Pokemon GO
עמוד 67 מתוך 74 ראשוןראשון ... 17576566676869 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 991 עד 1,005 מתוך 1104
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Feb 1 2010, 10:30 PM
    ברנדון רוקס-
    ''את זה אנחנו כבר יודעים!!! המקור לא חיסל את זאנקו, המכושפים חיסלו אותו! אל תתחכם איתנו.'' אומר המכשף בעצבים ונוגע במעגל עם חפץ כולשהו, המעגל מתחשמל ואתה נפגע וצועק חזק, הוא לוקח את החפץ ואז שוב שואל, ''מה זאנקו בלע מהאחוזה, איך המכושפים חיסלו אותו, ומה פשר ההתרחשיות שקורות עכשיו, החום הגדול שפוקד את כדור הארץ.'' אומר המכשף ומסתכל עליך בעצבים.
    אומר בכעס "חום שפוקד את כדור הארץ? על מה אתם מדברים? אני לא יודע מה קרה שם, כל מה שאני יודע זה שזאנקו השתמש בצל כדי להפוך לחזק יותר מהרגיל, הגיע לחצי מכוחו של המקור, ואז נלחם במכושפים. אין לי מושג איך הביסו אותו, אני לא יודע מי הביס אותו, אני לא יודע כלום" ואנסה להבהב לחדרי

2. משתמש מנוסה
    רוני-
    אתה צועק במהירות את שמו של ליאו חזק, כולם שומעים את הקול שלך בבית וסטיב אפילו ניגש לראות מה קורה איתך, אתה נתקל בסטיב והודף אותו ממך בפחד ובחרדה, אתה לא יודע מה החלום הזה אומר, אבל מה שבטוח שזה רע.
    ברנדון קם מהמיטה שלו וגם מסתכל עליך עם סטיב, אתה רץ אל ליאו והוא מדבר בנתיים עם ברנדון ומפייר, אתה ממש נמצא בחרדה וליאו פונה אליך ואומר, ''מה קרה לך רוני?!'' באמירה מדאיגה ומבט מפחיד.

סטיב-
    אתה מחליט שלפני השינה אתה תלך לבקר את רוני, אתה הולך אל רוני ורואה שהוא מסתכל אל כל החדר שלו במבט של חרדה, הוא צועק בחוזק את שמו של ליאו וכל הבית מתעורר, ברנדון רץ אליך ומסתכל על רוני, רוני רץ אליך סטיב ומנסה לצאת מהחדר, הוא הודף אותך אך ברנדון מחזיק אותך.
    שניכם מסתכלים אל רוני שהולך במהירות אל ליאו וברנדון ומפייר.

ברנדון ומפייר-
    סורי (:
    ---
    ''מצטער ברנדון ומפייר, אני לא סומך יותר על השדים האלה, אחרי מה שהם עשו לנו עכשיו, זאת פשוט זוועה.'' אומר ליאו ומביט אליך באכזבה, אך הוא מוסיף לאחר מכן, ''אל תדאג ברנדון ומפייר, אני מבטיח שאני אנסה להשיג לך כוח חדש. בכל אופן, תתרכז, הבכירים חשים באיום חדש שקרב ובא, לכן אנחנו צריכים להיזהר יותר.'' אומר ליאו ומביט בך.
    לפתע, אתם רואים את סטיב וברנדון מסתכלים על רוני שרץ אליכם בחרדה איומה, ליאו תופס אותו ושואל, ''מה קרה לך רוני?!'' באמירה מדאיגה ומבט מפחיד.

