Pokemon GO
עמוד 68 מתוך 74 ראשוןראשון ... 18586667686970 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,006 עד 1,020 מתוך 1104
  1. Professional Design
    Originally posted by yossi@Feb 5 2010, 06:10 PM
    סטיב-
    ברנדון ומפייר אומר לך שאין לו מושג מה קרה לרוני. אתה אומר את זה שלא ישנת לליאו, בנתיים רוני גם עולה ומתלבש בחדר שלו, אתה הולך לשטוף פנים וגם ברנדון שוטף פנים ומתלבש, ברנדון ומפייר נשאר ליד ליאו.
    אתה, ברנדון ורוני חוזרים וליאו מדבר אליכם, ''תשמעו, זה לא סתם דברים עתיקים, זה לא שדים...זה משהו גדול הרבה יותר מזה, היצורים האלה יכולים להרוג את הבכירים... יותר מזה, הם רוצים לנקום בהם על מה שהם עשו להם בעבר.'' אומר ליאו ולוקח נשימה אחת עמוקה, ''לא נוכל לנצח אותם כמכושפים, או אפילו עם שד ומאיר לבן.. הם מזוהים עם המיתלוגיה היוונית... ככל הנראה.. הם הטיטאנים! מטה, דמיטריוס, ומלך הטיטאנים קרונוס!'' אומר ליאו ומביט אליכם בפחד, ''אני לא יודע אם נוכל לנצח אותם, אפילו אם נוכל להתמודד נגדם, אבל מה שבטוח שהם יתחילו לרצוח בכירים עוד מעט.'' מוסיף ליאו בפחד.

אבהל קצת ואגיד בבהלה "גם אם כוח השלוש לא נוכל לנצח אותם ?!"

2. the bitch is back
    רוני-
    אתה אומר את זה בציניות וליאו מביט אליך בחיוך, אתה עולה לחדר שלך ומתלבש. בנתיים, סטיב הלך לשטוף פנים וברנדון גם הלך לשטוף פנים ולהחליף בגדים.
    אתה, סטיב וברנדון חוזרים ובנתיים ברנדון ומפייר נשאר ליד ליאו.
    ליאו מדבר אליכם, ''תשמעו, זה לא סתם דברים עתיקים, זה לא שדים...זה משהו גדול הרבה יותר מזה, היצורים האלה יכולים להרוג את הבכירים... יותר מזה, הם רוצים לנקום בהם על מה שהם עשו להם בעבר.'' אומר ליאו ולוקח נשימה אחת עמוקה, ''לא נוכל לנצח אותם כמכושפים, או אפילו עם שד ומאיר לבן.. הם מזוהים עם המיתלוגיה היוונית... ככל הנראה.. הם הטיטאנים! מטה, דמיטריוס, ומלך הטיטאנים קרונוס!'' אומר ליאו ומביט אליכם בפחד, ''אני לא יודע אם נוכל לנצח אותם, אפילו אם נוכל להתמודד נגדם, אבל מה שבטוח שהם יתחילו לרצוח בכירים עוד מעט.'' מוסיף ליאו בפחד.

"נהדר" אומר בציניות "Tז מה נוכל לעשות כדי לעצור אותם?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    המכשפים נאנחים והשלישי אומר, ''הוא לא מועיל, תהרוג אותו.'' אומר המכשף השלישי למכשף הראשון ומחייך אליך חיוך שטני.
    ''שלושה מכשפים, את זה אנחנו יודעים.. טוב, אין לנו טעם להחזיק אותך אצלנו, חתיכת עלוב.'' אומר המכשף הראשון ושוב מניח את החפץ הקטן אל המעגל, המעגל מתחשמל ואתה מתחשמל בצורה מאוד חזקה, אתה זועק ולפתע שניים מהמכשפים נשרפים למוות, המכשף הראשון מפסיק את החשמל ומביט אל מי ששרף את חבריו, זה המקור!
    המכשף מיד מסתלק והמקור מוציא אותך מן מעגל האנרגיה.
    אשאל את המקור "מי אלה החלאות האלה, ועל איזה חום מוזר הם דיברו? מה לעזאזל קורה כאן?"

4. מנהל החודש

ברנדון ומפייר-
    אתה אומר לסטיב שאין לך מושג מה קרה לרוני, בנתיים רוני עולה לחדר שלו ומתלבש, סטיב הולך לשטוף פנים וברנדון הולך לשטוף פנים ולהתלבש, אתה נשאר ליד ליאו וליאו מחכה שהאחרים יחזרו כדי לדבר, הוא נראה מודאג מאוד.
    ברנדון, רוני וסטיב חוזרים וליאו מדבר אליכם, ''תשמעו, זה לא סתם דברים עתיקים, זה לא שדים...זה משהו גדול הרבה יותר מזה, היצורים האלה יכולים להרוג את הבכירים... יותר מזה, הם רוצים לנקום בהם על מה שהם עשו להם בעבר.'' אומר ליאו ולוקח נשימה אחת עמוקה, ''לא נוכל לנצח אותם כמכושפים, או אפילו עם שד ומאיר לבן.. הם מזוהים עם המיתלוגיה היוונית... ככל הנראה.. הם הטיטאנים! מטה, דמיטריוס, ומלך הטיטאנים קרונוס!'' אומר ליאו ומביט אליכם בפחד, ''אני לא יודע אם נוכל לנצח אותם, אפילו אם נוכל להתמודד נגדם, אבל מה שבטוח שהם יתחילו לרצוח בכירים עוד מעט.'' מוסיף ליאו בפחד.

"אז זו בעצם משימת התאבדות?"אומר לליאו ואגחח קצת.
    "אולי הספר יכול לעזור לנו?"אשאל את ליאו.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    סטיב, רוני וברנדון ומפייר-
    סטיב מיד שואל האם כוח השלוש יכול לנצח את הטיטאנים, אך ליאו מביט בו באכזבה ואומר, ''לא.. חוששני שהטיטאנים חזקים יותר מזה.'' אומר ליאו ומשפיל את פניו.
    כולכם חוטפים שוק מזה שהכוח הכי חזק שלכם לא יכול לנצח את הטיטאנים, ברנדון ומפייר אומר שזאת משימת התאבדות, ואולי הספר יעזור, ליאו מגיב בשלילה ואומר, ''לא, הספר רק יראה לנו את הטיטאנים, לא יתן לנו אמצעי כדי להשמיד אותם.'' אומר ליאו.
    רוני מיד שואל את ליאו מה נוכל לעשות כדי להשמיד אותם, אך ליאו משפיל את מבטו ואומר שאין לו שמץ של מושג איך לעשות זאת.
    לפתע! הוא מקבל קריאה מהבכירים, ליאו נשען על משהו ומתחיל לנשום בכבדות, ''בכירים נהרגים למעלה!! לעזאזאל.'' אומר ליאו ואז מתעשט, ''תקשיבו, יכול להיות שיש משהו שנוכל לעשות, וזה להפוך אותכם לאלים יוונים... אבל.. זאת עבירה בוטה על חוקיי הבכירים, ואני מקווה שאתם לא תשתמשו בכוחות האלים למטרות אישיות.'' אומר ליאו ומבזיק למעלה במהירות.

ברנדון רוקס-
    המקור נאנח ושואג שאגה מפחידה, ''אלה מתנגדים!!!! מכשפים עלובים ששורצים בעולם התחתון ומנסים להפיל אותי משילטוני. רק שהם לא יצליחו, כי אני בלתי מנוצח!!!'' הוא אומר ושואג שאגה אדירה.
    אתה שואל אותו על החום שפוקד את כדור הארץ, והוא עונה, ''כן.. שמעתי על זה... כנראה ששד אחד שיחרר באמצעות קסם עתיק את הטיטאנים, עכשיו הבכירים ימותו סוף סוף!'' אומר המקור וצוחק.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Feb 6 2010, 05:21 PM
    סטיב מיד שואל האם כוח השלוש יכול לנצח את הטיטאנים, אך ליאו מביט בו באכזבה ואומר, ''לא.. חוששני שהטיטאנים חזקים יותר מזה.'' אומר ליאו ומשפיל את פניו.
    כולכם חוטפים שוק מזה שהכוח הכי חזק שלכם לא יכול לנצח את הטיטאנים, ברנדון ומפייר אומר שזאת משימת התאבדות, ואולי הספר יעזור, ליאו מגיב בשלילה ואומר, ''לא, הספר רק יראה לנו את הטיטאנים, לא יתן לנו אמצעי כדי להשמיד אותם.'' אומר ליאו.
    רוני מיד שואל את ליאו מה נוכל לעשות כדי להשמיד אותם, אך ליאו משפיל את מבטו ואומר שאין לו שמץ של מושג איך לעשות זאת.
    לפתע! הוא מקבל קריאה מהבכירים, ליאו נשען על משהו ומתחיל לנשום בכבדות, ''בכירים נהרגים למעלה!! לעזאזאל.'' אומר ליאו ואז מתעשט, ''תקשיבו, יכול להיות שיש משהו שנוכל לעשות, וזה להפוך אותכם לאלים יוונים... אבל.. זאת עבירה בוטה על חוקיי הבכירים, ואני מקווה שאתם לא תשתמשו בכוחות האלים למטרות אישיות.'' אומר ליאו ומבזיק למעלה במהירות.

"עם זאת הדרך היחידה ,אז תהפוך אותנו" אומר לליאו.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

7. the bitch is back

'כוחות...' אחשוב לעצמי "אני מוכן לעשות את זה!" אומר בגאווה "אני חושב שנוכל להיתמודד עם זה"
    גיל! 3>

8. Professional Design

"ליאו , אני חושב שאחרי כל הזמן שאנחנו גרים איתך אתה יכול לסמוך עלינו שלא נשתמש בכוחות למען עצמנו בלבד אלא רק בשבל לחסל את הטיטאנים , עם זאת אני קצת חושש שאני צריך לדבר בשם עצמי , אז אני מבטיח שלא אשתמש בכוחות לרעה ."

9. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    המקור נאנח ושואג שאגה מפחידה, ''אלה מתנגדים!!!! מכשפים עלובים ששורצים בעולם התחתון ומנסים להפיל אותי משילטוני. רק שהם לא יצליחו, כי אני בלתי מנוצח!!!'' הוא אומר ושואג שאגה אדירה.
    אתה שואל אותו על החום שפוקד את כדור הארץ, והוא עונה, ''כן.. שמעתי על זה... כנראה ששד אחד שיחרר באמצעות קסם עתיק את הטיטאנים, עכשיו הבכירים ימותו סוף סוף!'' אומר המקור וצוחק.
    "את המה?" אשאל בהפתעה ואז אמשיך "ומי אלה הבכירים?"

10. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר-
    אתה אומר שאם זאת הדרך היחידה, אתה מוכן לזה, אך ליאו כבר עלה אל הבכירים, רוני מצטרף אליך ואומר שהוא מוכן, ושהוא חושב שתתמודדו עם זה.
    סטיב וברנדון גם מסכימים ואומרים שהם לא ישתמשו בכוחות לרעה.
    לפתע, מופיע בסלון מאיר לבן, הוא נראה צעיר, הוא מביט בכם ואז אומר, ''שלום..אני כריס, הבן השני של ליאו, אני עוזר לליאו עכשיו עם העניין של הטיטאנים. חשוב שתבינו, חצי מקהילת הבכירים נהרגה, הבכירים האחרים ירדו לכדור הארץ והם מסתתרים בכדור הארץ, ליאו כבר מכשף את הקסמים של האלים היוונים, אתם חייבים לחסל את הטיטאנים, אם לא תחסלו אותם כל הבכירים ימותו וישלוט פה כאוס אדיר בכדור הארץ.'' אומר כריס, ''רוני, סטיב.. אני בעצם סבא שלכם, או לפחות שלך רוני, סטיב..אתה הנכד של וויאט, אח שלי שהפך לרשע, אני במאמצים להפוך אותו עכשיו לטוב, הוא נהיה מאיר שחור והוא עובד בשביל המקור.'' אומר כריס ונאנח.
    ''אז.. יש לכם שאלות לפני שתהפכו לאלים?'' אומר כריס ופונה אליכם.

רוני-
    אתה אומר שאתה מוכן, ברנדון ומפייר מצטרף אליך ואומר שגם הוא מוכן, וסטיב וברנדון אומרים שהם מוכנים ושהם לא ישתמשו בכוחות לרעה.
    ליאו עלה כבר לבכירים, אתם מחכים ומחכים. לפתע, מופיע בסלון מאיר לבן, הוא נראה צעיר, הוא מביט בכם ואז אומר, ''שלום..אני כריס, הבן השני של ליאו, אני עוזר לליאו עכשיו עם העניין של הטיטאנים. חשוב שתבינו, חצי מקהילת הבכירים נהרגה, הבכירים האחרים ירדו לכדור הארץ והם מסתתרים בכדור הארץ, ליאו כבר מכשף את הקסמים של האלים היוונים, אתם חייבים לחסל את הטיטאנים, אם לא תחסלו אותם כל הבכירים ימותו וישלוט פה כאוס אדיר בכדור הארץ.'' אומר כריס, ''רוני, סטיב.. אני בעצם סבא שלכם, או לפחות שלך רוני, סטיב..אתה הנכד של וויאט, אח שלי שהפך לרשע, אני במאמצים להפוך אותו עכשיו לטוב, הוא נהיה מאיר שחור והוא עובד בשביל המקור.'' אומר כריס ונאנח.

סטיב-
    רוני אומר שהוא מוכן, ברנדון ומפייר אומר גם הוא שהוא מוכן, אתה אומר שאתה מוכן ואתה לא תשתמש בכוחות לרעה, וגם ברנדון אומר את זה. ליאו עלה כבר לבכירים, אתם מחכים בסבלנות.
    לפתע, מופיע בסלון מאיר לבן, הוא נראה צעיר, הוא מביט בכם ואז אומר, ''שלום..אני כריס, הבן השני של ליאו, אני עוזר לליאו עכשיו עם העניין של הטיטאנים. חשוב שתבינו, חצי מקהילת הבכירים נהרגה, הבכירים האחרים ירדו לכדור הארץ והם מסתתרים בכדור הארץ, ליאו כבר מכשף את הקסמים של האלים היוונים, אתם חייבים לחסל את הטיטאנים, אם לא תחסלו אותם כל הבכירים ימותו וישלוט פה כאוס אדיר בכדור הארץ.'' אומר כריס, ''רוני, סטיב.. אני בעצם סבא שלכם, או לפחות שלך רוני, סטיב..אתה הנכד של וויאט, אח שלי שהפך לרשע, אני במאמצים להפוך אותו עכשיו לטוב, הוא נהיה מאיר שחור והוא עובד בשביל המקור.'' אומר כריס ונאנח.

ברנדון רוקס-
    המקור עונה לך, ''ברנדון...הטיטאנים! הם מסוכנים ביותר, הם יכולים להביא כאוס לא יאומן על העולם, אבל זה דווקא טוב לנו.. כי אז נוכל לחסל את הטוב שנמצא בעולם ולשלוט בהכל!!!!!'' אומר המקור ושואג, ''הבכירים הם מועצה עליונה שיושבת בשמיים, הם טובים יותר מדיי לעזאזאל, והם עוזרים למכשפים ומכשפות חדשים או יצורים טובים בעולם הזה.. אבל לא עוד, הטיטאנים יקומו והרוע ישלוט!!!!!'' אומר המקור ונעלם באש אדירה מן המקום.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Feb 6 2010, 08:56 PM

רוני-
    אתה אומר שאתה מוכן, ברנדון ומפייר מצטרף אליך ואומר שגם הוא מוכן, וסטיב וברנדון אומרים שהם מוכנים ושהם לא ישתמשו בכוחות לרעה.
    ליאו עלה כבר לבכירים, אתם מחכים ומחכים. לפתע, מופיע בסלון מאיר לבן, הוא נראה צעיר, הוא מביט בכם ואז אומר, ''שלום..אני כריס, הבן השני של ליאו, אני עוזר לליאו עכשיו עם העניין של הטיטאנים. חשוב שתבינו, חצי מקהילת הבכירים נהרגה, הבכירים האחרים ירדו לכדור הארץ והם מסתתרים בכדור הארץ, ליאו כבר מכשף את הקסמים של האלים היוונים, אתם חייבים לחסל את הטיטאנים, אם לא תחסלו אותם כל הבכירים ימותו וישלוט פה כאוס אדיר בכדור הארץ.'' אומר כריס, ''רוני, סטיב.. אני בעצם סבא שלכם, או לפחות שלך רוני, סטיב..אתה הנכד של וויאט, אח שלי שהפך לרשע, אני במאמצים להפוך אותו עכשיו לטוב, הוא נהיה מאיר שחור והוא עובד בשביל המקור.'' אומר כריס ונאנח.

"לאיזה אלים אנחנו נהפוך?" אשאל "וזה יעשה לנו משהו?"
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    המקור עונה לך, ''ברנדון...הטיטאנים! הם מסוכנים ביותר, הם יכולים להביא כאוס לא יאומן על העולם, אבל זה דווקא טוב לנו.. כי אז נוכל לחסל את הטוב שנמצא בעולם ולשלוט בהכל!!!!!'' אומר המקור ושואג, ''הבכירים הם מועצה עליונה שיושבת בשמיים, הם טובים יותר מדיי לעזאזאל, והם עוזרים למכשפים ומכשפות חדשים או יצורים טובים בעולם הזה.. אבל לא עוד, הטיטאנים יקומו והרוע ישלוט!!!!!'' אומר המקור ונעלם באש אדירה מן המקום.
    אחשוב לעצמי 'אז הטיטאנים האלה משחקים לטובתנו ומשחקים את האחראיים על הטוב בעולם. אני מניח שזה טוב בשבילי, עכשיו אני אחזור לחדר שלי ונוח קצת, ואז אנסה לברר איפה אני יכול להתחזק. כדי שאזהר יותר בפעם הבאה שאטייל' ואז אהבהב לחדר שלי לנוח קצת. אחרי שאחדש את כוחותי וארגע מהאירועים האחרונים אצא להמשיך לטייל בעולם התחתון כשאני מביט טוב טוב לאן אני הולך ואחפש מקום שבו אפשר להתאמן ולהתחזק

13. מנהל החודש
    ברנדון ומפייר-
    אתה אומר שאם זאת הדרך היחידה, אתה מוכן לזה, אך ליאו כבר עלה אל הבכירים, רוני מצטרף אליך ואומר שהוא מוכן, ושהוא חושב שתתמודדו עם זה.
    סטיב וברנדון גם מסכימים ואומרים שהם לא ישתמשו בכוחות לרעה.
    "אתה תקח אותנו אל הטיטאנים?או שליאו יבוא לכאן?" אשאל אותו.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    רוני-
    כריס עונה לך, ''יש שלושה אלים, כלומר שרק שלושה יקבלו את הכוחות, כוח אחד שייך לאל המלחמה היווני ארס, כוח אחר של אפרודיטה, אלת האהבה.
    והכוח האחרון והחזק ביותר, הכוח של גאיה, אלת האדמה.'' אומר לך כריס, לאחר שאתה מוסיף שאלה אחרת, כריס עונה לך עליה, ''בוודאי רוני! אתם תקבלו מראה של אלים יוונים, ומי שיקבל את הכוחות של ארס יקבל קילשון וכוחות חזקים ביותר, אל האהבה יקבל תשוקה גדולה וגם כוחות משלו, אך אל האדמה יוכל לשלוט במזג האוויר, יוכל ליצור ברקים, להוריד גשם, לפתוח את האדמה, ויהיה מאוד מאוד חזק.'' אומר כריס ואז עונה לברנדון ומפייר על השאלה שלו.
    ''דרך אגב, ליאו עוד מעט ירד עם הכוחות.'' מוסיף כריס.

ברנדון ומפייר-
    אתה שואל את כריס איך תחפשו את הטיטאנים, אך רוני כבר שאל אותו משהו וכריס עונה לו, לאחר שכריס עונה לו אתה מחכה לתשובה והוא עונה לך, ''חוששני שנצטרך לחפש אותם, אך עם הכוחות שלכם תוכלו למצוא אותם בקלות. רק תזהרו, הם חזקים מדיי.'' אומר כריס ומחייך אליך.

ברנדון רוקס-
    אתה חושב לעצמך את המחשבה הזאת ומהבהב לחדר, אתה אוגר כוח ונח. לאחר מכן אתה מתחיל לטייל בעולם התחתון, אתה רואה מלא שדים בראייתך ומגיע למקום דיי גדול, אתה רואה מלא שדים במעגל ובמעגל אתה רואה שתי אנשים מוזרים, בעלי לבוש לבן ודיי מוזר, אחד גבר ואחת אישה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. מנהל החודש
    Originally posted by yossi@Feb 7 2010, 07:01 PM

ברנדון ומפייר-
    אתה שואל את כריס איך תחפשו את הטיטאנים, אך רוני כבר שאל אותו משהו וכריס עונה לו, לאחר שכריס עונה לו אתה מחכה לתשובה והוא עונה לך, ''חוששני שנצטרך לחפש אותם, אך עם הכוחות שלכם תוכלו למצוא אותם בקלות. רק תזהרו, הם חזקים מדיי.'' אומר כריס ומחייך אליך.

"בסדר" אומר לו ואחכה שליאו ירד.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

עמוד 68 מתוך 74 ראשוןראשון ... 18586667686970 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •