Pokemon GO
עמוד 66 מתוך 74 ראשוןראשון ... 16566465666768 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 976 עד 990 מתוך 1104
  1. Professional Design
    Originally posted by yossi@Jan 29 2010, 05:39 PM
    רוני, ברנדון ומפייר וסטיב-
    אתם מרגישים את סוף הקרב, זאנקו מזנק אל ליאו והמאיר הלבן ומעיף אותם, בנתיים מגיעים עוד שדים ומאיר שחור אחד, הוא יורה חץ על המאיר הלבן והמאיר הלבן גוסס.
    השדים צוחקים וזאנקו אומר שזה לא נגמר, הוא אוגר אנרגיה עצומה שנראית כמו כדור צל ענק, סטיב אוגר אנרגיית אש גדולה ושולח אותה על זאנקו, אך זה לא משפיע עליו בכלל.
    ברנדון ומפייר יורה על זאנקו כדור אנרגיה, אך זאנקו ממשיך להתקדם אליכם, ברנדון, רוני וסטיב שוב יוצרים את כוח השלוש, ושדה אנרגיה נוצר ומגן עליהם, בנתיים ליאו מגן על ברנדון ומפייר.
    זאנקו מטיל את כדור הצל על שדה האנרגיה, שדה האנרגיה והכוח של זאנקו מתנגשים ואתם מרגישים את הכוח האדיר שנוצר במאבק אנרגיות האלה. לפתע! מופיע המקור בסלון!!! יחד עם חמישה שדים מרמה גבוהה והוא הורג את כל השדים של זאנקו.
    זאנקו מפסיק את האנרגיה והוא פונה למקור, הוא הורג את ארבעת השדים במכה והשד האחרון מתחבא במטבח מזאנקו.
    המקור צוחק צחוק מרושע ונוהם, ''זאנקו.... בגדת בי כמו בחיים הקודמים שלך.... אתה בושה לשדים!!!!!!!!! !!'' אומר המקור ויוצר מין כדור ענקי ביד, זאנקו צוחק צחוק מרושע ואומר בקול הגבוה והמפחיד שלו, ''המקור, אתה לא תעצור אותי!!!!'' ואז משתמש באנרגיית הצל שלו נגד המקור, אך נופל על הרצפה מיד לאחר שהמקור ירה את הכדור שלו, ''באמת חשבת שתנצח אותי? אפילו אם הצל בתוכך, אני המקור החזק ביותר בכל ההיסטוריה ואפילו בלעתי את כל שלושת אלפים המקורות הקודמים, הכוח שלי אין סופי!!!!!'' אומר המקור אך אתם מיד מקריאים ביחד את כישוף הצל, רוני מקריא בקול ואתם חוזרים אחריו: ''אני האור, לא תוכל להילחם בי, תחזור אל הרוע איפה שהצללים מסתתרים, לא תוכל לזכות בבן האליוול. לך, ואל תחזור, ובלכתך יחזור האור!!!!!!!!'& #39; זאנקו מתחיל להתפתל ברצפה, הצל יוצא ממנו וחוזר אל המרתף, המקור מיד פונה אל זאנקו, זאנקו מתחנן אליו, ''לא בבקשה המקור!!!!! זה הצל, הוא השפיע עליי!!!'' אומר זאנקו ומנסה לגונן על עצמו, המקור מהנהן ושולח כדור אש ענק על זאנקו, זאנקו מתפוצץ בפיצוץ אדיר מול עיניכם! המקור נוהם ואומר בקול גבוה ומפחיד, ''אל תדאגו, לא הצלתי אותכם... הצלתי את העולם התחתון.........'' ואז נעלם באש אדירה, השד שהתחבא במטבח גם נעלם.
    ליאו מיד בודק את המאיר הלבן, אך המאיר הלבן נהרג בידיי המאיר השחור...

בעוד שכולי עוד מותש מהקרב הזה , אני בודק שמצבם של כולם בסדר ,
    מתקפות האש של המקור עוברות לי בראש ולא יוצאות ממנו ,
    כ"כ הייתי רוצה להיות חזק כמוהו , אבל לא הייתי חושב על להיות מרושע כמוהו .
    הימים האלה היו ימים מאוד קשים , אני חוזר עם כולם לאחוזה , מתקלח והולך לישון .

2. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    אתה מסתובב לך בעולם התחתון, בזמן שכולם משבחים אותך על האומץ שלך ועל זה שהיית אחד מאלה שהצילו את העולם התחתון, אך עמוק בליבך אתה יודע שלא עשית כלום ואתה בעצם מפחד מאוד מהכוח העצום שהיה שם.
    אתה מסתובב בעולם התחתון, כאב ראש ענק תוקף אותך פתאום ואתה שם לב שנתפסת על ידיי מכשפים, הם שמים אותך במעגל אנרגיה מוזר, אתה מנסה לצאת ולא מצליח! ''עכשיו אתה תישאר פה, ותספר לנו הכל! הכל על מה שקרה באחוזה של המכושפים.'' אומרים שלושת המכשפים.

רוני-
    ליאו מיד פונה אליך ומרפא אותך, ''הוא הציל אותכם ביחד איתי, איך אתה יכול לא להתייחס למוות שלו? אתה פשוט משתנה רוני, אני מפחד שהאופי שלך יהפוך לאופי של שד אמיתי.'' אומר ליאו וממשיך לרפא אותך, לאחר זמן מה הוא מסיים בריפוי ומיד מרפא את ברנדון ומפייר, ברנדון ומפייר מתרפא וסוף סוף אתם מצליחים להתאושש מהקרב העצום שהיה כאן, בנתיים ליאו מרפא גם את סטיב וברנדון.

ברנדון ומפייר-
    ליאו מרפא בנתיים את רוני, ובו בזמן מדבר איתו שהמאיר הלבן היה חשוב לכולנו וזה לא הוגן שהוא לא מתייחס ברצינות למוות שלו.
    ליאו מסיים את הריפוי של רוני ומיד פונה לרפא אותך, ''הרגנו היום המון שדים, זה טוב מאוד.'' אומר ליאו ומחייך אליך, הוא מרפא אותך ואתם מתאוששים מהקרב. לאחר-מכן, הוא מרפא את ברנדון ואת סטיב.

סטיב-
    פעם הבאה, אם אתה חושב על משהו תעשה ' אחד, אתה יודע כבר רועי. חוץ מזה, כבר הייתם באחוזה.
    ---
    אתה חושב על כמה חזק המקור, ועל זה שהוא מרושע מאוד, לבסוף אתה מגיע להחלטה שאולי אתה רוצה את הכוח שלו, אבל לא להיות מרושע כמוהו.
    ליאו מרפא בנתיים את רוני, ובו בזמן מדבר איתו שהמאיר הלבן היה חשוב לכולנו וזה לא הוגן שהוא לא מתייחס ברצינות למוות שלו.
    לאחר-מכן, הוא מרפא את ברנדון ומפייר, והוא ורוני מתאוששים בנתיים מהקרב, לאחר מכן ליאו מתחיל לרפא אותך ואת ברנדון.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. Professional Design
    Originally posted by yossi@Jan 30 2010, 09:24 PM
    סטיב-
    פעם הבאה, אם אתה חושב על משהו תעשה ' אחד, אתה יודע כבר רועי. חוץ מזה, כבר הייתם באחוזה.
    ---
    אתה חושב על כמה חזק המקור, ועל זה שהוא מרושע מאוד, לבסוף אתה מגיע להחלטה שאולי אתה רוצה את הכוח שלו, אבל לא להיות מרושע כמוהו.
    לאחר-מכן, הוא מרפא את ברנדון ומפייר, והוא ורוני מתאוששים בנתיים מהקרב, לאחר מכן ליאו מתחיל לרפא אותך ואת ברנדון.
    אבקש ממנו בנימוס שירפא גם אותי .
    'המקור , שם מיוחד מאוד , מעניין אם יום אחד עוצמת האש שלי תוכל להשתוות או להיות דומה לעוצמת האש שלו' אחשוב לעצמי ואדמיין את עצמי מוציא להבות ענקיות וכדורי אש עוצמתיים וענקיים על המקור
    אני מדמיין אותו בוכה שאני לא יפגע בו ולא יעשה לו דבר בזמן שאני מחכה לליאו , שירפא גם אותי .

4. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    אתה מסתובב לך בעולם התחתון, בזמן שכולם משבחים אותך על האומץ שלך ועל זה שהיית אחד מאלה שהצילו את העולם התחתון, אך עמוק בליבך אתה יודע שלא עשית כלום ואתה בעצם מפחד מאוד מהכוח העצום שהיה שם.
    אתה מסתובב בעולם התחתון, כאב ראש ענק תוקף אותך פתאום ואתה שם לב שנתפסת על ידיי מכשפים, הם שמים אותך במעגל אנרגיה מוזר, אתה מנסה לצאת ולא מצליח! ''עכשיו אתה תישאר פה, ותספר לנו הכל! הכל על מה שקרה באחוזה של המכושפים.'' אומרים שלושת המכשפים.
    "מה, מה אתם רוצים?" אשאל בפליאה

5. מנהל החודש

ברנדון ומפייר-
    ליאו מסיים את הריפוי של רוני ומיד פונה לרפא אותך, ''הרגנו היום המון שדים, זה טוב מאוד.'' אומר ליאו ומחייך אליך, הוא מרפא אותך ואתם מתאוששים מהקרב. לאחר-מכן, הוא מרפא את ברנדון ואת סטיב.

"טוב ליאו אז אני בריא נכון?אתה זוכר מה הבטחת לי אחרי שנהרוג את זאנקו?"אשאל אותו.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

6. the bitch is back

רוני-
    ליאו מיד פונה אליך ומרפא אותך, ''הוא הציל אותכם ביחד איתי, איך אתה יכול לא להתייחס למוות שלו? אתה פשוט משתנה רוני, אני מפחד שהאופי שלך יהפוך לאופי של שד אמיתי.'' אומר ליאו וממשיך לרפא אותך, לאחר זמן מה הוא מסיים בריפוי ומיד מרפא את ברנדון ומפייר, ברנדון ומפייר מתרפא וסוף סוף אתם מצליחים להתאושש מהקרב העצום שהיה כאן, בנתיים ליאו מרפא גם את סטיב וברנדון.

"אולי אני באמת אהיה אחד כזה" אומר לו בבוז ואלך לחדרי, אתקלח ואז אלך לישון.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    סטיב-
    רוני לפתע קם ואומר שאולי באמת האופי שלו הופך לאופי של שד והולך לחדרו. אתה מדמיין את עצמך משמיד את המקור ושומע את הזעקות שלו כדי שתרחם עליו.
    בנתיים, ליאו מרפא את ברנדון ואז מרפא אותך, ברנדון ומפייר שואל את ליאו שהם יעשו את מה שליאו הבטיח לו, אך ליאו שואל אותו בתדהמה מה הוא הבטיח כבר ועל מה ברנדון ומפייר מדבר.

ברנדון רוקס-
    אחד מהמכשפים צוחק ואומר לך, ''תגיד, אתה חושב שאני פתטי? או... אולי אתה חושב שאני אידיוט?'' הוא אומר וצוחק צחוק שטני.
    ''אני רוצה לדעת מה קרה באחוזה, מה קרה בין המקור, זאנקו והמכושפים, קדימה... אני יודע שהיית שם!'' אומר המכשף ומביט בך בפנים רציניות.

ברנדון ומפייר-
    רוני לפתע קם ואומר שאולי באמת האופי שלו הופך לאופי של שד והולך לחדרו. ליאו בנתיים מרפא את ברנדון, הוא מצליח לרפא את ברנדון במהירות ואז פונה לסטיב, הוא מרפא את סטיב דיי הרבה זמן כי הוא נפצע קשה, ולבסוף מצליח לרפא אותו.
    אתה מיד שואל את ליאו מה עם מה שהוא הבטיח לך לאחר המוות של זאנקו, וליאו עונה לך, ''מה הבטחתי לך? אני לא זוכר שהבטחתי לך משהו.. על מה אתה מדבר?'' הוא אומר ובוהה בך ברצינות.

רוני-
    אתה אומר לליאו שאולי באמת יהיה לך אופי של שד, ליאו משפיל את פניו וכולם שומעים את זה.
    אתה הולך לחדר שלך ומתקלח, לאחר-מכן אתה נשכב במיטה שלך ונרדם.
    אתה חולם על זה שאתה חיי בשלווה את חייך בלי שדים, ולפתע הכל הופך לשחור וניצבת מולך דמות בעלת גלימה אדומה, אתה מסתכל אל עבר פניה אך לא רואה את פניה, גם הן מכוסות, רק עיניה של הדמות זוהרות בשחור.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Jan 31 2010, 07:31 PM

רוני-
    אתה אומר לליאו שאולי באמת יהיה לך אופי של שד, ליאו משפיל את פניו וכולם שומעים את זה.
    אתה הולך לחדר שלך ומתקלח, לאחר-מכן אתה נשכב במיטה שלך ונרדם.
    אתה חולם על זה שאתה חיי בשלווה את חייך בלי שדים, ולפתע הכל הופך לשחור וניצבת מולך דמות בעלת גלימה אדומה, אתה מסתכל אל עבר פניה אך לא רואה את פניה, גם הן מכוסות, רק עיניה של הדמות זוהרות בשחור.
    "מי אתה?" אשאל
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    אחד מהמכשפים צוחק ואומר לך, ''תגיד, אתה חושב שאני פתטי? או... אולי אתה חושב שאני אידיוט?'' הוא אומר וצוחק צחוק שטני.
    ''אני רוצה לדעת מה קרה באחוזה, מה קרה בין המקור, זאנקו והמכושפים, קדימה... אני יודע שהיית שם!'' אומר המכשף ומביט בך בפנים רציניות.
    "לא, לא קרה כלום!" אומר בכעס, ואז אמשיך "המקור חיסל את זאנקו ואז חזר הנה. זה כל מה שקרה, לפחות מה שאני ראיתי." אמתין לרגע ואז אוסיף להגנתי "אני יצאתי לשם באיחור, אני לא האדם הנכון לשאול"

10. מנהל החודש

ברנדון ומפייר-
    רוני לפתע קם ואומר שאולי באמת האופי שלו הופך לאופי של שד והולך לחדרו. ליאו בנתיים מרפא את ברנדון, הוא מצליח לרפא את ברנדון במהירות ואז פונה לסטיב, הוא מרפא את סטיב דיי הרבה זמן כי הוא נפצע קשה, ולבסוף מצליח לרפא אותו.
    אתה מיד שואל את ליאו מה עם מה שהוא הבטיח לך לאחר המוות של זאנקו, וליאו עונה לך, ''מה הבטחתי לך? אני לא זוכר שהבטחתי לך משהו.. על מה אתה מדבר?'' הוא אומר ובוהה בך ברצינות.

"אמרת לי שכשנביס את זאנקו אני אקבל כוחות חדשים!"אומר לליאו בתקווה שיזכור.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

11. Professional Design
    סטיב-
    רוני לפתע קם ואומר שאולי באמת האופי שלו הופך לאופי של שד והולך לחדרו. אתה מדמיין את עצמך משמיד את המקור ושומע את הזעקות שלו כדי שתרחם עליו.
    בנתיים, ליאו מרפא את ברנדון ואז מרפא אותך, ברנדון ומפייר שואל את ליאו שהם יעשו את מה שליאו הבטיח לו, אך ליאו שואל אותו בתדהמה מה הוא הבטיח כבר ועל מה ברנדון ומפייר מדבר.

אפנה אל ליאו ואשאל "להיום , סיימנו ? אני רוצה לנוח אדוני" בנימוס .

12. משתמש מנוסה
    רוני-
    היצור מגחגח מעט ונוהם, הוא מתחיל לדבר בקול הנשמע לך מוכר, קול מפחיד ובטון גבוה, ''אוהוו... רוני, אתה לא זוכר אותי?!..........'' הוא אומר ומתחיל להתקרב אליך, אתה מתחיל לפחד והוא מדבר שוב, ''אולי זה יזכיר לך אותי!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!'' אומר המקור ואתה מרגיש את האפלה בכל גופך, העיניים שלך שורפות לך לגמריי ולפתע אתה מתעורר! אתה רואה שסטיב מתכונן כבר ללכת לישון, בזמן שברנדון הלך כבר לישון, וברנדון ומפייר מדבר עדיין עם ליאו.

ברנדון רוקס-
    ''את זה אנחנו כבר יודעים!!! המקור לא חיסל את זאנקו, המכושפים חיסלו אותו! אל תתחכם איתנו.'' אומר המכשף בעצבים ונוגע במעגל עם חפץ כולשהו, המעגל מתחשמל ואתה נפגע וצועק חזק, הוא לוקח את החפץ ואז שוב שואל, ''מה זאנקו בלע מהאחוזה, איך המכושפים חיסלו אותו, ומה פשר ההתרחשיות שקורות עכשיו, החום הגדול שפוקד את כדור הארץ.'' אומר המכשף ומסתכל עליך בעצבים.

ברנדון ומפייר-
    אתה מדבר אל ליאו ואומר לו בכעס ובצעקה שהוא הבטיח לך שאם זאנקו יושמד, אתה תקבל כוחות חדשים.
    סטיב בנתיים שואל את ליאו אם אתם סיימתם להיום וליאו מחייך ואומר שכן, סטיב הולך אל החדר שלו וליאו עונה לך, ''אמרתי לך רוני, אתה יכול ללכת עכשיו לשוק השדים, אומנם זאנקו לא אחראי שם יותר, אבל אתה תסתכן בזה שאולי יגלו אותך. למרות שאתה חזק.'' אומר ליאו.

סטיב-
    ברנדון ומפייר שואל בעצבים את ליאו מה עם הכוחות שלו, אתה שואל את ליאו אם סיימתם להיום והוא מחייך ואומר שכן.
    אתה הולך לחדר שלך, בדיוק בזמן הזה אתה רואה את רוני מתעורר כאילו הוא ראה שד מהמיטה, כנראה הוא חלם חלום רע.
    אתה נכנס למיטה שלך ומנסה להירדם, ברנדון כבר נרדם מזמן במיטה שלו.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Feb 1 2010, 10:30 PM
    רוני-
    היצור מגחגח מעט ונוהם, הוא מתחיל לדבר בקול הנשמע לך מוכר, קול מפחיד ובטון גבוה, ''אוהוו... רוני, אתה לא זוכר אותי?!..........'' הוא אומר ומתחיל להתקרב אליך, אתה מתחיל לפחד והוא מדבר שוב, ''אולי זה יזכיר לך אותי!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!'' אומר המקור ואתה מרגיש את האפלה בכל גופך, העיניים שלך שורפות לך לגמריי ולפתע אתה מתעורר! אתה רואה שסטיב מתכונן כבר ללכת לישון, בזמן שברנדון הלך כבר לישון, וברנדון ומפייר מדבר עדיין עם ליאו.
    "ליאו!!!!" אצרח וארוץ אליו ואספר לו על החלום שלי ושינסה לברר מה זה אומר.
    גיל! 3>

14. Professional Design

סטיב-
    ברנדון ומפייר שואל בעצבים את ליאו מה עם הכוחות שלו, אתה שואל את ליאו אם סיימתם להיום והוא מחייך ואומר שכן.
    אתה הולך לחדר שלך, בדיוק בזמן הזה אתה רואה את רוני מתעורר כאילו הוא ראה שד מהמיטה, כנראה הוא חלם חלום רע.
    אתה נכנס למיטה שלך ומנסה להירדם, ברנדון כבר נרדם מזמן במיטה שלו.
    לפני שאלך לישון אלך לראות מה קרה לרוני .

15. מנהל החודש

ברנדון ומפייר-
    אתה מדבר אל ליאו ואומר לו בכעס ובצעקה שהוא הבטיח לך שאם זאנקו יושמד, אתה תקבל כוחות חדשים.
    סטיב בנתיים שואל את ליאו אם אתם סיימתם להיום וליאו מחייך ואומר שכן, סטיב הולך אל החדר שלו וליאו עונה לך, ''אמרתי לך רוני, אתה יכול ללכת עכשיו לשוק השדים, אומנם זאנקו לא אחראי שם יותר, אבל אתה תסתכן בזה שאולי יגלו אותך. למרות שאתה חזק.'' אומר ליאו.

עוד פעם רוני ? :XD:
    ~~~~
    "אתה לא מכיר חבר ממש טוב שלא יעשה לנו מה שהחבר הקודם שלך עשה עם זאנקו?אגב אין כזה סיכוי שאני אקבל כוח משיקוי נכון?"אשאל את ליאו.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

עמוד 66 מתוך 74 ראשוןראשון ... 16566465666768 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •