בעוד שכולי עוד מותש מהקרב הזה , אני בודק שמצבם של כולם בסדר ,Originally posted by yossi@Jan 29 2010, 05:39 PM
רוני, ברנדון ומפייר וסטיב-
אתם מרגישים את סוף הקרב, זאנקו מזנק אל ליאו והמאיר הלבן ומעיף אותם, בנתיים מגיעים עוד שדים ומאיר שחור אחד, הוא יורה חץ על המאיר הלבן והמאיר הלבן גוסס.
השדים צוחקים וזאנקו אומר שזה לא נגמר, הוא אוגר אנרגיה עצומה שנראית כמו כדור צל ענק, סטיב אוגר אנרגיית אש גדולה ושולח אותה על זאנקו, אך זה לא משפיע עליו בכלל.
ברנדון ומפייר יורה על זאנקו כדור אנרגיה, אך זאנקו ממשיך להתקדם אליכם, ברנדון, רוני וסטיב שוב יוצרים את כוח השלוש, ושדה אנרגיה נוצר ומגן עליהם, בנתיים ליאו מגן על ברנדון ומפייר.
זאנקו מטיל את כדור הצל על שדה האנרגיה, שדה האנרגיה והכוח של זאנקו מתנגשים ואתם מרגישים את הכוח האדיר שנוצר במאבק אנרגיות האלה. לפתע! מופיע המקור בסלון!!! יחד עם חמישה שדים מרמה גבוהה והוא הורג את כל השדים של זאנקו.
זאנקו מפסיק את האנרגיה והוא פונה למקור, הוא הורג את ארבעת השדים במכה והשד האחרון מתחבא במטבח מזאנקו.
המקור צוחק צחוק מרושע ונוהם, ''זאנקו.... בגדת בי כמו בחיים הקודמים שלך.... אתה בושה לשדים!!!!!!!!! !!'' אומר המקור ויוצר מין כדור ענקי ביד, זאנקו צוחק צחוק מרושע ואומר בקול הגבוה והמפחיד שלו, ''המקור, אתה לא תעצור אותי!!!!'' ואז משתמש באנרגיית הצל שלו נגד המקור, אך נופל על הרצפה מיד לאחר שהמקור ירה את הכדור שלו, ''באמת חשבת שתנצח אותי? אפילו אם הצל בתוכך, אני המקור החזק ביותר בכל ההיסטוריה ואפילו בלעתי את כל שלושת אלפים המקורות הקודמים, הכוח שלי אין סופי!!!!!'' אומר המקור אך אתם מיד מקריאים ביחד את כישוף הצל, רוני מקריא בקול ואתם חוזרים אחריו: ''אני האור, לא תוכל להילחם בי, תחזור אל הרוע איפה שהצללים מסתתרים, לא תוכל לזכות בבן האליוול. לך, ואל תחזור, ובלכתך יחזור האור!!!!!!!!'& #39; זאנקו מתחיל להתפתל ברצפה, הצל יוצא ממנו וחוזר אל המרתף, המקור מיד פונה אל זאנקו, זאנקו מתחנן אליו, ''לא בבקשה המקור!!!!! זה הצל, הוא השפיע עליי!!!'' אומר זאנקו ומנסה לגונן על עצמו, המקור מהנהן ושולח כדור אש ענק על זאנקו, זאנקו מתפוצץ בפיצוץ אדיר מול עיניכם! המקור נוהם ואומר בקול גבוה ומפחיד, ''אל תדאגו, לא הצלתי אותכם... הצלתי את העולם התחתון.........'' ואז נעלם באש אדירה, השד שהתחבא במטבח גם נעלם.
ליאו מיד בודק את המאיר הלבן, אך המאיר הלבן נהרג בידיי המאיר השחור...
מתקפות האש של המקור עוברות לי בראש ולא יוצאות ממנו ,
כ"כ הייתי רוצה להיות חזק כמוהו , אבל לא הייתי חושב על להיות מרושע כמוהו .
הימים האלה היו ימים מאוד קשים , אני חוזר עם כולם לאחוזה , מתקלח והולך לישון .