ברנדון רוקס-
    אתה אומר את זה למכשף הראשון, שנראה שהוא הבוס של השניים האחרים.
    השניים האחרים פונים אליו ואומרים, ''הוא דובר אמת?'' והבוס אומר, ''אני חושב, אבל הוא לא מספר לנו מי הביס את זאנקו ומה זה החום שפוקד את כדור הארץ ואת העולם התחתון.'' אומר הבוס.
    אתה מנסה מיד להבהב אל החדר שלך אך אתה לא מצליח ומתחשמל, הוא שם שוב את החפץ המוזר במעגל ואתה מתחשמל שוב! ''אני אשאל עוד פעם, מה זה החום שפוקד את כדור הארץ ומי הביס את זאנקו?!!!'' אומר הבוס.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Feb 4 2010, 11:04 AM
    רוני-
    אתה צועק במהירות את שמו של ליאו חזק, כולם שומעים את הקול שלך בבית וסטיב אפילו ניגש לראות מה קורה איתך, אתה נתקל בסטיב והודף אותו ממך בפחד ובחרדה, אתה לא יודע מה החלום הזה אומר, אבל מה שבטוח שזה רע.
    ברנדון קם מהמיטה שלו וגם מסתכל עליך עם סטיב, אתה רץ אל ליאו והוא מדבר בנתיים עם ברנדון ומפייר, אתה ממש נמצא בחרדה וליאו פונה אליך ואומר, ''מה קרה לך רוני?!'' באמירה מדאיגה ומבט מפחיד.

אני מספר לו על החלום שלי "מה זה אומר? למה המקור היה בחלום שלי?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. מנהל החודש
    ברנדון ומפייר-
    סורי (:
    ---
    ''מצטער ברנדון ומפייר, אני לא סומך יותר על השדים האלה, אחרי מה שהם עשו לנו עכשיו, זאת פשוט זוועה.'' אומר ליאו ומביט אליך באכזבה, אך הוא מוסיף לאחר מכן, ''אל תדאג ברנדון ומפייר, אני מבטיח שאני אנסה להשיג לך כוח חדש. בכל אופן, תתרכז, הבכירים חשים באיום חדש שקרב ובא, לכן אנחנו צריכים להיזהר יותר.'' אומר ליאו ומביט בך.
    לפתע, אתם רואים את סטיב וברנדון מסתכלים על רוני שרץ אליכם בחרדה איומה, ליאו תופס אותו ושואל, ''מה קרה לך רוני?!'' באמירה מדאיגה ומבט מפחיד.
    "טוב אני מקווה שזה יהיה בקרוב" אומר לו ואחכה לשמוע מה רוני אומר לו.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

5. Professional Design
    סטיב-
    אתה מחליט שלפני השינה אתה תלך לבקר את רוני, אתה הולך אל רוני ורואה שהוא מסתכל אל כל החדר שלו במבט של חרדה, הוא צועק בחוזק את שמו של ליאו וכל הבית מתעורר, ברנדון רץ אליך ומסתכל על רוני, רוני רץ אליך סטיב ומנסה לצאת מהחדר, הוא הודף אותך אך ברנדון מחזיק אותך.
    שניכם מסתכלים אל רוני שהולך במהירות אל ליאו וברנדון ומפייר.

'מטומטם' אחשוב לעצמי ואלך ליראות מה קרה לו .

6. משתמש מנוסה
    רוני-
    אתה בבהלה מוחלטת מספר לליאו על החלום שחלמת, ברנדון ומפייר בוהה בך בסקרנות, סטיב וברנדון צצים בסלון וגם מגיעים אליכם.
    ליאו מופתע ביותר מהחלום ומסתכל עליך במבט מפתיע ופה פעור, ''איך יכול להיות שהמקור היה בחלום שלך? הרי.. הוא מבקר רק אצל השדים שלו והמכשפים שלו בחלומות כאלה, ומסביר להם כמה חזק הוא. רוני...כנראה שבגלל הרוע שמתחיל להיווצר בגוף שלך, המקור חש בכך.'' הוא אומר ונשמע ממש מודאג.

ברנדון ומפייר-
    רוני מספר את הסיפור שלו, הוא חלם חלום מפחיד ואפל על המקור, ליאו המופתע לא יודע מה להגיד, אתה גם מופתע מאוד, ולפתע סטיב וברנדון צצים בסלון וגם מקשיבים לכם.
    ליאו נשאר עם מבט מפתיע ופה פעור, אך לאחר-מכן אומר, ''איך יכול להיות שהמקור היה בחלום שלך? הרי.. הוא מבקר רק אצל השדים שלו והמכשפים שלו בחלומות כאלה, ומסביר להם כמה חזק הוא. רוני...כנראה שבגלל הרוע שמתחיל להיווצר בגוף שלך, המקור חש בכך.'' אומר ליאו לרוני, רוני מופתע ולא יודע מה להגיד, וכולכם בכללי.

סטיב-
    אתה חושב את מה שאתה חושב, ברנדון מביט עליו ואומר, ''משהו לא טוב עובר עליו.'' ולאחר-מכן, שניכם הולכים אחריו אל הסלון, אתם מקשיבים לשיחה שלו עם ליאו ומגלים שהוא חלם חלום אפל ומסתורי על המקור! ברנדון ומפייר מופתע וכך גם ליאו, אתם שניכם מופתעים ואתם מתקרבים עוד קצת ושומעים את מה שליאו אומר לרוני, ''איך יכול להיות שהמקור היה בחלום שלך? הרי.. הוא מבקר רק אצל השדים שלו והמכשפים שלו בחלומות כאלה, ומסביר להם כמה חזק הוא. רוני...כנראה שבגלל הרוע שמתחיל להיווצר בגוף שלך, המקור חש בכך.'' ברנדון לא יודע מה להגיד ומסתכל עליך.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Feb 4 2010, 07:37 PM

ברנדון ומפייר-
    רוני מספר את הסיפור שלו, הוא חלם חלום מפחיד ואפל על המקור, ליאו המופתע לא יודע מה להגיד, אתה גם מופתע מאוד, ולפתע סטיב וברנדון צצים בסלון וגם מקשיבים לכם.
    ליאו נשאר עם מבט מפתיע ופה פעור, אך לאחר-מכן אומר, ''איך יכול להיות שהמקור היה בחלום שלך? הרי.. הוא מבקר רק אצל השדים שלו והמכשפים שלו בחלומות כאלה, ומסביר להם כמה חזק הוא. רוני...כנראה שבגלל הרוע שמתחיל להיווצר בגוף שלך, המקור חש בכך.'' אומר ליאו לרוני, רוני מופתע ולא יודע מה להגיד, וכולכם בכללי.

"רוני כדאי שלא תהפוך לשד,מספיק לעשות דברים רעים" אומר לרוני.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

8. Professional Design
    סטיב-
    אתה חושב את מה שאתה חושב, ברנדון מביט עליו ואומר, ''משהו לא טוב עובר עליו.'' ולאחר-מכן, שניכם הולכים אחריו אל הסלון, אתם מקשיבים לשיחה שלו עם ליאו ומגלים שהוא חלם חלום אפל ומסתורי על המקור! ברנדון ומפייר מופתע וכך גם ליאו, אתם שניכם מופתעים ואתם מתקרבים עוד קצת ושומעים את מה שליאו אומר לרוני, ''איך יכול להיות שהמקור היה בחלום שלך? הרי.. הוא מבקר רק אצל השדים שלו והמכשפים שלו בחלומות כאלה, ומסביר להם כמה חזק הוא. רוני...כנראה שבגלל הרוע שמתחיל להיווצר בגוף שלך, המקור חש בכך.'' ברנדון לא יודע מה להגיד ומסתכל עליך.
    אני ממש לא יודע מה להגיד לרוני , איך לתמוך בו ומה לעשות ..
    אלחש לברנדון ומפייר "ידוע לך משהו על זה ?"

9. the bitch is back
    רוני-
    אתה בבהלה מוחלטת מספר לליאו על החלום שחלמת, ברנדון ומפייר בוהה בך בסקרנות, סטיב וברנדון צצים בסלון וגם מגיעים אליכם.
    ליאו מופתע ביותר מהחלום ומסתכל עליך במבט מפתיע ופה פעור, ''איך יכול להיות שהמקור היה בחלום שלך? הרי.. הוא מבקר רק אצל השדים שלו והמכשפים שלו בחלומות כאלה, ומסביר להם כמה חזק הוא. רוני...כנראה שבגלל הרוע שמתחיל להיווצר בגוף שלך, המקור חש בכך.'' הוא אומר ונשמע ממש מודאג.

"איזה רשע ואיזה נעליים?" אקרא בקול "אני אולי אגואיסט אבל רשע? לא להגזים וחוץ מזה אני לא מפחד ממנו מה הוא כבר יעשה לי בחלום?"
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר-
    אתה אומר לרוני לא לעשות יותר דברים רעים, ושלא כדאי שהוא יהפוך לשד.
    סטיב המום, לא יודע מה לעשות בשביל לתמוך ברוני, סטיב לוחש לך, ''אולי אתה יודע משהו על המקרה הזה?'' בלחש שאף אחד לא שומע.
    רוני בנתיים מתפרץ בכעס על ליאו, הוא אומר שהוא אולי אגואיסט אבל הוא לא רשע, וחוץ מזה המקור לא יכול לעשות לו כלום בחלום.
    ליאו עונה לו, ''אומנם זה נכון רוני, אבל המקור מרגיש איך מישהו מתמלא ברוע, והוא יכול להפוך אותך לרשע דרך החלום..'' אומר ליאו ומקבל הודעה לפתע מהבכירים.
    ''אוי לא, יש לנו צרות גדולות עכשיו, כנראה שכמה דברים עתיקים התעוררו לחיים לא רחוק מכאן..עתיקים מאוד.'' אומר ליאו במבט מבוהל.

סטיב-
    אתה ממש המום ולא יודע איך לתמוך ברוני או מה להגיד לו.
    אתה לוחש לברנדון ומפייר האם הוא יודע מה קורה כאן, וברנדון ומפייר רק אומר לרוני לא לעשות דברים רעים ושלא כדאי שהוא יהפוך לשד.
    בנתיים, רוני מתפרץ בכעס על ליאו, הוא אומר שהוא אולי אגואיסט אבל הוא לא רשע, וחוץ מזה המקור לא יכול לעשות לו כלום בחלום.
    ליאו עונה לו, ''אומנם זה נכון רוני, אבל המקור מרגיש איך מישהו מתמלא ברוע, והוא יכול להפוך אותך לרשע דרך החלום..'' אומר ליאו ומקבל הודעה לפתע מהבכירים.
    ''אוי לא, יש לנו צרות גדולות עכשיו, כנראה שכמה דברים עתיקים התעוררו לחיים לא רחוק מכאן..עתיקים מאוד.'' אומר ליאו במבט מבוהל.

רוני-
    אתה מתפרץ על ליאו בכעס ובקול גבוה, אתה אומר לו שאתה אולי אגואיסט אבל אתה לא רשע, ואתה לא מפחד מהמקור כי הוא לא יכול לעשות לך כלום בחלום.
    בנתיים, סטיב המום ולא יודע מה להגיד, ברנדון ומפייר אומר לך לא לעשות יותר דברים רעים, כי לא כדאי שתהפוך לשד, וברנדון גם תומך בך.
    אתה רואה שסטיב לוחש משהו לברנדון ומפייר, וליאו מדבר אליך, ''אומנם זה נכון רוני, אבל המקור מרגיש איך מישהו מתמלא ברוע, והוא יכול להפוך אותך לרשע דרך החלום..'' אומר ליאו ומקבל הודעה לפתע מהבכירים.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Feb 5 2010, 01:11 PM

רוני-
    אתה מתפרץ על ליאו בכעס ובקול גבוה, אתה אומר לו שאתה אולי אגואיסט אבל אתה לא רשע, ואתה לא מפחד מהמקור כי הוא לא יכול לעשות לך כלום בחלום.
    בנתיים, סטיב המום ולא יודע מה להגיד, ברנדון ומפייר אומר לך לא לעשות יותר דברים רעים, כי לא כדאי שתהפוך לשד, וברנדון גם תומך בך.
    אתה רואה שסטיב לוחש משהו לברנדון ומפייר, וליאו מדבר אליך, ''אומנם זה נכון רוני, אבל המקור מרגיש איך מישהו מתמלא ברוע, והוא יכול להפוך אותך לרשע דרך החלום..'' אומר ליאו ומקבל הודעה לפתע מהבכירים.
    "יאיי אין כמו להלחם בשדים בשלוש לפנות בוקר!" אומר בציניות ואעלה להיתלבש ואז ארד למטה שוב.
    גיל! 3>

12. מנהל החודש
    ברנדון ומפייר-
    אתה אומר לרוני לא לעשות יותר דברים רעים, ושלא כדאי שהוא יהפוך לשד.
    סטיב המום, לא יודע מה לעשות בשביל לתמוך ברוני, סטיב לוחש לך, ''אולי אתה יודע משהו על המקרה הזה?'' בלחש שאף אחד לא שומע.
    רוני בנתיים מתפרץ בכעס על ליאו, הוא אומר שהוא אולי אגואיסט אבל הוא לא רשע, וחוץ מזה המקור לא יכול לעשות לו כלום בחלום.

"אין לי מושג מזה" אומר לסטיב.
    "טוב אז נצא לדרך?"אשאל את ליאו.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

13. Professional Design
    סטיב-
    אתה ממש המום ולא יודע איך לתמוך ברוני או מה להגיד לו.
    אתה לוחש לברנדון ומפייר האם הוא יודע מה קורה כאן, וברנדון ומפייר רק אומר לרוני לא לעשות דברים רעים ושלא כדאי שהוא יהפוך לשד.
    בנתיים, רוני מתפרץ בכעס על ליאו, הוא אומר שהוא אולי אגואיסט אבל הוא לא רשע, וחוץ מזה המקור לא יכול לעשות לו כלום בחלום.

"למרות שלא ישנתי בכלל ליאו אני יבוא איתכם , אבל תן לי רק לשטוף פנים"
    אגיד ואלך לשטוף את הפנים שלי בכיור שבחדר האמבטיה .
    לאחר מכן אחזור ואגיד "אפשר לצאת" .

14. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    אתה אומר את זה למכשף הראשון, שנראה שהוא הבוס של השניים האחרים.
    השניים האחרים פונים אליו ואומרים, ''הוא דובר אמת?'' והבוס אומר, ''אני חושב, אבל הוא לא מספר לנו מי הביס את זאנקו ומה זה החום שפוקד את כדור הארץ ואת העולם התחתון.'' אומר הבוס.
    אתה מנסה מיד להבהב אל החדר שלך אך אתה לא מצליח ומתחשמל, הוא שם שוב את החפץ המוזר במעגל ואתה מתחשמל שוב! ''אני אשאל עוד פעם, מה זה החום שפוקד את כדור הארץ ומי הביס את זאנקו?!!!'' אומר הבוס.
    "אני לא יודע." אומר ואז אמשיך "אין לי מושג מי הביס את זאנקו ואיך ולמה חום נוראי פוקד את כדור הארץ, אני לא הבנתי מה הולך שם. אמרו שם איזה מילים מוזרות, משהו על שלושה אם אני לא טועה"

15. משתמש מנוסה
    רוני-
    אתה אומר את זה בציניות וליאו מביט אליך בחיוך, אתה עולה לחדר שלך ומתלבש. בנתיים, סטיב הלך לשטוף פנים וברנדון גם הלך לשטוף פנים ולהחליף בגדים.
    אתה, סטיב וברנדון חוזרים ובנתיים ברנדון ומפייר נשאר ליד ליאו.
    ליאו מדבר אליכם, ''תשמעו, זה לא סתם דברים עתיקים, זה לא שדים...זה משהו גדול הרבה יותר מזה, היצורים האלה יכולים להרוג את הבכירים... יותר מזה, הם רוצים לנקום בהם על מה שהם עשו להם בעבר.'' אומר ליאו ולוקח נשימה אחת עמוקה, ''לא נוכל לנצח אותם כמכושפים, או אפילו עם שד ומאיר לבן.. הם מזוהים עם המיתלוגיה היוונית... ככל הנראה.. הם הטיטאנים! מטה, דמיטריוס, ומלך הטיטאנים קרונוס!'' אומר ליאו ומביט אליכם בפחד, ''אני לא יודע אם נוכל לנצח אותם, אפילו אם נוכל להתמודד נגדם, אבל מה שבטוח שהם יתחילו לרצוח בכירים עוד מעט.'' מוסיף ליאו בפחד.

סטיב-
    ברנדון ומפייר אומר לך שאין לו מושג מה קרה לרוני. אתה אומר את זה שלא ישנת לליאו, בנתיים רוני גם עולה ומתלבש בחדר שלו, אתה הולך לשטוף פנים וגם ברנדון שוטף פנים ומתלבש, ברנדון ומפייר נשאר ליד ליאו.
    אתה, ברנדון ורוני חוזרים וליאו מדבר אליכם, ''תשמעו, זה לא סתם דברים עתיקים, זה לא שדים...זה משהו גדול הרבה יותר מזה, היצורים האלה יכולים להרוג את הבכירים... יותר מזה, הם רוצים לנקום בהם על מה שהם עשו להם בעבר.'' אומר ליאו ולוקח נשימה אחת עמוקה, ''לא נוכל לנצח אותם כמכושפים, או אפילו עם שד ומאיר לבן.. הם מזוהים עם המיתלוגיה היוונית... ככל הנראה.. הם הטיטאנים! מטה, דמיטריוס, ומלך הטיטאנים קרונוס!'' אומר ליאו ומביט אליכם בפחד, ''אני לא יודע אם נוכל לנצח אותם, אפילו אם נוכל להתמודד נגדם, אבל מה שבטוח שהם יתחילו לרצוח בכירים עוד מעט.'' מוסיף ליאו בפחד.

ברנדון ומפייר-
    אתה אומר לסטיב שאין לך מושג מה קרה לרוני, בנתיים רוני עולה לחדר שלו ומתלבש, סטיב הולך לשטוף פנים וברנדון הולך לשטוף פנים ולהתלבש, אתה נשאר ליד ליאו וליאו מחכה שהאחרים יחזרו כדי לדבר, הוא נראה מודאג מאוד.
    ברנדון, רוני וסטיב חוזרים וליאו מדבר אליכם, ''תשמעו, זה לא סתם דברים עתיקים, זה לא שדים...זה משהו גדול הרבה יותר מזה, היצורים האלה יכולים להרוג את הבכירים... יותר מזה, הם רוצים לנקום בהם על מה שהם עשו להם בעבר.'' אומר ליאו ולוקח נשימה אחת עמוקה, ''לא נוכל לנצח אותם כמכושפים, או אפילו עם שד ומאיר לבן.. הם מזוהים עם המיתלוגיה היוונית... ככל הנראה.. הם הטיטאנים! מטה, דמיטריוס, ומלך הטיטאנים קרונוס!'' אומר ליאו ומביט אליכם בפחד, ''אני לא יודע אם נוכל לנצח אותם, אפילו אם נוכל להתמודד נגדם, אבל מה שבטוח שהם יתחילו לרצוח בכירים עוד מעט.'' מוסיף ליאו בפחד.

ברנדון רוקס-
    המכשפים נאנחים והשלישי אומר, ''הוא לא מועיל, תהרוג אותו.'' אומר המכשף השלישי למכשף הראשון ומחייך אליך חיוך שטני.
    ''שלושה מכשפים, את זה אנחנו יודעים.. טוב, אין לנו טעם להחזיק אותך אצלנו, חתיכת עלוב.'' אומר המכשף הראשון ושוב מניח את החפץ הקטן אל המעגל, המעגל מתחשמל ואתה מתחשמל בצורה מאוד חזקה, אתה זועק ולפתע שניים מהמכשפים נשרפים למוות, המכשף הראשון מפסיק את החשמל ומביט אל מי ששרף את חבריו, זה המקור!
    המכשף מיד מסתלק והמקור מוציא אותך מן מעגל האנרגיה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 67 מתוך 74 ראשוןראשון ... 17576566676869 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •