוחז בסכין קדושה, וסטיב וברנדון ומפייר עומדים לצידו, בנתיים ליאו שואל אותך, ''קדימה רוני, אתה מוכן ליציאה? כנראה שזה יהיה הקרב הקשה ביותר שלנו עד עכשיו.'' אומר ליאו ונראה מודאג, הוא מחכה לתשובתך.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Jan 21 2010, 10:55 PM

ברנדון ומפייר-
    אופס (:
    ---
    ''אין בעיה, ברנדון ומפייר.'' אומר ליאו ומחייך אליך.
    אתה רואה שליאו מדבר עם סטיב, ואז סטיב הולך ונעמד ליד ברנדון, הוא נותן לו את הסכין הקדושה בטענה שהוא לא צריך אותה, אתה גם נעמד ליד ברנדון וסטיב ואתה רואה שליאו מתדרך את רוני לגביי היציאה שלכם.

"קדימה ליאו בוא נצא!" אומר לליאו ואחכה לרוני.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

5. Professional Design
    סטיב-
    ''בוודאי סטיב, אם אני לא טועה אתה כבר העצמת את הכוח שלך, נכון?'' הוא אומר בחיוך ואז פונה לרוני, אתה רואה שברנדון ומפייר מוכן למשימה וברנדון לוקח ממך את הסכין הקדושה.
    אתה הולך לעבר ברנדון ומפייר וברנדון, ונעמד לצידם, בנתיים ליאו מתדרך את רוני ליציאה.

"נכון ליאו אתה צודק , תודה על העזרה " אני אומר ומוסיף " קדימה בואו נצא !"

6. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    הם מחייכים חיוך שטני, ''אין בעיה, אדוני!!!!'' הם אומרים ושולחים שני כדורי אנרגיה אל המורה, המורה זועק ונותן צעקה אדירה, הוא מתפוצץ לך בפיצוץ גדול מול העיניים שלך.
    השדים ניצבים בצד, מתבוננים כיצד אתה הורג את החבר שלך, החבר אומר, ''אין לך בושה? להרוג ככה את הכיתה שלך? היא לא עשתה לך כלום!!! רק בן עשה לך רע בבית הספר, למה הפכת..... חתיכת רוצח!!'' אומר החבר שלך ורץ אליך עם אגרוף מונף, אתה מהבהב והוא לא מבין לאיפה נעלמת, אתה מופיע מאחוריו ומתחיל לחנוק אותו, הוא אומר במילים אחרונות, ''תקולל, ברנדון רוקס!!!'' ואז מתפוצץ בפיצוץ גדול מול העיניים שלך.
    ''המשימה בוצעה בהצלחה. שנחזור למקור, אדוני?'' אומרים השדים.
    אני אומר בקול חרישי "איזה מטומטם. אתה לא צריך לקלל אותי, אני רק השליח. מבצע הפקודה. האדם שאתה צריך לקלל הוא המקור. הוא זה שנתן לי את הכוח ואת הפקודה. אולי אני רוצח, אבל אני נמצא במקום שאני ראוי להיות בו, עם הכוח שאני ראוי לו. עדיף להיות רוצח מאשר להיות נרצח, לא כך?" ואז אומר בקול תקיף ורציני "אנחנו חוזרים למקור. סיימנו את המשימה שלנו בהצלחה ואנחנו לא רוצים להיראות כאן אחרי שהרגנו אותם. בואו נלך" ומהבהב למקום שאליו המקור לקח אותי כדי לתת לי את הכוחות ואת המשימה

7. the bitch is back

רוני-
    המאיר השחור הסתלק, ברנדון, סטיב וברנדון ומפייר הגיעו וליאו אמר שאתם צריכים להגיע אל המאיר השחור ולחסל אותו, ואולי תצטרכו גם להתעמת עם זאנקו, השד העליון.
    השלושה מוכנים כבר ליציאה, ברנדון אוחז בסכין קדושה, וסטיב וברנדון ומפייר עומדים לצידו, בנתיים ליאו שואל אותך, ''קדימה רוני, אתה מוכן ליציאה? כנראה שזה יהיה הקרב הקשה ביותר שלנו עד עכשיו.'' אומר ליאו ונראה מודאג, הוא מחכה לתשובתך.
    "בואו נחסל כמה שדים" אומר ואעשה קנאקים באצבעות ואחייך "רק תנו לי לנעול את המועדון לפני שנלך"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר, סטיב ורוני-
    אתם כולכם אומרים בקול רם ובטוח שאתם מוכנים, יחד עם ברנדון.
    ליאו מחייך, רוני הולך לנעול את המועדון וכולכם מבזיקים למקום המסוכן ביותר ביקום: העולם התחתון.
    אתם מגיעים לעולם התחתון, קירות אדומים ואפורים ממלאים את החלל הזה, הכל אפל ומפחיד.
    אתם מתקדמים וליאו אומר, ''נראה לי שהמאיר השחור נמצא פה.'' הוא אומר ומוביל אותכם, אתם מגיעים אל חדר מוזר, ושם אתם רואים חמישה שדים מרמה נמוכה, שלושה שדים מרמה גבוהה ואת המאיר השחור נמצא מאחוריהם ואוגר כוחות.
    ''אז מה... באתם הא?!'' הוא אומרים והשדים מהרמה הנמוכה תוקפים אותכם!
    ''קדימה, בוא נלחם!'' אומר ליאו ומתחיל להדוף כמה שדים.

ברנדון רוקס-
    ''כן, קדימה אדוני.'' אומרים השניים ואתם משתגרים משם.
    אתה שומע את צוות המסעדה, הם אומרים, ''מעניין לאיפה הם הלכו פתאום.'' ואתה מחייך וחושב לעצמך כמה כיף היה הרצח הראשון שלך, ועוד של המנוולים שעשו לך רק רע בבית הספר.
    אתה חוזר יחד עם המשרתים שלך, אתה רואה שד בעל צורה של בן-אדם יושב ומחכה לך, הוא קם ואומר, ''תראו תראו, השד המתחיל הרג את הכיתה שלו לשעבר, כמה מתוק.'' אומר השד, ''אל תתייחס אליו, הוא תמיד כזה.'' אומר המקור שלפתע צץ בלהבות מאחורייך, אתה ממש נבהל והשד, שתי המשרתים שלך ואתה משתחווים לו.
    ''זה זאנקו, השד העליון, הוא אוהב להציק לשדים חדשים, המשימה הבאה שלך היא לחסל שני מכשפים שבגדו בי, תוכל לעשות זאת?'' אומר המקור ולא מחכה לתשובה, הוא נעלם בלהבות עצומות וזאנקו נעלם גם הוא בלהבות קטנות יותר.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Jan 22 2010, 06:42 PM
    ברנדון רוקס-
    ''כן, קדימה אדוני.'' אומרים השניים ואתם משתגרים משם.
    אתה שומע את צוות המסעדה, הם אומרים, ''מעניין לאיפה הם הלכו פתאום.'' ואתה מחייך וחושב לעצמך כמה כיף היה הרצח הראשון שלך, ועוד של המנוולים שעשו לך רק רע בבית הספר.
    אתה חוזר יחד עם המשרתים שלך, אתה רואה שד בעל צורה של בן-אדם יושב ומחכה לך, הוא קם ואומר, ''תראו תראו, השד המתחיל הרג את הכיתה שלו לשעבר, כמה מתוק.'' אומר השד, ''אל תתייחס אליו, הוא תמיד כזה.'' אומר המקור שלפתע צץ בלהבות מאחורייך, אתה ממש נבהל והשד, שתי המשרתים שלך ואתה משתחווים לו.
    ''זה זאנקו, השד העליון, הוא אוהב להציק לשדים חדשים, המשימה הבאה שלך היא לחסל שני מכשפים שבגדו בי, תוכל לעשות זאת?'' אומר המקור ולא מחכה לתשובה, הוא נעלם בלהבות עצומות וזאנקו נעלם גם הוא בלהבות קטנות יותר.
    אני שואל את השדים "מי זה הזאנקו הזה? ואיזה מכשפים אנחנו אמורים לחסל? עוד מידע יכל לעזור", ולאחר מכן נאנח

10. Professional Design
    ליאו מחייך, רוני הולך לנעול את המועדון וכולכם מבזיקים למקום המסוכן ביותר ביקום: העולם התחתון.
    אתם מגיעים לעולם התחתון, קירות אדומים ואפורים ממלאים את החלל הזה, הכל אפל ומפחיד.
    אתם מתקדמים וליאו אומר, ''נראה לי שהמאיר השחור נמצא פה.'' הוא אומר ומוביל אותכם, אתם מגיעים אל חדר מוזר, ושם אתם רואים חמישה שדים מרמה נמוכה, שלושה שדים מרמה גבוהה ואת המאיר השחור נמצא מאחוריהם ואוגר כוחות.

"כן , הגענו מאדר פאקר" אני אומר ויוצא כדורי אש במלוא העוצמה ויורה אותם בשמחה רבה ובהתרגשות על השדים מהדרגה הגבוהה , בכל הכוח שלי אוציא כדורי אש מלואי עוצמה וינסה להוריד כמה שיותר מהשדים

11. מנהל החודש

אצמיד שני שדים מרמה נמוכה לקיר בעזרת טלקנזיס וארה על שניהם כדור אנרגיה כך שהוא יפגע ויהרוג את שניהם.
    אחר כך אהבהב מאחורי שד מרמה גבוהה ואתפוס אותו מהגרון שלו .
    אכין כדור אנרגיה ואומר לו : "מטומטם" ואז ארה עליו את הכדור.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    ''הלורד זאנקו הוא שד עליון בעולם התחתון, הוא יד ימינו של המקור הגדול.... עכשיו בוא איתנו.'' הם אומרים ואתם נעלמים לכיוון המשימה השניה.
    אתה מגיע למעמקי העולם התחתון, אתה קולט לפתע שני יצורים בעלי צורה של בני אדם מגיעים אליכם, הם לבושים בתחפושות מוזרות. ''מי אתם?!'' הם אומרים ופונים אליכם.

סטיב-
    אתה יורה הרבה כדורי אש והשדים מהרמה הנמוכה מושמדים בקלילות.
    השדים מהרמה הנמוכה עדיין נמצאים שם והם תוקפים את רוני, אך ברנדון ומפייר מצמיד שניים מהם ומשמיד אותם בעזרת טלקינזיס, הוא משתגר ותופס שד מרמה גבוהה, הוא יורה בו כדור אנרגיה והשד מתפוצץ, אך השד נוסף מנהל איתו מאבק בכדורי אנרגיה.
    בנתיים, אתה ממשיך עם כדורי האש והורג עוד כמה שדים מרמה נמוכה, אך לפתע שד מרמה גבוהה מגיח ותופס אותך בעיניים, הוא מסתיר לך את העיניים ויורה קרן לייזר אל הבטן שלך, אתה מרגיש כאבים עצומים ולא יודע מה לעשות.
    לפתע, ליאו מעיף אותו ממך ואתה יורה עליו כדור אש והוא מת.
    המאיר השחור יורה חץ שחור על ליאו והוא מתקפל על האדמה, ''ס...ס.ט..י.ב.., תקרא....למאיר הלבן שהציל ...אות.י...קודם.'' אומר ליאו כשהוא מותח על הרצפה.
    בנתיים, המאיר השחור טוען ברק שחור בידיו.

ברנדון ומפייר-
    אתה הורג יחד עם סטיב שדים מרמה נמוכה, אתה מהבהב אל שד מרמה גבוהה אחד ומחסל אותו, אך השד השני מיד יורה עליך כדורי אנרגיה, אתה מתחיל איתו מאבק בכדורי אנרגיה, כשאתה רואה שסטיב נאבק בשד מרמה גבוהה, אך ליאו עוזר לו לחסל אותו, ואז המאיר השחור פוגע בליאו עם חץ שחור!

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. Professional Design
    Originally posted by yossi@Jan 22 2010, 11:55 PM

סטיב-
    אתה יורה הרבה כדורי אש והשדים מהרמה הנמוכה מושמדים בקלילות.
    השדים מהרמה הנמוכה עדיין נמצאים שם והם תוקפים את רוני, אך ברנדון ומפייר מצמיד שניים מהם ומשמיד אותם בעזרת טלקינזיס, הוא משתגר ותופס שד מרמה גבוהה, הוא יורה בו כדור אנרגיה והשד מתפוצץ, אך השד נוסף מנהל איתו מאבק בכדורי אנרגיה.
    בנתיים, אתה ממשיך עם כדורי האש והורג עוד כמה שדים מרמה נמוכה, אך לפתע שד מרמה גבוהה מגיח ותופס אותך בעיניים, הוא מסתיר לך את העיניים ויורה קרן לייזר אל הבטן שלך, אתה מרגיש כאבים עצומים ולא יודע מה לעשות.
    לפתע, ליאו מעיף אותו ממך ואתה יורה עליו כדור אש והוא מת.
    המאיר השחור יורה חץ שחור על ליאו והוא מתקפל על האדמה, ''ס...ס.ט..י.ב.., תקרא....למאיר הלבן שהציל ...אות.י...קודם.'' אומר ליאו כשהוא מותח על הרצפה.
    בנתיים, המאיר השחור טוען ברק שחור בידיו.

"לאאאאאאא ליייאווו !!!!" אני אומר ומשליך את ידי אליו
    "עזווור לנו מאיייר לבןן" אני צועק ובו זמנית מכין את כדור האש שבחיים לא הייתי מאמין שאוכל להכין
    "אתה תשלם על זהההה !!! ... ק...ק..." אני מתנשף במהירות וזורק על המאיר השחור את כדור האש הענקי והגדול ביותר שאוכל להכין .

14. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    ''הלורד זאנקו הוא שד עליון בעולם התחתון, הוא יד ימינו של המקור הגדול.... עכשיו בוא איתנו.'' הם אומרים ואתם נעלמים לכיוון המשימה השניה.
    אתה מגיע למעמקי העולם התחתון, אתה קולט לפתע שני יצורים בעלי צורה של בני אדם מגיעים אליכם, הם לבושים בתחפושות מוזרות. ''מי אתם?!'' הם אומרים ופונים אליכם.
    אני אומר בקול מגחח "אז אלא המטרות שלנו?" ומרים את ידי למעלה

15. מנהל החודש

ברנדון ומפייר-
    אתה הורג יחד עם סטיב שדים מרמה נמוכה, אתה מהבהב אל שד מרמה גבוהה אחד ומחסל אותו, אך השד השני מיד יורה עליך כדורי אנרגיה, אתה מתחיל איתו מאבק בכדורי אנרגיה, כשאתה רואה שסטיב נאבק בשד מרמה גבוהה, אך ליאו עוזר לו לחסל אותו, ואז המאיר השחור פוגע בליאו עם חץ שחור!
    אמשיך במאבק כדורי הארנגיה איתו,אטעון כדור אנרגיה אף הפעם אהבהב לאחוריו וארה לו אותו על הראש.
    אחר כך אטען עוד כדור ואהבהב לאחורי המאייר השחור וארה גם עליו כדור אנרגיה על הראש.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

עמוד 61 מתוך 74 ראשוןראשון ... 1151596061626371 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •