Pokemon GO
עמוד 64 מתוך 74 ראשוןראשון ... 14546263646566 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 946 עד 960 מתוך 1104
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Jan 24 2010, 08:30 PM
    ברנדון רוקס-
    ''זאת סכין מיוחדת של מכשפים ומכשפות, היא מאוד חזקה נגד שדים, בגלל זה קוראים לה סכין קדושה, היא מאוד טובה נגד הרוע. אבל... הבעיה היא, שגם המכשפים הרעים מחזיקים בטכניקה ליצור אותה.'' אומר השד וממשיך לרפות אותך, לאחר המון זמן הפצע נעלם כמעט ואז השד אומר לך, ''תנוח, אתה תצטרך את זה.'' אומר השד ונעלם משם יחד עם הכלים שלו.
    אני מתיישב בחדרי עוצם עיניים, חושב על מה שקרה היום ועל המשך העיניים, ועל הסכין הקדושה המוזרה הזאת שמכעט חיסלה אותי

2. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר-
    אתה שואל את ליאו אם חוזרים לאחוזה, הוא חושב מעט ואז רוני מתחיל לצעוק שצריך לחזור במהירות לאחוזה ומקסימום שירפא אותכם בבית, ליאו לא מבין למה רוני רוצה לחזור, כולכם כולל המאיר הלבן מבזיקים אל האחוזה, ואתם רואים את זאנקו מולכם, הוא נראה שונה....העיניים שלו בוהקות ושחורות, ''רוצים לשחק משחקים? בבקשה, אני מוכן!'' הוא אומר ויורה מין רוח אפלה בצורת קרן אל רוני, רוני עף אל הדלת ונפגע.
    לפתע, מופיעים שדים בסלון, כולכם נחלצים ולא יודעים מה לעשות, ובנתיים ליאו והמאיר הלבן מרפאים אותך ואת ברנדון.

רוני-
    אתה מתחיל לצעוק על ליאו שתחזרו לאחוזה, ליאו חושב מעט ולבסוף הוא מחליט שאתם תחזרו לשם.
    כולכם כולל המאיר הלבן מבזיקים אל האחוזה, ואתם רואים את זאנקו מולכם, הוא נראה שונה....העיניים שלו בוהקות ושחורות, ''רוצים לשחק משחקים? בבקשה, אני מוכן!'' הוא אומר בקול ההד גבוה ומפחיד, דומה לקול של המקור ויורה מין רוח אפלה בצורת קרן אליך, אתה מרגיש ממש מוזר וכואב לך נורא, אתה עף אל הדלת ונפגע ממנה, לבסוף אתה נשכב אל הרצפה ורואה מזווית העין שלך שדים שמופיעים בסלון, ליאו והמאיר הלבן מסיימים את העבודה שלהם עם ברנדון ומפייר וברנדון.

סטיב-
    אתה מודיע לליאו שאם הוא יצטרך עזרה, תוכל לבקש ממנו עזרה.
    בנתיים, רוני מתחיל לצעוק ואומר שצריך לחזור לאחוזה, ליאו חושב מעט וכולכם לבסוף מחליטים שהדבר הטוב ביותר הוא לחזור לאחוזה, כולכם מבזיקים ומגיעים לשם, אתם רואים את זאנקו מולכם, הוא נראה שונה....העיניים שלו בוהקות ושחורות, ''רוצים לשחק משחקים? בבקשה, אני מוכן!'' הוא אומר ויורה מין רוח אפלה בצורת קרן אל רוני, רוני עף אל הדלת ונפגע.
    לפתע, מופיעים שדים בסלון, כולכם נחלצים ולא יודעים מה לעשות, ובנתיים ליאו והמאיר הלבן מרפאים את ברנדון ומפייר ואת ברנדון.

ברנדון רוקס-
    אתה הולך אל החדר שלך, מתיישב ועוצם את עינייך, אתה חושב על כל מה שקרה לך מאז שנהפכת לשד.
    לפתע, מופיעים בחדר כמה שדים מרמה נמוכה, ''אדוני, יש עכשיו ישיבה של כל העולם התחתון בנוכחות המקור, אתה מתכוון להגיע?'' אומר אחד מהשדים.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Jan 26 2010, 07:57 AM
    ברנדון ומפייר-
    אתה שואל את ליאו אם חוזרים לאחוזה, הוא חושב מעט ואז רוני מתחיל לצעוק שצריך לחזור במהירות לאחוזה ומקסימום שירפא אותכם בבית, ליאו לא מבין למה רוני רוצה לחזור, כולכם כולל המאיר הלבן מבזיקים אל האחוזה, ואתם רואים את זאנקו מולכם, הוא נראה שונה....העיניים שלו בוהקות ושחורות, ''רוצים לשחק משחקים? בבקשה, אני מוכן!'' הוא אומר ויורה מין רוח אפלה בצורת קרן אל רוני, רוני עף אל הדלת ונפגע.
    לפתע, מופיעים שדים בסלון, כולכם נחלצים ולא יודעים מה לעשות, ובנתיים ליאו והמאיר הלבן מרפאים אותך ואת ברנדון.

"טוב איך אני יכול לנצח אותו?מה מילות הכישוף שבהם השתמשו המכושפות?"אשאל את המאייר ואחכה שירפא אותי.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

4. the bitch is back

רוני-
    אתה מתחיל לצעוק על ליאו שתחזרו לאחוזה, ליאו חושב מעט ולבסוף הוא מחליט שאתם תחזרו לשם.
    כולכם כולל המאיר הלבן מבזיקים אל האחוזה, ואתם רואים את זאנקו מולכם, הוא נראה שונה....העיניים שלו בוהקות ושחורות, ''רוצים לשחק משחקים? בבקשה, אני מוכן!'' הוא אומר בקול ההד גבוה ומפחיד, דומה לקול של המקור ויורה מין רוח אפלה בצורת קרן אליך, אתה מרגיש ממש מוזר וכואב לך נורא, אתה עף אל הדלת ונפגע ממנה, לבסוף אתה נשכב אל הרצפה ורואה מזווית העין שלך שדים שמופיעים בסלון, ליאו והמאיר הלבן מסיימים את העבודה שלהם עם ברנדון ומפייר וברנדון.

אני נאנק מכאבים אבל סופג את זה ומנסה להקפיא אותם
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. Professional Design

סטיב-
    אתה מודיע לליאו שאם הוא יצטרך עזרה, תוכל לבקש ממנו עזרה.
    בנתיים, רוני מתחיל לצעוק ואומר שצריך לחזור לאחוזה, ליאו חושב מעט וכולכם לבסוף מחליטים שהדבר הטוב ביותר הוא לחזור לאחוזה, כולכם מבזיקים ומגיעים לשם, אתם רואים את זאנקו מולכם, הוא נראה שונה....העיניים שלו בוהקות ושחורות, ''רוצים לשחק משחקים? בבקשה, אני מוכן!'' הוא אומר ויורה מין רוח אפלה בצורת קרן אל רוני, רוני עף אל הדלת ונפגע.
    לפתע, מופיעים שדים בסלון, כולכם נחלצים ולא יודעים מה לעשות, ובנתיים ליאו והמאיר הלבן מרפאים את ברנדון ומפייר ואת ברנדון.

אני מתעצבן שהוא עדיין בחיים ושולח ישירות אליו כדורי אש במלוא הכוח ,
    לאחר שסיימתי להתקיף אותו גם אם ניפגע או לא אצור סביב חומה מאש
    ואצעק לאחד מחבריי שסובל יותר להיכנס איתי לחומה אם זה אפשרי .

6. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    אתה הולך אל החדר שלך, מתיישב ועוצם את עינייך, אתה חושב על כל מה שקרה לך מאז שנהפכת לשד.
    לפתע, מופיעים בחדר כמה שדים מרמה נמוכה, ''אדוני, יש עכשיו ישיבה של כל העולם התחתון בנוכחות המקור, אתה מתכוון להגיע?'' אומר אחד מהשדים.
    מקטר בשקט "רק הגעתי הנה וכבר כל-כך הרבה קורה? נו טוב, אני מניח שאני חייב לבוא לישיבה המטופשת הזאת. איפה היא?"

7. משתמש מנוסה
    רוני-
    אתה מתחיל לזעוק מכאבים, כנראה שהכוח של זאנקו גדל איכשהו.
    אתה מניף את ידייך כדי להקפיא את השדים, אך מקפיא אותם למשך כמה שניות.
    זאנקו עונה לך בקול ההד המפחיד, ''אין סיכוי שתוכלו לנצח אותיי.....'' ולפתע סטיב יורה כדור אש עצום על זאנקו, הכדור עובר את זאנקו כאילו הוא בלתי נראה ופוגע באחד החלונות באחוזה.
    סטיב מיד הולך אליך ומקיף אותך ואותו במעגל אש, כדי להגן עליך. ואז ליאו והמאיר הלבן ניצבים ליד ברנדון ומפייר ומגנים עליו.

ברנדון ומפייר-
    אתה שואל את המאיר הלבן באיזה כישוף המכושפות השתמשו, והוא עונה לך, ''אסור להשתמש בו שוב, עד שהנקסוס נוצר שוב, אם הנקסוס יושמד הקשר שלכם לעולם הקסמים יהיה בעייתי ובנוסף לא יהיה לכם כוח חזק כזה.'' אומר המאיר הלבן.
    סטיב בנתיים יורה כדור מלא עוצמה וגדול על זאנקו, הכדור עובר את זאנקו כאילו שהוא בלתי נראה ופוגע באחד החלונות באחוזה.
    סטיב מקיף את רוני מיד במעגל אש כדי להגן עליו, וליאו והמאיר הלבן ניצבים ומסתירים אותך כדי להגן עליך.

סטיב-
    אתה מיד יורה כדור מלא עוצמה על זאנקו, אך הכדור עובר את זאנקו כאילו הוא בלתי נראה ופוגע באחד החלונות של האחוזה.
    אתה מיד מקיף את רוני במעגל אש, וליאו והמאיר הלבן ניצבים ליד ברנדון ומפייר ומגנים עליו.

ברנדון רוקס-
    ''מטופשת אדוני? המקור מסר על מצב חירום, המכושפים נלחמים כרגע מול זאנקו השד העליון, וזאנקו הכניס לתוכו את הצל, בעזרת הצל הוא מסוגל להתמודד לפחות בחצי מכוחו של המקור, ולכן זאת ישיבת חירום!'' אומרים השדים ולוקחים אותך משם, אתה מגיע למקום ענק, והמקור מזמין אותך לשבת ביציע של השדים מהדרג העליון.
    ''הישיבה תתחיל בעוד כמה דקות!!!!!!'' אומר המקור בקול המפחיד שלו.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. Professional Design
    סטיב-
    אתה מיד יורה כדור מלא עוצמה על זאנקו, אך הכדור עובר את זאנקו כאילו הוא בלתי נראה ופוגע באחד החלונות של האחוזה.
    אתה מיד מקיף את רוני במעגל אש, וליאו והמאיר הלבן ניצבים ליד ברנדון ומפייר ומגנים עליו.
    אני ממשיך להגן על רוני ומנסה לעשות מתקפות בזמן שאני מחזיק את חומת האש ,
    אם אני לא מצליח אנסה להגביר את עוצמת האש ואתן לרוני לתקוף .

9. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Jan 26 2010, 08:33 PM
    רוני-
    אתה מתחיל לזעוק מכאבים, כנראה שהכוח של זאנקו גדל איכשהו.
    אתה מניף את ידייך כדי להקפיא את השדים, אך מקפיא אותם למשך כמה שניות.
    זאנקו עונה לך בקול ההד המפחיד, ''אין סיכוי שתוכלו לנצח אותיי.....'' ולפתע סטיב יורה כדור אש עצום על זאנקו, הכדור עובר את זאנקו כאילו הוא בלתי נראה ופוגע באחד החלונות באחוזה.
    סטיב מיד הולך אליך ומקיף אותך ואותו במעגל אש, כדי להגן עליך. ואז ליאו והמאיר הלבן ניצבים ליד ברנדון ומפייר ומגנים עליו.

"שמישהו יביא את הספר!" אקרא ואנסה לא לזוז יותר מידי
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    ''מטופשת אדוני? המקור מסר על מצב חירום, המכושפים נלחמים כרגע מול זאנקו השד העליון, וזאנקו הכניס לתוכו את הצל, בעזרת הצל הוא מסוגל להתמודד לפחות בחצי מכוחו של המקור, ולכן זאת ישיבת חירום!'' אומרים השדים ולוקחים אותך משם, אתה מגיע למקום ענק, והמקור מזמין אותך לשבת ביציע של השדים מהדרג העליון.
    ''הישיבה תתחיל בעוד כמה דקות!!!!!!'' אומר המקור בקול המפחיד שלו.
    חושב לעצמי "אז הזאנקו הזה עושה צרות. למה אני קשור לזאנקו הזה? ההיכרות היחידה שלי איתו היא ממפגש של שניה לפני קבלת המשימה האחרונה שלי, וברור לי שהוא הרבה יותר חזק ממני. אני צריך להתחזק, ומהר. בנתיים כדי שאני אשאר רחוק מהצרות, כמו שהשד ההוא אמר, כדי שאני אנוח ואאגור כוחות בעיקר במצב הנוכחי"

11. מנהל החודש

ברנדון ומפייר-
    אתה שואל את המאיר הלבן באיזה כישוף המכושפות השתמשו, והוא עונה לך, ''אסור להשתמש בו שוב, עד שהנקסוס נוצר שוב, אם הנקסוס יושמד הקשר שלכם לעולם הקסמים יהיה בעייתי ובנוסף לא יהיה לכם כוח חזק כזה.'' אומר המאיר הלבן.
    סטיב בנתיים יורה כדור מלא עוצמה וגדול על זאנקו, הכדור עובר את זאנקו כאילו שהוא בלתי נראה ופוגע באחד החלונות באחוזה.
    סטיב מקיף את רוני מיד במעגל אש כדי להגן עליו, וליאו והמאיר הלבן ניצבים ומסתירים אותך כדי להגן עליך.

"תחשבו על דרך שאפשר להביס אותו,אני בטוח שיש!" אומר להם.
    "אני יכול לנסות להלחם מולו?אני בריא?" אשאל.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    סטיב-
    אתה לא מצליח לתת לרוני לתקוף את זאנקו וגם אתה לא מצליח לתקוף.
    אתה מחזיק את מעגל האש ומגביר את האש, זאנקו בתגובה יורה עליכם רוח אפלה בצורת קרן עם שתי הידיים, הוא מתחיל לפרוץ את מעגל האש ואתה לא מצליח להחזיק מעמד נגדו.
    בנתיים, ברנדון ומפייר קם ואומר אם הוא מוכן לקרב, כך גם ברנדון, הם הורסים לזאנקו את הרוח האפלה שלו ורוני מבקש ממישהו להביא את ספר הצללים לכאן, ליאו בתגובה מבזיק למעלה וזאנקו מורה לשלוש שדים שלו לעלות לעליית הגג, המאיר הלבן השני גם מבזיק למעלה לעזור לליאו ועוד שדים מהבהבים לעליית הגג.

רוני-
    סטיב מגביר את עוצמת מעגל האש ומנסה לשמור עליך, אך זאנקו משתמש ברוח האפלה שלו ומנסה לפרוץ את מעגל האש, אתה צועק שיביאו את הספר ומיד ליאו והמאיר הלבן עולים לעליית הגג בהבזקה, זאנקו מורה להרבה שדים להבהב גם לעליית הגג כדי לעצור את ליאו והמאיר הלבן.
    בנתיים, ברנדון ומפייר וברנדון קמים, הורסים לזאנקו את הרוח האפלה וניצבים מול זאנקו.

ברנדון ומפייר-
    ''כן, אתה יכול להילחם עם זאנקו עכשיו, אבל תיזהר.'' אומר המאיר הלבן שריפא אותך ובנתיים גם ברנדון קם וניצב איתך מול זאנקו.
    בנתיים, סטיב מגביר את אנרגיית האש במעגל האש שלו ואתה וברנדון הורסים את הרוח האפלה שזאנקו ירה על המעגל של סטיב ומגנים עליו ועל רוני.
    רוני אומר שאתם צריכים את ספר הצללים, וליאו והמאיר הלבן מבזיקים לעליית הגג, הרבה שדים מהבהבים אל עליית הגג כדי לעצור אותם.

ברנדון רוקס-
    אתה חושב לעצמך את המחשבה הזאת, ומחליט שלא להתעמת בזמן הקרוב מול זאנקו.
    לפתע, המקור פותח בישיבה, ''העולם התחתון לא יעמוד בשקט וייצפה בזאנקו אוסף את כוח הצל! הצל חייב לחזור למקומו הטבעי, לנקסוס!!! המכושפים מתעמתים ברגעים אלה עם זאנקו, במידה והמכושפים יפלו בקרב, העולם התחתון יפנה כנגד זאנקו במלוא העוצמה כדי לעצור אותו!!!!!!!
    תחיי העולם התחתון!!!!!!!'&#39 ; אומר המקור ומיליוני שדים קופצים בהתלהבות וצועקים בשמחה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Jan 27 2010, 03:47 PM

רוני-
    סטיב מגביר את עוצמת מעגל האש ומנסה לשמור עליך, אך זאנקו משתמש ברוח האפלה שלו ומנסה לפרוץ את מעגל האש, אתה צועק שיביאו את הספר ומיד ליאו והמאיר הלבן עולים לעליית הגג בהבזקה, זאנקו מורה להרבה שדים להבהב גם לעליית הגג כדי לעצור את ליאו והמאיר הלבן.
    בנתיים, ברנדון ומפייר וברנדון קמים, הורסים לזאנקו את הרוח האפלה וניצבים מול זאנקו.

"אלוהים תמות כבר!" אצרח ואנסה לפוצץ אותו שוב.
    גיל! 3>

14. מנהל החודש

ברנדון ומפייר-
    ''כן, אתה יכול להילחם עם זאנקו עכשיו, אבל תיזהר.'' אומר המאיר הלבן שריפא אותך ובנתיים גם ברנדון קם וניצב איתך מול זאנקו.
    בנתיים, סטיב מגביר את אנרגיית האש במעגל האש שלו ואתה וברנדון הורסים את הרוח האפלה שזאנקו ירה על המעגל של סטיב ומגנים עליו ועל רוני.
    רוני אומר שאתם צריכים את ספר הצללים, וליאו והמאיר הלבן מבזיקים לעליית הגג, הרבה שדים מהבהבים אל עליית הגג כדי לעצור אותם.

ארה על זאנקו כדור אנרגיה ואהבהב במהירות לעליית הגג.
    אצמיד את השדים בעליית הגג לנקודה אחת כדי שליאו והמאייר הלבן יספיקו להביא את ספר הצללים,ברגע שהם יעשו זאת ארה כדור אנרגיה למקום שריכזתי אותם ואהבהב שוב במהירות למטה.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    אתה חושב לעצמך את המחשבה הזאת, ומחליט שלא להתעמת בזמן הקרוב מול זאנקו.
    לפתע, המקור פותח בישיבה, ''העולם התחתון לא יעמוד בשקט וייצפה בזאנקו אוסף את כוח הצל! הצל חייב לחזור למקומו הטבעי, לנקסוס!!! המכושפים מתעמתים ברגעים אלה עם זאנקו, במידה והמכושפים יפלו בקרב, העולם התחתון יפנה כנגד זאנקו במלוא העוצמה כדי לעצור אותו!!!!!!!
    תחיי העולם התחתון!!!!!!!'&#39 ; אומר המקור ומיליוני שדים קופצים בהתלהבות וצועקים בשמחה.
    אני חושב לעצמי 'מי אלה המכושפים האלה? לא משנה, אני רק יודע שאני לא מתעמת עם הזאנקו המוזר הזה. עם הוא מגיע רק לחצי מכוחו של המקור, למה המקור לא מחסל אותו וגומר עיניין? אני לא רוצה להילחם באנשים חזקים ממני, אני מעדיף לחכות עד שברור איזה צד מנצח, ואז להצטרף אליו' ואז קופץ ומריע עם כולם

עמוד 64 מתוך 74 ראשוןראשון ... 14546263646566 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •