סטיב-
אתה צועק לחלל החדר, ''תעזור לנו מאיר לבן!!!!!'' ליאו משתעל ויורק דם, לפתע מאיר לבן מגיע, המאיר הלבן שהגיע להזהיר את ליאו מהמאיר השחור קודם.
''אני ארפא את ליאו וארחיק אותו מפה, זה מסוכן מדיי בשבילו.'' אומר המאיר הלבן ומרפא את ליאו, המאיר השחור יורה חצים אך לא פוגע, המאיר הלבן לוקח את ליאו הצידה ושומר עליו, אתה אוגר אנרגיה מאוד חזקה ויורה כדורי אש, אך הם בצורה בינונית, בנתיים ברנדון ומפייר גם יורה כדור אנרגיה אל גבו של המאיר השחור, הוא נשרף ומתפוצץ בפיצוץ ענק! אתם נחים ונושמים לרווחה, כשלפתע הוא חוזר ואומר, ''יש לי כוח עצום, טיפשים!'' הוא אומר ויורה עליך ברק שחור, אתה נפגע קשה אבל מחזיק מעמד.
ברנדון ומפייר-
אתה מתחיל איתו קרב כדורי אנרגיה, אתה והוא נפגעים ואתה מצליח לחסל אותו, המאיר השחור מצליח לפגוע בליאו עם חץ שחור, והמאיר הלבן שבא להזהיר אותו קודם מגיע ומרפא אותו, הוא מוזיז אותו הצידה ומשאיר את העבודה בידכם.
סטיב יורה המון כדורי אש על המאיר השחור ואתה יורה כדור אנרגיה על המאיר השחור, הוא נשרף ומתפוצץ בפיצוץ גדול! אך הוא חוזר מיד ואומר, ''יש לי כוח עצום, טיפשים!'' ואז יורה ברק שחור על סטיב, הוא נפגע קשה אבל מחזיק מעמד.
ברנדון רוקס-
''מטרות?!'' אומרים השניים והמשרתים שלך אומרים לך בלחש, ''הם המכניסים לשטח המכשפים, תתנהג אליהם יפה. לפחות תנסה.'' הם אומרים ואז פונים אליהם, ''סלחו לנו, פשוט הוא חדש והוא לא יודע מה קורה כאן.'' הם אומרים ואז השניים מכניסים אותכם לשטח המכשפים, אתם מסתובבים שם ואתם רואים לפתע את המטרות שלכם, שני מכשפים מתעסקים בכדור אנרגיה ובכדור אש.